ג'יאניס אנסטיס - שוחרר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
tomer224

Re: ג'יאניס אנסטיס חתם ל-3 שנים

שליחה על ידי tomer224 »

eitam כתב: שינוי מדיניות הבאת זרים הוא מן הסתם בעיקר של הבעלים ודי בצדק אני חייב לומר. כשבשנה אחת אתה מביא שני זוללי תקציב כמו קואנקה ופקהארט ומקבל מהם מעט מאוד בעוד קבוצות בליגת העל מביאות זרים מצויינים בעלות זניחה יחסית זה גורם לך להבין שלכל הפחות ההבדל בין זר של 250k ל600k הוא זניח עד לא קיים.
הזרים המובילים בליגה מרוויחים/הרוויחו לא יותר מ200k בשנתם הראשונה (עלי מוחמד, האסלבנק, אוגו, וואקמה, סילבסטרה .....)
אין בעיה בכלל ואתה צודק לגמרי ככה אלונה החליטה.
אבל שתגיד שליגת האלופות זה לא משהו ריאלי
כי הקבוצה לא מתכוונת להביא זרים עם קבלות(במימדים שלנו כמובן), והמתכונת היא להביא זרים שבאותה מידה יכולים להגיע
לרעננה נתניה פתח תקווה וביתר.
יש משפט שאומר הזול תמיד עולה ביוקר!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

tomer224 כתב:משיחה שניהלתי עם אדם מאוד מקורב לבכר
(ראיתי הודעות sms) אדם מוכר בעיר.
בכל מקרה דיברנו על מצב הקבוצה
הוא טוען שאנסטיס וסטו זה רכש של אלונה
שאלתי מזאת אומרת אלונה? הוא אומר לי כמו שאתה שומע ומבין
אלונה רצתה להמשיך במדיניות של זרים בזול ובול פגיעה.
"מפתיע". העיקר המנויים מרקיעים שחקים, הגיע הזמן לחזור להיות ריאלים. אי אפשר לשחק אותה יקרותיים אבל בפועל להביא זרים של הפועל אשקלון.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

נדפק המוח מהחום אה?
הגיעו זרים במחירים שתמיד הגיעו. בדיוק בשכר שהובאן, אוגו, טוני ו-ויטור קיבלו כשהגיעו.
פתאום 250-300 אלף יורו זה חיסכון, קמצנות, זרים זולים וכו׳. הזרים הטובים בהיסטוריה שלנו שהביאו אותנו לשיאים אדירים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

הוא לא אשם, האחריות על בכר

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

CrazyRed7 כתב:נדפק המוח מהחום אה?
הגיעו זרים במחירים שתמיד הגיעו. בדיוק בשכר שהובאן, אוגו, טוני ו-ויטור קיבלו כשהגיעו.
פתאום 250-300 אלף יורו זה חיסכון, קמצנות, זרים זולים וכו׳. הזרים הטובים בהיסטוריה שלנו שהביאו אותנו לשיאים אדירים.
על טוני שילמת 600-700 אלף יורו העברה.
ואתה צודק רק שפגיעות כאלה זה דבר די נדיר שקרה כאן.
וקשה לי להאמין שזה יכול לקרות שוב בקרוב
שאתה מביא את הובאן ואוגו בשכר של פחות מ200 אלף דולר
והם הצלחה מטורפת , פשוט שיחק המזל.
ואל תגיד לי קאונקה קיבל 600 ולא עשה כלום
כי איסאק ופקאהרט זה נטו כישלון מקצועי שלדעתי לא בדקו עליהם מספיק.
ושאתה הולך על קונספט של להביא בזול ושהיו אוגו וטוני
אתה צריך זמן הרבה זמן והרבה סבלנות
וככה אי אפשר לדגדג את ליגת האלופות מצטער חבר. צריך להיות ריאלי בחיים .

