ג'ימי מרין
Re: ג'ימי מרין
הלחץ שהוא עושה זה תענוג לעיניים. הרווחנו המון כדורים כתוצאה מהלחץ שלו.
אוקיי הוא עושה לחץ מדהים, מה מעבר?
מצטער אני עם החברים פה שקצת מתחיל לדאוג, אחרי 3 חודשים כאן כבר צריך להיות לך ביטחון לעשות דריבל אחד לפחות.
בואו, הוא שחקן קו צריך ממנו מעבר ללחץ אחרת נפתח שם גם עם קבהא בכלל יעשה לחץ.
ציפיתי לקצת מעבר האמת...
מצטער אני עם החברים פה שקצת מתחיל לדאוג, אחרי 3 חודשים כאן כבר צריך להיות לך ביטחון לעשות דריבל אחד לפחות.
ציפיתי לקצת מעבר האמת...
רוצה את לוי גארסיה? עושה מלא דריבליםRedHell כתב:אוקיי הוא עושה לחץ מדהים, מה מעבר?
ציפיתי לקצת מעבר האמת...
הוא מייצר מצבים. מה אני צריך דריבלים?RedHell כתב:אוקיי הוא עושה לחץ מדהים, מה מעבר?
ציפיתי לקצת מעבר האמת...
- ForeverRed
מסתבר שהוא יודע גם למסור.yedidel כתב:
רוצה את לוי גארסיה? עושה מלא דריבלים
זה רק בישראל יכולים להגיד. חוסר סבלנות הזוי. יכול להיות שלא יצליח, אבל בגלל שהוא צעיר, בגלל שיש לו קשיי קליטה וכו',צריך לתת לו את הזמן.RedHell כתב:אוקיי הוא עושה לחץ מדהים, מה מעבר?
ציפיתי לקצת מעבר האמת...
אם מציעים לך טרייד אתה לא לוקח? אני גם מוסיף כסף.yedidel כתב:
רוצה את לוי גארסיה? עושה מלא דריבלים
ככה אתה מוכר את עצמך?Marin כתב: אם מציעים לך טרייד אתה לא לוקח? אני גם מוסיף כסף.
אני לא ממש מבין מה ההבדל הגדול. לגרסיה יש יתרון של שנתיים באירופה/ישראל על מרין ולא מביא שום דבר תכלס יותר ממנו חוץ מכל מיני בעיטות מרחוק פה ושם.
אולי עוד שנה נדבר אחרת, נכון להיום זה הזוי שמרין זה "בלוף" אבל גרסיה זה "טאלנט ענק"
לא אמרתי שמרין בלוף, חושב שיש לו פוטנציאל גדול, הוא חושב מהר, הוא זריז, יש לו כושר גופני מעולה והוא תורם המון למשחק הלחץ, פשוט לדעתי לגארסיה רף הרבה יותר גבוה. ונכון שהוא יחסית למרין עם נסיון אירופאי אבל גם הוא צעיר ממנו.yedidel כתב:
ככה אתה מוכר את עצמך?
אני לא ממש מבין מה ההבדל הגדול. לגרסיה יש יתרון של שנתיים באירופה/ישראל על מרין ולא מביא שום דבר תכלס יותר ממנו חוץ מכל מיני בעיטות מרחוק פה ושם.
אולי עוד שנה נדבר אחרת, נכון להיום זה הזוי שמרין זה "בלוף" אבל גרסיה זה "טאלנט ענק"
צעיר ממנו בחודשMarin כתב:
לא אמרתי שמרין בלוף, חושב שיש לו פוטנציאל גדול, הוא חושב מהר, הוא זריז, יש לו כושר גופני מעולה והוא תורם המון למשחק הלחץ, פשוט לדעתי לגארסיה רף הרבה יותר גבוה. ונכון שהוא יחסית למרין עם נסיון אירופאי אבל גם הוא צעיר ממנו.

