כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Re: כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש

שליחה על ידי yanivnew91 »

לפי מה שאני מבין, הבעיה היא בחוזה עם הטוטו.
ועכשיו יהיו פה כאלה שיגידו שהעירייה נתנה פי 2 ממה שהטוטו נתן בשביל לבנות את האיצטדיון.
כנראה שיש שם חוזה שנותן לטוטו את הזכות לבחור את צבע הכיסאות.
ושלא יהיה ספק, גם אני בעד כיסאות אדומים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yanivnew91 כתב:לפי מה שאני מבין, הבעיה היא בחוזה עם הטוטו.
ועכשיו יהיו פה כאלה שיגידו שהעירייה נתנה פי 2 ממה שהטוטו נתן בשביל לבנות את האיצטדיון.
מה אכפת לטוטו מצבע הכיסאות?

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

לא אני המקור לתשובה..
אם אני לא טועה גם באיצטדיון בחיפה עלתה סוגייה דומה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

yanivnew91 כתב:לפי מה שאני מבין, הבעיה היא בחוזה עם הטוטו.
בוודאות שלא.
באמת ובתמים שהבעיה היא החשש מדהייה של הצבע האדום אך אותנו זה לא אמור לעניין עם כל הכבוד.
אנחנו ב2015 אין שום סיבה בעולם שלא יימצאו פתרון לבעיה טיפשית שכזו.

סמל אישי של משתמש
DoR
Title: עוד נחזור והאדמה תרעד

שליחה על ידי DoR »

איצטדיון טרנר כתב:
100% אתה

וזה שהגיב מעליך זה כנראה דור שוקר מוסרמיליה , שלא רק שלא נתנו לנו אפילו תמיכה הכי קטנה עם פרסום קטן לדף שכבר שבוע אנחנו מבקשים מהם אלא גם הרחיקו אותנו מהדפים שלהם , על משהו לטובת כלל האוהדים , זה לא לטובתנו האישית בכלל . שוב אין לנו מה לעשות עם הדף הזה יום אחרי ההחלטה על הצבע , גם אם יהיה בדף 20 אלף לייקים .
לא וסרמיליה , לא אדום מהדרום , אף אחד לא עזר לנו להעלות את המועדות לזה , ההכרעה אוטוטו נופלת ואם לא היינו עושים משהו אף אחד אחר לא היה עושה , למרות שרוב גדול מהאוהדים רוצים ותומכים .
אז להעלות פלאיירים על משחקי שבת זה נחמד ויפה ואנחנו תומכים במאה אחוז , אבל אתרי האוהדים נועדו כדי להראות את הכוח של האוהדים ולמען המטרות של האוהדים , כל ילד שפותח דף חושב שהוא מלך ושהוא אתר ספורט 5 , תתחילו לפרסם דברים שהאוהדים רוצים ושחשוב להם , אחרת הדפים שלכם לא שווים כלום .

אני מאמין שתוך שבוע - שבועיים תיהיה החלטה על הצבע , כפי ששמענו אתמול מתגובת רוביק וסספורטס , עצם זה שהם עוד לא החליטו זה אומר שאדום לא יהיה .
ממידע פנימי רוב הסיכויים שהם הולכים לבחור בצבע כחול .
בעוד שנתיים כשתרד ההתלהבות מהאיצטדיון , ויתחילו להיות קרחות ביציעים (ויהיו כאלה אם נרצה או לא , לא נמלא כל משחק ב-16 אלף צופים) , אתם תראו כמה חשוב שיהיו כסאות אדומים .
בסופו של דבר המהלך הזה הוא מחשבה לעתיד , דבר שיתן לנו ביתיות אדירה באיצטדיון החדש , ראינו כבר כמה קשה להתרגל לאיצטדיון חדש , תשאלו את נתניה , הפתח תקוואיות והחיפאיות , אז לפחות שיהיה ביתי ותומך יותר מהאיצטדיונים האלה .
לא תקבל תמיכה בצעדים שנועדו לקומם את הקהל. ראה לדגומא את המחאה השקטה שיצרנו על מנת שידחו את המשחק בשבת, מחאה שהצליחה.
ראה לדוגמא את קמפיין מאור מליקסון, שמאור בעצמו הודה שהרבה בזכותו הוא נמצא כאן.
ראה לדוגמא מחאה שקטה וכנה, שלא צריכה לגרוף קללות על רוביק דנילוביץ', חברת כיוונים ומנהלי האצטדיון. אני עד להודעות שהם קיבלו מאוהדים, אם באמת הייתם הולכים בדרך אמיתית, הייתי שם בשבילכם ונותן לכם כל במה אפשרית.
אבל לא תהיה תמיכה ולא תהיה במה לדרך שהיא כ"כ רעועה ושלא בוחלים בה באמצעים. האוהד הממוצע שרואה מהצד רואה בזה כמלאכיות, כל הכבוד לכם. אני לא רואה את זה כך.