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אני חושב שלהציב מטרה להגיע לליגת האלופות בשנה הקרובה (גם לפני המשחק) זו טעות מיסודה. לפני ליגת האלופות צריך להתבסס כמה שני ברצף בליגה האירופית, לצבור ניסיון, שחקנים ברמה נדרשת ונק דירוג ורק אז להצהיר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

eitam כתב:אני חושב שלהציב מטרה להגיע לליגת האלופות בשנה הקרובה (גם לפני המשחק) זו טעות מיסודה. לפני ליגת האלופות צריך להתבסס כמה שני ברצף בליגה האירופית, לצבור ניסיון, שחקנים ברמה נדרשת ונק דירוג ורק אז להצהיר
כדי להרגיש שייך בליגת האלופות של השנים האחרונות (החל מהעונה בכלל) צריך לצבור ניסיון אמיתי בליגה האירופית. הכוונה להיות טובים באמת, לעלות מהבית שלך ולעבור גם איזה שלב נוקאאוט או שנים. עם הגבלת הזרים והרמה הנוכחית של השחקן הישראלי זה בגדר בלתי אפשרי כיום.
גם בגזרת הליגה, מעבר לזרים פחות טובים, ההיחלשות שלנו נובעת מהעובדה שהישראלים שלנו הם לא טובים יותר פרסונלית מהסגל של מכבי לצורך העניין כמו שהיה לפני כמה שנתיים. חלק מהם איבדנו וחלק נחלשו דרסטית (צדק, שהר).
ברק בכר הוא הסיבה היחידה שעדיין יש פער מקצועי מסויים לטובתנו בליגה ולא לעולם חוסן.
אם רוצים לחזור לדומיננטיות שאפיינה אותנו בשתי עונות האליפות הראשונות אנחנו צריכים לצבור יתרון שוב באיכות הסגל הישראלי. איך עושים את זה? שופכים כסף על הישראלים הטובים באמת. בשנה האחרונה נרדמנו וזה גרם לנו לפספס שחקנים מעולים כמו רמי גרשון ועומר אצילי שיכלו לשמור על הפער... היום להיות דרוכים לקחת כל ישראלי טוב אפשרי מיד כשנוצרת הזדמנות

באשר למצב שלנו כיום- אין מנוס מלשחרר את היווני. זה נזק לנו ולו, ייקח עוד זמן להיפטר מהשומן העודף ואם ימשיכו ככה אנחנו נצבור עוד. ברגע שאפשר, שני זרים (50:50 וחלוץ/כנף ימין) נורמליים וכל ישראלי שיכול לשדרג

סורי על החפירה :)

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אוגו וחובאן הגיעו לפה בפוקס בהמלצה של סוכן כמו רוב השחקנים בליגת העל,אם יש לך מערך סקאוטים נורמאלי (אין לאף אחד בארץ)אתה מביא שחקנים ממזרח אירופה/אפריקה/ברזיל ב 150 אלף דולר ששמים את כל הזרים האחרונים שהביאו לפה בכיס הקטן,הבעיה הגדולה שנראת לי שהצוות לא יודע מה נקודות החולשה שלנו איזה סגנון זרים אנחנו צריכים ואיפה צריך לחזק(בלם,קשר וחולץ)ועשו הכול הפוך,דברנו פה הרבה על שחקני אלפא והביאו לפה שוער מחליף לספסל, קשר אחורי לא יותר טוב ממה שיש לנו וחיזוקים יפים לספסל,אבל ההרכב הפותח ירד ברמה,
קודם צריך לסגור את הדברים עם אוגו(מקווה מאוד שישאר)וטוני ולחתוך עכשו לכאן או לכאן ואחרי זה לבדוק את מי אפשר לשחרר מהסגל הרחב

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

חייב להגיד משהו לגבי הביטוי "לפגוע בזרים".

זרים זה לא לוטו. אם יש לך מערך סקאוטינג וצוות מקצועי רציניים, אין סיבה שהזרים שתביא לא יתאימו מקצועית. מקבוצה בסדר גודל שלנו אני כבר מצפה שתדע בדיוק את מי החתימה, מהן החוזקות והחולשות של השחקן (גם ברמה המנטלית- לדוגמה קוואנקה ועניין ההתאקלמות בארץ זרה), האם הוא מתאים לסגל מבחינה אישיותית, מהי היסטוריית הפציעות שלו, הכל.
אז כן, אחרי כל אלה תמיד יכולים להיות מקרים של חוסר התאקלמות, אבל ברמה המקצועית אין שום סיבה ש"פתאום" נגלה שהשחקן לא מספיק טוב (אנסטיס?) או לא מתאים לשיטה (פקהארט). זה נטו כישלון של הצוות.

