אם המגרש הולך להיות סולד אאוט , לא רואה סיבה שלא לקחת את המחיר המקסימום שהמנהלת מאפשרת. משחק שהולך להיות עם הרבה מקומות פנויים , יש טעם להוריד מחיר. הכל תלוי בביקושאורי אדום בנשמה כתב:
סבבה, חסר לך רק אם תתבכיין על 100 ש"ח (לא כולל עמלה) בבלומפילד/סמי עופר/מושבה/טדי/נתניה
ראשון, 20:50, מחזור 1 בגביע השוקו- הפועל כפר סבא (בטדי)
Re: ראשון, 20:50, מחזור 1 בגביע השוקו- הפועל כפר סבא (בטדי)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yakar כתב:
אם המגרש הולך להיות סולד אאוט , לא רואה סיבה שלא לקחת את המחיר המקסימום שהמנהלת מאפשרת. משחק שהולך להיות עם הרבה מקומות פנויים , יש טעם להוריד מחיר. הכל תלוי בביקוש
אין בעיה, רק חוזר ואומר שאני מצפה ממך לקבל באותה הבנה מחיר זהה גם בכל משחק חוץ. ודירבאלק תפספס איזה משחק חוץ בגלל העלות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
שיקולים שיווקיים נטו.
לגיטימי לחלוטין.
לגיטימי לחלוטין.
- The red one
כבר הוכח שהאוהדים שלנו לא מפספסםים משחקים בגלל מחיר.אורי אדום בנשמה כתב:
אין בעיה, רק חוזר ואומר שאני מצפה ממך לקבל באותה הבנה מחיר זהה גם בכל משחק חוץ. ודירבאלק תפספס איזה משחק חוץ בגלל העלות.
ההנלהה שלנו, משום מה, נמצאת צעד אחד מאחורה בכל הקשור לכרטיסים. כמעט ולא יוצרת קשרי גומלין עם קבוצות אחרות, כך יוצא שרוב הקבוצות נותנות לנו את המחיר הגבוה במקום לקבוע שב2 המשחקיחם יהיה 50 אחיד. זה לא מונע מהאוהדים להגיע.
אגב, בנתים ארגון האוהדים של כפ"ס מתרעם על המחירים ושוקל להחרים. ובצדק.
- אורי אדום בנשמה
אדום בלב בנשמהההה כתב:כבר הוכח שהאוהדים שלנו לא מפספסםים משחקים בגלל מחיר.
1. מחילה, אבל שטויות במיץ.
2. גם אם מדובר בלקוח שבוי, אין הצדקה לעשוק אותו.
אדום בלב בנשמהההה כתב:ההנלהה שלנו, משום מה, נמצאת צעד אחד מאחורה בכל הקשור לכרטיסים. כמעט ולא יוצרת קשרי גומלין עם קבוצות אחרות, כך יוצא שרוב הקבוצות נותנות לנו את המחיר הגבוה במקום לקבוע שב2 המשחקיחם יהיה 50 אחיד. זה לא מונע מהאוהדים להגיע.
כל יחסי הגומלין וההדדיות בין הקבוצות במחירי הכרטיסים זה ספין מאחז עיניים. הם לא כוללים אותנו ו"4 הגדולות". ממש חכמה גדולה לעשות את מול קבוצות שמביאות 100 איש בלחץ למשחקי חוץ.
ארגון האוהדים של כ"ס יכול לבוא בטענות רק למועדון שלו.אדום בלב בנשמהההה כתב: כבר הוכח שהאוהדים שלנו לא מפספסםים משחקים בגלל מחיר.
ההנלהה שלנו, משום מה, נמצאת צעד אחד מאחורה בכל הקשור לכרטיסים. כמעט ולא יוצרת קשרי גומלין עם קבוצות אחרות, כך יוצא שרוב הקבוצות נותנות לנו את המחיר הגבוה במקום לקבוע שב2 המשחקיחם יהיה 50 אחיד. זה לא מונע מהאוהדים להגיע.
