קרית שמונה - באר שבע, שלישי, 19:30
Re: קרית שמונה - באר שבע, שלישי, 19:30
בעניין מליקסון.
תחושת הבטן שלי אומרת שמדובר בלוחמה פסיכולוגית, שמליקסון אכן ערך אימון קל ואולי גם נטש אותו, אבל יעלה מחר לשחק.
מקווה שאני צודק
תחושת הבטן שלי אומרת שמדובר בלוחמה פסיכולוגית, שמליקסון אכן ערך אימון קל ואולי גם נטש אותו, אבל יעלה מחר לשחק.
מקווה שאני צודק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פשוט נמאס.. כל משחק יש פצוע תורן אחר.
מה יהיה מה?
פשוט טירוף כל מה שקורה כאן.
אנחנו בעונה של אליפות ולא, אני לא מגזים... הפציעות האלה רק מרחיקות אותנו משם.
חייב אותו מחר פשוט חייב.
מה יהיה מה?
פשוט טירוף כל מה שקורה כאן.
אנחנו בעונה של אליפות ולא, אני לא מגזים... הפציעות האלה רק מרחיקות אותנו משם.
חייב אותו מחר פשוט חייב.
מעצבן, מייאש ומתסכל. אגפים של בוזגלו ומליקסון הם כאב ראש תמידי לכל הגנה בארץ, כמובן שהוא ייפצע יום לפני ק"ש... נמאס כבר
תרגעו. הוא עולה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מקווה שאתה צודק אבל מצד שני לא יזיק לו לנוח משחק אחד ואולי הוא גם יתפוצץ מול הפועל חיפהTotti כתב:תרגעו. הוא עולה

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שינוח בחמי יואב. 4 חודשים הוא כאן, 3 הוא נחדר אדום בנשמה כתב:אני מקווה שאתה צודק אבל מצד שני לא יזיק לו לנוח משחק אחד ואולי הוא גם יתפוצץ מול הפועל חיפה
כדי לנצח אסור לתת להם שטחים באגפים ויתרון במרכז, שברדה ירד אחורה ושהקשרים יסתדרו כדי שאין מצב שעאבד או מנגה לא בשמירה כפולה.
עבירות שגם יתנו צהוב>מתפרצת שלהם
לא להניע נמוך בכלל- כדורי שוער רחוק ולחץ נמוך מאוד ולא לתת להם להניע מהמרכז ולסגור את שחקני האגף אישי! עם עזרה וחיפוי
לנסות כמו שיותר מסירות ארוכות ומתפרצות כדי לתפוס אותם לא מוכנים(בכל זאת ההגנה הטובה בליגה)
שמליקסון ובוזגלו יבלטו, שברדה יסחוט מלאאאא עבירות שמהם נהפוך למצבי נייח של בוז'י. שהקישור שיעובה לשם שינוי
נ.ב להיזהר מקו 2 של קהת ואופיר מזרחי הנחשים-סוארז שומר אישית על רוגרס קולה בלי גזים
יאללה הפועל חוזרים עם ניצחון!!
עבירות שגם יתנו צהוב>מתפרצת שלהם
לא להניע נמוך בכלל- כדורי שוער רחוק ולחץ נמוך מאוד ולא לתת להם להניע מהמרכז ולסגור את שחקני האגף אישי! עם עזרה וחיפוי
לנסות כמו שיותר מסירות ארוכות ומתפרצות כדי לתפוס אותם לא מוכנים(בכל זאת ההגנה הטובה בליגה)
שמליקסון ובוזגלו יבלטו, שברדה יסחוט מלאאאא עבירות שמהם נהפוך למצבי נייח של בוז'י. שהקישור שיעובה לשם שינוי
נ.ב להיזהר מקו 2 של קהת ואופיר מזרחי הנחשים-סוארז שומר אישית על רוגרס קולה בלי גזים
יאללה הפועל חוזרים עם ניצחון!!
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לפי מה שרשום בעיתון ״ישראל היום״ מליקסון ואופיר כשירים למשחק הערב, שיהיה בהצלחה לכולנו.
יש לנו שחקנים טובים יותר, אבל עד השבת האחרונה הם היו קבוצה טובה יותר ביי-פאר.
יש לי תחושה אמיתית שמשהו השתחרר במוצאי שבת בוסרמיל בחבורה המבולבלת של אלישע לוי ואם אני אכן צודק, אז אנחנו בהחלט ראויים לחשוב על 3 נקודות הערב בקרית שמונה.
אין לי לרגע אחד ספק בהסתכלות על 2 הסגלים, מי טובה יותר. אבל גם למכבי לא היה בשבוע שעבר והיא עדיין נוצחה שם.
שם המשחק הוא ריכוז בהגנה וניצול מצבים בהתקפה ומדובר על פרמטרים בהם קרית שמונה היא זו שמצטיינת בדרך כלל.
יש לי תחושה אמיתית שמשהו השתחרר במוצאי שבת בוסרמיל בחבורה המבולבלת של אלישע לוי ואם אני אכן צודק, אז אנחנו בהחלט ראויים לחשוב על 3 נקודות הערב בקרית שמונה.
אין לי לרגע אחד ספק בהסתכלות על 2 הסגלים, מי טובה יותר. אבל גם למכבי לא היה בשבוע שעבר והיא עדיין נוצחה שם.
שם המשחק הוא ריכוז בהגנה וניצול מצבים בהתקפה ומדובר על פרמטרים בהם קרית שמונה היא זו שמצטיינת בדרך כלל.
שימו לב שבערך 80% (טוב אולי הגזמתי אבל לא מעט) מהשערים של ק"ש נכבשים או מבושלים בראש.
אתגר גדול בעיקר לביטון ודוידזאדה
למדו מאיתנו .....yedidel כתב:שימו לב שבערך 80% (טוב אולי הגזמתי אבל לא מעט) מהשערים של ק"ש נכבשים או מבושלים בראש.
אתה צודק ב 100% , בקטע הזה צריך להיזהר במיוחד מדוד מנגה , אני בטוח שאלישע הכין את הקבוצה בהיבט הזה.
וואוו הרבה זמן שלא היו לי פרפרים בבטן בגלל משחק כזה
אפילו לא הצלחתי להירדם בהסעה בדרך לעבודה

אני מקווה שאתה מתעל את הפרפרים ועף איתם לקריהblueman כתב:וואוו הרבה זמן שלא היו לי פרפרים בבטן בגלל משחק כזה
זה התיכנון כמובן, כל עוד לא יהיו בלתמים בעבודהTotti כתב: אני מקווה שאתה מתעל את הפרפרים ועף איתם לקריה
איזה יום לפנינו ..המירוץ להסעה