גדי ברומר/סתיו אלימלך לניהול מחלקת הנוער? איוניר על סף סיכום
Re: גדי ברומר/סתיו אלימלך לניהול מחלקת הנוער??
סתיו ירה לעצמו ברגל ועד היום לא הודה שטעה.
מצטערת, מקומו של אדם כזה כמה שיותר רחוק מהמערכת.
ועד אותו ראיון אומלל הוא היה בעיני מהות המילה סמל..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- red ultras
יכולה להזכיר לי באיזה ראיון מדובר?crazyred כתב:סתיו ירה לעצמו ברגל ועד היום לא הודה שטעה.
מקווה מאוד שסתיו לא יתמנה לתפקיד.
מלבד האופי הבעייתי מאוד שלו הוא לא צלח בשום מקום בו אימן עד היום ואני לא רואה שום סיבה לתת לו פרס על כך.
מלבד האופי הבעייתי מאוד שלו הוא לא צלח בשום מקום בו אימן עד היום ואני לא רואה שום סיבה לתת לו פרס על כך.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אז ככה שיתוף הפעולה עם צבי רכבי השאיר כתם גדול מבחינתי, היה נראה כלפי חוץ כשיתוף פעולה עם אלי זינו לחוסר משקיעים בקבוצה, כדי שנתייאש מחיפוש רוכשים חתם על הסכם ניהול או משהו דומה עם רוכש הזוי,היה עוזר מאמן של גילי לנדאו היה עוזר של מרקו בלבול, לאחר פיטורי מרקו היה המאמן בשני משחקים מול רמת גן ומול הפועל ירושלים ונדמה לי משחק שבו הפסדנו,red ultras כתב:
יכולה להזכיר לי באיזה ראיון מדובר?
אימן את הכח רמת גן את ערוני נתיבות
כאן הלינק לפיטורים ולסיבות
https://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=582547" onclick="window.open(this.href);return false;
במשך השנים האישה שאיתו עשתה שרות גרוע ביחסי ציבור לסתיו וחבל.
איך אתה נותן את הקישור הזה ויחד איתו מחזק את סתו?הסניגור האדום כתב: אז ככה שיתוף הפעולה עם צבי רכבי השאיר כתם גדול מבחינתי, היה נראה כלפי חוץ כשיתוף פעולה עם אלי זינו לחוסר משקיעים בקבוצה, כדי שנתייאש מחיפוש רוכשים חתם על הסכם ניהול או משהו דומה עם רוכש הזוי,היה עוזר מאמן של גילי לנדאו היה עוזר של מרקו בלבול, לאחר פיטורי מרקו היה המאמן בשני משחקים מול רמת גן ומול הפועל ירושלים ונדמה לי משחק שבו הפסדנו,
אימן את הכח רמת גן את ערוני נתיבות
כאן הלינק לפיטורים ולסיבות
https://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=582547" onclick="window.open(this.href);return false;
במשך השנים האישה שאיתו עשתה שרות גרוע ביחסי ציבור לסתיו וחבל.
אדם מהמערכת לא מבקר את המאמן!!
בטח לא בעונה הבעייתית גם ככה ההיא בה הקהל היה גורם בעייתי (בניגוד לשתי העונות האחרונות).
סורי. הוא מביחנתי כבר לא אדם שצריך למצוא לו תפקיד במערכת כי הוא סמל. שיוכיח את עצמו ויוכיח שהתבגר ואז אולי זה יהיה רלוונטי.
- הסניגור האדום
???? מחזק???? איך בדיוק הבנת את זה?crazyred כתב: איך אתה נותן את הקישור הזה ויחד איתו מחזק את סתו?
אדם מהמערכת לא מבקר את המאמן!!
בטח לא בעונה הבעייתית גם ככה ההיא בה הקהל היה גורם בעייתי (בניגוד לשתי העונות האחרונות).
סורי. הוא מביחנתי כבר לא אדם שצריך למצוא לו תפקיד במערכת כי הוא סמל. שיוכיח את עצמו ויוכיח שהתבגר ואז אולי זה יהיה רלוונטי.
אני בדיוק מחזק את מה שכתבת! ורק הזמן יוכיח אם הוא באמת התבגר וחלאס פולישטקים סתיו.
עכשיו כשקראתי את זה שוב אני באמת לא יודעת.הסניגור האדום כתב: ???? מחזק???? איך בדיוק הבנת את זה?
אני בדיוק מחזק את מה שכתבת! ורק הזמן יוכיח אם הוא באמת התבגר וחלאס פולישטקים סתיו.