המועדון שלו לא מוכן להסכם הדדיות וכי למה שיסכים בשביל ה300-400 כפר סבאים שצריכים להגיע לעומת האלפים שלנו שיגיעו לכ"ס?
חלק מהתקציבים של הקבוצות הללו בנויים על ההכנסות מול הגדולות.
אז מה? הרצחת וגם ירשת?
- אורי אדום בנשמה
אדום זקן כתב: ארגון האוהדים של כ"ס יכול לבוא בטענות רק למועדון שלו.
המועדון שלו לא מוכן להסכם הדדיות וכי למה שיסכים בשביל ה300-400 כפר סבאים שצריכים להגיע לעומת האלפים שלנו שיגיעו לכ"ס?
חלק מהתקציבים של הקבוצות הללו בנויים על ההכנסות מול הגדולות.
אז מה? הרצחת וגם ירשת?
מניין לך שהוצע למועדון שלהם הסכם הדדיות במחירי הכרטיסים?
באותה כתבה,פורסם גם שארגון האוהדים פנה להנהלה לבצע הסכם הדדיות עם ב"ש,אך אלה לא הסכימו.אורי אדום בנשמה כתב:
מניין לך שהוצע למועדון שלהם הסכם הדדיות במחירי הכרטיסים?
- dardasmiley
אני חושב שהבנת לא נכון. ארגון האוהדים של כפס פנה להנהלת הפועל בש עם בקשה להסכם הדדיות. בש סירבה.אדום זקן כתב: באותה כתבה,פורסם גם שארגון האוהדים פנה להנהלה לבצע הסכם הדדיות עם ב"ש,אך אלה לא הסכימו.
עד כמה שאני זוכר ארגון האוהדים של כפס הוא צד כלשהו בהנהלת הקבוצה. לא יכול להיות שהוא פנה והוא גם זה שסירב.
- אורי אדום בנשמה
dardasmiley כתב:
אני חושב שהבנת לא נכון. ארגון האוהדים של כפס פנה להנהלת הפועל בש עם בקשה להסכם הדדיות. בש סירבה.
עד כמה שאני זוכר ארגון האוהדים של כפס הוא צד כלשהו בהנהלת הקבוצה. לא יכול להיות שהוא פנה והוא גם זה שסירב.
אתה דווקא לא הבנת נכון... ע"פ האמור בכתבה, כפ"ס אלו שסירבו. וברור למה - אם אתה מגיע למשחק מולם בפורמה טובה אתה מביא לשם בשקט 3,000 אוהדים. הם לא רוצים להפסיד הכנסה בטוחה בשביל ה-300 אוהדים שלהם שיגיעו לטדי...
- red and white
- Title: Almog
אדום זקן צדק והנה חלק מהכתבה.dardasmiley כתב:
אני חושב שהבנת לא נכון. ארגון האוהדים של כפס פנה להנהלת הפועל בש עם בקשה להסכם הדדיות. בש סירבה.
אחד מהם אמר: "ארגנו הסעות למשחק אבל עכשיו אף אחד לא יגיע. אפילו כרטיס לדרבי התל אביבי עומד על מחיר אחיד של 50 ש"ח". יו"ר עמותת הלב הירוק אשר מחזיקה בעשרה אחוזים מהפועל כפ"ס, וחבר הוועד המנהל של ארגון "היציע", שי גולוב, אמר בנושא: "זה עסק בעייתי. הצענו למועדון לעשות הסכם הדדיות עם ב"ש והתשובה הייתה שלילית. העמותה מחזיקה את הקבוצה וחלק מהאוהדים באים אלינו בטענות ולכן זה מבאס. יש הרבה סערה סביב הנושא והרבה לא יגיעו למשחק החוץ הזה, אך יש עוד כמה ימים להתפתחויות".
-ולדעתי המועדון היה צריך להוריד משחק גביע הטוטו הזה כי זה כולה גביע הטוטו ועם בדרבי הפועל לוקחים 50 שקל גם המועדון שלנו שגורר אותנו עד לטדי יכול להוריד מחירים.
