ניב זריהן
Re: ניב זריהן
הוא שחקן טוב. את זה ראינו גם לפני כן. אבל אי אפשר לסמוך עליו או על גדיר שאוטוטו יחזור, יעלה כמחליף וגם ייתן דקות מבטיחות שיגרמו לנו לחשוב שאולי צריך לתת לו עוד צ'אנס. אז זהו... שלא.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה עם ניב זריהן שהוא לא טוב באגף ימין בגלל הרגל שלו.
כן יש את וואקמה ואת אצילי שמשחקים ככה אבל ניב זריהן הוכיח אצ עצמו בעיקר באגף שמאל ולשחק איתו בימין זאת טעות.
ככה שבעצם עם הכישלון של קוואנקה יש לנו קשר ימני אחד וגם הוא לא הכי קשר ימני שיש וזה מליקסון.
אנחנו חייבים בינואר קשר אגף ימין איכותי.
כן יש את וואקמה ואת אצילי שמשחקים ככה אבל ניב זריהן הוכיח אצ עצמו בעיקר באגף שמאל ולשחק איתו בימין זאת טעות.
ככה שבעצם עם הכישלון של קוואנקה יש לנו קשר ימני אחד וגם הוא לא הכי קשר ימני שיש וזה מליקסון.
אנחנו חייבים בינואר קשר אגף ימין איכותי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply-red
מה יהיה עם הפציעות שלו? זה הדבר הכי בולט לגביו וזה לא משנה עד כמה הוא כישרוני ועם פוטנציאל גבוה.
אם איכשהו הוא יצליח פה, זה יהיה הכובע הכי גדול שאכלתי כאוהד.
הוא לא יצליח. אלא אם כן מישהו יתפוס אותו בזמן ויגיד לו שאם הוא לא משנה את ההרגלים שלו הוא יגמור כמו פליקס חלפון. לא משנה כמה כישרון יש לו, כל עוד הוא לא מחויב למקצוע זה לא יעזור לו ולנו. זה השחקן הראשון שהייתי מנסה להיפטר ממנו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

כנ"ל.ReDo כתב:אם איכשהו הוא יצליח פה, זה יהיה הכובע הכי גדול שאכלתי כאוהד.
אבל כרגע אני לא רואה שום סיבה לא לתת לאלקרינאוי את המקום שלו בעונה הבאה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מעדיף את אלקרנאווי 10 פעמים על זריהן נכון להיוםbs war כתב:
כנ"ל.
אבל כרגע אני לא רואה שום סיבה לא לתת לאלקרינאוי את המקום שלו בעונה הבאה.
למרות שכנראה שיש לו יותר כדורגל ברגליים
הנזק שלו יותר קטלני
זריהן לא תרם בינתיים, אבל איזה נזק גרם???
תרדו ממנו. תנו לו הזדמנות, יש לו הרבה כדורגל.
- The red one
נכון מאוד. מתלבשים עליו שלא בצדק.MikiRed כתב:זריהן לא תרם בינתיים, אבל איזה נזק גרם???
לצורך העניין, קורהוט העלה בשבוע שעבר 3 ימים ברצף בערך תמונות מארוחת צהריים במסעדות. לא שמעתי ציוץ. אבל כשזריהן אכל בממוס? שישו ושימחו
קורהוט גם משחק כדורגל לפעמיםThe red one כתב: נכון מאוד. מתלבשים עליו שלא בצדק.