אם אני ילד, אז אתה תינוק. ואם אתה קורא לוסרמיליה דף, אני מבקש שתתחיל להגיד 'עמותה'.
ספורט 5 אנחנו לא וזו גם לא השאיפה. אנחנו טובים במה שאנחנו עושים, הכי טובים, ובדיוק בגלל זה אנחנו יודעים מה צריך לפרסם ומה לא.
ואותך לא.

אם אתה חושב שאתה יכול לפתוח עמוד פייסבוק ולהתחיל להתנגח בכל באר שבע ובסוף גם להשיג את המטרה שלך, אתה טועה ומטעה.
שבת שלום.
תמונה

סמל אישי של משתמש
DoR

שליחה על ידי DoR »

RedHell כתב:אני לעומתכם חושב שמה שהם עשו נהדר, הם יצרו באז מכלום.

אפילו כהמלצה הייתי אומר להם להמשיך להתסיס את הקהל כנגד מקבלי ההחלטות ככה יותר ויותר יילחצו עליהם ויגרמו להם להבין שאין צבע מלבד אדום שמקובל עלינו.

אם נמשיך להיות אדישים, נינוחים ואפטיים הם יזמינו בכחול ואז כבר ברור לכולנו שלא יהיה אפשר לשנות כי מדובר בכמה מיליונים, בואו נעצור את החלמאות כבר עכשיו, לפניי שהיא מתבצעת.
מסכים איתך חבר.
אבל נראה לי שאתה לא לוקח את זה לכיוון הנכון.
אנשים מקבלים סמסים מאיימים, קללות, עלבונות ולחץ בכלל לא חיובי כמו שאתה מתאר כאן.
לחץ חיובי זה קמפיין מליקסון, לחץ חיובי זו הבקשה של וסרמיליה לדחיית המשחק בשבת למען שומרי המסורת - זה לחץ חיובי!
המטרה מבורכת, המחאה מבורכת, אבל יש דרך וחבל שיש כאן אנשים שלא בוחלים באמצעים. זה מתחיל מקטן ויכול להתנפח לכיוונים אחרים.
תמונה

איצטדיון טרנר

שליחה על ידי איצטדיון טרנר »

DoR כתב:
לא תקבל תמיכה בצעדים שנועדו לקומם את הקהל. ראה לדגומא את המחאה השקטה שיצרנו על מנת שידחו את המשחק בשבת, מחאה שהצליחה.
ראה לדוגמא את קמפיין מאור מליקסון, שמאור בעצמו הודה שהרבה בזכותו הוא נמצא כאן.
ראה לדוגמא מחאה שקטה וכנה, שלא צריכה לגרוף קללות על רוביק דנילוביץ', חברת כיוונים ומנהלי האצטדיון. אני עד להודעות שהם קיבלו מאוהדים, אם באמת הייתם הולכים בדרך אמיתית, הייתי שם בשבילכם ונותן לכם כל במה אפשרית.
אבל לא תהיה תמיכה ולא תהיה במה לדרך שהיא כ"כ רעועה ושלא בוחלים בה באמצעים. האוהד הממוצע שרואה מהצד רואה בזה כמלאכיות, כל הכבוד לכם. אני לא רואה את זה כך.

אם אני ילד, אז אתה תינוק. ואם אתה קורא לוסרמיליה דף, אני מבקש שתתחיל להגיד 'עמותה'.
ספורט 5 אנחנו לא וזו גם לא השאיפה. אנחנו טובים במה שאנחנו עושים, הכי טובים, ובדיוק בגלל זה אנחנו יודעים מה צריך לפרסם ומה לא.
ואותך לא.

אם אתה חושב שאתה יכול לפתוח עמוד פייסבוק ולהתחיל להתנגח בכל באר שבע ובסוף גם להשיג את המטרה שלך, אתה טועה ומטעה.
שבת שלום.

