הפועל ב"ש - בני סכנין , 1.9 יום א' , 20:00 , טרנר , ספורט1
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: הפועל ב"ש - בני סכנין , 1.9 יום א' , 20:00 , טרנר , ספורט1
הפחתת הנקודה והקנס מוצדקים יחסית בנסיבות העניין ובתכלס היו די צפויים... אבל ה-0-0 בלי נקודות? ביזיון שאין כדוגמתו! וכמאמר קהלת: וְע֥וֹד רָאִ֖יתִי תַּ֣חַת הַשָּׁ֑מֶשׁ מְק֤וֹם הַמִּשְׁפָּט֙ שָׁ֣מָּה הָרֶ֔שַׁע וּמְק֥וֹם הַצֶּ֖דֶק שָׁ֥מָּה הָרָֽשַׁע׃
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מסכים ב100%. מאוכזב מהתוצאה כי חשבתי שאולי בדרך נס יתנו ניצחון טכני, אבל כל האשמה על האוהדים שפרצו לכר הדשא.Sir Alex Ferguson כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 09:33אני חיי במציאות.
ידעתי מה יהיה המחיר של המעשים, בטח כשעושים את זה בזמן המשחק בירידה לדשא וריצה ליציע שלהם ולא כמו שארגונים בדרך כלל עושים וזה לאחר המשחק מחוץ ליציע ואז הם לוקחים אחריות פלילית למעשים שלהם אבל לא גוררים את הקבוצה וכל הקהל לעונשים על המעשים שלהם.
אתם תמכתם במעשה? אז לא מבין את הבכי עכשיו כשיש עונש.
מה חשבתם שיקרה במדינה כמו שלנו?
שיהיה "צדק"?
שלא נקבל עונש?
מזכיר לי את הסיפור עם השלט שזרקו בזמנו על הקוון באשדוד וניר קלינגר ישר הוריד את כל הקבוצה לחדר ההלבשה. אבו יונס חשב שיצליח לו מה שב"ש עשו בזמנו, בסוף כולם אכלו אותה.
אף אחד לא בוכה על העונש המוצדק, התלונות פה הן על החוסר אחידות המזעזעת.Sir Alex Ferguson כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 09:33אני חיי במציאות.
ידעתי מה יהיה המחיר של המעשים, בטח כשעושים את זה בזמן המשחק בירידה לדשא וריצה ליציע שלהם ולא כמו שארגונים בדרך כלל עושים וזה לאחר המשחק מחוץ ליציע ואז הם לוקחים אחריות פלילית למעשים שלהם אבל לא גוררים את הקבוצה וכל הקהל לעונשים על המעשים שלהם.
אתם תמכתם במעשה? אז לא מבין את הבכי עכשיו כשיש עונש.
מה חשבתם שיקרה במדינה כמו שלנו?
שיהיה "צדק"?
שלא נקבל עונש?
גם אוהדי סכנין פרצו לדשא, על פניו העונש צריך להיות זהה, בפועל אנחנו נקנסנו ב-70 אלף ש״ח יותר מהם (ונזכיר שהם ביזו את המנון המדינה בפעם ה-27 וזה מגולם בעונש האבסורדי).
ובתקנון כתוב באופן מאוד ברור אי עלייה למשחק פירושה הפסד טכני.
זה שיש פה דיינים שעושים מה ב*** שלהם זה כבר תקדים מסוכן,
פעם הבאה שחיפה/מכבי מדליקות נגדנו אבוקות בבלומפילד/סמי אז שהשחקנים ירדו מהדשא כי הם מפחדים, שווה לצאת משם ב-0:0 בלי נקודות.
לא נורא
העיקר שחינכנו את האוהדים שלהם
זה מה שחשוב באמת, לא הקבוצה שלנו
העיקר שחינכנו את האוהדים שלהם
זה מה שחשוב באמת, לא הקבוצה שלנו
כצפוי, דיינים עוכרי ישראל.
אין לנו מה לערער לעליון של ההתאחדות, זה לא גוף לגיטימי ולא אובייקטיבי. ללכת איתם ישר לבית משפט ולחייב אותם לקיים את התקנון ולתת לנו טכני.
אין לנו מה לערער לעליון של ההתאחדות, זה לא גוף לגיטימי ולא אובייקטיבי. ללכת איתם ישר לבית משפט ולחייב אותם לקיים את התקנון ולתת לנו טכני.
