יש לי מה לענות גם כאן אבל נראה לי שכבר הבהרנו את דעותנו. חי בשלום שנסכים שאנחנו לא מסכימים.אריק כתב:
אני מבין שקשה לראות ביקורת על פרות קדושות אבל אין לי שום בעיה עם זה.
אני פשוט לא מחזיק ממנו מקצועית נקודה. איפה הבעיה?
איזה ביקורת אישית העברתי אליו? אני אוהב ומעריך אותו לא פחות ממך (אולי ממך כן..)
תאמין לי, יש לי 2 ילדים בני 7 ו-4 שכל היום רצים בבית ושרים "הקור שבגנך מול החום שבגני..."
ואני עונה להם, שחררו מהקטע האישי.
הרכב לגמר
Re: הרכב לגמר
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חבר'ה במשחק כזה חייבים אגפים חזקים כי מכבי יילכו מהאגפים, לכן חייבים אגפים חזקים, אם לא ברדה אז נסאר.
אגב לא בטוח שהייתי פותח עם גורדנה למרות שרשמתי אותו, במשחק כזה צריך לנצל את ההגנה של מכבי או האין הגנה ואולי לעלות עם דובב ולא בגלל שדובב הוא רונאלדו אלא כי דובב גבאי כבר הוכיח שהוא יכול להבקיע במשחקים שהכי צריכים אותו...
ובמיוחד שההגנה של מכבי בנויה בצורה מאוד מוזרה ועם מיטרוביץ' כבלם... (לא מזלזל בהם, להפך עדיף אגפים חזקים כי הם ישאפו להפעיל את ההתקפה שלהם ואסור להשאיר בורות הגנתיים באגף)
אגב לא בטוח שהייתי פותח עם גורדנה למרות שרשמתי אותו, במשחק כזה צריך לנצל את ההגנה של מכבי או האין הגנה ואולי לעלות עם דובב ולא בגלל שדובב הוא רונאלדו אלא כי דובב גבאי כבר הוכיח שהוא יכול להבקיע במשחקים שהכי צריכים אותו...
ובמיוחד שההגנה של מכבי בנויה בצורה מאוד מוזרה ועם מיטרוביץ' כבלם... (לא מזלזל בהם, להפך עדיף אגפים חזקים כי הם ישאפו להפעיל את ההתקפה שלהם ואסור להשאיר בורות הגנתיים באגף)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מסכים איתך , יש פה קטע בפורום שאנשים חושבים שאם אתה מבקר מישהו מקצועית אז אתה שונא אותו באופן אישי.אריק כתב:
אני מבין שקשה לראות ביקורת על פרות קדושות אבל אין לי שום בעיה עם זה.
אני פשוט לא מחזיק ממנו מקצועית נקודה. איפה הבעיה?
איזה ביקורת אישית העברתי אליו? אני אוהב ומעריך אותו לא פחות ממך (אולי ממך כן..)
תאמין לי, יש לי 2 ילדים בני 7 ו-4 שכל היום רצים בבית ושרים "הקור שבגנך מול החום שבגני..."
ואני עונה להם, שחררו מהקטע האישי.
ע"ע אלישע.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
חכה , אל תדאג, הם פתאום יוציאו מהשרוול שייני כשיר וטיבי.דר אדום בנשמה כתב:חבר'ה במשחק כזה חייבים אגפים חזקים כי מכבי יילכו מהאגפים, לכן חייבים אגפים חזקים, אם לא ברדה אז נסאר.
די דחיל רבאק אתה.doctorslayer כתב:
מסכים איתך , יש פה קטע בפורום שאנשים חושבים שאם אתה מבקר מישהו מקצועית אז אתה שונא אותו באופן אישי.
ע"ע אלישע.
הראשון כאן שכל ביקורת שלו היא אישית.
ע"ע אלישע.
אני מציע לא לקנות את רשימת הפצועים של מכבי.
מוכן לשים כסף שבמקסימום, רק שחקן אחד יעדר(גרסיה).
ברדה במשחקים לפני הפציעה שלו היה מצויין , הוא מאוד חשוב למשחק שלנו , שלומי לא מצליח להשיג כדורים שעפים לכיוונו
נערך לאחרונה על ידי yakar ב 19 מאי 2015, 11:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
מבחינתי זו השורה התחתונה של כל הוויכוח פה.yakar כתב:ברדה במשחקים לפני הפציעה שלו היה מצויין , הוא מאוד חשוב למשחק שלנו , שלומי לא מצליח להשיג כדורים שרפים לכיוונו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הכל מקצועי הא...
חחחחח
"אלישע ילד חרא"
חחחחח
"אלישע ילד חרא"
אני הייתי משחק עם ברדה בשפיץ ושלומי מאחוריו
בדיוק בסגנון של דבשבילי ושלומי מימי מכבי חיפה
בדיוק בסגנון של דבשבילי ושלומי מימי מכבי חיפה
מקווה שאתה טועהCrazyRed7 כתב:אני מציע לא לקנות את רשימת הפצועים של מכבי.
בכל מקרה אם באמת שלושתם יעדרו כל תוצאה מלבד ניצחון לפני הארכה היא כישלון ברמת מחדל!
הגנה לא מתואמת זו קרקע פוריה למאור מליקסון , כל כך חבל שהוא פצוע , היה יכול לשנות את העונה שלו במשחק אחד
- dardasmiley
תגיד, איפה היית כשהיה צריך לדברר את אלישע כשהוא פתע את מליקסון לפני הגמר? או את ברדה לפני החצי?aniyodea כתב:הכל מקצועי הא...
חחחחח
"אלישע ילד חרא"
או כשהיה צריך להסביר את השביתה האיטלקית שהוא עשה מול חיפה?
מיליון ספקולציות על רוטציה של 13 שחקנים בלחץ.
ההרכב כדלקמן:
אוסטין
בן
אופיר
ווילי
פאיו
הובאן
אוגו
ברדה בשמאל
בוזי בימין
מאור/רועי מאחורי החלוץ
שלומי
שלום ותודה
ההרכב כדלקמן:
אוסטין
בן
אופיר
ווילי
פאיו
הובאן
אוגו
ברדה בשמאל
בוזי בימין
מאור/רועי מאחורי החלוץ
שלומי
שלום ותודה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תלמד לא להגיב למקורבים אחי , ולא למסנגרים.dardasmiley כתב:
תגיד, איפה היית כשהיה צריך לדברר את אלישע כשהוא פתע את מליקסון לפני הגמר? או את ברדה לפני החצי?
או כשהיה צריך להסביר את השביתה האיטלקית שהוא עשה מול חיפה?
הם טיקטק ייעלמו , יחד עם ה"מאמן".