פותחים עונה: מחזור 1 בק"ש 23.8 19:45
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: פותחים עונה: מחזור 1 בק"ש 23.8 19:45
אחריי אתמול אני עולה בהרכב הבא:
גורש
דוידזאדה, שיר צדק, סוארס, גמון (כן,כן)
אוגו
בוזי, הובאן, גורדנה, מלי
שהר
גורש
אוגו
בוזי, הובאן, גורדנה, מלי
שהר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Let me tell you something...אלדר כתב:
יש לנו כדורגל.. אם יהיה סבלנות תהיה פה קבוצה היסטרית בסגנון הפועל תל אביב בתקופת זהבי.. ואני לא מגזים
אתה מגזים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
רק תגידמלי על מה ולמה גמון?!?!דר אדום בנשמה כתב:אחריי אתמול אני עולה בהרכב הבא:
גורש
אוגו
בוזי, הובאן, גורדנה, מלי
שהר
מה ראית אתמול???!!?!! %+"?₪
אני ראיתי ילדצמהנוער שמקבל צהוב אחרי 20 שניות בחוסר אחריות ואם לא רחמים של השופט גם צהוב שני.
אף פס מדויק,
אף חילוץ כדור.
מה ראית????
+100000Totti כתב: רק תגידמלי על מה ולמה גמון?!?!
מה ראית אתמול???!!?!! %+"?₪
אני ראיתי ילדצמהנוער שמקבל צהוב אחרי 20 שניות בחוסר אחריות ואם לא רחמים של השופט גם צהוב שני.
אף פס מדויק,
אף חילוץ כדור.
מה ראית????
יש התלבטות לגבי עמדת הקשר השלישי. כרגע מכיוון שטוני לא מרשים , אפשר לשים את מליקסון באגף.
הבעיה שגם גורדנה וגם ראדי לא מרשימים
הבעיה שגם גורדנה וגם ראדי לא מרשימים
גורדנה היה מצויין נגד ביתר והפחות חלש בקישור נגד רעננה.
אני חם מאתמול, ההפסד הזה הכעיס אותי, אני גם מאוד מאוכזב מברק, דווקא כי יש יותר מידי תסמונת "אלישע" ההתנהלות שלו.
קשה לי לראות אותנו מנצחים בקריה, הם לא קבוצה גדולה, הם פשוט יעילים וממושמעים ומאמין שאיזי "ישתולל" ויתן להם יום כיף בחמת גדר אם ינצחו, אז הם בכלל הולכים לתת את התחת.
בתפריט, צהריים בדג על הדן ומשם לבריכת תנינים.
ברק עוד לא עשה את קפיצת המדרגה המתבקשת, מקווה שזה בדרך.
ההרכב שלי:
גורש
טאהה/ביטון(אם כשיר)
צדק
סוארס
אופיר
אוגו
הובאן
ראדי
מליקסון
בוזגלו
שהר
אני חם מאתמול, ההפסד הזה הכעיס אותי, אני גם מאוד מאוכזב מברק, דווקא כי יש יותר מידי תסמונת "אלישע" ההתנהלות שלו.
קשה לי לראות אותנו מנצחים בקריה, הם לא קבוצה גדולה, הם פשוט יעילים וממושמעים ומאמין שאיזי "ישתולל" ויתן להם יום כיף בחמת גדר אם ינצחו, אז הם בכלל הולכים לתת את התחת.
ההרכב שלי:
גורש
טאהה/ביטון(אם כשיר)
צדק
סוארס
אופיר
אוגו
הובאן
ראדי
מליקסון
בוזגלו
שהר
מספר הערות:Totti כתב:גורדנה היה מצויין נגד ביתר והפחות חלש בקישור נגד רעננה.
ההרכב שלי:
גורש
טאהה/ביטון(אם כשיר)
צדק
סוארס
אופיר
אוגו
הובאן
ראדי
מליקסון
בוזגלו
שהר
1) ואם טאהא וביטון לא כשירים (תסריט אפשרי)?
2) גם בעניין צדק עולים קולות של בספק מה שיוצר לנו בעיה קשה בהגנה, יתכן שנצטרך את גמון והובאן למטה.
3) גורדנה במקום ראדי לדעתי.
א. לא גמון בשום מצב. תוציאו את הילד הזה מהלקסיקון שלכם. במקרה הגרוע ביותר, תורגמן בימין, הובאן ליד סוארסdelta7 כתב: מספר הערות:
1) ואם טאהא וביטון לא כשירים (תסריט אפשרי)?
2) גם בעניין צדק עולים קולות של בספק מה שיוצר לנו בעיה קשה בהגנה, יתכן שנצטרך את גמון והובאן למטה.
3) גורדנה במקום ראדי לדעתי.
