תומאש פקהארט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shacharb
Title: קרייזי-רד

Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש

שליחה על ידי shacharb »

yakar כתב: +1

בהחלט שחקן שנראה מתאים לסגנון שבכר מחפש. נתן עונה יפה בליגה היוונית, אותה ליגה שהביאה אלינו את ויטור. תנו לי חצי ויטור ואני מרוצה.
כתבתי את זה כבר, אבל אחדד. הוגו אלמיידה היה עם פקהארט בקבוצה השנה. תסתכל על הסטטיסטיקה שלו. שליש מפקהראט. אפשר להגיד שנתן שנה טובה ביוון, שם הרמה יותר גבוהה מישראל (לדעתי). רצית חצי ויטור, קבל 2 אלמיידה.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אם נביא חלוץ ויטורי, גם שלב הבתים בצ'פיונס קטן עלינו :)

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב: כאחד המשתמשים היותר איכותיים כאן צר לי שאתה לא רואה את המציאות כפי שהיא אלה מנסה לייפות אותה.
כאחד שמאוד אבל מאוד החזיק מבן שהר,ברגע שבוזגלו התחיל להיות און אוף בהרכב,שהר איבד את זה לגמרי.
כל עוד מאור היה בהרכב שניהם יחד שידרו על אותו גל ברגע שמאור יצא החוצה שהר רק הלך והתדרדר.
גם בתחילת העונה באירופה שבוזגלו לא פתח החלוץ הפותח היה לוסיו שאוהבים לצאת עליו אבל היה מושלם לשיטה שבה משחקים וואקמה ומליקסון.
נגד הונבד זה כבר היה מביך איך שהוא נראה.
כאילו עולה חדש.
צר לי אבל זאת האמת,היום שם את גאדיר לפניו 10 פעמים בלי לחשוב בכלל.
תודה רבה אחי.
יש כימיה מצוינת בין מאור לשהר, והוא מבין אותו יותר... אי אפשר להתכחש לזה.
אז ברור שיהיו לו קשיים שהולך שחקן ששם אותך במצב לגול פעמיים במשחק..
אז במקום להגיד שהוא הדרדר ומחכה לסוף, אולי מקוואנקה תבוא הישועה?
אתה רוצה להגיד לי שבן שהר שם את הקריירה שלו על בוזגלו?
שבלי בוזגלו הוא לא יכול?
הצוות ובן צריכים למצוא פתרון לחיסרון של בוזגלו.

בן שהר מצא בית חם אחרי שנים של דשדוש ומעבר קבוצות בכל ינואר. אנחנו צריכים לחבק אותו ולתת תחושה שדברים יתחברו לו בהמשך... וזה מה שיקרה גם. פשוט צריך לתת לו זמן לצבור ביטחון שלא סוף העולם שבוזגלו הלך ואם יעשה תנועה נכונה יותר ישחקו עליו יותר

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

סתיו רווח!.! כתב:אני לא מגיב עד סוף העונה אלא אם כן יש משהו יוצא דופן, על הויכוחים של קשר ימין שמליקסון יכול להחליף את בוזגלו כבר ראיתם שבוע שעבר שהוא לא יכול לתפקד כקשר ימין, הויכוחים הסתמיים על אביינדר יוכיחו את טענותיי בהמשך העונה וכך גם הטענות על החלוץ הזה.. אני מצפה מהחלוץ הבא שיגיע שיתן 16+ שערים, פחות מזה אפשר להשאיר את בן שהר.
בהמשך העונה ניראה למי המוח מחזיק יותר מעמד בשמש.
אתה חמוד אתה

סמל אישי של משתמש
moki

שליחה על ידי moki »

