מאוד מובן. סולארי עולה הרבה ומרבה להפצע. הוא שחקן גדול אבל כמו מליקסון וכמו פאיו הוא כשיר משחק כן שניים לא.Sir Alex Ferguson כתב:הזוי. סולארי בדקות ששיחק השנה היה מצוין כשהוא כובש ומבשל לא מעט. לא מובן. מאוד לא מובן השחרור שלו (בטח למכבי פתח תקווה).
אשדוד - באר שבע, שבת, 18:30.
- dardasmiley
Re: אשדוד - באר שבע, שבת, 18:30.
לי באופן כללי חבל על השחקן הזה, לא חזר מהפציעה שלו רבע ממה שהוא היה באליפות של ק״שdardasmiley כתב:
מאוד מובן. סולארי עולה הרבה ומרבה להפצע. הוא שחקן גדול אבל כמו מליקסון וכמו פאיו הוא כשיר משחק כן שניים לא.
- ForeverRed
דווקא בתקופה האחרונה סולארי התקשה להביא את היכולות שלו למגרש, מלבד הנייחים.
אולי אצל רב"ש זה יעבוד טוב יותר.
אולי אצל רב"ש זה יעבוד טוב יותר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עם כל הפציעות סולארי העונה עם 7 שערים באשדוד (5 בליגה) ועוד 2 בישולים בליגה, הרבה יותר טוב מכל אחד אחר באשדוד מבחינה מספרית...
כתבתי לפני איזה שני עמודים ואני חושב שזה בדיוק המקרה עם סולארי. ספורטאי אמיתי שמבין שהוא חלק מהצגה שכול המטרה שלה היא להתבוסס בבינוניות כדי לשרת מטרות כאלו ואחרות של בעל הבית יעשה הכול כדי לברוח. שחקני הבית קשורים אליו בסעיפי יציאה לא הגיוניים ולכן הרבה פעמים נשארים ומתמוססים. שחקני חיזוק עוזבים.
באופן כללי לא ברור לי מה הולך באשדוד, מועדון מיותר לחלוטיןSir Alex Ferguson כתב:הזוי. סולארי בדקות ששיחק השנה היה מצוין כשהוא כובש ומבשל לא מעט. לא מובן. מאוד לא מובן השחרור שלו (בטח למכבי פתח תקווה).
וואקמה ניצח את אשדוד שבוע שעבר.
נקווה שזה יעבוד יותר טוב מטאהה ומכבי חיפה
נקווה שזה יעבוד יותר טוב מטאהה ומכבי חיפה
היה חלון. נגמר. הפנים לאשדוד.
- The red one
אחרי כל סערת היום, אג'ידה ופאיוביץ' צולמו מחייכים עם הצעיף החדש של האולטרה סאות'.
מקווה באמת שהכל מאחורייהם, ושה ישימו הכל בצד, עד הקיץ .
איפה זה פורסם ?אדום בלב בנשמהההה כתב:אחרי כל סערת היום, אג'ידה ופאיוביץ' צולמו מחייכים עם הצעיף החדש של האולטרה סאות'.

- The red one
בפייסבוקים של חברי האולטרה סאות׳
לא יודע מה איתכם חברים אבל אני משתדל לא להגיב בכל נושאי ההיסטריה פה יותר. הפנים לאשדוד הולכים בשביל לנצח ורק בשביל זה!!!
מתי ניצחנו שם פעם האחרונה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לפניי שנתיים בעונה שכמעט ירדנו עם אלישע ניצחנו אותם 1-0 משער ספק של אופיר ספק דובב גבאי...bs war כתב:מתי ניצחנו שם פעם האחרונה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נכון. אחד הניצחונות המכוערים שאני זוכר.דר אדום בנשמה כתב: לפניי שנתיים בעונה שכמעט ירדנו עם אלישע ניצחנו אותם 1-0 משער ספק של אופיר ספק דובב גבאי...
אף פעם לא קל לנו שם.