- red ultras
הבעיה שלי עם מרין זה שהוא מאוד איטי עם הכדור ביחס למהירות המסחררת שלו ללא כדור. חייב להתחזק פיזית בחדר כושר ולהתחיל לתרגל מהלכים על הקו. הוא בגיל שאפשר לעבוד על הדברים ולהשתפר.
אישית אני חושב שיש לו פוטנציאל עצום, הוא לוקה בחסר בכ"כ הרבה דברים כרגע, אבל סה דברים שאפשר לעבוד עליהם ולהשתפר בהם, כמו למשל דריבל, פיזיות, אחד על אחד, ויש דברים שאי אפשר ללמד ואי אפשר להשתפר בהם, ושם זה היתרון שלו, אני מדבר כמובן על ראיית משחק, על אינטיליגנצייה ודברים בסגנון...
כל עוד הקבוצה נראית כמו קבוצה ואף אחד לא צריך להסתמך על היכולת האישית שלו, הוא ישתפר ויצבור את הביטחון, אין לי ספק בכלל
כל עוד הקבוצה נראית כמו קבוצה ואף אחד לא צריך להסתמך על היכולת האישית שלו, הוא ישתפר ויצבור את הביטחון, אין לי ספק בכלל
הפוך גוטהmaxkid22 כתב:אישית אני חושב שיש לו פוטנציאל עצום, הוא לוקה בחסר בכ"כ הרבה דברים כרגע, אבל סה דברים שאפשר לעבוד עליהם ולהשתפר בהם, כמו למשל דריבל, פיזיות, אחד על אחד, ויש דברים שאי אפשר ללמד ואי אפשר להשתפר בהם, ושם זה היתרון שלו, אני מדבר כמובן על ראיית משחק, על אינטיליגנצייה ודברים בסגנון...
דריבליסט נולד דריבליסט
כל השאר דווקא נרכשים עם עבודה של מאמן טוב ושחקן שרוצה להצליח.
- dardasmiley
אם הוא מגיע לאיזי ולא אלינו כולכם מריירים על להביא אותו לפה, כולל לשלם לחזיר מיליארד ארבע מאות אלף.
תפוקה מדהימה של 4 בישולים ושער (שלא לדבר על 3-4 מסירות מפתח כל משחק ששותף בו) בחודשיים הראשונים מחוץ למדינה שלו, בלי לדבר אץ השפה ובלי שיהיה לו טאבו על ההרכב.
רק מראה איך אתם שופטים לחומרה מה שיש אצלנו ולקולה את מה שיש אצל אחרים.
מה התרומה של גארסיה שהוא עלאק טוב ממנו?
אם יש משהו שנייג'ל מוכיח השנה זה תנו זמן, תנו זמן לזרים להתאקלם, תנו זמן ללמוד את בכר, תנו זמן להפתח..
החרמנות רכש מעבירה אתכם על דעתכם.
תפוקה מדהימה של 4 בישולים ושער (שלא לדבר על 3-4 מסירות מפתח כל משחק ששותף בו) בחודשיים הראשונים מחוץ למדינה שלו, בלי לדבר אץ השפה ובלי שיהיה לו טאבו על ההרכב.
רק מראה איך אתם שופטים לחומרה מה שיש אצלנו ולקולה את מה שיש אצל אחרים.
מה התרומה של גארסיה שהוא עלאק טוב ממנו?
אם יש משהו שנייג'ל מוכיח השנה זה תנו זמן, תנו זמן לזרים להתאקלם, תנו זמן ללמוד את בכר, תנו זמן להפתח..
החרמנות רכש מעבירה אתכם על דעתכם.
גרסיה זה השחקן הטיפש היקר ביותר.Marin כתב:
לא אמרתי שמרין בלוף, חושב שיש לו פוטנציאל גדול, הוא חושב מהר, הוא זריז, יש לו כושר גופני מעולה והוא תורם המון למשחק הלחץ, פשוט לדעתי לגארסיה רף הרבה יותר גבוה. ונכון שהוא יחסית למרין עם נסיון אירופאי אבל גם הוא צעיר ממנו.
חוץ מלרוץ מהר אין בו כלום.