עוד אחד שיבוא לגזור קופונים.שי האדום כתב:הייתי מביא לפה את אבי נמני כג'נרל מנג'ר.
מבין כדורגל, ביחסים טובים עם אלונה ובעקבות כך יודע מה חסר לב"ש, יוכל להזרים לפה שחקנים מהשורה הראשונה.
מנהל מקצועי
Re: מנהל מקצועי
הוא כבר גוזר... רועי קהת, אג'ידה.8red כתב:
עוד אחד שיבוא לגזור קופונים.
ומי אמר שנמני מבין כדורגל? כי הוא היה שחקן גדול בקנה מידה ישראלי?
השחקני עבר היחידים שיכולים להילקח בחשבון הם כאלה עם קריירה אירופאית רצינית.
נחל כישלון חרוץ במכבי ת"א בתפקיד דומה, כשרואים היום את קרויף שם מבינים את ההבדל הגדול בין מנהל מקצועי רציני לבין סתם שחקן עבר מוצלח.שי האדום כתב:הייתי מביא לפה את אבי נמני כג'נרל מנג'ר.
מבין כדורגל, ביחסים טובים עם אלונה ובעקבות כך יודע מה חסר לב"ש, יוכל להזרים לפה שחקנים מהשורה הראשונה.
ועזוב את זה שהוא סוכן שחקנים וזה ניגוד עניינים מטורף...
בלי שום צל של ספק וללא עוררין יוסי בניון!
הרבה שנים באירופה,שיחק,התאמן והיה במועדונים והמעמדים הכי גדולים,בעל קשרים מצויינים.
ואני חושב שאם יפנו אליו הוא יחשוב טוב טוב,כסף לא הבעיה,הוא לא צריך אותו,הוא רוצה אתגר ומה יותר גדול מלקחת את הפועל באר שבע מועדון נעוריו ולהצעיד אותו לרמות הגבוהות ביותר
הרבה שנים באירופה,שיחק,התאמן והיה במועדונים והמעמדים הכי גדולים,בעל קשרים מצויינים.
ואני חושב שאם יפנו אליו הוא יחשוב טוב טוב,כסף לא הבעיה,הוא לא צריך אותו,הוא רוצה אתגר ומה יותר גדול מלקחת את הפועל באר שבע מועדון נעוריו ולהצעיד אותו לרמות הגבוהות ביותר
- dardasmiley
פספסתי משהו? כולם כאן כבר בטוחים שבקיץ בא ג'נרל ממג'ר/מאמן מקצועי, ועכשיו כל שנותר הוא לחשוב מי זה יהיה.
איפה בדיוק ראינו שבמועדון הולכים בכיוון הזה?
- סתיו אלימלך
אהבתי את הרעיון בעניינו של יוסי.צריך לנסות לפחות...
מותר לנו לפנטז, לא?dardasmiley כתב:פספסתי משהו? כולם כאן כבר בטוחים שבקיץ בא ג'נרל ממג'ר/מאמן מקצועי, ועכשיו כל שנותר הוא לחשוב מי זה יהיה.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אנשים אוהבים לחלום...אל תפריעdardasmiley כתב:פספסתי משהו? כולם כאן כבר בטוחים שבקיץ בא ג'נרל ממג'ר/מאמן מקצועי, ועכשיו כל שנותר הוא לחשוב מי זה יהיה.

זה בדיוק המקום.
(שלא יובן לא נכון - הלוואי ויגיע אחד כזה רציני...אף אחד מאלה שצוינו פה)
- red ultras
הלוואי ! בלי שום קשר הוא הכריז לאחרונה שבעקבות שיחות עם ברקוביץ ורביבו הוא לא מתכוון לחזור לארץ לעונת פרישה ככה שהוא עדיין לא לקראת פרישה. הוא עדיין משחק ברמות הגבוהותאדום זקן כתב:בלי שום צל של ספק וללא עוררין יוסי בניון!