South Boy כתב:
אז בוא נסגור את הפורום ונלך הביתה, אסור לערער אסור לחלוק על שום מהלך שהמועדון עושה וצריך לקבל הכול בשתיקה והסכמה.
די תפסיקו לזיין תמוח כבר בחיאת, בשביל מה הפלטפורמה הזאת נועדה אם לא בשביל להביע דעות על מהלכים כאלה ואחרים? מתי אנשים יפסיקו פה עם ההודעות המפגרות האלה שמבטלות דעות של אנשים רק כי הן מנוגדות לנרטיב של המועדון?
אתה לא מסכים עם דעה של מישהו? תגיד למה! דברו ענייני, תפסיקו לבלבל את המוח כבר עם ה"זה מה שאלונה וברק החליטו וזהו".
הבנאדם לא מתלהב מהחלוץ הזה, תסביר לו למה כן כדאי לו להתלהב ממנו ואל תגיד "זה מה שברק החליט ומה שהוא אומר קדוש".
לוחם חופש הביטוי אתה תאמין לי אחי..
התגובה שלך היא באר שבעית טיפוסית.. הכל שחור או לבן, אין אמצע..
נו באמת אחי כאילו התכוונתי שצריך להשתחוות לבכר כל בוקר ולבנות פסל של אלונה בחצר (למרות שזה אחלה רעיון)..
ברור שאפשר להביע דעה ולחלוק על החלטות המועדון, אבל איך אתה יכול להתנגד לשחקן שאין לך שום ידע אמיתי עליו חוץ מכמה שורות סטטיסטיות שלא מספרות כלום על האופי של בן אדם, החיבור שלו עם הקבוצות בהן שיחק, סגנון הקבוצות ועוד אלף משתנים.. אם היית בא ואומר אני רואה את השחקן משחק כבר כמה שנים ומביע דעה זה לגיטימי לגמרי.
עכשיו בגלל שרוב האנשים פה לא באמת יודעים עליו הרבה(כמוני), אני לא מבין מאיפה היומרנות לדעת יותר טוב מבכר שעוקב אחריו המון זמן ומתעקש עליו ושחי את הקבוצה יום יום, מילא הוא היה מפשל אבל בנתיים הוא מצליח ב-99% הדברים שהוא עושה(עמה יעמיק).. לחלוק על החלטה כזאת מבלי ידע זאת בורות..
יש לנו קטע כזה בתור אוהדי באר שבע להיות חרדתיים.. הטוב הזה קרה כל כך מהר שאנחנו כל כך מפחדים לחזור לרגשות האכזבה מפעם אז אנחנו אוכלים סרטים על כלום..
אריאל2 כתב: אבי אבות האנדרסטייטמנט.
אתה כותב בממוצע הודעה אחת בשנה מאז שנרשמת.
ועוד חשבתי שאני כותב מעט.
משתדל לשמור על סטטוס קוו ;)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סתיו רווח!.! כתב:אני לא מגיב עד סוף העונה אלא אם כן יש משהו יוצא דופן, על הויכוחים של קשר ימין שמליקסון יכול להחליף את בוזגלו כבר ראיתם שבוע שעבר שהוא לא יכול לתפקד כקשר ימין, הויכוחים הסתמיים על אביינדר יוכיחו את טענותיי בהמשך העונה וכך גם הטענות על החלוץ הזה.. אני מצפה מהחלוץ הבא שיגיע שיתן 16+ שערים, פחות מזה אפשר להשאיר את בן שהר.
בהמשך העונה ניראה למי המוח מחזיק יותר מעמד בשמש.
שוב מסתמך על מחצית אחת ממשחק כמדד.
שוב מתעלם מהוראות טקטיות של מאמן.
שוב מתעלם מכל הטיעונים שמציגים בפניך וממשיך לחזור על סיסמאות כמו מנטרה.

מה עם קייטנת סאפ? נרשמת?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב: תודה רבה אחי.
יש כימיה מצוינת בין מאור לשהר, והוא מבין אותו יותר... אי אפשר להתכחש לזה.
אז ברור שיהיו לו קשיים שהולך שחקן ששם אותך במצב לגול פעמיים במשחק..
אז במקום להגיד שהוא הדרדר ומחכה לסוף, אולי מקוואנקה תבוא הישועה?
אתה רוצה להגיד לי שבן שהר שם את הקריירה שלו על בוזגלו?
שבלי בוזגלו הוא לא יכול?
הצוות ובן צריכים למצוא פתרון לחיסרון של בוזגלו.