ב. מעלה את ראדי רק בגלל האופי. מקצועית הוא לא ממש טוב בינתיים
חברים רמת הלחץ פה מטורפת ועוד לא התחילה הליגה. תשתו כוס מים קרים ובוא נירגע, אתם מדברים כאילו לא הופענו למשחק אתמול, לא יצרנו מצב אחד ונתניה שכבו עלינו כל המשחק. בואו לא נגזים, יש דברים לתקן, אני אתקן את עצמי ואגיד שיש מלא דברים לתקן, אבל מפה ועד להגיד תקופה של אלישע או לקבור את העונה עוד לפני שהתחילה. צריך לקחת את הדברים הטובים ולהתמקד בדברים הרעים בדיוק כמו שעשינו נגד בייתר. אם היינו מנצחים מבקיעים את המצבי 100 אחוז שהיו לנו אז התחושות פה היו אחרות? אז היה יותר שקט? לא מבין את זה, גם אם היינו מנצחים הדברים הרעים עדיין היו שם ועדיין היינו צריכים ללמוד ולתקן אותם. גם אני רוצה לנצח בכל משחק ולתת 4 חתיכות לכל קבוצה בקלות אבל יודע שזה לא אפשרי ומסתכל במשחקים כאלו בעיקר על הדרך, יש שינוי, זה יקח זמן, התוצאה מול נתניה לא אומרת כלום!
ברוב משחקי הליגה אין מה לפתוח עם 3 קשרים,גם נגד קש לא הייתי עושה את זה.
מליקסון וואקמה צריכים להתחיל להחליף בינהם תפקידים במהלך המשחק.
פעם זה באמצע,פעם זה בצד,זה ישגע כל הגנה.
תוסיפו את בוזגלו ושהר ויש לך התקפה קטלנית.
אוגו,הובאן פותחים,ראדי על הספסל
מליקסון וואקמה צריכים להתחיל להחליף בינהם תפקידים במהלך המשחק.
פעם זה באמצע,פעם זה בצד,זה ישגע כל הגנה.
תוסיפו את בוזגלו ושהר ויש לך התקפה קטלנית.
אוגו,הובאן פותחים,ראדי על הספסל
- red and white
- Title: Almog
גורש
ביטון/גמון סוארז צדק דויד
הובאן אוגו
בוזגלו מליקסון נוואקמה
שהר
וטוטי שאלת למה גמון אז אני יענה לך קודם כל לטהא אין שום יכולת התקפית אתמול הוא ניסה לבעוט לשהק יצאה לו דרדלה וכל ההרמות שלו לא עברו את השחקן הראשון או שעברו את כל השחקנים ובכל פעם שהוא היה עולה להתקפה היה לוקח לו שנה לחזור להגנה.
גמון הרבה יותר התקפי מטהא ואתה לא רוצה את גמון אך ורק כדי להצדיק את הנקודה שלך מאתמול ואני חושב שאתמול הוא היה אחלה ואם יש לך 3 מגנים ימניים פצועים אז טוב לתת לשחקן צעיר את ההזדמנות
ביטון/גמון סוארז צדק דויד
הובאן אוגו
בוזגלו מליקסון נוואקמה
שהר
וטוטי שאלת למה גמון אז אני יענה לך קודם כל לטהא אין שום יכולת התקפית אתמול הוא ניסה לבעוט לשהק יצאה לו דרדלה וכל ההרמות שלו לא עברו את השחקן הראשון או שעברו את כל השחקנים ובכל פעם שהוא היה עולה להתקפה היה לוקח לו שנה לחזור להגנה.
גמון הרבה יותר התקפי מטהא ואתה לא רוצה את גמון אך ורק כדי להצדיק את הנקודה שלך מאתמול ואני חושב שאתמול הוא היה אחלה ואם יש לך 3 מגנים ימניים פצועים אז טוב לתת לשחקן צעיר את ההזדמנות
בחיים לא ראיתי אותך כל כך היסטרי, מתאים להמון אנשים אחרים כאן לא לך.Totti כתב:גורדנה היה מצויין נגד ביתר והפחות חלש בקישור נגד רעננה.
ההרכב שלי:
גורש
טאהה/ביטון(אם כשיר)
צדק
סוארס
אופיר
אוגו
הובאן
ראדי
מליקסון
בוזגלו
שהר
לאלישע נתת אינסוף זמן, הגנת עליו בחירוף נפש כשאני ועוד רבים כאן טענו שהוא לא מתאים, ביקשת שנגלה סבלנות, ביקשת שניתן הזדמנות, ביקשת שנפסיק להשחיז את הסכינים ודווקא אתה מבין כולם החלטת שבגלל הפסד זניח בגביע הטוטו זהו סוף העולם הגיע.
