הרכב לשעריים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
פליימיקר

Re: הרכב לשעריים

שליחה על ידי פליימיקר »

dor69 כתב:יש הבדל בין זילזול ללדעת את ההבדלים ואת היכולות שלך, כנראה שהלוזריות של המועדון בשנים שלפני שיבשה לכם את השכל אם לדעתכם בוזגלו וסוארס לכל הפחות לא יכולים לקבל מנוחה ואם אתם לא סומכים על סוויסה ואלגרבלי במשחק מול שעריים.
ועומר, אני נושם כדורגל כל החיים שלי ומבין לא פחות מכם אם לא יותר. תחשבו בגדול אתם גם תנצחו בגדול. אם הפועל תל אביב נותנת שביעיות לקבוצות האלה אין סיבה שאנחנו לא.
לעלות עם: אג׳ידה, תורג׳מן, פאיו, אלגרבלי, ביטון, אראל(רק אם אין מישהו אחר), דג׳אני, נאסר, סוויסה, גבאי ופלט מול קבוצה בליגה א׳ זה לא זילזול עם כל הכבוד לכם ולדעתכם זה נקרא רוטציה- תנו לבוזגלו, אראל וסוארס לנוח רבאק שלא נאבד אותם להמשך!!!! הם העוגנים שלנו ביחד עם ברדה
1. אני גם בעד רוטציה במשחק ואת דעתי עליה כתבתי בתחילת הפוסט.
2. אני מאוד נגד הגישה שלך, מפחיד אותי שיהיו עוד אנשים שיחשבו כמוך שיגיעו לראות שביעיה ואם חלילה נרד למחצית ב 0-0 נראה את אפקט וסרמיל בשיאו, שריקות בוז, קללות בלתי פוסקות, ראינו כבר העונה איך אנרגיות שליליות באצטדיון משפיעות על התוצאות. אני אחד התומכים והמאמינים בקבוצה הזאת, מאמין שאפשר לזכות באליפות ועדיין זה יכול להיות משחק נורא קשה עם בונקר של 11 שחקנים ובשביל להעיף כדורים למעלה לא צריך קבוצה גדולה.
3.בגביע אין באמת חשיבות ליכולת והפועל תל אביב לצורך העניין מנצחת משחק כזה בדקה ה-90 משער עצמי ושולחת את שעריים עם המחמאות..זו קבוצה ווינרית.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

פליימיקר כתב:
1. אני גם בעד רוטציה במשחק ואת דעתי עליה כתבתי בתחילת הפוסט.
2. אני מאוד נגד הגישה שלך, מפחיד אותי שיהיו עוד אנשים שיחשבו כמוך שיגיעו לראות שביעיה ואם חלילה נרד למחצית ב 0-0 נראה את אפקט וסרמיל בשיאו, שריקות בוז, קללות בלתי פוסקות, ראינו כבר העונה איך אנרגיות שליליות באצטדיון משפיעות על התוצאות. אני אחד התומכים והמאמינים בקבוצה הזאת, מאמין שאפשר לזכות באליפות ועדיין זה יכול להיות משחק נורא קשה עם בונקר של 11 שחקנים ובשביל להעיף כדורים למעלה לא צריך קבוצה גדולה.
3.בגביע אין באמת חשיבות ליכולת והפועל תל אביב לצורך העניין מנצחת משחק כזה בדקה ה-90 משער עצמי ושולחת את שעריים עם המחמאות..זו קבוצה ווינרית.
מסכים לגמריי!
חבר'ה מכבי תל אביב בשנת 2008 הודחה מהגביע מול קבוצה מהליגה הארצית (בית"ר תל אביב) וכו', אז לפניי שאתם מתחילים לזלזל תחשבו טוב טוב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

על פי וואלה ספורט זה ההרכב המשוער לקראת המשחק מחר :
הפועל באר שבע: אוסטין אג'ידה; בן ביטון, טומיסלב פאיוביץ', ויליאם סוארס, בן תורג'מן; גל אראל, קובי דג'אני, סיראז' נאסר, מאור בוזגלו, תומר סויסה, דובב גבאי.

