מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
Re: מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
ז'לגיריס וילנה עולה ל1-0 בחוץ.
לא מעניין, מתעסקים רק בעצמנו
עזוב שטויות, מעניין באבוה.
חוץ מזה, זה הדרך הכי טובה להעביר את הזמן שלא זז.
מי שרוצה לצפות https://goolsport.net/stream18.html" onclick="window.open(this.href);return false;
חוץ מזה, זה הדרך הכי טובה להעביר את הזמן שלא זז.
מי שרוצה לצפות https://goolsport.net/stream18.html" onclick="window.open(this.href);return false;
די נו. אני לא אומר שז'לגיריס דייגים אבל זה הופך אותנו מאנדרדוג מובהק מול לודוגורץ למפגש של לפחות 50 50 במידה ונעלה, זה האמא של המעניין.CrazyRed7 כתב:לא מעניין, מתעסקים רק בעצמנו
מה אותנו??!?! מי אותנו?!?! אנחנו נגד הונבדדדדדSouth Boy כתב:
די נו. אני לא אומר שז'לגיריס דייגים אבל זה הופך אותנו מאנדרדוג מובהק מול לודוגורץ למפגש של לפחות 50 50 במידה ונעלה, זה האמא של המעניין.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
בלי קשר אלינו לא אלינו - כיף לראות שהאוננות המוגזמת שלכם על לודוגורץ מתפוצצת (עאלק אנדרדוג מובהק)
(פתאום הם חוזרים ל1-4
)
(פתאום הם חוזרים ל1-4

אתה השפוי היחיד פה תאמין ליTotti כתב: מה אותנו??!?! מי אותנו?!?! אנחנו נגד הונבדדדדד
ואם הם יחזרו ל-4-1 אז פתאום יסתבר שטעית? תפסיק להיות מוכוון תוצאה. משחק אחד לא ישנה את היכולת שלהם ואם ראית אותם בליגת האלופות בשנה שעברה היית מבין שהיא מצוינת.The red one כתב:בלי קשר אלינו לא אלינו - כיף לראות שהאוננות המוגזמת שלכם על לודוגורץ מתפוצצת (עאלק אנדרדוג מובהק)
(פתאום הם חוזרים ל1-4)
זה כמו שהם היו עושים עלינו סקאוטינג ורואים הפסד שלנו (לרעננה נניח) אז הם היו אומרים "סתם דייגים", זאת חשיבה פשוט לא נכונה.
הם קבוצה מצוינת ועל פניו יותר טובה מאיתנו וזה אמור להיות מצוין בשבילנו לפגוש יריבה לא מדורגת במקומם, למה קשה לך לקבל את זה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חבר'ה לא צריך להיות קשים, עד המשחק צריך גם לעקוב קצת על אולי היריבה הבאה שלנו.
אבל בוודאי שאם לא נעשה את העבודה אז הדיבורים יהיו לריק.
אבל מה שמצחיק אותי שחפרו אצלנו על לודוגורץ בזמן שהם לא עלו אפילו שלא לדבר על זה שאנחנו לא עלינו עדיין.
אבל בוודאי שאם לא נעשה את העבודה אז הדיבורים יהיו לריק.
אבל מה שמצחיק אותי שחפרו אצלנו על לודוגורץ בזמן שהם לא עלו אפילו שלא לדבר על זה שאנחנו לא עלינו עדיין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
אולי בעונה שעברה הם היו קבוצה מצוינת אבל מאיפה אתה יודע איך הם העונה?South Boy כתב:
ואם הם יחזרו ל-4-1 אז פתאום יסתבר שטעית? תפסיק להיות מוכוון תוצאה. משחק אחד לא ישנה את היכולת שלהם ואם ראית אותם בליגת האלופות בשנה שעברה היית מבין שהיא מצוינת.
זה כמו שהם היו עושים עלינו סקאוטינג ורואים הפסד שלנו (לרעננה נניח) אז הם היו אומרים "סתם דייגים", זאת חשיבה פשוט לא נכונה.
הם קבוצה מצוינת ועל פניו יותר טובה מאיתנו וזה אמור להיות מצוין בשבילנו לפגוש יריבה לא מדורגת במקומם, למה קשה לך לקבל את זה?
או שז'לגיריס וילנה ממש ממש טובים ואם נעלה ונשחק מולם נודח, זה כמו מה שקרה לנו מול אולימפיאקוס שעונה קודם לכן היו עם סגל חזק ואז נחלשו והיו עם מאמן חלש והודחו מולנו.
בכל מקרה יהיה מעניין לדעת מול מי נשחק אם נעלה שלב היום.
ואגב יהיה פיקנטי לפגוש את וילנה 20 שנה אחריי האסון מול רודה אחריי שעברנו בדרך ז'לגיריס וילנה.