בן שהר מצא בית חם אחרי שנים של דשדוש ומעבר קבוצות בכל ינואר. אנחנו צריכים לחבק אותו ולתת תחושה שדברים יתחברו לו בהמשך... וזה מה שיקרה גם. פשוט צריך לתת לו זמן לצבור ביטחון שלא סוף העולם שבוזגלו הלך ואם יעשה תנועה נכונה יותר ישחקו עליו יותר
יכול להיות.
אני פשוט כותב מה שאני רואה והלוואי ואני טועה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: יש לי תחושה מאוד טובה לגבי פקהארט, אבל בגדול סתיו צודק, וגם ראיתי אצל כמה וכמה משתמשים שאיכשהו השתרשרה לכם המחשבה שהוא נתן עונות טובות בשנים האחרונות. אז זהו - שלא כל כך.

עונה אחרונה שחקן סגל לגיטימי, פוזל להרכב, ביוון - 9 שערים - אין הרבה תלונות
חצי עונה 15/16, גם שחקן סגל, 3 שערים ביוון - סבבה

אבל לפני זה? חצי עונה ראשונה של 15/16 בקושי שיחק
14/15 בשתי קבוצות בבונדסליגה השנייה בקושי שיחק (שלא לדבר על לכבוש - הייתה לו בצורת שערים מה22.4.14 עד ה20.2.16)
13/14 בנירנברג בבונדסליגה שיחק 800 דקות שזה בסדר, כבש רק שער אחד, אפילו שיחק בליגת המילואים כמה פעמים..
11/12 נתן עונה נהדרת בנירנברג בבונדסליגה - שחקן הרכב לגיטימי עם 9 שערים - אבל אתם יודעים, 5 שנים אחורה..

אז בקיצור - גם הרזומה שלו (בשנים האחרונות) לא לעוף מדיי. הוא לא כמו ויטור שהגיע לפה באנקר 3 שנים מקבוצה ביוון. וכן, כן, שמעתי אתכם, גם הובאן, וואקמה ואוגו הגיעו עם רזומה פח..שוב..צודקים, אין לו רזומה מחפיר כמו לוסיו. למרות זאת, כמו שציינתי, יש לי עליו תחושה טובה, אבל כל אלה שחושבים שיש לו איזה רזומה שונה משחקנים אחרים שעלו פה - טועה.
באת לבן אדם הלא נכון.
לא חוויתי דעתי על אותו חלוץ,לא ראיתי אותו משחק אף פעם אז ככה שבאמת אין לי דעה לגביו.
בתפיסת העולם שלי,זר ולא משנה באיזה תפקיד הוא הימור.
למה? כי יש הרבה דברים מעבר,חיבור לקבוצה,חיבור למקום,קשיי שפה וכו וכו וכו.
כמובן שעדיף להביא מישהו שהוא מוכח אבל גם בזה אין גרנטי ע"ע סקראיונה שאם היה מגיע לכאן עם הרזומה שלו אנשים היו קופצים מהגגות.
לכן צריך לתת קרדיט לצוות המקצועי שבחר מה שבחר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: באת לבן אדם הלא נכון.
לא חוויתי דעתי על אותו חלוץ,לא ראיתי אותו משחק אף פעם אז ככה שבאמת אין לי דעה לגביו.
בתפיסת העולם שלי,זר ולא משנה באיזה תפקיד הוא הימור.
למה? כי יש הרבה דברים מעבר,חיבור לקבוצה,חיבור למקום,קשיי שפה וכו וכו וכו.
כמובן שעדיף להביא מישהו שהוא מוכח אבל גם בזה אין גרנטי ע"ע סקראיונה שאם היה מגיע לכאן עם הרזומה שלו אנשים היו קופצים מהגגות.
לכן צריך לתת קרדיט לצוות המקצועי שבחר מה שבחר.
ההודעה לא כוונה -רק- אלייך, פשוט כי אתה אמרת לסתיו שהוא טועה..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: ההודעה לא כוונה -רק- אלייך, פשוט כי אתה אמרת לסתיו שהוא טועה..
לא אמרתי טועה.
אמרתי די.
הבדל עצום.
בעיניי ויכוח לא מועיל.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

