יופי של פוסט.RedRock כתב:
1. אופיר חתם על חוזה משודרג (אגב גם אז החרים אימונים) ולאחריו נתן את העונה הכי מחורבנת שלו מאז שעלה לבוגרים. עונה מזעזעת פשוט. לא זכור לי שהוא בא לבקש שנמוך לאור היכולת המחרידה. תסכים איתי שאם אלונה היתה שוקלת לפתוח את החוזה ולקצץ הוא לא היה עובר על זה בשתיקה?
יש לך חוזה? תכבד. אף אחד לא חייב לו שום דבר, גם לא למכור אותו לאירופה אם אין לו אופציה (רק מחווה של רצון טוב).
2. שום שחקן לא יכול לעשות קולות של אבו-עלי מול המועדון, להחליט שהוא מחרים אימון כי לא מתייחסים אליו או השד יודע מה (Cut the bullshit בעניין ה'תשישות'). שלא יעשה פוזות, יתאמן הכי חזק שלו, יבוא מוכן לכל משחק ואח"כ יילך לגנט ויגיד להם להעביר הצעה מסודרת. לא הפוך.
3. אל תשווה שכר של שחקני רוטציה בקישור למגן שמאלי. בטח ובטח כשמדובר בשחקן השני הכי חלש בהרכב של הקבוצה (בתחרות עם ביטון, לא לגמרי חד משמעי). תורם בדיוק כמו כולם? בחייאת שמעון, באיזה סרט?
4. תפסיקו עם השטות הזאת של הנבחרת. הבן אדם לא רואה שם דקות במשחקים ששווים משהו וגם אם היה רואה-זה לא הופך אותו לשחקן טוב אלא לשותף בנבחרת חרא. אגב, זה לא שהזימון שלו לא מוצדק. אני באמת חושב שהוא בין 2-3 המגנים הכי טובים בארץ. ושוב, זה לא הופך אותו לשחקן טוב אלא את הרמה ל...חרא.
נמצא מחליף, לא יהיה פשוט, אבל נסתדר.
5. אני אוהב את אופיר וגוננתי עליו המון. אולי גם משם בא הכאב כשהבן אדם פשוט שם פס על הסיטואציה, הרגישות של התזמון, ופשוט עושה מה בZZZ שלו.
6. אולי קיימת גם מצוקה עולמית של מגנים שמאליים, לא אתווכח. נראה אותם בינואר אחרי שיחוו את המהלכים ההתקפיים שלו.
7. שי (לא טוטי), אתה מקורב.
עלילות (?) דוידזאדה
Re: עלילות (?) דוידזאדה
בעיקר סעיף 3 של אליק.
ועל זה אני מדבר המון וגם כתבתי למשה מעלה,
מדובר על שני השחקנים החלשים בסגל, אופיר ובן. החלפה שלהם בשחקני ליגה סבירים+ ולא תשימו לב שמשהו השתנה.
לצורך העניין, נימני ואמבולה מתחלפים עם אופיר וביטון ולא הרגשתם בהבדל.
ועל זה אני מדבר המון וגם כתבתי למשה מעלה,
מדובר על שני השחקנים החלשים בסגל, אופיר ובן. החלפה שלהם בשחקני ליגה סבירים+ ולא תשימו לב שמשהו השתנה.
לצורך העניין, נימני ואמבולה מתחלפים עם אופיר וביטון ולא הרגשתם בהבדל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:שמע משה, כשאתה מסנגר על מישהו, אלוהים לא יעצור אותך.
אופיר מגן סביר ואין בעזיבה שלו שום מכה מקצועית. אמבולה לא נופל ממנו לא בפן ההגנתי ועל אחת כמה וכמה לא התקפית.
בשורה התחתונה הוא רוצה לעזוב ובקשתו כובדה, נקסט
Totti כתב:השורה התחתונה היא שלא מדובר באבידה גדולה ואתה מתקשה לראות זה תחת מעטה העיוורון-אהבה שלך.
מדובר על מגן בינוני שנראה טוב בליגה שאין שום דבר בה שקרוב למגן שמאלי מודרני.
