אלישע לוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

Re: אלישע לוי

שליחה על ידי משתמש חדש »

בנקודת הזמן הנוכחית לא להתאכזב ממקום שלישי זו תבוסתנות! לאבד יתרון של 16 נקודות כשהקבוצה בעשרה משחקים לא בעטה 16 פעמים לשער היריבה זה האבא והסבא של הכישלון !

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

taltal כתב:אתם שוכחים שמי ששיחק המרבית משחקי הפלייאוף הם שחקני ספסל ששנה שעברה כמעט הורידו אותך ליגה...שחקני ספסל חלשים בתוספת נפילת מתח זה מה שקורה...
הטיעון הזה כבר לא תופס היום כשבהרכב מלא למעט דוידזאדה התבטלנו לגמרי בבית שלנו.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

כדורגל באמת טוב ראינו לזמן קצר. קצר מדי לקבוצת צמרת.
אומרים שסטטיסטיקה סופה להתיישר. אני חושב שזה מסכם טוב את העונה הזו.
היה לנו מזל, משחקים של 50/50 הלכו לטובתנו, כמה פעמים שמענו ניצחון של אופי (שבהחלט היה שם, עכשיו כבר לא כל כך)?

בכל הקשור להנעת כדור אנחנו פשוט פליאוף תחתון.
לא יכול להיות שמול קבוצות מסודרות אנחנו לא מצליחים להגיע לאף מצב מהנעת כדור, הכל מסתכם בבואו נעיף קדימה ובוזגלו או פלט כבר יעשו עם זה משהו.
זה היה בדיוק ככה בעונה שעברה, ולכן אני לא רואה סיבה להאמין שבעונה הבאה יהיה משהו אחר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אין ספק שאלישע במידה וימשיך צריך להפיק לקחים.
אני אגיד את זה בצורה מאוד פשוטה,מאמן טוב ככל שיהיה,אם אין מישהו לידו שייפרה אותו,וייתן לו טיפים קטנים שהוא לא רואה,לא יוכל להצליח.
הדבר הראשון שאלישע צריך לעשות זה להקיף עצמו ביועצים שמבינים כדורגל,פעם היה לו את דרסיליה,היום יש לו את שמעון ביטון,שנראה לי שחוץ מלהתחבק בגולים,לא תורם יותר מדי.
אני מסכים שסוף העונה הזאת רשום על שמו,וזה בדיוק מהסיבה שרשמתי שהולכים עם הראש בקיר ואין אף אחד שייתן לך איזו עצה משכילה.
לגבי המשחק היום,צר לי למשחק כזה עולים גם בלי מאמן,אבל כנראה שזאת עדיין חבורה ללא ביצים.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

חברים תבינו…מיצינו את הפוטנציאל של הצוות הנוכחי…בכל עונה מה2 שבהן אלישע מאמן הקבוצה שובקת חיים/חשק/מאבדת צורה/מאבדת צלם/נראית נורא/לא נראית כמו קבוצה החל מחודש פברואר.
והתודה הגדולה לאלישע (שקבע שהעונה שעברה לא הייתה כשלון) שהשאיר אותנו במחזור האחרון בליגה.
והשנה נקודה בודדת אחת בפליאוף ולא נראה שזה ישתנה עד סיום העונה.
מקום שני? לא נראה לי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yedidel כתב:
כי כאילו מקום שלישי זה עונה כשלון?
כשהיית בפער 16 מעל השלישי זה כישלון חרוץ

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

dor69 כתב: כשהיית בפער 16 מעל השלישי זה כישלון חרוץ
את הכסף סופרים במדרגות, וזה לא משנה אם הרווחת אותו באוגוסט, ינואר או מאי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yedidel כתב:
את הכסף סופרים במדרגות, וזה לא משנה אם הרווחת אותו באוגוסט, ינואר או מאי.
שורה תחתונה מקום שני יילך אחרי פעם עצום כזה זה האבא של הלוזריות וכישלון ענק איך שלא תהפוך את זה

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אני לא מחבב את אלישע לא יודע, הוא בן אדם יותר מדי רגוע בשביל קבוצה,
צריך לפעמים מאמן שיודע לפרק תשחקנים במחצית ולהכניס אותם לאטרף .
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

maor20094 כתב:אני לא מחבב את אלישע לא יודע, הוא בן אדם יותר מדי רגוע בשביל קבוצה,
צריך לפעמים מאמן שיודע לפרק תשחקנים במחצית ולהכניס אותם לאטרף .
אגב, דיווחו בשבת ביציע שאלונה התחילה לבדוק את האופציה הזרה... זה נכון?

