ForeverRed כתב:המדיניות צריכה להיות לעשות הכל על מנת לשים יד על נכסים מהליגה הישראלית.
כל אחד כזה שלא בא אליך יחזק בסופו של דבר את אחת היריבות שלך.
זה נכון גם לזרים ולא רק לישראלים.
אי אפשר לקיים מדיניות כזאת. אנחנו מתמודדים בשוק עם 2 כוחות חזקים ועשירים מאיתנו.
אנחנו בניגוד למכבי לא יכולה להביא ולהביא ואז להתמודד עם ההשלכות, כמו שקורה לנו הקיץ. הכסף פשוט נגמר, אלונה היא לא באר ללא תחתית.
המדיניות צריכה להיות מדויקת. כמו בקיץ 2015. שחקנים שכבר הוכיחו את עצמם בליגה אבל לא כמה חודשים מסכנים. ליגיונרים. ובעיקר דגש על הזרים(כנל לגביהם - לא כל זר שעשה חצי עונה טובה).
CrazyRed7 כתב:
אי אפשר לקיים מדיניות כזאת. אנחנו מתמודדים בשוק עם 2 כוחות חזקים ועשירים מאיתנו.
אנחנו בניגוד למכבי לא יכולה להביא ולהביא ואז להתמודד עם ההשלכות, כמו שקורה לנו הקיץ. הכסף פשוט נגמר, אלונה היא לא באר ללא תחתית.
המדיניות צריכה להיות מדויקת. כמו בקיץ 2015. שחקנים שכבר הוכיחו את עצמם בליגה אבל לא כמה חודשים מסכנים. ליגיונרים. ובעיקר דגש על הזרים(כנל לגביהם - לא כל זר שעשה חצי עונה טובה).
זה לא סותר ולא שונה בהרבה ממה שקורה היום. מן הסתם שהכל בהתאם למשאבים שעומדים לרשות הקבוצה, ותתפלא אבל גם היריבות העשירות שלנו לא ממהרות לשפוך סכומים דומים לאלה ששפכנו בשנים האחרונות.
יוסי צודק. הרבה יפול ויקום על אירופה.
yossi כתב:יש לזה סיכוי רק אם נגיע לבתים.
סיכוי לא רע שאני טועה, אבל מרגיש לי שמלבד עניין השוער המערכת בhold מכוון עד לרגע הידיעה אם יהיה בתים או לא.
האמת שכבר בחמישי ב22:00 נוכל לקבל תמונת מצב טובה לגבי הסיכויים שלנו לבתים.
כאשר מדובר בשחקני רוחב, שחקנים שמיועדים להרחיב ולהעמיק את הסגל (הרחב מידי גם ככה) יש בכך הגיון רב אך יש להביא בחשבון מקרים חריגים בהם מדובר בשחקנים שאינם שחקני רוחב ויוכלו לשדרג את הקבוצה לשנים קדימה. האסלביינק נופל לדעתי בדיוק למשבצת הזו.
delta7 כתב:
כאשר מדובר בשחקני רוחב, שחקנים שמיועדים להרחיב ולהעמיק את הסגל (הרחב מידי גם ככה) יש בכך הגיון רב אך יש להביא בחשבון מקרים חריגים בהם מדובר בשחקנים שאינם שחקני רוחב ויוכלו לשדרג את הקבוצה לשנים קדימה. האסלביינק נופל לדעתי בדיוק למשבצת הזו.
בדיוק.
האמת, שככל שאני חושב על זה יותר, לחיפה יש נקודת פתיחה עדיפה עלינו במאבק על האסלביינק, בטח בכל הקשור לשירצקי.
כל עוד רועי קהת על הפרק ויש מצידו רצון לחזור לקש, לא מאמין שיש לנו מה להציע שנותן פייט. איזי מחזיק מקהת מישהןףו שיכול למלא את החלל של נייגל.
yossi כתב:יש לזה סיכוי רק אם נגיע לבתים.
סיכוי לא רע שאני טועה, אבל מרגיש לי שמלבד עניין השוער המערכת בhold מכוון עד לרגע הידיעה אם יהיה בתים או לא.
האמת שכבר בחמישי ב22:00 נוכל לקבל תמונת מצב טובה לגבי הסיכויים שלנו לבתים.
ברגע שמורידים את הרגל מהגז בנוגע לרכש, חוזרים כמה שנים אחורה, ואח"כ עולה יותר יקר לנסות לבנות מחדש, ראה ערך מכבי חיפה.
אם יעקב שחר לא היה מחליט ללכת על עונה פיננסית אחרי הכסף הגדול של ליגת האלופות, אני מאמין שחיפה הייתה היום במקום אחר ואני בטוח שזה גם היה עולה לשחר פחות כסף.
אם אלונה רוצה להמשיך לשלוט בשנים הקרובות, הצעד הזה מתבקש, גם אם כרגע הוא נראה יקר.
xboy כתב:
ברגע שמורידים את הרגל מהגז בנוגע לרכש, חוזרים כמה שנים אחורה, ואח"כ עולה יותר יקר לנסות לבנות מחדש, ראה ערך מכבי חיפה.
אם יעקב שחר לא היה מחליט ללכת על עונה פיננסית אחרי הכסף הגדול של ליגת האלופות, אני מאמין שחיפה הייתה היום במקום אחר ואני בטוח שזה גם היה עולה לשחר פחות כסף.
אם אלונה רוצה להמשיך לשלוט בשנים הקרובות, הצעד הזה מתבקש, גם אם כרגע הוא נראה יקר.
טיעונים יפים אבל בסוף יש מסגרת תקציב.
בזבזנו מיליונים על שטויות, על שחקנים עם תפוקה שולית ועל נפילות ברכש.
שלב בתים ימזער נזקים, ויש מצב שיביא לרכש אחד רציני. בלעדי זה לא הייתי בונה יותר מדי על מהלכים רציניים.
yossi כתב:
שלב בתים ימזער נזקים, ויש מצב שיביא לרכש אחד רציני. בלעדי זה לא הייתי בונה יותר מדי על מהלכים רציניים.
הכי מסוכן זה להתנות הצלחה מקצועית בחיזוק- להבדיל אלפי הבדלות, ככה טביב מתנהל.
הפועל באר שבע מוכרת לאוהדיה ביוקר רב את כל המינויים שהציעה למכירה וזו לבסוף הכנסה קבועה ושבויה כך נדמה.
yossi כתב:
ועדיין נצטרך לשלם כדי להיפטר מעוד כמה טעויות.
העניין הוא שאולי כדאי לספוג עכשיו הוצאה גדולה(אם זה אפשרי כמובן) כדי שנוכל בעתיד להחזיר אותה. אנחנו חייבים חיזוק כדי להישאר בתמונה ולהישאר רלוונטיים.( במיוחד לאור מה שקורה עם הניגרים)
יוצא שאנחנו כל שנה מאבדים נכס חשוב ולא מביאים משהו ראוי במקום