יש כושר גופני, הוא מהטובים בארץ, הכל נכון ועדיין, מדובר על מגן בינוני וכמוהו בן ביטון.
אופיר צריך להשפט ביחס לשני אספקטים;
1. ביחס לרמה הכללית של המגנים בליגה- בזה הוא זוכה לציון גבוה
2. ביחס לאיכות החומר ביתר העמדות בקבוצה- בזה הוא מפגר בענק.
אמבולה הוא ברירת מחדל. אם ההצעה על דוידזאדה היתה מונחת קונקרטית במאי, היו חורשים את השוק לחפש מגן כנראה. בתחילת אוגוסט, מחפשים למזער נזקים.
גם כאן אתה לא טועה, אין פערים גדולים בין אופיר לאמובלה בנקודת הזמן הנוכחית. אחד טוב ההגנה השני בהתקפה ובסהכ הכללי זה מתאזן, ההבדל הוא בפוטנציאל;
שם לאמבולה יש יותר גבוה בעיניי(שוב, אפשר לחלוק על זה, זה ממש לא תורה מסיני)
אמבולה צעיר יותר במעט, מהיר יותר(בהרבה), בעל כושר גופני גבוה, טיפול טוב יותר בכדור ומשחק התקפה מלטוש יותר.
אם יקחו אותו צעד קדימה מבחינת הבנת המשחק ואני מאוד מאמין בבכר בתחום, הוא יכול להתפתח למגן פנטסטי. אופיר לעומתו, קרוב לתקרת הזכוכית
כל מילה!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
RedRock כתב:
1. אופיר חתם על חוזה משודרג (אגב גם אז החרים אימונים) ולאחריו נתן את העונה הכי מחורבנת שלו מאז שעלה לבוגרים. עונה מזעזעת פשוט. לא זכור לי שהוא בא לבקש שנמוך לאור היכולת המחרידה. תסכים איתי שאם אלונה היתה שוקלת לפתוח את החוזה ולקצץ הוא לא היה עובר על זה בשתיקה?
יש לך חוזה? תכבד. אף אחד לא חייב לו שום דבר, גם לא למכור אותו לאירופה אם אין לו אופציה (רק מחווה של רצון טוב).
2. שום שחקן לא יכול לעשות קולות של אבו-עלי מול המועדון, להחליט שהוא מחרים אימון כי לא מתייחסים אליו או השד יודע מה (Cut the bullshit בעניין ה'תשישות'). שלא יעשה פוזות, יתאמן הכי חזק שלו, יבוא מוכן לכל משחק ואח"כ יילך לגנט ויגיד להם להעביר הצעה מסודרת. לא הפוך.
3. אל תשווה שכר של שחקני רוטציה בקישור למגן שמאלי. בטח ובטח כשמדובר בשחקן השני הכי חלש בהרכב של הקבוצה (בתחרות עם ביטון, לא לגמרי חד משמעי). תורם בדיוק כמו כולם? בחייאת שמעון, באיזה סרט?
4. תפסיקו עם השטות הזאת של הנבחרת. הבן אדם לא רואה שם דקות במשחקים ששווים משהו וגם אם היה רואה-זה לא הופך אותו לשחקן טוב אלא לשותף בנבחרת חרא. אגב, זה לא שהזימון שלו לא מוצדק. אני באמת חושב שהוא בין 2-3 המגנים הכי טובים בארץ. ושוב, זה לא הופך אותו לשחקן טוב אלא את הרמה ל...חרא.
נמצא מחליף, לא יהיה פשוט, אבל נסתדר.
5. אני אוהב את אופיר וגוננתי עליו המון. אולי גם משם בא הכאב כשהבן אדם פשוט שם פס על הסיטואציה, הרגישות של התזמון, ופשוט עושה מה בZZZ שלו.
6. אולי קיימת גם מצוקה עולמית של מגנים שמאליים, לא אתווכח. נראה אותם בינואר אחרי שיחוו את המהלכים ההתקפיים שלו.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שוב אתה טועה שי.Totti כתב: השורה התחתונה היא שלא מדובר באבידה גדולה ואתה מתקשה לראות זה תחת מעטה העיוורון-אהבה שלך.