לצורך העניין, קורהוט העלה בשבוע שעבר 3 ימים ברצף בערך תמונות מארוחת צהריים במסעדות. לא שמעתי ציוץ. אבל כשזריהן אכל בממוס? שישו ושימחו
- The red one
אם השיח היה מתמקד בפציעות, ניחא. אבל הוא לא. בגלל שהוא סובל מחוסר מזל (בקטע של הפציעות), מלבישים עליו כל דבר שהוא מעלה ולא נראה טוב בעין. לא קונה את זה שבגללצ שהוא אוכל שניצל ובממוס הוא נפצע הרבה. לצד זה, הוא מעלה לא מעט סטוריז מאימונים בחדר כושר.bs war כתב:
קורהוט גם משחק כדורגל לפעמים
עכשיו זה הזמן שלו. נקווה שעד סוף העונה לא ייפצע ונראה מה הוא שווה מקצועית
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חוסר מזל וחוסר מקצוענות.The red one כתב: אם השיח היה מתמקד בפציעות, ניחא. אבל הוא לא. בגלל שהוא סובל מחוסר מזל (בקטע של הפציעות), מלבישים עליו כל דבר שהוא מעלה ולא נראה טוב בעין. לא קונה את זה שבגללצ שהוא אוכל שניצל ובממוס הוא נפצע הרבה. לצד זה, הוא מעלה לא מעט סטוריז מאימונים בחדר כושר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
איך אתה יודע כיצד הוא מתנהל מקצועית?דר אדום בנשמה כתב: חוסר מזל וחוסר מקצוענות.
הסטוריז לא מעניינים אותי.The red one כתב: אם השיח היה מתמקד בפציעות, ניחא. אבל הוא לא. בגלל שהוא סובל מחוסר מזל (בקטע של הפציעות), מלבישים עליו כל דבר שהוא מעלה ולא נראה טוב בעין. לא קונה את זה שבגללצ שהוא אוכל שניצל ובממוס הוא נפצע הרבה. לצד זה, הוא מעלה לא מעט סטוריז מאימונים בחדר כושר.
יותר מעניין אותי ששילמנו עליו 600 אלף יורו למרות שלדעתי הוא אף פעם לא היה איזה עילוי גדול, גם לא באשדוד, ובינתיים הוא רחוק מלהוכיח אחרת. תוסיף לזה בעיית פציעות רצינית, שתי פרשות מפוקפקות מאוד שהספיק להיות מעורב בהן עוד לפני גיל 21 ותקבל את הרושם הרע מאוד שהוא יצר לעצמו.
כמו שאמרתי, הלוואי ואוכל את הכובע, אבל ההחתמה הזו כבר מהיום הראשון נראתה לי תמוהה. כרגע אני לא רואה במה הוא יכול לתרום לנו בהווה ובעתיד יותר משחקן כמו אלקרינאוי למשל, שיעלה לנו פחות כסף.
- The red one
אני לא סנגור שלו. אני לא חושב שהוא הכוכב הבא ואני מסכים איתך שהרכישה הזו נראתה תמוהה מהרגע הראשון. אני בהחלט חושב שאלקרנוואי היה עדיף במקומו (אם כי אני לא בטוח כמה זה טוב לעמראן עצמו, שבגיל הזה צריך לשחק כמה שיותר, ולא מאמין שהיה הופך להיות פה באנקר בהרכב). לא הייתי שמח כשחתם ואני לא מעריץ שלו עכשיו. אבל, אם הוא אצלנו, צריך לתמוך בו או לגעור בו על דברים שבאמת רלוונטים, ולא כי הוא מעלה תמונה עם שניצל ביום שישי (אותך אולי זה לא מעניין, את כל השאר, מסתבר, שכן)bs war כתב:
הסטוריז לא מעניינים אותי.
יותר מעניין אותי ששילמנו עליו 600 אלף יורו למרות שלדעתי הוא אף פעם לא היה איזה עילוי גדול, גם לא באשדוד, ובינתיים הוא רחוק מלהוכיח אחרת. תוסיף לזה בעיית פציעות רצינית, שתי פרשות מפוקפקות מאוד שהספיק להיות מעורב בהן עוד לפני גיל 21 ותקבל את הרושם הרע מאוד שהוא יצר לעצמו.
כמו שאמרתי, הלוואי ואוכל את הכובע, אבל ההחתמה הזו כבר מהיום הראשון נראתה לי תמוהה. כרגע אני לא רואה במה הוא יכול לתרום לנו בהווה ובעתיד יותר משחקן כמו אלקרינאוי למשל, שיעלה לנו פחות כסף.
רק אומר שהסטיגמה שיצאה לו מוגזמת (הפרשה עם הצעירה זה משוה שקרה לפני הקבוצה והסיפור עם קינדה נופח הרבה מעבר לפרופורציה) ושאנשים שופטים אותו סתם על דברים שלאחרים מוחלק בקלות.