ואלישע בנוקאאוט על בן שמעון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: ואלישע בנוקאאוט על בן שמעון

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב: תסביר לי את המשפט המוזר הזה עכשיו. כובשים רק בניצחונות? ואיך מנצחים?
מה החוכמה לכבוש 4 שערים כל ניצחון אבל להפסיד ולסיים תיקו יותר משחקים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:מה החוכמה לכבוש 4 שערים כל ניצחון אבל להפסיד ולסיים תיקו יותר משחקים?
זה לא חוכמה זה הגנה פח כבר אמרתי

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dor69 כתב: הם כבשו יותר מאיתנו אז להגיד שאין להם תכלס זה הזוי
זה לא משנה הם גם מחזיקים הרבה יותר בכדור ובועטים יותר לשער, אבל אחוז ניצול המצבים שלנו יותר גבוה. אין ספק שאנחנו קבוצה יותר יעילה מהם ובטח יותר מאוזנת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הסגל שלנו טוב יותר ובעיקר מאוזן יותר, זאת הסיבה למה למרות שמבחינה טקטית הפועל תל אביב שלטו בכמעט כל המשחקים נגדנו, אנחנו יצאנו עם הנקודות.
בכל המשחקים האיכות בסגל היא שהכריעה.

וכן, מגיע קרידט לאלישע שבנה סגל טוב יותר מבן שמעון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב: זה לא חוכמה זה הגנה פח כבר אמרתי
ההגנה הגרועה נובעת גם כתוצאה מהמשחק ההתקפי שלהם, לא חכמה גדולה לכבוש הרבה שערים כשאתה חוטף כל כך הרבה.
וכן, הם כבשו יותר שערים מבאר שבע, אבל תסתכלו על החלוקה. 16 מהשערים שלהם הובקעו נגד רמת השרון והפועל חיפה ב-4 משחקים. קבוצה נמדדת על
יציבות, לא על תבוסות חד פעמיות מול קבוצות חלשות שמעלות את הממוצע.

סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: ואלישע בנוקאואט על בן שמעון

שליחה על ידי אלדר »

שמעון א כתב: אלדר, מה שאתה אומר כאן זה בדיוק מה שכל האוהדים שנגד אלישע אומרים (ואני בינהם). שהכדורגל מגעיל ואנחנו רוצים יותר להנות מכדורגל. ואני חושב שעם סגל השחקנים שלנו יש לנו את האפשרות לעשות את זה.
איזה כלים יש לך כדי לשחק מול צפיפות?
חוץ מזינו איזה עוד קשר אחורי עושה תנועה לעומק?
כדי לפצח בונקר צריך גם מגנים טובים והעונה סבלנו מהעמדה הזאת המון.
איזה שחקן חוץ מברדה ובוזגלו יש לך שתוקפים את הרחבה עם הכדור?
איזה שחקן יש לך באמצע שיכול לפנות שטחים ולגנוב לאגף כדי ליצור יתרון לרווח את המשחק?
ויותר מזה חוץ מדגאני שהוא גם לא ברמה אין מי שיתן פס לעומק על הדשא... סגנון בונפלד
אין לך כלים להתמודד עם זה!
שנה הבאה אני מקווה שאלישע יתקן ויבנה קבוצה יותר יוזמת.. אבל זה חלק מהתהליך שאנחנו עוברים ואתם סתם נטפלים אליו..

אלישע יודע להתאים את עצמו לכלים שיש לו!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אלדר, אני לא מבין למה אתה מאשים את השחקנים בזה שאין כניסות לעומק?
למה רק ברדה ובוזגלו צריכים לתקוף את הרחבה בין 832798 שחקנים ולהתקע בסוף?
נראה לך שזה אשמת שחקן כלשהו שאף אחד לא מרווח באגף?

כל מה שהצגת זה עבודה של מאמן( כל ילד צריך להבין את זה), יש לך כל מה שרק תרצה בסגל העונה. מהירות, דריבלים, שחקנים טכניים בעלי מסירה, חלוץ גבוהה ופיזי, מגנים מהירים וזריזים, בלמים חזקים חכמים וטכנים, ואפילו כמה שחקנים ששיחקו ברמות הגבוהות ביותר.
ומול קבצה שמשחקת כלכך גבוהה כמו הפועל תל אביב, ומה שיוצא בסוף זה שער ממצב נייח, וטעות של בלם טיפש כמו חיימוביץ?
במצב אופטימאלי, היית צריך לראות אתמול לפחות צמד בישולים\ שערים של בוזגלו וצמד שערים \ בישולים של נאסר.
שחקנים כלכך טכניים ומהירים בכנפיים, בעלי בעיטה מצויינת. ואנחנו לא מנצלים 20 אחוז מזה ( בלי לדבר בכלל על פלט וברדה ועל שאר השחקנים).

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: ואלישע בנוקאואט על בן שמעון

שליחה על ידי שמעון א »

אלדר כתב:
איזה כלים יש לך כדי לשחק מול צפיפות?
חוץ מזינו איזה עוד קשר אחורי עושה תנועה לעומק?
כדי לפצח בונקר צריך גם מגנים טובים והעונה סבלנו מהעמדה הזאת המון.
איזה שחקן חוץ מברדה ובוזגלו יש לך שתוקפים את הרחבה עם הכדור?
איזה שחקן יש לך באמצע שיכול לפנות שטחים ולגנוב לאגף כדי ליצור יתרון לרווח את המשחק?
ויותר מזה חוץ מדגאני שהוא גם לא ברמה אין מי שיתן פס לעומק על הדשא... סגנון בונפלד
אין לך כלים להתמודד עם זה!
שנה הבאה אני מקווה שאלישע יתקן ויבנה קבוצה יותר יוזמת.. אבל זה חלק מהתהליך שאנחנו עוברים ואתם סתם נטפלים אליו..

אלישע יודע להתאים את עצמו לכלים שיש לו!
פרט ל 5-4 משחקים לא זכור לי על קבוצה שעשתה מולנו בוקר. כמעט כל קבוצה הניע כדור בחופשיות. אנחנו אלה שהסתגרנו בהגנה ויצאנו למתפרצות.

"אלישע מתאים את עצמו לכלים שיש לו" אני מזכיר לך שאלישע מסיים עונה שניה בב"ש. כל הכלים שיש לו - זה הכלים שהוא בחר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אתם מדברים על אלישע כאילו עוד פעם היה לנו עונה זוועתית כמו לפניי שנה, דיי חאלס, אנחנו בפאקינג מקום שני, רוב העונה נאבקנו מול מכבי תל אביב על האליפות ואתם עוד מתלוננים?
נראה לי שהאוהדים שלנו באמת מזוכיסטים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

zivmay כתב:אלדר, אני לא מבין למה אתה מאשים את השחקנים בזה שאין כניסות לעומק?
למה רק ברדה ובוזגלו צריכים לתקוף את הרחבה בין 832798 שחקנים ולהתקע בסוף?
נראה לך שזה אשמת שחקן כלשהו שאף אחד לא מרווח באגף?

כל מה שהצגת זה עבודה של מאמן( כל ילד צריך להבין את זה), יש לך כל מה שרק תרצה בסגל העונה. מהירות, דריבלים, שחקנים טכניים בעלי מסירה, חלוץ גבוהה ופיזי, מגנים מהירים וזריזים, בלמים חזקים חכמים וטכנים, ואפילו כמה שחקנים ששיחקו ברמות הגבוהות ביותר.
ומול קבצה שמשחקת כלכך גבוהה כמו הפועל תל אביב, ומה שיוצא בסוף זה שער ממצב נייח, וטעות של בלם טיפש כמו חיימוביץ?
במצב אופטימאלי, היית צריך לראות אתמול לפחות צמד בישולים\ שערים של בוזגלו וצמד שערים \ בישולים של נאסר.
שחקנים כלכך טכניים ומהירים בכנפיים, בעלי בעיטה מצויינת. ואנחנו לא מנצלים 20 אחוז מזה ( בלי לדבר בכלל על פלט וברדה ועל שאר השחקנים).
מי שישמע אותך יחשוב שאנחנו אוהדים של באיירן מינכן... אין לנו שחקן אחד יצירתי שיכול לפרוץ הגנות עם מסירות עומק, המגנים שלך לא בישלו ביחד 10 שערים כל הקריירה וחוץ מבוזגלו אין לך אף שחקן ברמה באמת גבוהה בקישור (נאסר? הצחקת אותי). על מה אתה מדבר?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