מדובר על מגן בינוני שנראה טוב בליגה שאין שום דבר בה שקרוב למגן שמאלי מודרני.
יש כושר גופני, הוא מהטובים בארץ, הכל נכון ועדיין, מדובר על מגן בינוני וכמוהו בן ביטון.
אופיר צריך להשפט ביחס לשני אספקטים;
1. ביחס לרמה הכללית של המגנים בליגה- בזה הוא זוכה לציון גבוה
2. ביחס לאיכות החומר ביתר העמדות בקבוצה- בזה הוא מפגר בענק.
אמבולה הוא ברירת מחדל. אם ההצעה על דוידזאדה היתה מונחת קונקרטית במאי, היו חורשים את השוק לחפש מגן כנראה. בתחילת אוגוסט, מחפשים למזער נזקים.
גם כאן אתה לא טועה, אין פערים גדולים בין אופיר לאמובלה בנקודת הזמן הנוכחית. אחד טוב ההגנה השני בהתקפה ובסהכ הכללי זה מתאזן, ההבדל הוא בפוטנציאל;
שם לאמבולה יש יותר גבוה בעיניי(שוב, אפשר לחלוק על זה, זה ממש לא תורה מסיני)
אמבולה צעיר יותר במעט, מהיר יותר(בהרבה), בעל כושר גופני גבוה, טיפול טוב יותר בכדור ומשחק התקפה מלטוש יותר.
אם יקחו אותו צעד קדימה מבחינת הבנת המשחק ואני מאוד מאמין בבכר בתחום, הוא יכול להתפתח למגן פנטסטי. אופיר לעומתו, קרוב לתקרת הזכוכית
אני לא אוהב את המהלך לא בגלל שאופיר הוא עילוי גדול (הוא המגן השמאלי הכי טוב בארץ רק בגלל שעמדת המגן השמאלי בישראל פשטה רגל בשנים האחרונות) אלא כי בשורה התחתונה עוזב אותנו שחקן ישראלי שהוא גם שחקן בית ומי שבא במקומו (לפי הפרסומים כמובן) זה שחקן באותה רמה ואפילו פחות טוב שעוד תופס מקום של זר.
אם היינו מחתימים מגן שמאלי זר שהוא טוב מאופיר והיינו משדרגים את העמדה אז עזיבה של אופיר לא רק הייתה מתקבלת אלא גם משמחת כי היינו משדרגים את הקבוצה.
אבל בגלל המציאות הקיימת, המחליף כניראה יהיה אמבולה שהוא פחות טוב מאופיר או באותה רמה ולכן לדעתי מדובר באבידה אם להתייחס להודעה שלך כי אני מעדיף בכל יום את אופיר על אמבולה (ישראלי, שחקן בית, טוב יותר הגנתית לטעמי).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ושוב, לא מבין מה עניין שמיטה להר סיני.Sir Alex Ferguson כתב: שוב אתה טועה שי.
אני לא אוהב את המהלך לא בגלל שאופיר הוא עילוי גדול (הוא המגן השמאלי הכי טוב בארץ רק בגלל שעמדת המגן השמאלי בישראל פשטה רגל בשנים האחרונות) אלא כי בשורה התחתונה עוזב אותנו שחקן ישראלי שהוא גם שחקן בית ומי שבא במקומו (לפי הפרסומים כמובן) זה שחקן באותה רמה ואפילו פחות טוב שעוד תופס מקום של זר.
אם היינו מחתימים מגן שמאלי זר שהוא טוב מאופיר והיינו משדרגים את העמדה אז עזיבה של אופיר לא רק הייתה מתקבלת אלא גם משמחת כי היינו משדרגים את הקבוצה.
אבל בגלל המציאות הקיימת, המחליף כניראה יהיה אמבולה שהוא פחות טוב מאופיר או באותה רמה ולכן לדעתי מדובר באבידה אם להתייחס להודעה שלך כי אני מעדיף בכל יום את אופיר על אמבולה (ישראלי, שחקן בית, טוב יותר הגנתית לטעמי).