אלישע לוקח את המשחק במלוא כבד הראש הרצוי , אך מנגד צריך לתת מעט מנוחה לברומטרים שלנו שהם : ברדה(מורחק) , בוזגלו , וסוארז.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אני מקווה שהוא לא יפתח עם ההרכב הזה. ממליץ לתת מנוחה לשחקנים מרכזיים ואם יקרה הבלתי צפוי להכניס אותם בדקה שבה גם ככה לשחקני שעריים לא יהיה אוויר לנשום.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

חברה נראה לי התאהבתם במילה/שיטה ״רוטציה״...
לא היה השנה גביע טוטו וגביע המדינה רק מתחיל וכמובן שבאירופה אנחנו לא משחקים....ז״א אין שום עומס או לפחות לא כזה ששחקנים מקצועניים ששומרים על אורח חיים בריא יכולים להפגע.. זה לא שבין המשחקים יש אימוני ריצה מפרכים... יתנו מחצית אחת טובה(בתקווה שזה יספיק) ויוחלפו לנוח....
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אראל גם משחק כל משחק ולרוב משלים 90 דקות, ראוי לתת לו מנוחה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הכישה שלי היא כזאת אבל אני לא מאלה שיקללו בחיים

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

גיא חניה כתב:על פי וואלה ספורט זה ההרכב המשוער לקראת המשחק מחר :
הפועל באר שבע: אוסטין אג'ידה; בן ביטון, טומיסלב פאיוביץ', ויליאם סוארס, בן תורג'מן; גל אראל, קובי דג'אני, סיראז' נאסר, מאור בוזגלו, תומר סויסה, דובב גבאי.

אלישע לוקח את המשחק במלוא כבד הראש הרצוי , אך מנגד צריך לתת מעט מנוחה לברומטרים שלנו שהם : ברדה(מורחק) , בוזגלו , וסוארז.

ע"פ וואן זה בכלל לא דומה לזה.
אג'ידה ינוח ושלומי בן חמו ישחק , סוארז אולי ינוח ואלגרבלי ישחק, בוזגלו בספק ואולי אוועד ישחק (איך פלצ'וק במשחק כזה לא נספר ?!)
תמונה

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

לאור ההרכב החסר, בעיקר החסרון של ברדה את בוזי, אני מקווה מאוד שהחברה שמשחקים יקחו אחריות ויציגו משחק הקרבה כדי שלא יגידו שב"ש בלי ברדה/בוזגלו היא קבוצה חלשה.

צריך לקחת את המשחק בשיא הרצינות לא הולך להיות קל.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מה שהכי מדאיג אותי זה הזלזול בקרב הקהל לא רק בפורם כותבים את זה גם מבחינת כרטיסים זה מורגש , לכל משחק ליגה אין כמעט כרטיסים לשער 5 למשחק הגביע הזה יש המון כרטיסים וימכרו בקופות לפני המשחק .

שעריים הולכת להביא אלף אוהדים אסור ללזלזל אנחנו ניהיה קצת אוהדים במשחק הזה , אנשים חושבים על מכבי ובלי לשים לב אי נצחונות בשני המשחקים הקרובים יכולה לחסל לנו עונה ולהכניס אותנו למשבר.
תמונה

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

לאנשים שבעבודה ויש להם אייפון. איפה אפשר לשמוע/ לראות את משחקי הגביע?

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

אמנם לא קשור למשחק אבל בינתיים יוסף אבולאבן כובש שער בכורה במדי רמת השרון בגביע.כל הכבוד

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

דקה 30 0-3 פלצ׳וק עם צמד ונאסר כבשו.

מעולה :)

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

חבל שאלגרבלי לא פתח בהרכב, היה לגמרי מיותר לפתוח עם שני הבלמים הבכירים שלנו.

בנוגע למשחק עצמו, שוער כזה ליצן לא ראיתי הרבה זמן. לא מסוגל לקלוט כדור, הגול של נאסר היה נראה כמו הרמה בכלל, צריך לראות בשידור חוזר.
המסירות של דג'אני הם פשוט תענוג, שחקן שכיף לראות.
היה משעשע לראות את סוארז מול שחקני שעריים.
סה"כ משחק נחמד מאוד ואווירה לא רעה על אף המספר הלא גדול שהגיע לוסרמיל. הקהל של שעריים היה מרגש, באו בכמות גדולה וכל הכבוד להם.
הפציעה של פאיוביץ' הרסה את הערב, נקווה שזה לא חמור והוא יהיה כשיר כבר לאשדוד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפציעה של פאיוביץ' לגמרי הרסה את מצב הרוח, אבל אני חושב שאם אחד
הבלמים היה מקבל מנוחה זה היה דווקא סוארס ולא פאיוביץ. סוארס אגב נראה
היום כמו מבוגר במגרש ילדים, משעשע משהו. קובי דגאני כל נגיעה תענוג, שחקן
ייחודי בנוף הכדורגל הישראלי שלצערי אנחנו לא מנצלים כראוי. אולי אם ישפר מעט
את האגרסיביות נראה אותו בהרכב לאורך זמן.

שלח תגובה