בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי שמעון א »

איבד את החדר הלבשה.
השחקנים בכלל איבדו אמון במערכת.
אולי ככה זה כשהם רואים שתוקעים לשחקנים סכין בגב, שחקן אחרי שחקן.
חיימוב, שיימן, איינבינדר, שהר, צדק, עזרא, ממן, ועכשיו עושה רושם שגם קבהא.

כנראה הובאן ואח"כ מהראן ראדי צדקו במה שאמרו כשעזבו. הסתנוורנו מהאליפויות אז לא התייחסנו.

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

בקצב הזה בכר הולך להתאחד עם צדק כמאמן קבוצת המנודים(שתלך ותגדל בינואר)

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

CrazyRed7 כתב: כמדומני אנחנו בפלייאוף העליון. לא מתחת לקו האדום. אז טיפה פרופורציות.
אנחנו נראים רע, במיוחד היום לא הצלחנו לייצר התקפה אחת סבירה, אבל שוב, אני לא רואה אלטרנטיבה ראויה למאמן הישראלי הטוב ביותר כיום.
אם יבוא אליניב ברדה ויגיד שהוא מסוגל להנחית מאמן זר עם צוות זר ראויים - אז אין ספק שזה מהלך שצריך לשקול. אבל תסלח לי לא מאמין שהמערכת שלנו כרגע מסוגלת להנחית מאמן זר שיתעלה על המאמן שהיה לנו בחמש השנים האחרונות.
כרגע אתה בפלייאוף העליון, כרגע.
כבר קרו דברים בכדורגל, ואי אפשר לדעת איך זה ייגמר. מה בכר יכול לעשות שהוא כבר לא ניסה? שלושה בלמים? קלטינס מגן ימיני? מרין מגן שמאלי?
הוא בעצמו לא מאמין שהוא יכול להחזיר את הקבוצה להיראות כמו קבוצת כדורגל, לא טובה, קבוצה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הכי מפחיד אותי שכשיעזוב זה יהיה בטונים צורמים, ולא עם הכבוד הראוי למאמן הכי גדול של המועדון הזה בכל הזמנים.

באמת לא יודע מה הפתרון.

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

לאורך השנים בחנתי את בכר והסקתי סביבו כמה דברים.
בכר מאמן טוב בשלושה תנאים שחייבים לעבוד ביחד:

1.הגנה יציבה
2.שלישיית קישור חזק
3.לפחות שחקן התקפה אחד מוביל שיצור מצבים.

מאז שזוסוא הגיע הכלל השני הופר לחלוטין ובכר נהרס, מה שמעניין ועצוב בו זמנית זה שהוא לא רואה את זה.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

bs war כתב:הכי מפחיד אותי שכשיעזוב זה יהיה בטונים צורמים, ולא עם הכבוד הראוי למאמן הכי גדול של המועדון הזה בכל הזמנים.

באמת לא יודע מה הפתרון.
הפתרון האידיאלי זה שמחר תתקיים פגישה של אלונה עם אסי וברק ובפגישה הזו יוחלט על הפרדת כוחות תמורת פיצוי כספי כזה או אחר. בכר יקבל את הכבוד, יכנס מסיבת עיתונאים ויגיד שבהחלטה משותפת הוחלט לזעזע את הקבוצה והוא הולך הביתה.
מאמן זמני ממונה עד סיום העונה (אולי אליניב, אולי אחד הספרדים מהנוער) וביינתים מאתרים מאמן זר לעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

red ultras כתב:
הפתרון האידיאלי זה שמחר תתקיים פגישה של אלונה עם אסי וברק ובפגישה הזו יוחלט על הפרדת כוחות תמורת פיצוי כספי כזה או אחר. בכר יקבל את הכבוד, יכנס מסיבת עיתונאים ויגיד שבהחלטה משותפת הוחלט לזעזע את הקבוצה והוא הולך הביתה.
מאמן זמני ממונה עד סיום העונה (אולי אליניב, אולי אחד הספרדים מהנוער) וביינתים מאתרים מאמן זר לעונה הבאה.
אנחנו לא מצליחים להביא זרים להרכב אתה רוצה להביא זר לעמדת המאמן?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

REDZED כתב:לאורך השנים בחנתי את בכר והסקתי סביבו כמה דברים.
בכר מאמן טוב בשלושה תנאים שחייבים לעבוד ביחד:

1.הגנה יציבה
2.שלישיית קישור חזק
3.לפחות שחקן התקפה אחד מוביל שיצור מצבים.

מאז שזוסוא הגיע הכלל השני הופר לחלוטין ובכר נהרס, מה שמעניין ועצוב בו זמנית זה שהוא לא רואה את זה.
זה לא ז׳סואה.
זה הדיבורים על אליפות שהתחילו פתאום. בעיקר לפני המשחק בבלומפילד.
מאז אנחנו בקריסה של הרבה מאוד שחקנים ואיבוד הדרך של בכר בתחילת העונה.
במקום ללכת צעד צעד, ניסינו לעשות קפיצה גדולה מדי מהמקום. טעות גדולה שהכניסה אותנו לסחרור.