תגובת המועדון
מועדון הכדורגל הפועל "ויקטורי" באר שבע פעל, פועל ויפעל לפי חוק ובצורה עניינית.
אנו דוחים בתוקף את החלטת בית הדין המשמעתי בעניין תוצאת המשחק ונגיש ערעור על החלטה זו לבית הדין העליון.
אנו נחושים לקבל משפט צדק ולשם כך לא נחסוך במאמצים, במשאבים ובכל הדרוש.
מועדון הכדורגל הפועל "ויקטורי" באר שבע פעל, פועל ויפעל לפי חוק ובצורה עניינית.
אנו דוחים בתוקף את החלטת בית הדין המשמעתי בעניין תוצאת המשחק ונגיש ערעור על החלטה זו לבית הדין העליון.
אנו נחושים לקבל משפט צדק ולשם כך לא נחסוך במאמצים, במשאבים ובכל הדרוש.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Itay כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 09:40אף אחד לא בוכה על העונש המוצדק, התלונות פה הן על החוסר אחידות המזעזעת.
גם אוהדי סכנין פרצו לדשא, על פניו העונש צריך להיות זהה, בפועל אנחנו נקנסנו ב-70 אלף ש״ח יותר מהם (ונזכיר שהם ביזו את המנון המדינה בפעם ה-27 וזה מגולם בעונש האבסורדי).
ובתקנון כתוב באופן מאוד ברור אי עלייה למשחק פירושה הפסד טכני.
זה שיש פה דיינים שעושים מה ב*** שלהם זה כבר תקדים מסוכן,
פעם הבאה שחיפה/מכבי מדליקות נגדנו אבוקות בבלומפילד/סמי אז שהשחקנים ירדו מהדשא כי הם מפחדים, שווה לצאת משם ב-0:0 בלי נקודות.
איתי, הבכי הוא בדיוק על זה, על העונש.
אתם כל הזמן חוזרים למה ש"צודק" ומה "שנכון" ולא על זה הדיון כאן!
יש כאן מישהו שההמנון לא חשוב לו? שהכבוד הלאומי לא חשוב לו?
יש כאן כאלה שכתבו שחור על גבי לבן, לא מעניין אותי מה העונש שנקבל, מה שחשוב שהגבנו. כלומר הם שמו את הכבוד להיות "צודק" מעל לטובת המועדון ומעל להיות "חכם".
אני חושב שבחיים צריך להיות חכם ולא צודק.
כתבתי אלף פעם, הארגון שלנו יכול היה אחרי המשחק לצאת מהיציע ולבצע את העבירה הפלילית מחוץ ליציע ולקחת אחריות אישית על זה בלי שכולנו נשלם על זה מחיר.
אי אפשר להיות ה"מאמי הלאומית" ול"הראות להם" ולחשוב שבמדינה כמו שלנו לא תשלם על זה מחיר.
ואם שילמת על זה מחיר, אל תדבר איתי על צדק ועל סימטריה, כי כמו שכתבתי לאורך כל הערב בזמנו שהיו כאן שטענו שנקבל ניצחון טכני ואותם יורידו ליגה, אני פרקטי, אני מציאותי, ואני יודע באיזה מדינה ומציאות אני חיי, ולכן מראש כתבתי שזה יסתיים ב0-0 בלי נקודות והפחתת נקודות לנו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אתה עורך דין. אתה אמור לדעת שיש תקנון והתקנון זה החוק של הכדורגל הישראלי. התקנון לא אמור להיות גמיש לפי הפוליטיקה הקטנה של ההתאחדות.
אתה יכול להראות לי בגין איזה סעיף בתקנון קבעו 0-0 ללא נקודות?
- Melikson24
- Title: CrazyRed
והדיין השלישי גם מציין את זה. הוא בדעת מיעוט נותן לנו ניצחון טכני כי זה החוק, זה התקנון, הוא הולך איתו למרות שלא נוח לו עם ענישה קלה במידה וננצח טכנית.Melikson24 כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 09:52אתה עורך דין. אתה אמור לדעת שיש תקנון והתקנון זה החוק של הכדורגל הישראלי. התקנון לא אמור להיות גמיש לפי הפוליטיקה הקטנה של ההתאחדות.