שי תרגע, שתה כוס מים קרים, תן לעצמך יום-יומיים מנוחה מהפורום ותחזור כמו חדש.
קודם כל, בצורה הכי אובייקטיבית שיש, גמון לא היה טוב אתמול, אפילו לא סביר.
אם חכמון היה "בשיאו", הוא מורחק אחרי רבע שעה.
דבר שני, לא רוצה ילדים שיתגלחו על חשבוני. הקבוצה הזו עולה לנו בזמן, בכסף, בבריאות, לא רוצה(כמובן שאני לא קובע).
הלוואי והיה כאן ילד בנוער שהוא תותח. הלוואי והיו כאן כשרונות ברמת עטאא, חבשי, ריאן. הייתי מוכן לסיים במקום ה-5 ולתת להם לרוץ, בחיי.
בפועל, יש לנו ילדים בינונים ואותי לא מעניינת תעודת זהות. עולה עם תורגמן בימין לפניו.
מעדיף אחד שכבר שיחק משחק או שניים בליגת העל ולא שולח את הילדון הזה להתמודד עם אחמד עבאד או מנגה.
ואגב שחקני נוער, סתם אנקדוטה. שיחקתי בכל קבוצות הנוער של המועדון, בנבחרת הנערים וגם התאמנתי עם הבוגרים. בעידן אלונה אולי היה לי צ'אנס, אצל זינו זה היה מכור מראש. דבר אחד אני מבטיח לך, אם הייתי מקבל 40 שניות על המגרש, הייתי אוכל אותו לארוחת ערב, באחריות. רואה אתמול את דן ביטון (אם כבר מישהו היה סביר, זה הוא) מקבל כדור עומק אדיר ממליקסון ברחבה,
עכשיו ראבק, גם ככה אתה חוזר ליציע בעוד יומיים, תהיה גבר, קח את הכדור עד השער...מה יקרה?! יצעקו עלייך אם תחמיץ?! ישרקו לך בוז?!?
זה מה שאנחנו מגדלים כאן. פרווה
דבר שני, לא רוצה ילדים שיתגלחו על חשבוני. הקבוצה הזו עולה לנו בזמן, בכסף, בבריאות, לא רוצה(כמובן שאני לא קובע).
הלוואי והיה כאן ילד בנוער שהוא תותח. הלוואי והיו כאן כשרונות ברמת עטאא, חבשי, ריאן. הייתי מוכן לסיים במקום ה-5 ולתת להם לרוץ, בחיי.
בפועל, יש לנו ילדים בינונים ואותי לא מעניינת תעודת זהות. עולה עם תורגמן בימין לפניו.
מעדיף אחד שכבר שיחק משחק או שניים בליגת העל ולא שולח את הילדון הזה להתמודד עם אחמד עבאד או מנגה.
ואגב שחקני נוער, סתם אנקדוטה. שיחקתי בכל קבוצות הנוער של המועדון, בנבחרת הנערים וגם התאמנתי עם הבוגרים. בעידן אלונה אולי היה לי צ'אנס, אצל זינו זה היה מכור מראש. דבר אחד אני מבטיח לך, אם הייתי מקבל 40 שניות על המגרש, הייתי אוכל אותו לארוחת ערב, באחריות. רואה אתמול את דן ביטון (אם כבר מישהו היה סביר, זה הוא) מקבל כדור עומק אדיר ממליקסון ברחבה,
עכשיו ראבק, גם ככה אתה חוזר ליציע בעוד יומיים, תהיה גבר, קח את הכדור עד השער...מה יקרה?! יצעקו עלייך אם תחמיץ?! ישרקו לך בוז?!?
זה מה שאנחנו מגדלים כאן. פרווה
- red and white
- Title: Almog
הוא היה סבבה ,קצת יותר מסביר , וזה עדיף על ראדי שהיה גרוע, אוגו שהיה חלש או שלומי שעשה קסמי היעלמות באמצע המשחק ואם באמת היו פועלים כמוך ורק כאלה שהם מאוד כישרוניים יקבלו הזדמנות אז כנראה שזהבי בכלל לא היה מתגלה וככה עוד חצי ליגהTotti כתב:קודם כל, בצורה הכי אובייקטיבית שיש, גמון לא היה טוב אתמול, אפילו לא סביר.
במשחק לא חשוב כמו אתמול מצידי שיעלו עם ילדים ג׳ אבל בגלל שעלו עם הרכב טוב אז אני קצת עצבני מאתמול אבל ממש לא מבקש לחתוך שחקנים מהקבוצה אחרי משחק ידידות
לא על הזקן שלנו, הלו, 400 שנה בלי תואר, לא רוצים לגדל ילדים כרגע.
קדימה, לאשקלון.
קדימה, לאשקלון.