זה לא שהוא לא בכיוון בגלל שהעלה הרכב כזה או אחר, הטעויות שלו נעשו בקיץ, ובינואר שלפניו ובקיץ שלפני ובכל חלון העברות שיש, הרכש שלו חלש וזו הבעיה העיקרית.red ultras כתב:
אבל הוא לא מבין איפה הוא טעה. במקום להיות פופוליסט ולזרוק לדשא את מליקסון שהר וזריהן היה צריך להכניס את אורן ביטון ונאור סבג (שמראש היה אמורים לפתוח). כשאתה שומע אותו אומר שהוא הכניס איכות בזה שהכניס את זריהן אתה מבין שהוא לא בכיוון. כשאתה רואה שהוא ממשיך לתת את הקרדיט לשחקן כמו עמית ביטון שברור שהוא במקסימום עכול לשחק בחדרה או אשדוד אתה מבין שהוא לא בכיוון. כשאתה רואה שהוא מתעקש על זוסוואה למרות שאין לנו אמצע כבר 7 משחקים אתה מבין שהוא לא בכיוון. כשאתה רואה את ספורי עולה ב11 אתה מבין שהוא לא בכיוון. היה לו אחרי ההפסד לנס ציונה 3 שבועות פגרה. היה צריך לשבת לראות את כל המשחקים מתחילת העונה.. מה הביא אותנו לנקודה שפתאום הגיעו ציפיות ומה גרם לפיצוץ הבלון הזה.
הוא ממשיך לחזור על הטעויות משחק אחרי משחק אחרי משחק וזה נראה רע משהוע לשבוע. והקבוצה נראית לא מאומנת בעליל. לא יכולים לחבר 2 פסים.
בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
מסכים.varum99 כתב: זה לא שהוא לא בכיוון בגלל שהעלה הרכב כזה או אחר, הטעויות שלו נעשו בקיץ, ובינואר שלפניו ובקיץ שלפני ובכל חלון העברות שיש, הרכש שלו חלש וזו הבעיה העיקרית.
הרי היום הוא העלה הרכב שרובנו צעקנו כל השבוע. מארין, 2 קשרים וז׳סואה מעליהם, האסלביינק בשפיץ וכו׳.
בפועל לא חיברנו 3 פסים. אז אם מישהו אחר היה עולה במקום ספורי כן היינו מחברים 3 פסים?זה היה רע מאוד היום.
מצד אחד אני מבין למה הוא מנסה ומשנה - כי כלום לא עובד לו.
מצד שני אני חושב שכדאי לו להיסגר על מה הוא רוצה ועם מי הוא הולך ולרוץ עם זה מספר מחזורים.
ran כתב:
אופס, מרגיש לי דז'וו.
ואם אתם חושבים שתוך חודש מהיום זה ישתנה בבום אתם טועים ובגדול!
אנחנו נמשיך כמו שסיימנו את העונה גם בעונה הבאה ואף יותר גרוע!
לקהל לא תהיה את הסבלנות וההבלגה של העונה אחרי 3 אליפויות גם בעונה הבאה.
תתכוננו לעונת סיוטים! הקבוצה לא נראית מאומנת בשיט, קבלת החלטות הזויה מדי שבוע, שחקנים משוטטים על המגרש.
רק שחקן אחד יוצא ללחוץ ועושים לו משולשים עד שהוא מתייאש, זה בדיחה, זאת קבוצה שהשחקנים שלה לא מיישמים או שהמאמנים שלה לא מספיק קשוחים כדי ששחקנים יישמו, זו בעיה של שני הצדדים.
יש פה דברים בסיסיים של קבוצת כדורגל שאם לא יהיו אותם מבחינתי זאת לא קבוצה! אתמול ובעוד הרבה משחקים העונה הפועל ב"ש נראיתה כמו עדר ללא רועה!
מערכים מוזרים, 4 שחקנים לפחות שלא שיחקו בעמדות שלהם אתמול בדקות מסויימות, סאבו מגן ימני, יוספי מגן שמאלי, קבהא בלם, בן שהר קיצוני שמאלי, האסלביינק חלוץ ואני יכול להמשיך.
ברק איבד את הקבוצה, איבד את השחקנים, הם איבדו אותו, אי אפשר לשחרר את כולם ולכן הוא זה שחייב ללכת גם כי מהקודקוד של הקבוצה מגיעות האנרגיות, איך שלא תסובבו את זה ככה זה עובד בכדורגל!