אף אחד לא מביא את אמבולה כשדרוג לדוידזאדה, אלא כמחליף.
במקום לכתוב כאן 400 הודעות באורך הגלות, יכולת לגנות את הצעד המכוער של אופיר דוגמת החרמת אימון(ומשה, תחסוך ממני סיפורים ואגדות, לא עשו אותי באצבע) ולקוות שרק שחקנים שבאמת רוצים ללבוש את החולצה האדומה יהיו כאן.
לשבת ולספר לנו על גודל האובדן תוך הוספת תיאורים גרנדיוזיים ליכולות של מגן ליגה בינוני כמו אופיר דוידזאדה זו גניבת דעת לשמה. יכולת לחרוג ממנהגך ולכתוב 2-3 שורות שמתארות בצורה טובה (כמו שעשית בהודעה הנל) את העובדה המצערת ששחקן בית הולך ומגיע על מקומו זר שלא משדרג(לדעתך). זה היה מתקבל אחרת.
כיוון שאנחנו לא מכירים מאתמול ואני יודע בדיוק מאיפה מגיע אינסטינקט ההגנה על אופיר, ראוי שנעשה סדר;
דוידזאדה מגן בינוני שמוחלף במגן בינוני. אם העזיבה של אופיר היתה מתרחשת ביוני, כנראה שהיו מחפשים אופציות אחרות. במצב הנתון, אמבולה הוא הטוב ביותר שאפשר להביא.
לא מקורב ולא נעליי מדוזהRedRock כתב:
לדעתי אופיר חוץ מטואטחה המגן השמאלי הטוב בארץ
כל אחד פה משחק אותה אם היו מציעים לך שידרוג מקצועי ושכר יותר טוב ההית נוטש תעבודה שלך באותו הרגע
זה שאופיר לא עילוי מסכים אבל במצב של המגנים השמאלים בארץ נכון לעכשיו הוא הכי טוב
ותזהר אליק אני יעשה לך תספורת של וואקמה אל תרגיז אותי חחחח
זה שי !

באמת?זה שי ! כתב:
כל אחד פה משחק אותה אם היו מציעים לך שידרוג מקצועי ושכר יותר טוב ההית נוטש תעבודה שלך באותו הרגע
זה שי !
נוטש באותו רגע כשחצי ראש מסופר?
מה הבעיה לסיים את התספורת שהתחלת, לתת עוד 2-3 דקות יחס ללקוח ולסדר לו פאות וזקן ולהתפנות לשדרוג הכלכלי והמקצועי?
זה בדיוק דוידזאדה. רוצה להתקדם אדון גורדי אלבה? תיסלם יחביבי, ההצלחה שלך היא ההצלחה שלנו. כל כך קשה להמתין שבוע, להתעסק כל כולך במשימה מול אולימפיקוס(לעניינו, התספורת) וללכת עם ברכת הדרך?
- yanivnew91
המסר שיוצא מכל הסיפור הזה הוא שמשתלם להחרים אימונים כי ככה המועדון מתקפל והשחקן מקבל את מבוקשוTotti כתב: באמת?
מה הבעיה לסיים את התספורת שהתחלת, לתת עוד 2-3 דקות יחס ללקוח ולסדר לו פאות וזקן ולהתפנות לשדרוג הכלכלי והמקצועי?
זה בדיוק דוידזאדה. רוצה להתקדם אדון גורדי אלבה? תיסלם יחביבי, ההצלחה שלך היא ההצלחה שלנו. כל כך קשה להמתין שבוע, להתעסק כל כולך במשימה מול אולימפיקוס(לעניינו, התספורת) וללכת עם ברכת הדרך?
לא חושב שהייתה פה ברירה אחרת למועדון אבל עדיין ככה הסיטואציה מצטיירת בעיניי הצופה מהצד
להמתין שבוע???Totti כתב: באמת?
כבר לפני חודש הוא ביקש(והדגש הוא על ביקש) לעזוב לבלגיה ומושכים אותו.
שמעון, די אחשלי, זה מביך.שמעון א כתב: להמתין שבוע???