אז אני לא מקבל את העניין הזה שזרים זה עניין של "פגיעה", איזה הימור 50-50 שלוקחים. בינינו, מערך הסקאוטינג של המועדון ("מערך"... אדם אחד בחצי משרה) מזייף די הרבה בשנתיים האחרונות.
אם רוצים באמת להתקדם, ובטח בהתחשב בכך שהשוק הישראלי רק הולך ונהיה גרוע עם השנים, חובה לשדרג את כל נושא הסקאוטינג במועדון, כי כרגע זה די חובבני. (וכן ייאמר "לזכותנו" שיש כרגע רק שני מועדונים בארץ עם מערך סקאוטינג יותר רציני משלנו)

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

bs war כתב:חייב להגיד משהו לגבי הביטוי "לפגוע בזרים".

זרים זה לא לוטו. אם יש לך מערך סקאוטינג וצוות מקצועי רציניים, אין סיבה שהזרים שתביא לא יתאימו מקצועית. מקבוצה בסדר גודל שלנו אני כבר מצפה שתדע בדיוק את מי החתימה, מהן החוזקות והחולשות של השחקן (גם ברמה המנטלית- לדוגמה קוואנקה ועניין ההתאקלמות בארץ זרה), האם הוא מתאים לסגל מבחינה אישיותית, מהי היסטוריית הפציעות שלו, הכל.
אז כן, אחרי כל אלה תמיד יכולים להיות מקרים של חוסר התאקלמות, אבל ברמה המקצועית אין שום סיבה ש"פתאום" נגלה שהשחקן לא מספיק טוב (אנסטיס?) או לא מתאים לשיטה (פקהארט). זה נטו כישלון של הצוות.

אז אני לא מקבל את העניין הזה שזרים זה עניין של "פגיעה", איזה הימור 50-50 שלוקחים. בינינו, מערך הסקאוטינג של המועדון ("מערך"... אדם אחד בחצי משרה) מזייף די הרבה בשנתיים האחרונות.
אם רוצים באמת להתקדם, ובטח בהתחשב בכך שהשוק הישראלי רק הולך ונהיה גרוע עם השנים, חובה לשדרג את כל נושא הסקאוטינג במועדון, כי כרגע זה די חובבני. (וכן ייאמר "לזכותנו" שיש כרגע רק שני מועדונים בארץ עם מערך סקאוטינג יותר רציני משלנו)
אתה צודק והעובדה שעקבו אחרי פקהארט ורצו אותו שנתיים מחמירה את הטענות שלך יותר.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אני מניח ששני המועדונים עם מערך הסקאוטינג המתקדם אלו רעננה וביתר?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

izguy83 כתב: אתה צודק והעובדה שעקבו אחרי פקהארט ורצו אותו שנתיים מחמירה את הטענות שלך יותר.
כל כך נכון.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

CrazyRed7 כתב:אולי אלונה הקציבה סכום מסוים לכל שחקן רכש זר(נניח עד 300 אלף יורו), אבל היא לא בוחרת את השחקנים בשום מצב. היא מעורבת אבל המילה האחרונה, המקצועית, של בכר.
המילה האחרונה היא של אלונה, היא בסוף מאשרת אם להביא שחקן x או y.
ברור שהיא לא תביא לבכר שחקן על הראש אבל בכר יכול לרצות שחקן ואם אלונה לא רוצה הוא לא מגיע כי היא מאשרת עסקאות וחותמת על הצ'קים בסופו של דבר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

eitam כתב:אני מניח ששני המועדונים עם מערך הסקאוטינג המתקדם אלו רעננה וביתר?
חיפה ומכבי.
וגם אצלם "מתקדם" זו מילה קצת גדולה מדי

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

bs war כתב:
חיפה ומכבי.
וגם אצלם "מתקדם" זו מילה קצת גדולה מדי
ציני ? אוי לנו אם נלמד מהם

שלח תגובה