שי אליאס חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע
- ForeverRed
Re: שי אליאס חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע
אתמול זרקו איפשהו שמחפשים 6 שיכול לשחק בלם.
מקווה שזה לא הכיוון. צריך 8 דינמי עם טכניקה.
אשמח אם יבוא זר שיכול להיות 6 וגם 8ForeverRed כתב: ↑14 יוני 2023, 09:49אתמול זרקו איפשהו שמחפשים 6 שיכול לשחק בלם.
סטייל גורדנה.
בריירו שיהיה בלם רביעי למקרה הצורך
6 שיכול לשחק בלם זה תמיד נגר חסר מושג. המצאה של בכר אי שם ב2016.ForeverRed כתב: ↑14 יוני 2023, 09:49אתמול זרקו איפשהו שמחפשים 6 שיכול לשחק בלם.
גם אני נוטה ל8, טכני שיניע וידחוף קדימה.
זה ממש לא המצאה של בכר.
הכוונה לקשר אחורי שיוכל לרדת בין/ליד הבלמים ולהקל על לחץ של שני חלוצים במידת הצורך
בריירו עשה את זה מלא פעמים
מדמון עושה את זה בנבחרת הצעירה
לפעמים לופז מעמדת המגן נכנס לאמצע ושולח את יחזקאל לעמדה קדמית יותר
הכוונה לקשר אחורי שיוכל לרדת בין/ליד הבלמים ולהקל על לחץ של שני חלוצים במידת הצורך
בריירו עשה את זה מלא פעמים
מדמון עושה את זה בנבחרת הצעירה
לפעמים לופז מעמדת המגן נכנס לאמצע ושולח את יחזקאל לעמדה קדמית יותר
אני לא מדבר על שימוש טקטי. גם פפ משתמש בסטונס בצורה הזו.
אני מדבר על זרים שמגיעים כי הם "יכולים" לשחק גם בלם וגם קשר אחורי, כמו ז'וליאן סטו כזה(מגן ימני וקשר אחורי במקרה שלו).
בסוף מתגלה שהם לא מספיק טובים בשום עמדה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הובאן היה גאון כדורגל. הבין וקרא את המשחק ברמה של חלילוביץ׳. יכול היה לשחק בכל עמדה במגרש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
היה פנטסטי. רק שיהיה בריא, נותר רק לפנטז על שלישיית קישור של גורדנה-אליאס-זר.
הגנתית הוא מצויין , מה שמפריע לי אצלו שהוא לוקה בחסר בהתקפה (כן למרות הגול היום ).
עדיין זה לא שחקן שמקדם משחק וגם לא מגיע למצבים לאיים מרחוק (ושוב למרות הגול היום , מס הפעמים שהוא בועט מרחוק זה 5 בעונה שלמה).
עדיין זה לא שחקן שמקדם משחק וגם לא מגיע למצבים לאיים מרחוק (ושוב למרות הגול היום , מס הפעמים שהוא בועט מרחוק זה 5 בעונה שלמה).
לקדם את המשחק זה לא טאץ' יפה ודריבלים. הוא חונק את היריבה עם לחץ גבוה והמון תיקולים שקוטלים חצאי מצבים. הוא משמעותי מאוד גם להתקפה באספקט הזה של להחזיר את הכדור ולדחוף קדימה.
בכל אופן מסכים שיש לו מה לשפר בשליש האחרון ואני חושב שכן יש לו את היכולת עם הנוכחות שלו.
ברדה ניסה לעבוד איתו על זה בעונה שעברה, העונה הוא צריך לקפוץ מדרגה שם וזה באמת יהפוך אותו לשחקן שאי אפשר להתעלם ממנו גם בנבחרת
בכל אופן מסכים שיש לו מה לשפר בשליש האחרון ואני חושב שכן יש לו את היכולת עם הנוכחות שלו.
ברדה ניסה לעבוד איתו על זה בעונה שעברה, העונה הוא צריך לקפוץ מדרגה שם וזה באמת יהפוך אותו לשחקן שאי אפשר להתעלם ממנו גם בנבחרת