אזהרת מסע- לפני שתתאכזבו ובענק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: אזהרת מסע- לפני שתתאכזבו ובענק

שליחה על ידי Totti »

במכבי יש צמד בלמים מעולה אגב, שעם כל האהבה לסוארס לא נופל ממנו.
הבה ונסתפק בחלקנו, תודה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

סוארס ופאיו הם צמד בלמים נהדר גם כן, שניהם זה השילוב המושלם.
בכל מקרה לא זכור לי מתיי היה לנו כזה שקט בהגנה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני מאוד מקווה שבאמת הציפיות שלכם לא יביאו אתכם לאכזבה,ואני גם מאוד מקווה שלא נבנה כאן איזה גלקטיקוס מטופש,שלא יביא כלום חוץ ממפח נפש.
קבוצה חזקה מתחילה קודם כל מהגנה וקישור אחורי חזק מאוד,לאורך השנים הוכח שחבורה של כוכבים התקפיים לא מביאה אותך לשום מקום.
לכן העדיפות של הקבוצה צריכה להיות קודם כל במציאת מגן ימני איכותי,בלם מחליף ברמה,ו2 קשרים אחוריים תותחים.
כל השאר זה אקסטרה,הוכח שלהפועל ב"ש יש יכולת התקפית מצויינת ועקב האכילס שלה היא חוליית הקישור.
לא צריך להביא פה כוכבים,צריך גרזנים.
קודם כל סוארס הוא הרכש הטוב ביותר ואני יותר משמח שהוא ממשיך,השלב הבא הוא ללכת על אלברמן שאני מאוד מעריך אותו כשחקן ואדם ויכול להשתלב כאן מצויין,במידה ולא יבוא צריך להבים מישהו זר אבל תותח ומשם להמשיך הלאה.
אני לא רואה את מליקסון עוזב כל כך מהר את אירופה וגם לא את יוסי בניון,לכן לא צריך להשתולל,לשמור על הקיים עם חיזוקים קטנים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לדעתי השנים שסוארז היה בקישור האחורי חישלו ושיפרו אותו להיות הבלם שהוא... באמצע נדרש ממך המון יחסית לבלם וזה קצב שונה של משחק אז הוא סיגל לעצמו איכויות כקשר וכבלם הוא מיקסם אותם למקסימום...
בכל מקרה החתמה מעולה שנותת נחת

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לאור הרצון להשאיר את פלט בקבוצה, אני חושב שהסיפור הוא די פשוט בקיץ, יישאר מקום לזר אחד, שאמור להגיע לקישור המרכזי במקום דיויד הובר, כשבכל שאר העמדות הרכש יהיה ישראלי.

אלא אם תהיה הזדמנות חד פעמית להביא ישראלי איכותי (נניח מליקסון), לא רואה את אלונה משלמת סכומים גבוהים גם עבור כרטיס השחקן וגם עבור חוזה שמן לשחקן ישראלי.
יתכן ונראה עוד רכישות כמו של גל אראל בקיץ, או של בן ביטון ובן תורג'מן, אבל קשה לי להאמין שאלונה תשלם סכום כמו למשל 2 מיליון יורו על שחקן כמו עבאד למשל.

בנוגע לשחקן הזר, ראינו כבר בעבר שדווקא בנוגע לזרים אלונה גמישה יותר, בטח אם אלישע יגיד שזה הזר שמבחינתו יקח את הקבוצה צעד קדימה.
לפאיוביץ למשל, נשלם בשנה הקרובה גם את שכרו וגם לא מעט כסף עבור כרטיס השחקן שלו, אבל גם כאן, או שיהיה מדובר בזר עם אופציה שאפשר לממש לאחר שהרשים או במישהו עם רזומה מספיק מרשים כדי לשים עליו סכומים גבוהים של כסף...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:לאור הרצון להשאיר את פלט בקבוצה, אני חושב שהסיפור הוא די פשוט בקיץ, יישאר מקום לזר אחד, שאמור להגיע לקישור המרכזי במקום דיויד הובר, כשבכל שאר העמדות הרכש יהיה ישראלי.

אלא אם תהיה הזדמנות חד פעמית להביא ישראלי איכותי (נניח מליקסון), לא רואה את אלונה משלמת סכומים גבוהים גם עבור כרטיס השחקן וגם עבור חוזה שמן לשחקן ישראלי.
יתכן ונראה עוד רכישות כמו של גל אראל בקיץ, או של בן ביטון ובן תורג'מן, אבל קשה לי להאמין שאלונה תשלם סכום כמו למשל 2 מיליון יורו על שחקן כמו עבאד למשל.

בנוגע לשחקן הזר, ראינו כבר בעבר שדווקא בנוגע לזרים אלונה גמישה יותר, בטח אם אלישע יגיד שזה הזר שמבחינתו יקח את הקבוצה צעד קדימה.
לפאיוביץ למשל, נשלם בשנה הקרובה גם את שכרו וגם לא מעט כסף עבור כרטיס השחקן שלו, אבל גם כאן, או שיהיה מדובר בזר עם אופציה שאפשר לממש לאחר שהרשים או במישהו עם רזומה מספיק מרשים כדי לשים עליו סכומים גבוהים של כסף...
אני לא רואה את פלט נשאר כל כך מהר, והחיפושים אחר חלוצים ישראלים בכירים רק מוכיחים את זה.
לדעתי מחכה לנו קיץ לא פשוט. אין לנו כמעט מקומות לזרים (2 מקסימום) והשוק הישראלי מצומצם עד לא קיים. מי שחולם כאן על שמות
גדולים ולגיונרים למיניהם צריך לזכור שמכבי חיפה עוברת בנייה מחודשת וברקע יש גם את מכבי והפועל ת"א, קרית שמונה ואפילו נתניה.
הסיכוי הטוב ביותר שלנו להשתדרג בצורה משמעותית הוא מליקסון, אבל גם זה נראה עדיין רחוק. תחת התנאים הנוכחיים ולחץ הזמן נראה
שיהיה קשה לשפר בצורה משמעותית את הקבוצה. ההנהלה תצטרך להתעלות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי אם פלט עוזב אפשר להביא את ארבייטמן ואת טוטו תמוז (שחקן טוב אם כי בעל אישיות מטומטמת) ואז יהיה אפשר להביא את נוואקמה (שחקן שיכול לשחק כחלוץ וגם באגף) ואיזה שחקן שובר שוויון באמצע.
בכל אופן חייבים לתת לפלט אולטימטום, או לחתום או לעזוב, אסור לנו להתעכב עם זה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ממה שאני יודע המגעים עם פלט מתקדמים יפה מאוד ואני חושב שכן נראה אותו כאן בשנה הבאה (וגם בשנה לאחר מכן)...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Sir Alex Ferguson כתב:ממה שאני יודע המגעים עם פלט מתקדמים יפה מאוד ואני חושב שכן נראה אותו כאן בשנה הבאה (וגם בשנה לאחר מכן)...
הלוואי.
היכולת של ההגנות בארץ להתמודד איתו זניחה.

להוסיף לזה את הנחישות שלו וההקרבה שאין לאף חלוץ אחר בקבוצה חוץ מהנסיך וזה אומר הכל.
לראות אותו רץ בסכנין 70 מטר להגנה, כשהוא פצוע, רק כדי לבלום שחקן של סכנין שכל הקישור שלנו ויתר לו קנה אותי יותר מכל גול שלו העונה.

שלח תגובה