בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
איבד את החדר הלבשה.
השחקנים בכלל איבדו אמון במערכת.
אולי ככה זה כשהם רואים שתוקעים לשחקנים סכין בגב, שחקן אחרי שחקן.
חיימוב, שיימן, איינבינדר, שהר, צדק, עזרא, ממן, ועכשיו עושה רושם שגם קבהא.
כנראה הובאן ואח"כ מהראן ראדי צדקו במה שאמרו כשעזבו. הסתנוורנו מהאליפויות אז לא התייחסנו.
השחקנים בכלל איבדו אמון במערכת.
אולי ככה זה כשהם רואים שתוקעים לשחקנים סכין בגב, שחקן אחרי שחקן.
חיימוב, שיימן, איינבינדר, שהר, צדק, עזרא, ממן, ועכשיו עושה רושם שגם קבהא.
כנראה הובאן ואח"כ מהראן ראדי צדקו במה שאמרו כשעזבו. הסתנוורנו מהאליפויות אז לא התייחסנו.
בקצב הזה בכר הולך להתאחד עם צדק כמאמן קבוצת המנודים(שתלך ותגדל בינואר)
כרגע אתה בפלייאוף העליון, כרגע.CrazyRed7 כתב: כמדומני אנחנו בפלייאוף העליון. לא מתחת לקו האדום. אז טיפה פרופורציות.
אנחנו נראים רע, במיוחד היום לא הצלחנו לייצר התקפה אחת סבירה, אבל שוב, אני לא רואה אלטרנטיבה ראויה למאמן הישראלי הטוב ביותר כיום.
אם יבוא אליניב ברדה ויגיד שהוא מסוגל להנחית מאמן זר עם צוות זר ראויים - אז אין ספק שזה מהלך שצריך לשקול. אבל תסלח לי לא מאמין שהמערכת שלנו כרגע מסוגלת להנחית מאמן זר שיתעלה על המאמן שהיה לנו בחמש השנים האחרונות.
כבר קרו דברים בכדורגל, ואי אפשר לדעת איך זה ייגמר. מה בכר יכול לעשות שהוא כבר לא ניסה? שלושה בלמים? קלטינס מגן ימיני? מרין מגן שמאלי?
הוא בעצמו לא מאמין שהוא יכול להחזיר את הקבוצה להיראות כמו קבוצת כדורגל, לא טובה, קבוצה.
הכי מפחיד אותי שכשיעזוב זה יהיה בטונים צורמים, ולא עם הכבוד הראוי למאמן הכי גדול של המועדון הזה בכל הזמנים.
באמת לא יודע מה הפתרון.
באמת לא יודע מה הפתרון.
לאורך השנים בחנתי את בכר והסקתי סביבו כמה דברים.
בכר מאמן טוב בשלושה תנאים שחייבים לעבוד ביחד:
1.הגנה יציבה
2.שלישיית קישור חזק
3.לפחות שחקן התקפה אחד מוביל שיצור מצבים.
מאז שזוסוא הגיע הכלל השני הופר לחלוטין ובכר נהרס, מה שמעניין ועצוב בו זמנית זה שהוא לא רואה את זה.
1.הגנה יציבה
2.שלישיית קישור חזק
מאז שזוסוא הגיע הכלל השני הופר לחלוטין ובכר נהרס, מה שמעניין ועצוב בו זמנית זה שהוא לא רואה את זה.
- red ultras
הפתרון האידיאלי זה שמחר תתקיים פגישה של אלונה עם אסי וברק ובפגישה הזו יוחלט על הפרדת כוחות תמורת פיצוי כספי כזה או אחר. בכר יקבל את הכבוד, יכנס מסיבת עיתונאים ויגיד שבהחלטה משותפת הוחלט לזעזע את הקבוצה והוא הולך הביתה.bs war כתב:הכי מפחיד אותי שכשיעזוב זה יהיה בטונים צורמים, ולא עם הכבוד הראוי למאמן הכי גדול של המועדון הזה בכל הזמנים.
באמת לא יודע מה הפתרון.
מאמן זמני ממונה עד סיום העונה (אולי אליניב, אולי אחד הספרדים מהנוער) וביינתים מאתרים מאמן זר לעונה הבאה.
אנחנו לא מצליחים להביא זרים להרכב אתה רוצה להביא זר לעמדת המאמן?red ultras כתב:
הפתרון האידיאלי זה שמחר תתקיים פגישה של אלונה עם אסי וברק ובפגישה הזו יוחלט על הפרדת כוחות תמורת פיצוי כספי כזה או אחר. בכר יקבל את הכבוד, יכנס מסיבת עיתונאים ויגיד שבהחלטה משותפת הוחלט לזעזע את הקבוצה והוא הולך הביתה.
מאמן זמני ממונה עד סיום העונה (אולי אליניב, אולי אחד הספרדים מהנוער) וביינתים מאתרים מאמן זר לעונה הבאה.
זה לא ז׳סואה.REDZED כתב:לאורך השנים בחנתי את בכר והסקתי סביבו כמה דברים.
1.הגנה יציבה
2.שלישיית קישור חזק
זה הדיבורים על אליפות שהתחילו פתאום. בעיקר לפני המשחק בבלומפילד.
