וסרמילה UltraSouth VS?
- The red one
Re: וסרמילה UltraSouth VS?
בנתיים וסרמיליה הורידו את הסמל השחור שלהם, ואת הודעת ה"קיבלנו איומים" ונמצאים כעת בלי תמונת קאבר ובלי תמונת פרופלי.
היה ברור לכולם..אדום בלב בנשמהההה כתב:בנתיים וסרמיליה הורידו את הסמל השחור שלהם, ואת הודעת ה"קיבלנו איומים" ונמצאים כעת בלי תמונת קאבר ובלי תמונת פרופלי.
אם היו מתנהלים כמו דף נורמלי שמנסה לתת לכולם דחיפה להגיע ולא לצאת מהפייסבוק ולהתחיל לשווק את עצמם כמותג, הייתי הראשון שתומך בהם,
כי הם בסה"כ רצו לעשות טוב, ולצערי בדרך גם לעשות כסף.

וזה על סמך מה? ראית את האיומים בעיניים שלך?maor20094 כתב:אגב, הם קיבלו איומים ולכן שוקלים להוריד את הדף, מצער שזה המצב.
" הדובר " ( קצת מצחיק להגיד את זהRedHell כתב:
וזה על סמך מה? ראית את האיומים בעיניים שלך?

הארגון ווסרמיליה הולכים להתלונן במשטרה .

אוקיי, חשבתי שכאילו התכוונת שהארגון איים, לוקח את נימת דבריי בחזרהmaor20094 כתב:
" הדובר " ( קצת מצחיק להגיד את זה) של US אמר שאיימו על וסרמיליה וזה לא מצד US,

- The red one
איפה הוא אמר ? אני ראיתי שהוא כתב שהוא מוכן ללכת עם וסרמיליה להתלונן במשטרה אם ימצאו איומים ..maor20094 כתב:
" הדובר " ( קצת מצחיק להגיד את זה) של US אמר שאיימו על וסרמיליה וזה לא מצד US,
" הדובר " -
" אני אישית גיניתי בתגובה שם כל סוג של אלימות ואמרתי שאתלונן למשטרה על מי שאיים עליהם ביחד איתם!! "
" אני אישית גיניתי בתגובה שם כל סוג של אלימות ואמרתי שאתלונן למשטרה על מי שאיים עליהם ביחד איתם!! "

