עזוב, באת חד היוםאדום זקן כתב: אחר כך אתה שואל מה רוצים ממך.
משפט הכי מטומטם שקראתי בחיים.
מה הקשר בין אירופית לאלופות,כמו הקשר בין השמיים לארץ.
קבוצה שעולה לאלופות ועונה קודם נתנה אחלה עונה באירופית לא רק שהשחקנים הטובים שלה בסכנת עזיבה אלה גם ובמיוחד המאמן שלה.
שאתה עולה פעמיים רצוף לשלב בתים ומראה התקדמות משנה לשנה מבינים שזו לא הבלחה וכנראה יש כאן שחקנים ומאמן טובים ששוה לקחת.
הבנת את זה ברוך??
טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
מסכים לגמרי עם החלק הזה, שחקנים שהם מעל לליגה הזו ומוכיחים את זה על בסיס שבועי, עניין של זמן עד שיתקדמו כמו בכל תחום אחר בחיים. על הקונטקסט הזה ברק אמר שזה שהסגל ברובו ככולו נשמר זה סוג של נס. עזבו אותך כאלו שמלכתחילה לא היית מעוניין בהישארות שלהם (כולל הביצת זהב). קמפיין בתים מוצלח נוסף, וזה כבר ייאלץ אותך לפתוח ארנקים, להשתגע כלכלית ולהשוות הצעות בסכומי עתק. אבל עוד חזון למועד.דר אדום בנשמה כתב:
וואקמה אולי יעזובו כנ"ל אוגו אבל אם זה יקרה זה יקרה כי מה לעשות שאי אפשר להחזיק שחקנים למשך שנים, לפעמים יש תחלופה וזה דבר לגיטימי.
אבל קודם לפניי שנתחיל לחשוש ממצב שבו שחקנים יעזבו אותנו בגלל קמפיין באלופות בוא נעלה לבתים באלופות ואז נדבר.
כרגע מחרותיים אנחנו עולים לצמד משחקים שיכול להעיף אותנו מאירופה בסופו של דבר.
כרגעע רקקקקקק הונבד
אולי זה התכנית של אוהדי מכבי שפיברקו הצעות כדי לפגוע בבש
לא מאמין שזה נכון
גם בלי להסתמך על התקשורת הסיכוי שיפתח על הספסל אפסי.
ו-וואן כותבים שהוא יפתח בהרכב.
ו-וואן כותבים שהוא יפתח בהרכב.
בכותרת כתוב שהוא בהרכב.azb852 כתב:ככה פורסם בוואן
הטוב בהיסטוריה של המועדון.
שיחקו שחקנים גדולים על הדשא של טרנר, הוא שם ז על כולם.
שיחקו שחקנים גדולים על הדשא של טרנר, הוא שם ז על כולם.
המפעלים האירופיים רק יגרמו ליותר הצעות וליותר כסף,ביום שאחרי טוני יהיה קשה.
יכנס לספר השיאים ולעולם לא ישכח
יכנס לספר השיאים ולעולם לא ישכח
נערך לאחרונה על ידי LIAV00S ב 26 יולי 2017, 21:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
לשים את סאשה עליו זה כמו להכניס לזירה דרדס שחיף מול טייסון. פשוט אנס אותו, ואנס כל מה שהעז
לבוא ולעזור לו. קצת מבאס שלפעמים כשהוא משך אליו שחקנים היינו כ"כ עייפים שאף אחד לא בא לפתוח לו נתיב מסירה.
יכולנו לנצל את השטחים מקדימה יותר טוב. בעיקר בזכותו. נראה לי שלפעמים אנחנו וגם אני לא מבינים עד
כמה יש לנו זהב ביד. שחקן ללא תחליף.
לבוא ולעזור לו. קצת מבאס שלפעמים כשהוא משך אליו שחקנים היינו כ"כ עייפים שאף אחד לא בא לפתוח לו נתיב מסירה.
יכולנו לנצל את השטחים מקדימה יותר טוב. בעיקר בזכותו. נראה לי שלפעמים אנחנו וגם אני לא מבינים עד
כמה יש לנו זהב ביד. שחקן ללא תחליף.
מתחיל לקבל את התחושה שהירידה בכושר בחצי השני של העונה נבעה גם מהעומס המטורף. חייב, חייב למצוא את זמן המנוחה שלו העונה.