כבר לפני חודש הוא ביקש(והדגש הוא על ביקש) לעזוב לבלגיה ומושכים אותו.
כפרה עלייך, זה מביך.
אז הוא ביקש לעזוב ומושכים אותו. המועדון נמצא לקראת אחד המשחקים החשובים שלו, מה היה בוער לחכות לחמישי בבוקר?
זה ביזיון אחי וכל ניסיון לסנגר ליפות את זה הוא בושה
אחי, אמרתי כבר. אם הוא החרים צריך להעינש. נקודה.Totti כתב: שמעון, די אחשלי, זה מביך.
כפרה עלייך, זה מביך.
אז הוא ביקש לעזוב ומושכים אותו. המועדון נמצא לקראת אחד המשחקים החשובים שלו, מה היה בוער לחכות לחמישי בבוקר?
זה ביזיון אחי וכל ניסיון לסנגר ליפות את זה הוא בושה
אבל כולם פה מלכלכים עליו כאילו הוא שחקן סוג ז'ן שלא תרם כלום.
צדק, מליקסון, ברדה... כולם תותחים. רק אופיר משחק בחסד.
"קשה לחכות עד יום חמישי"...
אם היה קורה לפני שריף - מי הוא חושב שהוא
אם קורה לפני אולימפיאקוס- אגואיסט מסריח
אם יקרה לפני סלטיק או לא משנה מי- איך הוא מעז בפלייאוף הכי חשוב בתולדותינו
אם יקרה לפני פתיחת הליגה - *****, משך אותנו עד לליגה ועכשיו אנחנו תקועים בלי מגן
כבר חודש יודעים שהוא רוצה לעזוב(לשמחתכם), אז למה לא חיפשו מגן במקומו אם לדעתכם הוא החוליה החלשה?
נתפסתם על שחקן הרגתם אותו
אבל כשיחזור מחו"ל לישראל לקבוצה אחרת יקראו לו בוגד....
- אורי אדום בנשמה
שמעון,
מלכלכים עליו כי הוא התנהג מלוכלך ולא בפעם הראשונה. הביא את זה על עצמו.
מלכלכים עליו כי הוא התנהג מלוכלך ולא בפעם הראשונה. הביא את זה על עצמו.
עזוב אחי, ברגע שהוא בחר לא להופיע לאימון חמישה ימים לפני משחק כך כך קריטי, הכל בטל ומובטל.שמעון א כתב: אחי, אמרתי כבר. אם הוא החרים צריך להעינש. נקודה.
אבל כולם פה מלכלכים עליו כאילו הוא שחקן סוג ז'ן שלא תרם כלום.
צדק, מליקסון, ברדה... כולם תותחים. רק אופיר משחק בחסד.
"קשה לחכות עד יום חמישי"...
אם היה קורה לפני שריף - מי הוא חושב שהוא
אם קורה לפני אולימפיאקוס- אגואיסט מסריח
אם יקרה לפני סלטיק או לא משנה מי- איך הוא מעז בפלייאוף הכי חשוב בתולדותינו
אם יקרה לפני פתיחת הליגה - *****, משך אותנו עד לליגה ועכשיו אנחנו תקועים בלי מגן
כבר חודש יודעים שהוא רוצה לעזוב(לשמחתכם), אז למה לא חיפשו מגן במקומו אם לדעתכם הוא החוליה החלשה?
נתפסתם על שחקן הרגתם אותו
אבל כשיחזור מחו"ל לישראל לקבוצה אחרת יקראו לו בוגד....
זה מעשה שלא יעשה, לא מקצועני, לא לויאלי.
ועוד דבר ידידי היקר ואין צורך שנסתיר עשרות שיחות בנינו בפרטי, אני לא מעריך את צמד המגנים שלנו ולא מהיום. אי אפשר לחשוד בי שעליתי על גל העזיבה של אופיר והתחלתי להתנגח בו.
זה מתייג אותי מייד כאוהד סוג ב'?
חלילה. אף פעם לא אמרתי דבר כזה.
ואתה יודע שאני לא חושב ככה.
ואתה יודע שאני לא חושב ככה.