לפי ספורט 5 איווניר כנראה יהיה המנהל מקצועי ל3 שנים הקרובות
- A Chosen One
להחתים מאמן כמו איווניר למחלקת הנוער - גישה של ווינרים. מאמן לא פחות טוב מאלישע בעיניי,אלדר כתב:לפי ספורט 5 איווניר כנראה יהיה המנהל מקצועי ל3 שנים הקרובות
להביא מאמן בשכר של איוונירלנוער, ועוד במשרה מלאה, זה שינוי מדיניות
איווניר? זה מאמן של כלי התקשורת. הדבר היחיד שיש לו ברזומה זה שנתיים טובות עם נצרת עילית.A Chosen One כתב:
להחתים מאמן כמו איווניר למחלקת הנוער - גישה של ווינרים. מאמן לא פחות טוב מאלישע בעיניי,
להביא מאמן בשכר של איוונירלנוער, ועוד במשרה מלאה, זה שינוי מדיניות
גדי ברומר/סתיו אלימלך לניהול מחלקת הנוער? איוניר על סף סיכום
הוא מאמן שעבר משהו בכדורגל הישראלי, עבר משהו בנבחרות הצעירות ואי אפשר להגיד שנכשל שם.yedidel כתב:
איווניר? זה מאמן של כלי התקשורת. הדבר היחיד שיש לו ברזומה זה שנתיים טובות עם נצרת עילית.
אפשר להתווכח אם מתאים להיות מאמן ראשי בקבוצה אבל בשביל מנהל מחלקת נוער מדובר בפיגורה רצינית ושינוי מדיניות באופן חד משמעי!
אשמח אם יגיע והרעיון להחתימו לשלוש שנים יתממש, בכל מקרה הכיוון הוא נכון.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- הסניגור האדום
Re: גדי ברומר/סתיו אלימלך לניהול מחלקת הנוער? איוניר על סף סיכום
אני לא שוכח לו את התנועה המגונה זוכרים?
https://sports.walla.co.il/?w=/7/39350" onclick="window.open(this.href);return false;
אז זה להזכירכם עם מי עסקינן.
מוטי אווניר במלואו הדרו.
https://sports.walla.co.il/?w=/7/39350" onclick="window.open(this.href);return false;
אז זה להזכירכם עם מי עסקינן.
מוטי אווניר במלואו הדרו.
כן אנחנו כבר מכירים את המאמנים ש"עברו משהו", גם קלינגר היה כזה, בשורה התחתונה מדובר בעוד "מוטיבטור", אדם בלי חזון מיוחד, אדם שאני מאוד מפקפק ביכולתו לבנות תכניות רציניות ל- 5 ו- 10 שנים.ניב כתב:
הוא מאמן שעבר משהו בכדורגל הישראלי, עבר משהו בנבחרות הצעירות ואי אפשר להגיד שנכשל שם.
אפשר להתווכח אם מתאים להיות מאמן ראשי בקבוצה אבל בשביל מנהל מחלקת נוער מדובר בפיגורה רצינית ושינוי מדיניות באופן חד משמעי!
אשמח אם יגיע והרעיון להחתימו לשלוש שנים יתממש, בכל מקרה הכיוון הוא נכון.
שוב, זה לא רציני להשוות בין משרת מאמן ראשי למשרת מנהל מחלקת נוער.bs war כתב:
כן אנחנו כבר מכירים את המאמנים ש"עברו משהו", גם קלינגר היה כזה, בשורה התחתונה מדובר בעוד "מוטיבטור", אדם בלי חזון מיוחד, אדם שאני מאוד מפקפק ביכולתו לבנות תכניות רציניות ל- 5 ו- 10 שנים.
הנה לדוגמה - ניר לוין מאמן בינוני לחלוטין בליגת העל, נחשב מוצלח מאוד היום בתפקיד זהה במכבי תל אביב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
לניר לוין יש כמה תארים יותר ממוטי איווניר... אין מה להשוות בין הקריירות שלהם.ניב כתב:
שוב, זה לא רציני להשוות בין משרת מאמן ראשי למשרת מנהל מחלקת נוער.
הנה לדוגמה - ניר לוין מאמן בינוני לחלוטין בליגת העל, נחשב מוצלח מאוד היום בתפקיד זהה במכבי תל אביב.
ניר לוין באופן כללי הוא אדם מאוד חיובי. מוטי איווניר תמיד עושה רושם של מתרץ-על.