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
תגיד, אתה ליצן? מה אכפת לי מהטקסים הפגאנים שלך. לא החוותי דעה, נתתי מידע עובדתי על יריבה פוטנציאלית של הקבוצה. במקום לדבר מסריח כמו ילד קטן תתעסק בתכלס.Totti כתב: עמה יעמיק על הראש שלכם יכלבים בני כלבים. איך פספסנו אתכם??
"סוף סוף יתקיים הפרדוקס הנפלא בין לודוגרץ לדודוגורש"?
יש לנו היום משחק על החיים נגד הונבד. תזדייינו לנו מהפורום ותחזרו רק כשנצטרך אתכם.
אלו שליחים של החזיר ההולנדי.
ע.י
ע.י
ע.י
ע.י
אגב, אוהד הפועל פ"ת. תודה ששאלת.
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
הסגל שלהם לא השתנה חוץ מהבלם הארגנטינאי שלהם שעזב, הם פירקו את הליגה שלהם לחתיכות, עשו קמפיין מדהים בליגת האלופות, איזה סיבה יש לי להמעיט בערכם? ראיתי אותם בעיניים שלי, לא מסתמך על נתונים יבשים.דר אדום בנשמה כתב: אולי בעונה שעברה הם היו קבוצה מצוינת אבל מאיפה אתה יודע איך הם העונה?
או שז'לגיריס וילנה ממש ממש טובים ואם נעלה ונשחק מולם נודח, זה כמו מה שקרה לנו מול אולימפיאקוס שעונה קודם לכן היו עם סגל חזק ואז נחלשו והיו עם מאמן חלש והודחו מולנו.
בכל מקרה יהיה מעניין לדעת מול מי נשחק אם נעלה שלב היום.
ואגב יהיה פיקנטי לפגוש את וילנה 20 שנה אחריי האסון מול רודה אחריי שעברנו בדרך ז'לגיריס וילנה.
אם ז'לגיריס תדיח אותם זה לא אומר שהם קבוצה יותר טובה מהם, כמו שזה לא אומר שאנחנו קבוצה יותר טובה מאולימפיאקוס ומאינטר ומסאות'המפטון כי ניצחנו\הדחנו אותם במשחק נתון. תפסיקו להסתכל על הטווח הקצר ולחשוב שמשחק אחד משקף יכולת ושקבוצה תיפול ותקום על תוצאה של משחק אחד.
בין תגובה לתגובה אני מציץ בשידור שאחד המשתמשים העלה כאן, לודוגורץ יושבים עליהם חזק ונראים טוב. נראה ששער שם זה עניין של זמן.
זלגריס הבקיעו 3 שערים מטעויות של דודוגורץ,באו ממש שעננים למשחקים,אבל התחילו עכשו לשחק מצויין והגבירו קצב קבוצה מאוד טובה
אגב , מי שמפנטז משחק קל מול זלגיריס לנו או להונבד יכול לשכוח מזה שהליטאים בעיצומה של הליגה שלהם במחזור ה16 ומוליכים כבר בעשר נק' הפרש את הטבלה .
הונבד תגיע אחרי 2 מחזורי ליגה פלוס שני משחק מוק' צ'מפיונס .
אנחנו נגיע אחרי 2משחקי מוק' צ'מפיונס בלבד .
הונבד תגיע אחרי 2 מחזורי ליגה פלוס שני משחק מוק' צ'מפיונס .
אנחנו נגיע אחרי 2משחקי מוק' צ'מפיונס בלבד .
- דר אדום בנשמה
אני לא התכוונתי לצייר את זה שאתה לא יודע עליהם אבל מעצבן אותי שהופכים אותם לאיזו קבוצת פאר שאין לנו סיכוי מולה ושנפגוש אותה, אני לא יודע אם בשלב הבא אם נעלה בכלל נפגוש אותם או את וילנה אבל חפרו על לודוגורץ כאילו כבר עלינו שלב וגם הם עלו.South Boy כתב:
הסגל שלהם לא השתנה חוץ מהבלם הארגנטינאי שלהם שעזב, הם פירקו את הליגה שלהם לחתיכות, עשו קמפיין מדהים בליגת האלופות, איזה סיבה יש לי להמעיט בערכם? ראיתי אותם בעיניים שלי, לא מסתמך על נתונים יבשים.
אם ז'לגיריס תדיח אותם זה לא אומר שהם קבוצה יותר טובה מהם, כמו שזה לא אומר שאנחנו קבוצה יותר טובה מאולימפיאקוס ומאינטר ומסאות'המפטון כי ניצחנו\הדחנו אותם במשחק נתון. תפסיקו להסתכל על הטווח הקצר ולחשוב שמשחק אחד משקף יכולת ושקבוצה תיפול ותקום על תוצאה של משחק אחד.
בין תגובה לתגובה אני מציץ בשידור שאחד המשתמשים העלה כאן, לודוגורץ יושבים עליהם חזק ונראים טוב. נראה ששער שם זה עניין של זמן.