או שאתה עושה את עצמך לא מבין או שלא ברור לי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 09:48איתי, הבכי הוא בדיוק על זה, על העונש.
אתם כל הזמן חוזרים למה ש"צודק" ומה "שנכון" ולא על זה הדיון כאן!
יש כאן מישהו שההמנון לא חשוב לו? שהכבוד הלאומי לא חשוב לו?
יש כאן כאלה שכתבו שחור על גבי לבן, לא מעניין אותי מה העונש שנקבל, מה שחשוב שהגבנו. כלומר הם שמו את הכבוד להיות "צודק" מעל לטובת המועדון ומעל להיות "חכם".
אני חושב שבחיים צריך להיות חכם ולא צודק.
כתבתי אלף פעם, הארגון שלנו יכול היה אחרי המשחק לצאת מהיציע ולבצע את העבירה הפלילית מחוץ ליציע ולקחת אחריות אישית על זה בלי שכולנו נשלם על זה מחיר.
אי אפשר להיות ה"מאמי הלאומית" ול"הראות להם" ולחשוב שבמדינה כמו שלנו לא תשלם על זה מחיר.
ואם שילמת על זה מחיר, אל תדבר איתי על צדק ועל סימטריה, כי כמו שכתבתי לאורך כל הערב בזמנו שהיו כאן שטענו שנקבל ניצחון טכני ואותם יורידו ליגה, אני פרקטי, אני מציאותי, ואני יודע באיזה מדינה ומציאות אני חיי, ולכן מראש כתבתי שזה יסתיים ב0-0 בלי נקודות והפחתת נקודות לנו...
אף אחד לא מלין על העונש שקיבלנו, התלונה כאן היא על אי קיום התקנון באופן גס.
אתה מבין את המשמעות? שדיינים יתחילו לחלק עונשים כראות עיניהם ולא כחוק? ברור לאיזה מדרון מסוכן זה יכול להוביל?
מה זה אני יודע באיזה מציאות אני חי? לא יודע מה איתך אבל בפעם האחרונה שבדקתי ישראל היא מדינת חוק, כל עוד זה המצב אני מצפה לסימטריה בענישה כלפי כולם.
מאוד ברור לאן הדיון הזה הלך, 2 דיינים שפעלו לפי אג׳נדה ודיין אחד שהלך לפי החוק (אם כי עם כאבי בטן).
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 17 ספטמבר 2024, 09:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
אשכרה. אין עונש כזה בכלל על הסעיפים שהואשמנו בהם. ברמה העובדתית קיום המשחק אושר על ידי כל הגורמים, להכניס פה תחושה אישית ואז לתת עונש בלי קשר לתקנון זה לא רק לא צודק אלא לא חוקי.Melikson24 כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 09:52אתה עורך דין. אתה אמור לדעת שיש תקנון והתקנון זה החוק של הכדורגל הישראלי. התקנון לא אמור להיות גמיש לפי הפוליטיקה הקטנה של ההתאחדות.
למרות העקיצה אענה לך ברצינות.
אישית, אני לא מוכן לקחת על עצמי את הכתם האישי שבמעצר ותיק פלילי, יש לי יותר מדי מה להפסיד בחיי האישיים והמקצועיים. עם זאת, אני מאוד מזדהה עם הערך שבשמו נעשה המעשה. בעיניי המועדון הזה וקהל האוהדים שלו מייצגים חבל ארץ שלם וקהילה שלמה לפני הכל. ביזוי ההמנון, ביזוי החללים, ביזוי החטופים וקריאות בעד חמאס הם תמיכה מלאה באויב, קל וחומר בתקופה כזאת וביום הספיציפי שהיינו בו. זו שבירת מוסכמה הכי בסיסית שיכולה להיות ואני מצדיע לאנשים שעשו פעולה אקטיבית על כל המחירים האישיים שהיא מביאה איתה ולא עברו על זה לסדר היום.
בעיניי זה יותר חשוב מנקודה, 4 או 20.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ראשית - בא נדייק: ביזו את ההמנון ולא את הנופלים שלך..

שנית - כל בר דעת מבין שהפריצה תוכננה מראש וביזוי ההמנון הוא תירוץ ותו לא...

אגב, שאלת תם - אתה גם פרצת למגרש? לא אה? תומך תומך, אבל שהפרייארים המושפעים יתלכלכו לבד?

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר