כתבה על אלישע
Re: כתבה על אלישע
אתם צריכים להבין שהפורום פה הוא כוח, לא מעט אוהדים קוראים את ההתלהמות והתלונות אל אלישע , מה שיכול לגרום לכדור שלג במידה וחלילה נפסיד מול ביתר.
אין פה משהו אישי,פשוט רוצים לפתוח עונה בחיוך ואופטימיות ויש פה אוהדים שזורעים פסימיות מוגזמת.
אין פה משהו אישי,פשוט רוצים לפתוח עונה בחיוך ואופטימיות ויש פה אוהדים שזורעים פסימיות מוגזמת.
עזוב, זה נהיה טריינד כזה פה, כל מי שרושם כאן שטויות, אומר שסותמים לו את הפה ולא מביא חצי טענה לדברים שלו, במקום שיגיד לעצמו אם 10 חושבים שאני שיכור אולי אני באמת כזה.גיא חניה כתב:אתם צריכים להבין שהפורום פה הוא כוח, לא מעט אוהדים קוראים את ההתלהמות והתלונות אל אלישע , מה שיכול לגרום לכדור שלג במידה וחלילה נפסיד מול ביתר.
אבל זה נוח להתחבא מאחורי מאחורי סיסמאות, שהאחריות שלך היא במקרה הטוב היא לעודד.
ומה עם האוהדים של מכבי חיפה? כולם שיכורים שם?אדום זקן כתב: עזוב, זה נהיה טריינד כזה פה, כל מי שרושם כאן שטויות, אומר שסותמים לו את הפה ולא מביא חצי טענה לדברים שלו, במקום שיגיד לעצמו אם 10 חושבים שאני שיכור אולי אני באמת כזה.
אבל זה נוח להתחבא מאחורי מאחורי סיסמאות, שהאחריות שלך היא במקרה הטוב היא לעודד.
תזכיר לי בכמה אליפויות זכתה מכבי חיפה אחרי אלישע?שמעון א כתב: ומה עם האוהדים של מכבי חיפה? כולם שיכורים שם?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גיא, אני מבין שכבר מצאת את האשמים במידה וניכשל... "שונאי אלישע"...גיא חניה כתב:אתם צריכים להבין שהפורום פה הוא כוח, לא מעט אוהדים קוראים את ההתלהמות והתלונות אל אלישע , מה שיכול לגרום לכדור שלג במידה וחלילה נפסיד מול ביתר.
תסביר לי קודם מה הקשרTotti כתב: תזכיר לי בכמה אליפויות זכתה מכבי חיפה אחרי אלישע?
האוהדים המפונקים של מכבי חיפה האחרונים שיכולים לדבר.שמעון א כתב: ומה עם האוהדים של מכבי חיפה? כולם שיכורים שם?
הוא לקח קבוצה בעונתו הראשונה ללא שאיפות וללא מטרות ולקח איתה אליפות.
בסה"כ 3 אליפויות מתוך 4 שניים כולל הקיזוז.
וכן, הם האמא של השיכורים, הם גרשו את רוני לוי אחרי 3 אליפויות רצופות.
הם גרשו אברהם גרנט אחרי 2 אליפויות.
הם הרימו את עטר על כפיים והעיפו אותו אחרי 10 מחזורים, אילו האוהדים הכי גפויי טובה בכדורגל.
ממש דוגמא הבאת...
היו קבוצות הרבה יותר חלשות ממה שהיה לאלישעTotti כתב: תזכיר לי בכמה אליפויות זכתה מכבי חיפה אחרי אלישע?
אוהדי חיפה לא סבלו אותו ואת המשחק שלו גם שהם לקחו אליפויות רק שתדע.
סותם הפיות הראשי.
לקח אליפות ללא שאיפות... מי שישמע אותך יחשןב שהוא חתם בהפועל עכו.אדום זקן כתב: האוהדים המפונקים של מכבי חיפה האחרונים שיכולים לדבר.
הוא לקח קבוצה בעונתו הראשונה ללא שאיפות וללא מטרות ולקח איתה אליפות.
בסה"כ 3 אליפויות מתוך 4 שניים כולל הקיזוז.
וכן, הם האמא של השיכורים, הם גרשו את רוני לוי אחרי 3 אליפויות רצופות.
הם גרשו אברהם גרנט אחרי 2 אליפויות.
הם הרימו את עטר על כפיים והעיפו אותו אחרי 10 מחזורים, אילו האוהדים הכי גפויי טובה בכדורגל.
ממש דוגמא הבאת...
דווקא איתך כן אפשר ליצור שיח מכובד ועינייני.שמעון א כתב: גיא, אני מבין שכבר מצאת את האשמים במידה וניכשל... "שונאי אלישע"...
אנחנו לא מדברים עליך.
אבל זהו נגמרו התקופות בהם חבורה של מטומטמים עמדו אחרי 10 דקות והתחילו לקלל, זה לא יקרה, הרוב השפוי של הקהל לא ייתן לזה יותר לקרות.
סיקורת ושריקות בוז הם דבר לגיטימי, בתנאי שהוא נעשה כמוצא אחרון, אחרי שדחפת את הקבוצה.
אנשעם כמו המשתמש הזה הם בדיוק מאותם אילו שעושים את האש ומלבים את היציעים, אבל השנה אנחנו השפויים נדאג לכבות אותה ויהי מה.
אתה הרבה יותר אינטלגנט מהתשובה שרשמת...שמעון א כתב: לקח אליפות ללא שאיפות... מי שישמע אותך יחשןב שהוא חתם בהפועל עכו.
הייתה מת להיות אוהד כמוני,ואני האחרון שיקלל במשחקים מאמנים וגם שחקנים.אדום זקן כתב: דווקא איתך כן אפשר ליצור שיח מכובד ועינייני.
אנחנו לא מדברים עליך.
אבל זהו נגמרו התקופות בהם חבורה של מטומטמים עמדו אחרי 10 דקות והתחילו לקלל, זה לא יקרה, הרוב השפוי של הקהל לא ייתן לזה יותר לקרות.
סיקורת ושריקות בוז הם דבר לגיטימי, בתנאי שהוא נעשה כמוצא אחרון, אחרי שדחפת את הקבוצה.
אנשעם כמו המשתמש הזה הם בדיוק מאותם אילו שעושים את האש ומלבים את היציעים, אבל השנה אנחנו השפויים נדאג לכבות אותה ויהי מה.
אוהד שהלך לכל חור בארץ לבד כי כל החברים אוהדי חיפה ובית''ר,ואתם עוד מדברים עליי.
זה שאני לא סובל את המאמן הזה זאת זכותי,חיים בסרט כולכם.
איך אתה יודע? אתה מכיר את הבחור? קראת פה איזשהי קללה שהוא רשם? משהו יוצא דופן? הסתה לאלימות?אדום זקן כתב: דווקא איתך כן אפשר ליצור שיח מכובד ועינייני.
אנחנו לא מדברים עליך.
אני רציני. בבקשה תגיד לי אחי.
גם אני דיברתי ככה על אןהדי חיפה. מפונקים... אוהדי הצלחות...אדום זקן כתב: אתה הרבה יותר אינטלגנט מהתשובה שרשמת...
עד שאלישע חתם בב"ש והבנתי על מה הם מדברים. עם תקציב של 30 מיליון כמעט ירדנו ליגה!! זה פשוט מטריף שאתם מתעלמים מזה.
עונה שעברה הישג ענק! אין ספק. אף אחד לא ציפה לעונה כזאת. אבל אם זאת היו הרבה דברים שהפריעו לי בצורת המשחק ובניהול המשחק שלו. וכשיש שיח בפורום אז אני אומר אותם כי לדעתי אפשר וצריך לשפר אותם. לי נוצר הרושם שאלישע מתעקש לא לשפר אותם. זה מכעיס טותי אז אני מוציא את זה פה בפורום. לא קיללתי אף אחד ולא הורדתי את אלישע מהכביש.
הלוואי והעונה ניתן עונה גדולה(מקום שלישי זה טוב לדעתי), ונשפר את רמת המשחק שלנו. לא יהיה מאןשר ממני האמן לי. ואם נחגןג בסוף העונה אני ירים אותך ואת אלישע על הכתפיים. בשמחה.
לא צריך להכיר אותו, מספיק לי סגנון הכתיבה, הזלזול והעובדה שכולו שליליות אחת גדולה.שמעון א כתב: איך אתה יודע? אתה מכיר את הבחור? קראת פה איזשהי קללה שהוא רשם? משהו יוצא דופן? הסתה לאלימות?
אני רציני. בבקשה תגיד לי אחי.
העובדה שרק ביקורת וביקורת יש לו, הופכת אותו ללא רלוונטי.
הקהל שלנו הוא קהל שמוסת בקלות, הרי כבר עכשיו רואים מי הולך להיות על הכוונת שלכם העונה,ואני לא מרחם על בן ביטון.
כל שנה יש את המסכן התורן.
וחוץ מזה אם אתה רוצה להעביר ביקורת אז אחלה, יש פה כאילו שנותנים ביקורת אבל עיניינית, שמדברת על סיגנון משחק, תפקוד שחקנים, טקטיקה וכו'.
אבל במקרה הזה הביקורת היא נטו אישית. אתה ראית באילו מילים השתמש הגאון אחרי המשחק מול ספליט.
ולי קשה מאוד לשמוע את השפה הזאת, על אחת כמה שמדובר במאמן מוכח, ובן אדם מבוגר.
אז אין לך מה להגן עליו, אוהדים כאילו מקומם מחוץ לוסרמיל.