moki כתב:
לוחם חופש הביטוי אתה תאמין לי אחי..
התגובה שלך היא באר שבעית טיפוסית.. הכל שחור או לבן, אין אמצע..
נו באמת אחי כאילו התכוונתי שצריך להשתחוות לבכר כל בוקר ולבנות פסל של אלונה בחצר (למרות שזה אחלה רעיון)..
ברור שאפשר להביע דעה ולחלוק על החלטות המועדון, אבל איך אתה יכול להתנגד לשחקן שאין לך שום ידע אמיתי עליו חוץ מכמה שורות סטטיסטיות שלא מספרות כלום על האופי של בן אדם, החיבור שלו עם הקבוצות בהן שיחק, סגנון הקבוצות ועוד אלף משתנים.. אם היית בא ואומר אני רואה את השחקן משחק כבר כמה שנים ומביע דעה זה לגיטימי לגמרי.
עכשיו בגלל שרוב האנשים פה לא באמת יודעים עליו הרבה(כמוני), אני לא מבין מאיפה היומרנות לדעת יותר טוב מבכר שעוקב אחריו המון זמן ומתעקש עליו ושחי את הקבוצה יום יום, מילא הוא היה מפשל אבל בנתיים הוא מצליח ב-99% הדברים שהוא עושה(עמה יעמיק).. לחלוק על החלטה כזאת מבלי ידע זאת בורות..
יש לנו קטע כזה בתור אוהדי באר שבע להיות חרדתיים.. הטוב הזה קרה כל כך מהר שאנחנו כל כך מפחדים לחזור לרגשות האכזבה מפעם אז אנחנו אוכלים סרטים על כלום..

משתדל לשמור על סטטוס קוו ;)
אני לא לוחם חופש והתגובה לא הייתה באופן אישי אלייך, יש פה קטע כזה לבטל דעה של אנשים כי ברק ודודו עזריה ואלונה יודעים יותר מאיתנו אז מי שלא מסכים איתם כנראה שהדעה שלו לא חשובה.
אף אחד כאן לא מתיימר להבין יותר מהם, אנשים כותבים את דעתם מהפרספקטיבה שלהם גם אם היא שטחית ומבוססת על התרשמות ממספרים או קליפים ביוטיוב, זה המהות של קהילות אוהדים ואם גם את זה יקחו אין למקום הזה שום זכות קיום. מותר לא להסכים אבל אי אפשר לבטל דעה של מישהו רק כי היא מנוגדת לדעת אנשי המקצוע במועדון למרות שהם כן מבינים יותר מכולנו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

South Boy כתב:
אני לא לוחם חופש והתגובה לא הייתה באופן אישי אלייך, יש פה קטע כזה לבטל דעה של אנשים כי ברק ודודו עזריה ואלונה יודעים יותר מאיתנו אז מי שלא מסכים איתם כנראה שהדעה שלו לא חשובה.
אף אחד כאן לא מתיימר להבין יותר מהם, אנשים כותבים את דעתם מהפרספקטיבה שלהם גם אם היא שטחית ומבוססת על התרשמות ממספרים או קליפים ביוטיוב, זה המהות של קהילות אוהדים ואם גם את זה יקחו אין למקום הזה שום זכות קיום. מותר לא להסכים אבל אי אפשר לבטל דעה של מישהו רק כי הוא מנוגדת לדעת אנשי המקצוע במועדון למרות שהם כן מבינים יותר מכולנו.
שורש הבעיה נעןצה באותו מוקד נתונים שאתה מסתמך עליו ובשמו אתה "מביע דעה", שביטולה פשע והוא כדלקמן;

-צפיה ב-2-3 סרטונים שלו ביוטיוב. אם אתה עכבר גדול, אז משחק מלא או שניים.
- התורה של הסטטיסטיקה היבשה מאת טרנספרמרקט.
- קצת רמזים מהסביבה; שיחק פה, היה שם, שוויו ככה, השתכר ככה.

אחשלנו, אם מישהו ישב לנתח אותו לעומק, ראה שעות על גבי שעות של משחקים שלו והחליט שהוא הפרופיל המתאים לחלוץ שהמאמן מחפש; כל התיאוריות והדעות שבנית שוות לתחת. הן לא רלוונטיות.

הניתוחים בעלמא שלנו נכונים לשמות מועמדים שצצים ועולים בלי מידע מעמיק מעבר.