- yanivnew91
מדברים פה הרבה על ה50 אחיד בדרבי ושאם שם זה המחיר אז למה שמשחק שלנו נגד כפ"ס יעלה יותר אבל בינתיים בעמוד הפייסבוק של "כרטיס לכל כיס" רושמים שהכל בלוף והמחיר הוא 80/40red and white כתב: אדום זקן צדק והנה חלק מהכתבה.
אחד מהם אמר: "ארגנו הסעות למשחק אבל עכשיו אף אחד לא יגיע. אפילו כרטיס לדרבי התל אביבי עומד על מחיר אחיד של 50 ש"ח". יו"ר עמותת הלב הירוק אשר מחזיקה בעשרה אחוזים מהפועל כפ"ס, וחבר הוועד המנהל של ארגון "היציע", שי גולוב, אמר בנושא: "זה עסק בעייתי. הצענו למועדון לעשות הסכם הדדיות עם ב"ש והתשובה הייתה שלילית. העמותה מחזיקה את הקבוצה וחלק מהאוהדים באים אלינו בטענות ולכן זה מבאס. יש הרבה סערה סביב הנושא והרבה לא יגיעו למשחק החוץ הזה, אך יש עוד כמה ימים להתפתחויות".
-ולדעתי המועדון היה צריך להוריד משחק גביע הטוטו הזה כי זה כולה גביע הטוטו ועם בדרבי הפועל לוקחים 50 שקל גם המועדון שלנו שגורר אותנו עד לטדי יכול להוריד מחירים.
- The red one
בנתיים חלק מהאוהדים המרגיזים שלנו בפייסבוק מגיבים בשחצנות יתרה על המחאה של ה'עורק ירוק' "פ'חח למה מי הם בכלל בקושי 15 איש יאללה שיחרימו שיחרימו"
וזה אותי מרגיז. גם כי הם לא מבינים שהסכם גומלין עם כפר סבא רק יעזור לנו! 50 ש"ח ללויטה שהוא מיני-וסרמיל זה נהדר. כך, בטוח יקחו מאיתנו 80 שם...וגם כי השצחנות המרגיזה לא עוזרת לתדמית שלנו.
אגב גם עונה שעברה מלבד מכבי נתניה לכל המשחקים שלנו גבינו 80 מקבוצות וזה אחר כך גם התנקם בנו במשחקי החוץ. אם אני לא טועה היה גם קטע מסריח שבמושבה הפועל פ"ת גבתה מאיתנו 50 ושהם באו לוסרמיל לקחנו מהם 80.
וזה אותי מרגיז. גם כי הם לא מבינים שהסכם גומלין עם כפר סבא רק יעזור לנו! 50 ש"ח ללויטה שהוא מיני-וסרמיל זה נהדר. כך, בטוח יקחו מאיתנו 80 שם...וגם כי השצחנות המרגיזה לא עוזרת לתדמית שלנו.
אגב גם עונה שעברה מלבד מכבי נתניה לכל המשחקים שלנו גבינו 80 מקבוצות וזה אחר כך גם התנקם בנו במשחקי החוץ. אם אני לא טועה היה גם קטע מסריח שבמושבה הפועל פ"ת גבתה מאיתנו 50 ושהם באו לוסרמיל לקחנו מהם 80.
הייתה בעיה עם וסרמילאדום בלב בנשמהההה כתב:בנתיים חלק מהאוהדים המרגיזים שלנו בפייסבוק מגיבים בשחצנות יתרה על המחאה של ה'עורק ירוק' "פ'חח למה מי הם בכלל בקושי 15 איש יאללה שיחרימו שיחרימו"
לא יכלת לקחת 50 שקל מהאורחים ולמקם אותם בשער 9 כי בשער 2 ו 6 גם לוקחים 80.
גם לא יכלת למכור כרטיס לשער 6 ו 2 ב50 כי זה לא פייר כלפי המנויים.
אז הברירה היא או 80 בשער 9 או 50 מאחורי השער
טוב, אם אוהדי כפ"ס מחרימים, אפשר לשחק בוסרמיל לא?