אחזור ואומר שאין פה אחד שאוהב את ברק יותר ממני ואין אחד פה שרצה יותר ממני שברק יגיע לב"ש, בדיוק בגלל הטירוף הזה שעשה בק"ש נגד מכבי והמשחק ההתקפי ומשחק הלחץ. אין כלום מזה בהפועל ב"ש של היום. ברק יקבל עוד עונה בוודאות, אבל זאת תהיה טעות, צריך לדעת להיפרד גם בזמן כי זה כן יכול להיות יותר גרוע וזה אכן יהיה, אתם תראו, אני בטוח ב-100 אחוז בעצמי.
ההחלטה לתת להרוש הממורמר לשחק אתמול היא לא פחות מבזיונית! אם יש עוד שחקן חוץ משהר שעוד עשה את העבודה שלו העונה זה לויטה, הציל לנו את התחת בתקופה קשה שהרוש עשה פדיחות ופשוט העלה אותנו במו ידיו לפלייאוף העליון. למה שחקן שעוזב בוודאות בעונה הבאה צריך לשחק במשחק אחרון וחשוב לקהל? כשהוא לא בכושר, שהוא לא יהיה אכפתי ושיודע שלא ממשיך פה? זה לא כמו במקרה של אוגו שיודעים שהוא יעזוב אבל נתן פה תקופה אדירה וירצה לסיים משחק אחרון עם לחימה. אתמול כל ארבעת השערים רשומים על הרוש, או יותר נכון על בכר!
ככל שהזמן עובר אני יותר ויותר מתחזק בדעתי שברק חייב לשחרר עכשיו לפני שיהיה לזה טעם מגעיל יותר. עשית את שלך, עשית פה משהו שלא עשו בעבר, אין לך את אותן אנרגיות, אין לך את אותה החדות בקבלת ההחלטות, אין לך את אותה ההשפעה על השחקנים, אין לך את היכולת בהבאת שחקנים טובים. הדבר שהכי נחוץ להפועל ב"ש של העונה הבאה זה אנרגיות חדשות! דם חדש שיטריף את הקהל, שיגרום לשחקנים לשרוף את הדשא בידיעה שמי שלא יילחם פה לא ישחק או לא יהיה פה. איך ומי יעמוד במקומו? לא מתפקידי למרות שאני יכול לזרוק שמות, אבל זה חייב לקרות בשביל שנתחיל בתהליך החזרה לעצמנו ולא נבזבז שנים יקרות.
צחקתם על מה שאמרתי לכם כאן בחודש מאי האחרון, אמרתם לי תחזור למלפפונים אתה טוב יותר בהעברות שחקנים.
תעבירו קצת לעמודים 230-260, תקראו איך חזיתי את כל מה שקורה עכשיו במועדון. זו סטירת לחי לחלק מהמשתמשים כאן שרק מזלזלים בדעות של אחרים!
מציע לכם לקרוא קצת בעמוד 248. יש פה דיוק מוחלט בדברים שכתבתי בחודש מאי האחרון, כאילו הם נכתבו היום. ככה נראיתה הפועל ב"ש עונה שעברה, ככה היא נראית גם היום.
אין מנוס מרענון, פספסו את זה בקיץ וזה יכל להיות בצורה יפה ורגועה יחסית שתיגמר בצורה טובה עם בכר. מה שיקרה עכשיו זה בלאגן שרק יגדל כי כולנו יודעים שהוא לא יעזוב בסוף העונה (הרי צריך לכבד בנאדם שלקח 3 אליפויות לא?). יש דברים מאוד מכוערים בתוך המועדון, הרבה סכסוכים, הרבה אגו, הרבה דברים אחרים גם שלא ניתן לחשוף מפאת כבוד לאנשים שאמרו לי אותם על דברים שקורים והם פשוט בגדר שערוריה. המועדון מתנהל בצורה מביכה מבפנים קודם כל, אי אפשר להסתיר את מה שקורה בפנים והכל יוצא גם החוצה על הדשא!
כתבתי וידעתי שהקהל פה ישתגע בטירוף מהעונה הזאת, שלא תהיה טיפת סבלנות למה שניסו לבנות פה. זאת קבוצה שלא מתאימה להפועל ב"ש, לא באופי שלה, לא באופי של הקהל שלה.