קודם כל אנחנו האחרונים שיתמכו בקללות ואיומים כלשהם , אמרנו מלכתחילה שאנחנו סה"כ רוצים להפעיל לחץ על רוביק ועל החבר'ה הבכירים שאחראים על ההחלטה .
זה שאנחנו כותבים לאנשים לשלוח לו הודעות שיראה את הרצון של הקהל זה לא אומר שאנחנו רוצים שיקללו , חס וחלילה .
אני אוהב את רוביק ותומך בו בכל מה שהוא עושה בעיר , וכמובן גם בחברת כיוונים , אין כאן קשר להתסיס , זה בכלל לא הכיוון אז אל תנסה אתה להסית נגדנו אנשים סתם .
מה קשור עכשיו קמפיין מליקסון ? אם לא רצון האוהדים לא הייתם מצליחים בחיים , גם אנחנו השתתפנו בקמפיין הזה כמו עוד מאות אוהדים .
אנחנו לא באים להתנגח לא איתכם ולא עם עוד אף דף אחר , להיפך , אנחנו צריכים להיות ביחד מאוחדים למטרה אחת וחבל שאתה לא רואה את זה כך , חבל שהשתן עלה לך לראש .
רק בפסקה ה-2 שלך רואים את ההתנשאות שהדף הגדול שלך גרם לך , רד לקרקע קצת אתה לא מלך העולם .

אנחנו באים במטרה אחת , להשמיע את קולם של אוהדי הפועל ב"ש שרוצים כסאות אדומים באיצטדיון החדש .
לא רוצה ? אל תפרסם אתה לא חייב , אבל אל תסית אחרים ובטח אל תמציא שטויות של קללות ובטח שלא מאיתנו .
תמונה

אתר האוהדים הרשמי של אצטדיון טרנר :
http://www.Turnerstadium.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;

הדף הרשמי בפייסבוק :
http://www.facebook.com/TurnerStadium" onclick="window.open(this.href);return false;

*לשעבר דף המאבק לכיסאות אדומים

סמל אישי של משתמש
DoR

שליחה על ידי DoR »

איצטדיון טרנר כתב:

קודם כל אנחנו האחרונים שיתמכו בקללות ואיומים כלשהם , אמרנו מלכתחילה שאנחנו סה"כ רוצים להפעיל לחץ על רוביק ועל החבר'ה הבכירים שאחראים על ההחלטה .
זה שאנחנו כותבים לאנשים לשלוח לו הודעות שיראה את הרצון של הקהל זה לא אומר שאנחנו רוצים שיקללו , חס וחלילה .
אני אוהב את רוביק ותומך בו בכל מה שהוא עושה בעיר , וכמובן גם בחברת כיוונים , אין כאן קשר להתסיס , זה בכלל לא הכיוון אז אל תנסה אתה להסית נגדנו אנשים סתם .
מה קשור עכשיו קמפיין מליקסון ? אם לא רצון האוהדים לא הייתם מצליחים בחיים , גם אנחנו השתתפנו בקמפיין הזה כמו עוד מאות אוהדים .
אנחנו לא באים להתנגח לא איתכם ולא עם עוד אף דף אחר , להיפך , אנחנו צריכים להיות ביחד מאוחדים למטרה אחת וחבל שאתה לא רואה את זה כך , חבל שהשתן עלה לך לראש .
רק בפסקה ה-2 שלך רואים את ההתנשאות שהדף הגדול שלך גרם לך , רד לקרקע קצת אתה לא מלך העולם .

אנחנו באים במטרה אחת , להשמיע את קולם של אוהדי הפועל ב"ש שרוצים כסאות אדומים באיצטדיון החדש .
לא רוצה ? אל תפרסם אתה לא חייב , אבל אל תסית אחרים ובטח אל תמציא שטויות של קללות ובטח שלא מאיתנו .
חבר, מודעות עצמית זה לא התנשאות.
גם לפני 'וסרמיליה' הייתי פה ופעלתי למען האוהדים, האמן לי.
אנשים מושפעים בקלות ומחפשים את הדרייב הכי קטן להפוך את העולם, ואתם נותנים להם את הדרייב הזה.
אתם אומרים לאוהדים לשלוח הודעות על מנת לראות רצון, אבל בעצם האנשים מקללים כשליחים שלכם וסותרים כל מחאה נורמלית ולגיטימית.
אין כאן קשר להתסיס?

