אמת
דן ביטון
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: דן ביטון
רשמתי אתה לא יודע לקרוא?
בלם
- Melikson24
תחושה שמכבי תנסה לטרפד את העסקה בסוף
לזאטיץ סיפר מול המצלמות שהוא לא בתכניות שלו,
זה לא אמור להשתנות בגלל הופעה טובה שלנו בבלומפילד (שעדיין נגמרה בהפסד) אלא אם מכבי זה מועדון של ליגה ג׳.
אפשר להניח שהם אולי יותר רוצים לדחוף את השחקן לכיוון בית״ר אבל בסוף זה לא תלוי בהם אלא ברצון השחקן, מאמין שכל עוד הוא ירצה לשחק כאן זה יקרה.
זה לא אמור להשתנות בגלל הופעה טובה שלנו בבלומפילד (שעדיין נגמרה בהפסד) אלא אם מכבי זה מועדון של ליגה ג׳.
אפשר להניח שהם אולי יותר רוצים לדחוף את השחקן לכיוון בית״ר אבל בסוף זה לא תלוי בהם אלא ברצון השחקן, מאמין שכל עוד הוא ירצה לשחק כאן זה יקרה.
מכבי כבר שחררה אותו. עכשיו זה רק עניין של פיצויים וכו׳ והוא יחתום רשמית.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הם לא סופרים אותך אחרת היו מעכבים את השחרור של בלטקסה להיום.
היו מוכנים לשחרר לך גם את ביטון וגם את אבישי כהן ללא עלות.
הם סופרים רק את מכבי חיפה, הפועל באר שבע מודל 2024 לא שונה מבחינתם מבית״ר י״ם, הפועל חיפה או מכבי נתניה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Melikson24
מצוין. רק שישחררו לנו אותוSir Alex Ferguson כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 10:49הם לא סופרים אותך אחרת היו מעכבים את השחרור של בלטקסה להיום.
היו מוכנים לשחרר לך גם את ביטון וגם את אבישי כהן ללא עלות.
הם סופרים רק את מכבי חיפה, הפועל באר שבע מודל 2024 לא שונה מבחינתם מבית״ר י״ם, הפועל חיפה או מכבי נתניה.

הפחד שלי שבגלל הפציעות שלהם וזה שהם רואים בנו יריבות הם לא ישחררו אותו בקלות גם לאור היכולת שלנו אמש נגדם
אין להם מה לעשות איתו והם יודעים שהוא לא ישדרג אותנו פלאים, לא נהפוך ליריבה לתואר בגלל ביטון
נו מתי יחתום כבר
7 שנים אני מחכה לזה
7 שנים אני מחכה לזה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!