אני אוהד את הפועל ב"ש המון שנים, בשנים הכי מגעילות שלה, עם שחקנים שהיום מקבצים נדבות לצערנו, אני לא זוכר קבוצה כל כך אבודה, בלי שום סדר, בלי שום שיטת אימון, עם כל כך הרבה שחקנים שלא מתאימים לעמדות שלהם. זה נראה מביך ואני לא מאמין שככה נראית הקבוצה שלנו אחרי 3 שנים נדירות עם סגל מהטובים שהיו בישראל. האשמה כולה על ההנהלה בראשה של אלונה ואסי והצוות המקצועי!
נראה לי שאתם עוד לא קולטים את גודל הביזיון חברים, מאמין שעכשיו אתם תתחילו לפתוח קצת יותר את העיניים.
- red ultras
זהו, שעד לא מזמן חשבתי כמוך. תחליף שחקנים ויהיה בסדר, כי הוא מאמן טוב. אבל לא.. זה הרבה מעבר. אנחנו לא משחקים נגד ליברפול או פסז׳. אנחנו משחקים נגד קונסטנטין, עוזרי ועופרי ארד.varum99 כתב: זה לא שהוא לא בכיוון בגלל שהעלה הרכב כזה או אחר, הטעויות שלו נעשו בקיץ, ובינואר שלפניו ובקיץ שלפני ובכל חלון העברות שיש, הרכש שלו חלש וזו הבעיה העיקרית.
אז נכון, הוא טעה גם בבחירת השחקנים (וכאן אני מסייג כי אני לא יודע מה הקציבו לו. קשה לי להאמין שהוא בחר לוותר על אלחמיד ואוחנה כדי לקבל את קלטינס ועמית ביטון). אבל הקבוצה עצמה- איך שהיא עומדת על המגרש ממשחק למשחק. זה נראה רע מאוד וזה לא משתפר, רק מחריף. אי אפשר לבוא כל שבוע מול המצלמות ולהגיד נעבוד קשה כדי לתקן. זה עבודה בעיינים, זה לא ברק שהכרנו. איפה הכבוד? איפה הפאסון? שים את המפתחות, תלך תנשום קצת אוויר של מקומות אחרים, ובנקודת זמן אחרת דרכינו יצטלבו שוב. הוא פשוט לוקח את כל מה שהוא בנה.
ran כתב:
צחקתם על מה שאמרתי לכם כאן בחודש מאי האחרון, אמרתם לי תחזור למלפפונים אתה טוב יותר בהעברות שחקנים.
תעבירו קצת לעמודים 230-260, תקראו איך חזיתי את כל מה שקורה עכשיו במועדון. זו סטירת לחי לחלק מהמשתמשים כאן שרק מזלזלים בדעות של אחרים!
מציע לכם לקרוא קצת בעמוד 248. יש פה דיוק מוחלט בדברים שכתבתי בחודש מאי האחרון, כאילו הם נכתבו היום. ככה נראיתה הפועל ב"ש עונה שעברה, ככה היא נראית גם היום.
אין מנוס מרענון, פספסו את זה בקיץ וזה יכל להיות בצורה יפה ורגועה יחסית שתיגמר בצורה טובה עם בכר. מה שיקרה עכשיו זה בלאגן שרק יגדל כי כולנו יודעים שהוא לא יעזוב בסוף העונה (הרי צריך לכבד בנאדם שלקח 3 אליפויות לא?). יש דברים מאוד מכוערים בתוך המועדון, הרבה סכסוכים, הרבה אגו, הרבה דברים אחרים גם שלא ניתן לחשוף מפאת כבוד לאנשים שאמרו לי אותם על דברים שקורים והם פשוט בגדר שערוריה. המועדון מתנהל בצורה מביכה מבפנים קודם כל, אי אפשר להסתיר את מה שקורה בפנים והכל יוצא גם החוצה על הדשא!
כתבתי וידעתי שהקהל פה ישתגע בטירוף מהעונה הזאת, שלא תהיה טיפת סבלנות למה שניסו לבנות פה. זאת קבוצה שלא מתאימה להפועל ב"ש, לא באופי שלה, לא באופי של הקהל שלה.
אני אוהד את הפועל ב"ש המון שנים, בשנים הכי מגעילות שלה, עם שחקנים שהיום מקבצים נדבות לצערנו, אני לא זוכר קבוצה כל כך אבודה, בלי שום סדר, בלי שום שיטת אימון, עם כל כך הרבה שחקנים שלא מתאימים לעמדות שלהם. זה נראה מביך ואני לא מאמין שככה נראית הקבוצה שלנו אחרי 3 שנים נדירות עם סגל מהטובים שהיו בישראל. האשמה כולה על ההנהלה בראשה של אלונה ואסי והצוות המקצועי!