כשהמועדון מחתים שחקן אחנו יוצאים מתוך הנחה שהוא בחן אותו מכל זווית אפשרית- הרבה יותר ממה שיכולנו אי פעם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

באותה מידה אתה יכול לבטל את כל הדיונים בפורום בכללי.

שחקן X לדעתנו לא אמור לפתוח בהרכב, אתה יוצא נגד דעת המאמן שראה אותו מיליון שעות באימונים.

אף דיון כאן לא משפיע על הצוות המקצועי גם ככה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yakar כתב:באותה מידה אתה יכול לבטל את כל הדיונים בפורום בכללי.

שחקן X לדעתנו לא אמור לפתוח בהרכב, אתה יוצא נגד דעת המאמן שראה אותו מיליון שעות באימונים.

אף דיון כאן לא משפיע על הצוות המקצועי גם ככה.
לא לא..לא דומה.
גם לא תקף לגבי שחקנים שמשחקים בארץ ואנחנו יודעים עליהם יותר מאשר נתונים יבשים וסרטון של 3 דקות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

Totti כתב: שורש הבעיה נעןצה באותו מוקד נתונים שאתה מסתמך עליו ובשמו אתה "מביע דעה", שביטולה פשע והוא כדלקמן;

-צפיה ב-2-3 סרטונים שלו ביוטיוב. אם אתה עכבר גדול, אז משחק מלא או שניים.
- התורה של הסטטיסטיקה היבשה מאת טרנספרמרקט.
- קצת רמזים מהסביבה; שיחק פה, היה שם, שוויו ככה, השתכר ככה.

אחשלנו, אם מישהו ישב לנתח אותו לעומק, ראה שעות על גבי שעות של משחקים שלו והחליט שהוא הפרופיל המתאים לחלוץ שהמאמן מחפש; כל התיאוריות והדעות שבנית שוות לתחת. הן לא רלוונטיות.

הניתוחים בעלמא שלנו נכונים לשמות מועמדים שצצים ועולים בלי מידע מעמיק מעבר.

כשהמועדון מחתים שחקן אחנו יוצאים מתוך הנחה שהוא בחן אותו מכל זווית אפשרית- הרבה יותר ממה שיכולנו אי פעם.
אתה קצת מפריז בערך הכלים שיש לצוות המקצועי של המועדון כשהם בוחנים שחקנים מעבר לים. לצורך העניין תוכנת המעקב שדודו עזריה משתמש בה ידועה מאוד בסצנה וכל אחד שרוצה יכול להיות חלק ממנה, האמת שאת קורהוט לפני שהגיע בחנתי ממש לעומק באמצעות התוכנה הזאת במסגרת גרסת ניסיון של התוכנה ומשחקים שלמים שלו שראיתי בדברצן, אם היה למישהו איזשהו צורך בחוות הדעת שלי על שחקנים גם אם אפילו אני לא מקבל תשלום על זה הייתי אפילו רוכש מנוי לתוכנת המעקב הזאת. חוץ מזה אפשר בקלות למצוא משחקים מלאים של השחקן וקליפ ביצועים שזה פחות או יותר מה שיש בתוכנה שדודו משתמש בה רק שהיא הרבה יותר מגוונת ומסודרת עם בסיס נתונים הרבה יותר רחב. אין למועדון הרבה כלים לבחינת שחקנים שבנאדם פרטי לא יכול להשיג, ההבדל הוא אולי בחוות הדעת המקצועית שיש לבנאדם מן השורה לעומת סקאוט, וגם מה שהסקאוט אומר זה לא תורה מסיני.
דבר שני, גם אם הדעה שלי או של מישהו כאן מבוססת על ניתוח מעמיק שמבוסס על חודשים של מעקב עליו או שהיא מבוססת על קליפ של שלוש דקות ביוטיוב ורפרוף באינסטגרם שלו, אנשים נמצאים כאן כדי להביע את הדעות שלהם ואם זה שווה לכם לתחת (כל כך שווה לך לתחת שאתה טורח להגיב על זה) פשוט אל תגיבו. אם במקום לעשות את זה תפתח את הראש שלך ולא תשלול כל דעה רק בגלל שהיא לא מפיו של איזה סקאוט בכיר או מקורב למועדון אולי תלמד משהו חדש.

שלח תגובה