"
חברים שימו לב מה קורה ממש עכשיו באיצטדיון טרנר !!!
מתקינים כיסאות בצבע כחול וצהוב ביציעים לבדיקה , מחדל גדול של עיריית ב"ש !!
"

המשפט הנ"ל נלקח מעמוד הפייסבוק שהחלטת לפתוח ולהתסיס באמצעותו מאות אוהדים.
קל להשפיע, אפילו פשוט מאוד.. השאלה לאן אתה לוקח את זה, ואתה לקחת את זה צעד רחוק מדי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

איצטדיון טרנר כתב:

תגיד,אתה נאיבי או שעושה את עצמך?
עוד לא הבנת שההחלטה היא של הטוטו??
הוא שם את רוב הכסף והוא יחליט אם זה יהיה כחול,ב'ז או אופוויט.
הרעש שאתם עושים הוא אחלה ונכון,אבל אל תהפכו את זה להחלטה הרת גורל.
אם זה היה תלוי בראש העיר ברור שזה היה אדום ואולי הוא עוד יצליח לשכנע את הטוטו שזה הצבע.
אבל ההחלטה היא לא שלו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: תגיד,אתה נאיבי או שעושה את עצמך?
אם זה היה תלוי בראש העיר ברור שזה היה אדום ואולי הוא עוד יצליח לשכנע את הטוטו שזה הצבע.
אבל ההחלטה היא לא שלו.
לא לא. הטוטו ממש לא שם את רוב הכסף, שלא יעבדו עליכם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
DoR

שליחה על ידי DoR »

Totti כתב: לא לא. הטוטו ממש לא שם את רוב הכסף, שלא יעבדו עליכם
לא חייב לשים את רוב הכסף בשביל להיות מקבל ההחלטות או להעמיד תנאים מקדימים.
תמונה

איצטדיון טרנר

שליחה על ידי איצטדיון טרנר »

אדום זקן כתב: תגיד,אתה נאיבי או שעושה את עצמך?
אבל ההחלטה היא לא שלו.
מאיפה המצאת את זה שההחלטה היא של הטוטו ?
הרי בתשובה שקיבלנו מלשכת ראש העיר כתוב שעוד לא בחרו ותתבצע בחירה בקרוב ביחד עם אדריכל האיצטדיון .
מה הטוטו קשור כאן לצבע הכסאות ? אם כבר הטוטו יבחר באדום כי זה הצבע שלהם , אגב הם רצו אדום בסמי עופר אבל שכחו שיש את מכבי חיפה .
תמונה

אתר האוהדים הרשמי של אצטדיון טרנר :
http://www.Turnerstadium.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;

הדף הרשמי בפייסבוק :
http://www.facebook.com/TurnerStadium" onclick="window.open(this.href);return false;

*לשעבר דף המאבק לכיסאות אדומים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני חושב שאתם שניכם צריכים להפסיק להתעסק בלמי יש יותר גדול ולהתחיל לעשות משהו אמיתי למען האוהדים. שה הדבר הכי חשוב שיש לכם הזדמנות לעשות אותו.
עכשיו הפנייה לדור. אתה רוצה שיזכרו אתכם בתור כאלה שעזרו לאוהדים? לא ייחסו יותר מדי חשיבות לזה שדחיתם משחק ברבע שעה כי את זה קל לשכוח וקהל מתהפך מהר כמו שאנחנו למדים פה יום יום. אבל אם תיקח את זה תחת חסותך (ותעשה את זה בדרך המתורבתת שהתרגלנו לראות מוסרמיליה) ועל אחת כמה וכמה אם תצליח יזכרו אתכם תמיד בתור מי שעשו פעם אחת משהו בשביל האוהדים.
וסתם בדרך אגב, גם אתם וגם אדום מהדרום עזרתם ועוזרים לאוהדים כל אחד בדרכו. אבל ממה שאני שומע בתוך הקהל אתם נתפסים ככאלה שמנסים למתג את עצמם על חשבון האוהדים (ואני יודע בדיוק כמה זה ההפך מצד שני הדפים).
הדר גולדין ז״ל, שנהרג במבצע צוק איתן אמר ככה: ״בחיים אתה יכול לבחור להתעסק בעצמך ואתה יכול לבחור לעשות דברים גדולים״. אין דבר גדול יותר מזה שתוכלו לעשות בשביל הקהל של באר שבע. עכשיו הכדור במגרש שלכם, תבחרו!

