הפינה הטקטית: מכבי חיפה בקריית אליעזר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: הפינה הטקטית: מכבי חיפה בקריית אליעזר

שליחה על ידי אלדר »

bs war כתב:
במה בדיוק המערך הזה הוכיח את עצמו נגד בני יהודה?
תקרא עד הסוף
אולי לא היתי ברור.. הכוונה היתה שהמערך טוב אבל לא בחוץ מול קבוצות כמו תלאביב וחיפה ואסור להיות שאננים. מריך לעבות את המרכז ביום ראשון ותוך כדי משחק לעשות התאמות ואחרי שחיפה יהיו לחוצים להתחיל להעלות יותר כלים התקפיים

סמל אישי של משתמש
ניב

רבותיי, ההיסטוריה נמשכת?

שליחה על ידי ניב »

ההיסטוריה נמשכת?

כתבת פרה-משחק מבית היוצר של וואלה!ספורט:

https://sports.walla.co.il/?w=/7/2683157" onclick="window.open(this.href);return false;
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

https://www.mhaifa.co.il/Forum/viewtopi ... =2&t=15514" onclick="window.open(this.href);return false;

חח משעשע לראות מה אוהדי מכבי חיפה חושבים על המשחק הקרוב.
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הפועל באר שבע: אוסטין אג'ידה; בן ביטון, בויאן מרקוביץ', ויליאם סוארס, אופיר דוידזאדה; קובי דג'אני, גל אראל, סיראז' נאסר (לוטם זינו), מאור בוזגלו, דובב גבאי; אליניב ברדה.
מה דובב גבאי מההה :דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

bs war כתב:
מה דובב גבאי מההה :דופק את הראש בקיר:
בס״ד
בהחלט לא מובן.
אז אנצ'לוטי מרכיב את בנזמה בגלל תכתיבים מלמעלה ומזידאן שיושב לצידו (באמת שאין הסבר אחר), מה התירוץ של אלישע?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

yossi כתב: בס״ד
בהחלט לא מובן.
אז אנצ'לוטי מרכיב את בנזמה בגלל תכתיבים מלמעלה ומזידאן שיושב לצידו (באמת שאין הסבר אחר), מה התירוץ של אלישע?
שדובב גבאי עובד, נמרץ ומהיר ולמשחק על מתפרצות היתי שם את דובב בעיניים עצומות. מספיק עם האנטי הזה לדובב!
אנחנו תומכים בכולם אבל כשקצת לא הולך אנחנו נופלים עליו? אל תהפכואותו לאילוז 2 במקרה הטוב או אקסברד במקרה הרע.
הלחץ הזה לא מוסיף!!!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אלדר כתב:
שדובב גבאי עובד, נמרץ ומהיר ולמשחק על מתפרצות היתי שם את דובב בעיניים עצומות. מספיק עם האנטי הזה לדובב!
אנחנו תומכים בכולם אבל כשקצת לא הולך אנחנו נופלים עליו? אל תהפכואותו לאילוז 2 במקרה הטוב או אקסברד במקרה הרע.
הלחץ הזה לא מוסיף!!!
בס״ד
אין פה אנטי לדובב, הוא עוד שחקן שיתרום לנו בהמשך.
עובד ורץ זה טוב אך לא מספיק, סוויסה נחוש להוכיח את מקומו ולאחר היכולת מול בני יהודה הוא ראוי לבוא על שכרו ולקבל את החולצה במקום דובב שכרגע לא פוגע.
פתיחת עונה בלי שערים יושבת לו טוב על הראש, בטח כשזה הופך לעניין שבשגרה וגם הבאת פלט לא בדיוק עזרה לו, לא יזיק אם הוא יירד לספסל ויוריד מעצמו לחץ.
את המהירות שלו יכול מאוד להיות שנצטרך במחצית השנייה כשהגנת חיפה תהיה כבדה יותר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

נכון שסוויסה נחוש
אבל אם כבר סוויסה טוב לעשות שינוי מהספסל יוצר מדובב
וההגנה של חיפה כבדה תמיד

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

שי האדום כתב:https://www.mhaifa.co.il/Forum/viewtopi ... =2&t=15514

חח משעשע לראות מה אוהדי מכבי חיפה חושבים על המשחק הקרוב.
זה הרבה יותר משעשע (הקופים הירוקים):
https://www.mhfc.co.il/forum/viewtopic.php?f=1&t=48631" onclick="window.open(this.href);return false;

משיטוטים בפורומים שלהם (פשוט לא מסוגל לעשות דברים אחרים חוץ מלהתעסק במשחק הערב) מדהים איך הם נשמעים ממורמרים ומלאי ביקורת כרימון על המועדון שלהם. ממש נשמעים כמוני בשנתיים וחצי האחרונות - רק שלי הייתה סיבה מספיק טובה. כנראה רגילים ליותר מידי דבש... מקווה שגם אחרי הערב יהיו להם סיבות להתמרמר.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אלדר כתב:
הלחץ הזה לא מוסיף!!!
היו ימים שדובב גבאי היה מהיר... אבל הם חלפו מזמן.
אני לא נופל על דובב רק מעכשיו, אני חושב ששחקן שנותן 2-3 משחקים טובים בעונה לא היה צריך להיות בהרכב גם בשנתיים האחרונות.

גבאי לא מגיע למצבים, לא מייצר מצבים, ולא מנצל את מעט המצבים שהוא מקבל. כולם אוהבים לדבר על הלחץ שהוא עושה אבל לי לא זכורה איזשהי חטיפת כדור בחצי של היריבה או משהו בסגנון.
בקיצור- לא תורם בשום אספקט של המשחק.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

8red כתב:

זה הרבה יותר משעשע (הקופים הירוקים):
https://www.mhfc.co.il/forum/viewtopic.php?f=1&t=48631" onclick="window.open(this.href);return false;

משיטוטים בפורומים שלהם (פשוט לא מסוגל לעשות דברים אחרים חוץ מלהתעסק במשחק הערב) מדהים איך הם נשמעים ממורמרים ומלאי ביקורת כרימון על המועדון שלהם. ממש נשמעים כמוני בשנתיים וחצי האחרונות - רק שלי הייתה סיבה מספיק טובה. כנראה רגילים ליותר מידי דבש... מקווה שגם אחרי הערב יהיו להם סיבות להתמרמר.
חח הם לגמרי בחרדה .
אבל את האמת עם כל החרדה והפסימיות שהם מקרינים, רוב רובם מהמרים על ניצחון שלהם.
בכלל לא רק הם, כל הפרשנים וסוכנויות ההימורים לא נותנים לנו שום סיכוי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

תקפה אותי פתאום תחושה רעה מאוד בקשר למשחק הזה. אנחנו נגיע עם חזה נפוח, חיפה מגיעה כחיה פצועה..
לאור המצב אני חושב שכדאי לעלות עם ז'ינו בהרכב במקום נאסר כדי לחזק עוד את מרכז המגרש(שלא הבריק עד עכשיו, בלשון המעטה).

שלח תגובה