יש הרבה מסקנות וליקויים שצריך לתקן. אם אני אלונה ואני יושב מול בכר והוא מבין איפה הוא טעה אז אין ספק מבחינתי שהוא צריך להמשיך.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

CrazyRed7 כתב: כמדומני אנחנו בפלייאוף העליון. לא מתחת לקו האדום. אז טיפה פרופורציות.
אנחנו נראים רע, במיוחד היום לא הצלחנו לייצר התקפה אחת סבירה, אבל שוב, אני לא רואה אלטרנטיבה ראויה למאמן הישראלי הטוב ביותר כיום.
אם יבוא אליניב ברדה ויגיד שהוא מסוגל להנחית מאמן זר עם צוות זר ראויים - אז אין ספק שזה מהלך שצריך לשקול. אבל תסלח לי לא מאמין שהמערכת שלנו כרגע מסוגלת להנחית מאמן זר שיתעלה על המאמן שהיה לנו בחמש השנים האחרונות.
לא נמאס לך להיות הסנגור של המועדון?
אתה כבר כבר פועל על אוטומט (או שכולנו עיוורים/לא מבינים/לא אוהדים).

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

galaaa כתב: אנחנו לא מצליחים להביא זרים להרכב אתה רוצה להביא זר לעמדת המאמן?
תודה.

מאמן זר זה המון כסף. אם חוסכים בזה מגיע שרלטן כמו המאמנים שהגיעו לחיפה לאורך העשור.
ולא רק כסף. צריך לעשות עבודה מאוד מקיפה כדי לפגוע במאמן זר. מי יעשה את זה?לא עולה לי אף אחד חוץ מאליניב, השאלה כמה הוא מקושר.

סמל אישי של משתמש
red ultras

galaaa כתב: אנחנו לא מצליחים להביא זרים להרכב אתה רוצה להביא זר לעמדת המאמן?
מעדיף לקחת את ניסן יחזקאל הסרבי מאשר את ניסן יחזקאל הישראלי. אין מאמנים טובים בשוק, ואי אפשר להשאיר את המצב כמו שהוא. אולי רן בן שמעון פנוי?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

red ultras כתב:
מעדיף לקחת את ניסן יחזקאל הסרבי מאשר את ניסן יחזקאל הישראלי. אין מאמנים טובים בשוק, ואי אפשר להשאיר את המצב כמו שהוא. אולי רן בן שמעון פנוי?
בפעם האחרונה שבדקתי היה מאמן נבחרת קפריסין, לא?

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

red ultras כתב:
מי ישמע בכר היה אלוף אירופה כשהוא הגיע אלינו.

סמל אישי של משתמש
red ultras

CrazyRed7 כתב: זה לא ז׳סואה.
זה הדיבורים על אליפות שהתחילו פתאום. בעיקר לפני המשחק בבלומפילד.
מאז אנחנו בקריסה של הרבה מאוד שחקנים ואיבוד הדרך של בכר בתחילת העונה.
במקום ללכת צעד צעד, ניסינו לעשות קפיצה גדולה מדי מהמקום. טעות גדולה שהכניסה אותנו לסחרור.

יש הרבה מסקנות וליקויים שצריך לתקן. אם אני אלונה ואני יושב מול בכר והוא מבין איפה הוא טעה אז אין ספק מבחינתי שהוא צריך להמשיך.
אבל הוא לא מבין איפה הוא טעה. במקום להיות פופוליסט ולזרוק לדשא את מליקסון שהר וזריהן היה צריך להכניס את אורן ביטון ונאור סבג (שמראש היה אמורים לפתוח). כשאתה שומע אותו אומר שהוא הכניס איכות בזה שהכניס את זריהן אתה מבין שהוא לא בכיוון. כשאתה רואה שהוא ממשיך לתת את הקרדיט לשחקן כמו עמית ביטון שברור שהוא במקסימום עכול לשחק בחדרה או אשדוד אתה מבין שהוא לא בכיוון. כשאתה רואה שהוא מתעקש על זוסוואה למרות שאין לנו אמצע כבר 7 משחקים אתה מבין שהוא לא בכיוון. כשאתה רואה את ספורי עולה ב11 אתה מבין שהוא לא בכיוון. היה לו אחרי ההפסד לנס ציונה 3 שבועות פגרה. היה צריך לשבת לראות את כל המשחקים מתחילת העונה.. מה הביא אותנו לנקודה שפתאום הגיעו ציפיות ומה גרם לפיצוץ הבלון הזה.
הוא ממשיך לחזור על הטעויות משחק אחרי משחק אחרי משחק וזה נראה רע משהוע לשבוע. והקבוצה נראית לא מאומנת בעליל. לא יכולים לחבר 2 פסים.

סמל אישי של משתמש
red ultras

delta7 כתב: בפעם האחרונה שבדקתי היה מאמן נבחרת קפריסין, לא?
כמדומני סיימו את הקמפיין שלהם ולא הגיעו לכלום.

שלח תגובה