נראה לי שאתם עוד לא קולטים את גודל הביזיון חברים, מאמין שעכשיו אתם תתחילו לפתוח קצת יותר את העיניים.
אתה צריך לכתוב פה יותר חבר. אנשים פה עיוורים.
- red ultras
רן, נשמח אם תוכל לשפוך קצת אור על הדברים שאתה מדבר. מהיכרותי את הנפשות הפועלות אמרתי לא פעם שיש אלונה של התקשורת עם התדמית של המאמי הלאומית ויש אלונה שצריכה לתת אישור להזמין קפסולות נספרסו. מהדברים שאתה מעלה זה נשמע אפילו קיצוני יותר. אשמח לשמועran כתב:
אתה צודק. תמיד חשבתי ככה.ran כתב:
רק שאלה, אם ההתנהלות של ההנהלה כזו כושלת מבפנים, חסרת אסטרטגיה ומעוף, מה יעזור מאמן חדש?
אנחנו נמשיך להביא ספורים ותומר סוויסות.
אלונה איבדה עניין בקבוצה מאז שבנט קרץ לה מימין.
שום מאמן לא יוכל לעזור פה.
ברק ילך כי לדעתי הוא בעצמו כבר מיצה
הוא ניסה להוציא יש מאין, זה הלך לו בקטנה בהתחלה אחר כך נכשל.
תם עידן.
מה זה רלוונטי איזה מאמן יגיע.
גם מאמן הנוער על הקווים היום עושה עבודה טובה יותר,זה כבר לא קשור למקצועי זה הרבה מעבר,זאת קבוצה מתה.
גם מאמן הנוער על הקווים היום עושה עבודה טובה יותר,זה כבר לא קשור למקצועי זה הרבה מעבר,זאת קבוצה מתה.
שוב,
להחליף מאמן זה פלסטר. אבל זה חייב להעשות
כי מקצועית אין כלום ושום דבר שנה וחצי.
עם זאת, הבעיה עמוקה יותר ברמת מועדון ומערכת.
כל עוד שם דברים לא ישתנו, גם המאמן הבא יעוף מהר מאוד הביתה
להחליף מאמן זה פלסטר. אבל זה חייב להעשות
כי מקצועית אין כלום ושום דבר שנה וחצי.
עם זאת, הבעיה עמוקה יותר ברמת מועדון ומערכת.
כל עוד שם דברים לא ישתנו, גם המאמן הבא יעוף מהר מאוד הביתה
להגיד לך את האמת? אני די מתייאש לכתוב פה, לפעמים אני קורא פה תגובות ברמה של הפייסבוק וזה מוריד מהחשק.E26 כתב:
אתה צריך לכתוב פה יותר חבר. אנשים פה עיוורים.
אנשים לא יודעים לקבל דעות, מגיבים בביטול ובזלזול, למה אני אומר תחזרו לעמודים מחודש מאי, שתבינו איזה זלזול דוחה היה פה.
אנשים פה כתבו לי שאני בוחש וכנראה בתוך המועדון, לא הבינו שאני בסה"כ אוהד שרואה כמה צעדים לפניהם את מה שהולך לבוא.
היום 99 אחוז מאותם האנשים שאמרו את זה כותבים בדיוק את מה שכתבתי אז. אם הקהל היה מתעורר בזמן אולי הקבוצה לא הייתה מגיעה למצב הזה.
עשו מאיתנו צחוק, אמרו לנו קבוצה רעבה, בפועל קבוצה רעבה = קבוצה שחסכו על האוהדים שלה. שם שני לקבוצה אפורה שתנסה להילחם.
אמרתי ואני אחזור ואומר, ראינו גם יותר מ-3 הפסדים רצופים בהסטוריה שלנו כאוהדים של הפועל ב"ש, אבל יש דרך. הפועל ב"ש מאבדת את הדרך, בעצם אין לה שום דרך על המגרש.
מאמן השוערים צועק לויטור זה משחק 4 העונה "רוץ למעלה תהיה חלוץ" איבוד של כל סדר במגרש, אפילו אם זה בדקות אחרונות זה נראה זוועה, זה נראה שאין פתרונות ואין שיטה והמערכת בקריסה טוטאלית!
ארשום את זה הכי כללי שיש, זה לא משנה כבר שחקן כזה או אחר ואני מקווה שיפסיקו הויכוחים על זה, כל הקבוצה הזאת בינונית, הקבוצה הזאת לא מאומנת, המועדון חוסך דברים בסיסיים גם מהצוות המקצועי.