סמל אישי של משתמש
DoR

שליחה על ידי DoR »

dor69 כתב:אני חושב שאתם שניכם צריכים להפסיק להתעסק בלמי יש יותר גדול ולהתחיל לעשות משהו אמיתי למען האוהדים. שה הדבר הכי חשוב שיש לכם הזדמנות לעשות אותו.
עכשיו הפנייה לדור. אתה רוצה שיזכרו אתכם בתור כאלה שעזרו לאוהדים? לא ייחסו יותר מדי חשיבות לזה שדחיתם משחק ברבע שעה כי את זה קל לשכוח וקהל מתהפך מהר כמו שאנחנו למדים פה יום יום. אבל אם תיקח את זה תחת חסותך (ותעשה את זה בדרך המתורבתת שהתרגלנו לראות מוסרמיליה) ועל אחת כמה וכמה אם תצליח יזכרו אתכם תמיד בתור מי שעשו פעם אחת משהו בשביל האוהדים.
וסתם בדרך אגב, גם אתם וגם אדום מהדרום עזרתם ועוזרים לאוהדים כל אחד בדרכו. אבל ממה שאני שומע בתוך הקהל אתם נתפסים ככאלה שמנסים למתג את עצמם על חשבון האוהדים (ואני יודע בדיוק כמה זה ההפך מצד שני הדפים).
הדר גולדין ז״ל, שנהרג במבצע צוק איתן אמר ככה: ״בחיים אתה יכול לבחור להתעסק בעצמך ואתה יכול לבחור לעשות דברים גדולים״. אין דבר גדול יותר מזה שתוכלו לעשות בשביל הקהל של באר שבע. עכשיו הכדור במגרש שלכם, תבחרו!
אני לא מתעסק בלמי יש יותר גדול, ולמען הסר הספק - דיברתי ומדבר אך ורק בשם עצמי ולא בשם העמותה.
אם היו פונים אליי בדרך המקובלת, בכיף הייתי לוקח את זה תחת חסותי ומנסה לקדם את המהלך.
כשאתה גדול ומצליח, תמיד יהיו אנשים משני הצדדים, מהצד החיובי ומהצד השלילי, הגדולה שלך זה לקבל את שניהם באהבה ולא להתרגש משום דבר.
אני יודע מה העמותה עשתה, עושה ותעשה למען אוהדי הפועל באר-שבע, ומי שיגיד אחרת שיבושם לו.

אנחנו לא מתעסקים בלהראות למי יש יותר גדול, וכל מחאה או קריאה לאוהדים מצידנו, לא מתבצעת על מנת ליצור מיתוג,
אלא בכדי לשים את האוהדים לפני הכל ולדאוג לזכויותיהם, חובת ההוכחה בנושא הזה כבר מזמן לא עלינו, אני מבטיח לך.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

DoR כתב: אני לא מתעסק בלמי יש יותר גדול, ולמען הסר הספק - דיברתי ומדבר אך ורק בשם עצמי ולא בשם העמותה.
אם היו פונים אליי בדרך המקובלת, בכיף הייתי לוקח את זה תחת חסותי ומנסה לקדם את המהלך.
כשאתה גדול ומצליח, תמיד יהיו אנשים משני הצדדים, מהצד החיובי ומהצד השלילי, הגדולה שלך זה לקבל את שניהם באהבה ולא להתרגש משום דבר.
אני יודע מה העמותה עשתה, עושה ותעשה למען אוהדי הפועל באר-שבע, ומי שיגיד אחרת שיבושם לו.

אנחנו לא מתעסקים בלהראות למי יש יותר גדול, וכל מחאה או קריאה לאוהדים מצידנו, לא מתבצעת על מנת ליצור מיתוג,
אלא בכדי לשים את האוהדים לפני הכל ולדאוג לזכויותיהם, חובת ההוכחה בנושא הזה כבר מזמן לא עלינו, אני מבטיח לך.
שוב לא התייחסת לנושא. תבין שבתור אדם/קבוצה שאמורה ליזום ולהוביל (כי כשאתה מגדיר את המטרה שלך כדאגה לאוהדי הפועל באר שבע נושא כזה הוא חלק חשוב מהמטרה) חובת ההוכחה תמיד עליך (גם אם זה לא צודק). אני אומר עזוב מה שהיה ותתחיל את זה אתה מאפס. אתה מתעקש לברוח ממשהו שהוא יותר חשוב ממשחק כזה או אחר שיידחה או לא. תאמין לי שאני לא מוריד לשנייה ממה שאתם עושים ואני מעריך אתכם מאוד, כאנשים וכעמותה.

שלח תגובה