שמעון א כתב:
היה לנו את גיא מלמד בחצי מחיר של בן בסט. הרבה לפני שטרייד עם דיא סבע בכלל היה על הפרק.
ברק לא רצה לשחרר את מלמד וסירב לכל ההצעות של מכבי פתח תקווה ואחרות להשאיל/לרכוש אותו.
הסיבה היחידה שמלמד שוחרר הייתה בשביל להביא את דיא כי זאת הייתה הדרישה של נתניה, לא חושב שהיה שווה להפיל את העיסקה בשביל גיא מלמד...
בן בסט הגיע בתוספת למלמד ולא במקומו.
בסופו של דבר גיא מלמד עזב כדי לפנות מקום לדיא סבע.
ובלי קשר, קצת מצחיק אותי שהופכים את מלמד לאיזה מושיע. היה בינוני ומטה אצלנו, הוא בינוני בנתניה, כשהכוונה שלהם היא להשאיל את חן עזרא בשביל לעבור לשחקן במערך עם חלוץ אחד בחוד (החלוץ הרומני, שאוהדי נתניה מחזיקים ממנו הרבה יותר ממלמד אמור להיות זה שיפתח).
Sir Alex Ferguson כתב:בן בסט הגיע בתוספת למלמד ולא במקומו.
בסופו של דבר גיא מלמד עזב כדי לפנות מקום לדיא סבע.
ובלי קשר, קצת מצחיק אותי שהופכים את מלמד לאיזה מושיע. היה בינוני ומטה אצלנו, הוא בינוני בנתניה, כשהכוונה שלהם היא להשאיל את חן עזרא בשביל לעבור לשחקן במערך עם חלוץ אחד בחוד (החלוץ הרומני, שאוהדי נתניה מחזיקים ממנו הרבה יותר ממלמד אמור להיות זה שיפתח).
לא הופך את מלמד למושיע. שילך להזדיין הוא ונתניה.
פשוט חושב שהיה מיותר להביא את בן בסט. ובטח היה מיותר וטיפשי להחתים אותו ל 3 שנים.
לשחקנים ישראלים תמיד יש שוק, אפילו לכאלה כמו זריהן או אלו או גאדיר ששיחקו 5 משחקים בשנתיים, אין בעיה להתחייב לחוזה ארוך טווח לשחקן ישראלי כדי שיעדיף אותך, תמיד אתה תמצא לו קבוצה במידת הצורך (בטח במקרה שלנו שאנחנו מחתימים את הישראלים הכי טובים/הכי מוכשרים שיש בשוק, גם תקופה פחות טובה אצלנו לא תשנה את העובדה ששחקנים כמו עזרא ובן בסט לקבוצה כמו נתניה והפועל חיפה זה שדרוג אדיר).
Sir Alex Ferguson כתב:לשחקנים ישראלים תמיד יש שוק, אפילו לכאלה כמו זריהן או אלו או גאדיר ששיחקו 5 משחקים בשנתיים, אין בעיה להתחייב לחוזה ארוך טווח לשחקן ישראלי כדי שיעדיף אותך, תמיד אתה תמצא לו קבוצה במידת הצורך (בטח במקרה שלנו שאנחנו מחתימים את הישראלים הכי טובים/הכי מוכשרים שיש בשוק, גם תקופה פחות טובה אצלנו לא תשנה את העובדה ששחקנים כמו עזרא ובן בסט לקבוצה כמו נתניה והפועל חיפה זה שדרוג אדיר).
הבעיה שהשוק לא מעוניין לשלם את המשכורות שאתה משלם, ועוד מתחייב לשלוש שנים
הפועלעולה כתב:גם לשחקנים כמו פקהארט וקוואנקה תמיד יש ביקוש.
איך אפשר להגיד אחרי הקיץ האחרון שאין בעיה להתחייב לחוזים שמנים ארוכי טווח.
אף שחקן לא יוותר על משכורת של 250+ אלף יורו ל-3-4 שנים.
איינבינדר ושיימן עזבו בלי שום השלמת שכר.
ההצעה של הפועל תל אביב לבן בסט עומדת על כ250 אלף יורו לעונה.
זריהן ועזרא מבוקשים ביותר מקבוצה אחת. את זריהן החליטו להשאיר ועזרא השמוק סתם עושה דווקא ומנסה לסחוט פיצוי.
להמשיך?
איינבינדר ושיימן זה בזכות משה חוגג. בלעדיו היינו אוכלים המון חרא.
בינתיים צנציפר מדווח שבן בסט מצפה מאיתנו להשלים לו 60 אלף דולר. אגב, ההצעה של הפועל 250 אלף יורו לעונה וחצי. הבדל משמעותי.
Sir Alex Ferguson כתב:מסכים עם כולם כאן, הזוי שחמד ודאבור כבר היו סגורים אצלנו ובסוף העדפנו את בן בסט, זה לא כאילו האופציות הראשונות שלנו העדיפו קבוצות אחרות והשמות הבאים בתור היו שחקנים כמו בן אזובל...
כמו שאני אומר לאישתי, אם אין מה לקנות, לא חייבים בכוח
אנחנו חד משמעית מפריזים בסכומים ובאורך החוזה.
יש מקרים שזה מובן, ויש מקרים שפחות.
על מה ולמה בן בסט צריך לקבל כאן חוזה משודרג מזה שיש לו בהפועל חיפה ולאורך תקופה ארוכה יותר?
משחקן במצבו אני מצפה אפילו לוותר על כסף כדי להגיע, ולא ההפך.
מנקודת המוצא הזאת נובעות רבות מהבעיות שלנו.
שחקנים מגיעים רק בשביל הצק השמן בסוף החודש וככה זה גם נראה.
זאת פריבלגיה לשחק בהפועל ב"ש. לא מובן לי למה לתת לשחקנים לא צעירים מבני יהודה או הפועל חיפה חוזים ל-4 שנים.
מחר אנחנו רוצים לשחרר את קבהא, מי לעזאזל תיקח אותו כשיש לו ביד חוזה ל-3 שנים עם שכר של 300 אלף יורו?
כשנשלים לישראלי חוזה אז יהיה על מה לדבר. כרגע זה לא המצב.
והסיבה היחידה שבן בסט הגיע לכאן היא בגלל שכץ שיחק איתו משחקים ולא היה מוכן לתת לו חוזה ארוך ואנחנו הסכמנו.
השוק דל? אתה רוצה בשוק הקיים להביא את הטוב ביותר שאתה יכול? אתה תצטרך לעשות כמה דברים שבמצב אחר לא היית עושה כמו חוזה ארוך לבן בסט.