כל כך הרבה טעויות שלא פלא שהקבוצה קורסת אין מילה אחרת. היא לא נראית כמו קבוצת כדורגל. פשוט אבודים
זה לא רק מאמן, זה הכל ביחד, זה נגוע מהראש!galaaa כתב: אתה צודק. תמיד חשבתי ככה.
רק שאלה, אם ההתנהלות של ההנהלה כזו כושלת מבפנים, חסרת אסטרטגיה ומעוף, מה יעזור מאמן חדש?
אנחנו נמשיך להביא ספורים ותומר סוויסות.
אלונה איבדה עניין בקבוצה מאז שבנט קרץ לה מימין.
שום מאמן לא יוכל לעזור פה.
ברק ילך כי לדעתי הוא בעצמו כבר מיצה
הוא ניסה להוציא יש מאין, זה הלך לו בקטנה בהתחלה אחר כך נכשל.
תם עידן.
הסגל לא טוב, הצוות המקצועי לא טוב וכל זה בא מלמעלה!
אין רצון מספיק של השקעה אמיתית מכל הלב. זה לא מה שהיה פעם אתם חייבים להבין את זה.
מצחיק שאנשים פה לא מסוגלים לראות את זה.אדום זקן כתב:מה זה רלוונטי איזה מאמן יגיע.
בכר איבד את הקבוצה, איבד את השחקנים ולא פחות חמור איבד את הקהל, ואנשים פה תוהים איזה מאמנים יש בחוץ?
בכר מוכשר, אבל כישרון במצב הנוכחי לא מספיק, גרוע מזה לא יכול להיות.
כל הודעה זהב רן בלי ציניות. מרגיש שעבדו עלינו בעינייםran כתב:
זה לא רק מאמן, זה הכל ביחד, זה נגוע מהראש!
הסגל לא טוב, הצוות המקצועי לא טוב וכל זה בא מלמעלה!
אין רצון מספיק של השקעה אמיתית מכל הלב. זה לא מה שהיה פעם אתם חייבים להבין את זה.
אני באמת מודאג מעתיד המועדון.
יש עוד המון התחייבויות שמנות לעוד הרבה שנים ולא נראה שהלופ הזה עתיד להיגמר בקרוב. המועדון בשיא השפל מבחינה תדמיתית וחיבור לקהל, אולי מאז העונה הראשונה של אלישע.
אם אחרי ה-20.5 היה את האופטימיות של רכש נוצץ ובית חדש, במה יש לנו להיאחז בעונות הבאות כשכל האגדות שהביאו לנו 3 אליפויות נעלמות אחד אחרי השני?
אני חושב שהדבר הראשון שאלונה צריכה לעשות זה להביא איש מקצוע רציני שינהל את העסק. ברוך השם לה ולאסי יש מספיק עבודה, הם לא צריכים להיות מעורבים בצד המקצועי.
יש עוד המון התחייבויות שמנות לעוד הרבה שנים ולא נראה שהלופ הזה עתיד להיגמר בקרוב. המועדון בשיא השפל מבחינה תדמיתית וחיבור לקהל, אולי מאז העונה הראשונה של אלישע.
אם אחרי ה-20.5 היה את האופטימיות של רכש נוצץ ובית חדש, במה יש לנו להיאחז בעונות הבאות כשכל האגדות שהביאו לנו 3 אליפויות נעלמות אחד אחרי השני?
אני חושב שהדבר הראשון שאלונה צריכה לעשות זה להביא איש מקצוע רציני שינהל את העסק. ברוך השם לה ולאסי יש מספיק עבודה, הם לא צריכים להיות מעורבים בצד המקצועי.
- red ultras
לא נראה לי שאתה בכיוון אחיהפועלעולה כתב:אני באמת מודאג מעתיד המועדון.
אלונה לא בקטע של להשקיע. היא כבר לא שם...
אולי בעתיד תחזור, אבל כיום היא לא שם. והסממן העיקרי לזה בכלל לא בסגל השחקנים. העזיבות של לבנוני, עזריה וברוטניק הם הסימן האמיתי לחזרה אחורה ושינוי המגמה ממועדון הישגי למועדון בינוני. אם היה מדובר רק בשחקנים אז סבבה, תחליף עד שתפגע. יענקלה שחר לדוגמה כבר שנים עושה את זה בלי להתייאש.
זה הרבה הרבה מעבר.