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אלישע הלך לים אחרי משחק העונה השני ועדיף שישאר שם .

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

dor69 כתב: אגב, דיווחו בשבת ביציע שאלונה התחילה לבדוק את האופציה הזרה... זה נכון?
אבי צינן מהר את ההתלהבות ואמר שזה עיניין של כמה ימים עד שיחתום, הייתי שמח לראות מאמן אחר על הקווים שנה הבאה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

טוב אני הולך לחזור על זה כבר בפעם המיליון.
סגל שחקנים כמו שלנו , צריך לדרוס את הפלייאוף העליון, ולהתמודד שווה בשווה מול מכבי.
אפילו סכנין קריית שמונה והפועל תל אביב, נראו מצויין מול מכבי.
וזה רק מראה על העבודה הטובה של המאמנים שלהם בהכנה למשחק. לא יכול להיות שאנחנו עומדים כמו קבוצה נוער על המגרש.
עזבו שאין כזה דבר משחק לחץ, גם שרוצים ללחוץ עושים את זה במצורה לא מאומנת ונהפכים בשנייה לגבינה מחוררת.
שחקנים לא מצטרפים בתיאום נכון להתקפה, שחקנים לא יוצאים בתיאום מינמאלי לנבדל.
שחקנים לא יודעים מתי לחפות ואיפה לחפות את חבריהם לקבוצה. שחקנים לא מחברים 3 מסירות עומק פשוטות עלמנת להגיע למצב.
אפילו המתרפצות שלנו עילגות, למרות שישלנו סילונים בצדדים בדמות נאסר ובוזגלו, ולינקאפלייר נדיר במינו בדמותו של גליינו פלט.
כדורים ארוכים ומדוייקים לצדדים על מנת לפתוח את במשחק ולשבור לחץ? אין בלקסיקון. ואנחנו מדברים על קבוצה שיש לה זרים ששיחקו בברמות הגבוהות באירופה, ליגיונרים לשעבר ביכולת שיא כמו בוזגלו וברדה, שחקנים מוכשירם כמו לוטם זיו, דג'אני וסיראז' נאסר, צמד בלמים נדיר, מגן שמאלי אולי הכי טוב בארץ, והשוער הכי טוב בארץ.

אנחנו חייבים במינימום להראות כמו קבוצה מחוברת על המגרש, וכיאה לקבוצה במקום שני, ולסגל שחקנים כמו שלנו היינו צריכים וחייבים לנצח את מכבי היום.
בינתיים הפועל תל אביב קריית שמונה ואפילו בני סכנין משתפרות ונפתחות לאופקים חדשים, ואנחנו נשארים עם אותו כדורגל מיושן ושבלוני.
כלכך שבלוני, שאפילו שאנחנו מנסים לעשות בונקר, הקבוצה היריבה שוברת אותו בלי הרבה מאמץ.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הסגל של הפועל, ק״ש ומכבי יותר טוב. הסגל של חיפה שווה לשלך רק סכנין נחותה ממך בפלייאוף מה אתם מחזיקים מהסגל שלנו? יש לנו 4-5 שחקנים באמת טובים וכל השאר בינוניים

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אתה רציני ?
סגל של הפועל תל אביב? חוץ מדמארי וורמוט?
סקריית שמונה? מי וובה בראון? רועי קהת שקברו אותו פה לפני שנה? שי מדמוני? עודד אלקיים?
אדם פנקה? רוגרס קולה?
לדעתי הם שחקנים מוכשרים, אבל עדיין סגל ברמה שיש לנו? יש לנו תקציב של 35 מיליון שח ( יותר מהפועל וקריית שמונה), סגל כלכך מאוזן, עם ניצול של מקסימיום 40 אחוז.

שלח תגובה