- The red one
כן, ז מה שהתכוונתי. לפי הבנתי, הם לא הציגו (גם לו לא) איומים מפורשים.maor20094 כתב:" הדובר " -
אבל אולי כן .. מן הסתם הם לא יחשפו אותם ..
טוב, באמת נמאס להתעסק בזה. נראה אם יהיו ההתפתחויות בנושא.
אורן לא התכוון שיש איומים אלא שבמידה והיו כאלה מהארגון הוא בעצמו ילך איתם להגיש תלונה, במילים יותר פשוטות- אף אחד הארגון לא איים ולא יאיים.maor20094 כתב:" הדובר " -
אוטומטית לפי ההגיון אני מזדהה עם US. הם ארגון שמנסה להיות הבכיר בקבוצה ו"תפסו" עליהם טרמפ קבוצת צעירים בשם וסרמיליה. מאידך, יש לזכור ששניהם עמותות, ומניסיון שלי בעמותות ובקבוצות שרוב כספן מקבלות דרך תרומות ומכירת מרצנדייז, הם עושים כסף, כולם, ואין דבר רע בזה, כי המלאכה מבחינתי זה קודש. צפוי ובהרבה מקומות יש ויכוחים, ויש ארגונים אצלנו שיפלו ואחרים שיעלו, אבל תמיד הקהל בכללי ישאר מאוחד (ראו כסאות אדומים, ראו מאור מליקסון, ראו אליניב ברדה....) לכן להיכנס לדברים טכניים,ויכוחים על רקע אישי וכלכלי, הוא מיותר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
צודק מאה אחוז...לא מעניין מי צודק, מי חכם ומי עורך דין, האוהד הממוצע נהנה מ2 הארגונים,יש לכם בעיות? תשברו לבד את הראש תשאירו את האוהדים והקבוצה בצד בבקשהred and white כתב:מה שקורה עכשיו זה בושה!
אני מחשיב עצמי אוהד ממוצע, לאורך השנים היה מנוי בחלק מהזמן ובחלק לא, בשנים האחרונות נוסע גם להרבה משחקי חוץ ויושב קרוב לגוש ומעודד. לא מכיר אף אחד מהארגון ולא מוסרמיליה ואגיד את דעתי שאני מאמין שהרבה אוהדים ממוצעים יזדהו איתה:
הפלאייר במשחק אתמול ומה שמתנהל בפייסבוק מבזה את שני הצדדים. כולם מתהדרים במהנדסים ועורכי דין, נוער וותיקים אך ברגע האמת מתנהגים כמו ילדים קטנים. אני אוהד הפועל ב"ש נהנה מתפאורה ואביזרי עידוד ונהנה לראות סרטונים ולהתעדכן בפייסבוק. לא מעניין אותי המריבות שלכם ולא מעניין אותי הכביסה המלוכלכת. יש חילוקי דעות? אתם אנשים בוגרים? טוענים שמתנהלים ביושר וללא אלימות? שבו עד שיצא עשן לבן ואל תעשו סערות ותהפוכות בתוך הקהל. הקהל שבע כבר מפילוגים בין יציעים ארגונים וכד'.
תפתרו בשקט ובצנעה את המחלוקות למען כולנו, למען האלפים השקטים שמהווים חלק נכבד מהכוח של המועדון!
+1
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ראשית כל, וידוי, אני חבר ארגון.
למעשה, מאז שהקמנו את ארגון האוהדים הראשון אי שם בשנת 2000 עם דודו עזריה, חנן אבוטבול, ארז בוקבזה, שמוליק חכם ואחרים אני חלק מארגון אוהדים כזה או אחר.
בשנה שעברה נעשו מאמצים גדולים כדי לאחד בין כל ארגוני האוהדים לארגון אחד שיאגד בתוכו את כלל אוהדי הקבוצה וידאג לכלל אוהדי הקבוצה.
האיחוד הוביל להקמת ארגון UltraSouth -
https://www.facebook.com/pages/UltraSou ... 30?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
מאז האיחוד, יש רק ארגון אוהדים אחד להפועל באר שבע והוא ארגון UltraSouth.
בשנים האחרונות, עם הצלחת הקבוצה, התחילו לצוץ הרבה מאוד דפי פייסבוק שעוקבים אחרי הקבוצה.
מבחינתי, מדובר בתהליך מבורך שעוזר לאגד את אוהדי הקבוצה באינטרנט ויכול להוביל ליוזמה חברתית.
הבעיה התחילה כשהדף וסרמליה שכח את מקומו כדף מדיה, כדף בפייסבוק, וחשב שהלייקים שהוא קיבל (מהם רבים גם מחברי הארגון) נותן לו את הזכות לעשות דברים שהם לא מדיה, בחלקם דברים שהם בתחום האחריות של הארגון.
לאורך השנה האחרונה הארגון פנה פעמים רבות לוסרמליה על מנת לקבוע קווי גזרה ברורים, על מנת שכל אחד יעשה את מה שהוא מיועד לעשות, וסרמליה במדיה, והארגון בשטח.
למרות המאמצים, וסרמליה לא רק שחרגו מהמדיה אלא גם נקטו בצעדים שפגעו בארגון (כמו להוציא הסעה מטעמם בזמן שהארגון מוציא הסעה מטעמו) שיוצר את התפאורה והעידוד, ולכן גם פגעו בקבוצה ובקהל.
הצעדים האחרונים שהארגון נקט בהם נעשו לאחר שנה שלמה של שיחות עם וסרמליה שפשוט לא עזרו.
אין בכל העולם עוד דוגמא לדף מדיה שמחפש לפגוע בארגון האוהדים ולקחת מסמכויותיו.
יש להפועל באר שבע ארגון אוהדים אחד והוא UltraSouth, ווסרמליה חייבים להבין זאת ולכבד זאת. לא משנה מה כמות הלייקים שיש לוסרמליה.
זה כל הסיפור.
למעשה, מאז שהקמנו את ארגון האוהדים הראשון אי שם בשנת 2000 עם דודו עזריה, חנן אבוטבול, ארז בוקבזה, שמוליק חכם ואחרים אני חלק מארגון אוהדים כזה או אחר.
בשנה שעברה נעשו מאמצים גדולים כדי לאחד בין כל ארגוני האוהדים לארגון אחד שיאגד בתוכו את כלל אוהדי הקבוצה וידאג לכלל אוהדי הקבוצה.
https://www.facebook.com/pages/UltraSou ... 30?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
בשנים האחרונות, עם הצלחת הקבוצה, התחילו לצוץ הרבה מאוד דפי פייסבוק שעוקבים אחרי הקבוצה.
מבחינתי, מדובר בתהליך מבורך שעוזר לאגד את אוהדי הקבוצה באינטרנט ויכול להוביל ליוזמה חברתית.
הבעיה התחילה כשהדף וסרמליה שכח את מקומו כדף מדיה, כדף בפייסבוק, וחשב שהלייקים שהוא קיבל (מהם רבים גם מחברי הארגון) נותן לו את הזכות לעשות דברים שהם לא מדיה, בחלקם דברים שהם בתחום האחריות של הארגון.
לאורך השנה האחרונה הארגון פנה פעמים רבות לוסרמליה על מנת לקבוע קווי גזרה ברורים, על מנת שכל אחד יעשה את מה שהוא מיועד לעשות, וסרמליה במדיה, והארגון בשטח.
למרות המאמצים, וסרמליה לא רק שחרגו מהמדיה אלא גם נקטו בצעדים שפגעו בארגון (כמו להוציא הסעה מטעמם בזמן שהארגון מוציא הסעה מטעמו) שיוצר את התפאורה והעידוד, ולכן גם פגעו בקבוצה ובקהל.
הצעדים האחרונים שהארגון נקט בהם נעשו לאחר שנה שלמה של שיחות עם וסרמליה שפשוט לא עזרו.
יש להפועל באר שבע ארגון אוהדים אחד והוא UltraSouth, ווסרמליה חייבים להבין זאת ולכבד זאת. לא משנה מה כמות הלייקים שיש לוסרמליה.
זה כל הסיפור.
עצם זה שאנשים כאן ובפייסבוק משתמשים ב"שני הארגונים" מראה שיש אי הבנה של הקהל מי עושה מה ושיש חדירה לתחומים. יש ארגון אחד (אני לא חבר) והוא עושה מה שארגון אוהדים אמור לעשות, ויש דפי מדיה שעושים עבודה נפלאה בתחום שלהם, אבל חשוב לתת קרדיט ולשמור על גבולות גזרה.Sir Alex Ferguson כתב:ראשית כל, וידוי, אני חבר ארגון.
זה כל הסיפור.
- The red one
זה שאנשים לא מבינים עניין זאת לא אשמת וסרמיליה, שאגב חזרו לפעילות רגילה.