דר חלאס לזיין תמוח. תן לאנשים להגיד מה שהם חושבים. סבבה עונה טובה. תודה רבה לאלישע האלוהים. מותא לי להגיד מה אני לא אוהב אצל אלישע.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

bs war כתב:
מי שישמע אותך יחשוב שאנחנו אוהדים של באיירן מינכן... אין לנו שחקן אחד יצירתי שיכול לפרוץ הגנות עם מסירות עומק, המגנים שלך לא בישלו ביחד 10 שערים כל הקריירה וחוץ מבוזגלו אין לך אף שחקן ברמה באמת גבוהה בקישור (נאסר? הצחקת אותי). על מה אתה מדבר?
קודם כל שנגיע למצב שמגן עובר את קו החצי,
קודם כל נגיע למצב שמגן מגיע למצב פנוי של הרמה ( ואני לארג', לא ליד הרחבה 25 מטר מהשער).
גנ"ל לגבי נאסר או כל מי שמשחק באגפים. זה שבוזגלו מבשל מכדורים נייחים זה טוב ויפה, אבל מעטים הפעמים שהוא עשה אתזה ממשחק שוטף או מאיזה מהלך מתוכנן.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

zivmay כתב:
קודם כל שנגיע למצב שמגן עובר את קו החצי,
קודם כל נגיע למצב שמגן מגיע למצב פנוי של הרמה ( ואני לארג', לא ליד הרחבה 25 מטר מהשער).
גנ"ל לגבי נאסר או כל מי שמשחק באגפים. זה שבוזגלו מבשל מכדורים נייחים זה טוב ויפה, אבל מעטים הפעמים שהוא עשה אתזה ממשחק שוטף או מאיזה מהלך מתוכנן.
עשה מספיק פעמים, תשאל את פלט. ושהמגנים שלך יאשימו רק את עצמם, גם תחת מאמנים אחרים הם לא בישלו יותר משני גולים בעונה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

bs war כתב:
עשה מספיק פעמים, תשאל את פלט. ושהמגנים שלך יאשימו רק את עצמם, גם תחת מאמנים אחרים הם לא בישלו יותר משני גולים בעונה.
בינתיים אתה סתם מדבר באוויר, ואני מבין שאין טעם להתווכח איתך על דבר שאותו לא חקרת.
אופיר דאויזאדה בישל ב180 בנבחרת יותר מאשר הוא בישל במשך שנתיים אצל אלישע.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב:
בינתיים אתה סתם מדבר באוויר, ואני מבין שאין טעם להתווכח איתך על דבר שאותו לא חקרת.
אופיר דאויזאדה בישל ב180 בנבחרת יותר מאשר הוא בישל במשך שנתיים אצל אלישע.
וזה בטח בגלל שיטת המשחק שגוטמן הספיק ללמד אותו ואת החברים שלו במפגש של יומיים וחצי נכון?
מספיק עם השטויות, יכולת נמדדת לאורך זמן. דובב גבאי הבקיע שלושער במשחק הראשון שלו בקבוצה, אז זה אומר שהוא סקורר? כי את ההמשך כולנו מכירים.
להסתמך על 180 דקות בנבחרת כנתון מייצג? טיעון חלש. לא ראיתי את שאר שחקני הנבחרת פורחים תחת השיטה המדהימה של גוטמן. אבל למה להתייחס לעובדות.

שלח תגובה