מאז אנחנו בקריסה של הרבה מאוד שחקנים ואיבוד הדרך של בכר בתחילת העונה.
במקום ללכת צעד צעד, ניסינו לעשות קפיצה גדולה מדי מהמקום. טעות גדולה שהכניסה אותנו לסחרור.
יש הרבה מסקנות וליקויים שצריך לתקן. אם אני אלונה ואני יושב מול בכר והוא מבין איפה הוא טעה אז אין ספק מבחינתי שהוא צריך להמשיך.
לא נמאס לך להיות הסנגור של המועדון?CrazyRed7 כתב: כמדומני אנחנו בפלייאוף העליון. לא מתחת לקו האדום. אז טיפה פרופורציות.
אנחנו נראים רע, במיוחד היום לא הצלחנו לייצר התקפה אחת סבירה, אבל שוב, אני לא רואה אלטרנטיבה ראויה למאמן הישראלי הטוב ביותר כיום.
אם יבוא אליניב ברדה ויגיד שהוא מסוגל להנחית מאמן זר עם צוות זר ראויים - אז אין ספק שזה מהלך שצריך לשקול. אבל תסלח לי לא מאמין שהמערכת שלנו כרגע מסוגלת להנחית מאמן זר שיתעלה על המאמן שהיה לנו בחמש השנים האחרונות.
אתה כבר כבר פועל על אוטומט (או שכולנו עיוורים/לא מבינים/לא אוהדים).
תודה.galaaa כתב: אנחנו לא מצליחים להביא זרים להרכב אתה רוצה להביא זר לעמדת המאמן?
מאמן זר זה המון כסף. אם חוסכים בזה מגיע שרלטן כמו המאמנים שהגיעו לחיפה לאורך העשור.
ולא רק כסף. צריך לעשות עבודה מאוד מקיפה כדי לפגוע במאמן זר. מי יעשה את זה?לא עולה לי אף אחד חוץ מאליניב, השאלה כמה הוא מקושר.
- red ultras
מעדיף לקחת את ניסן יחזקאל הסרבי מאשר את ניסן יחזקאל הישראלי. אין מאמנים טובים בשוק, ואי אפשר להשאיר את המצב כמו שהוא. אולי רן בן שמעון פנוי?galaaa כתב: אנחנו לא מצליחים להביא זרים להרכב אתה רוצה להביא זר לעמדת המאמן?
בפעם האחרונה שבדקתי היה מאמן נבחרת קפריסין, לא?red ultras כתב:
מעדיף לקחת את ניסן יחזקאל הסרבי מאשר את ניסן יחזקאל הישראלי. אין מאמנים טובים בשוק, ואי אפשר להשאיר את המצב כמו שהוא. אולי רן בן שמעון פנוי?
מי ישמע בכר היה אלוף אירופה כשהוא הגיע אלינו.red ultras כתב:
מעדיף לקחת את ניסן יחזקאל הסרבי מאשר את ניסן יחזקאל הישראלי. אין מאמנים טובים בשוק, ואי אפשר להשאיר את המצב כמו שהוא. אולי רן בן שמעון פנוי?
- red ultras
אבל הוא לא מבין איפה הוא טעה. במקום להיות פופוליסט ולזרוק לדשא את מליקסון שהר וזריהן היה צריך להכניס את אורן ביטון ונאור סבג (שמראש היה אמורים לפתוח). כשאתה שומע אותו אומר שהוא הכניס איכות בזה שהכניס את זריהן אתה מבין שהוא לא בכיוון. כשאתה רואה שהוא ממשיך לתת את הקרדיט לשחקן כמו עמית ביטון שברור שהוא במקסימום עכול לשחק בחדרה או אשדוד אתה מבין שהוא לא בכיוון. כשאתה רואה שהוא מתעקש על זוסוואה למרות שאין לנו אמצע כבר 7 משחקים אתה מבין שהוא לא בכיוון. כשאתה רואה את ספורי עולה ב11 אתה מבין שהוא לא בכיוון. היה לו אחרי ההפסד לנס ציונה 3 שבועות פגרה. היה צריך לשבת לראות את כל המשחקים מתחילת העונה.. מה הביא אותנו לנקודה שפתאום הגיעו ציפיות ומה גרם לפיצוץ הבלון הזה.CrazyRed7 כתב: זה לא ז׳סואה.
זה הדיבורים על אליפות שהתחילו פתאום. בעיקר לפני המשחק בבלומפילד.
מאז אנחנו בקריסה של הרבה מאוד שחקנים ואיבוד הדרך של בכר בתחילת העונה.
במקום ללכת צעד צעד, ניסינו לעשות קפיצה גדולה מדי מהמקום. טעות גדולה שהכניסה אותנו לסחרור.
יש הרבה מסקנות וליקויים שצריך לתקן. אם אני אלונה ואני יושב מול בכר והוא מבין איפה הוא טעה אז אין ספק מבחינתי שהוא צריך להמשיך.
הוא ממשיך לחזור על הטעויות משחק אחרי משחק אחרי משחק וזה נראה רע משהוע לשבוע. והקבוצה נראית לא מאומנת בעליל. לא יכולים לחבר 2 פסים.
- red ultras
כמדומני סיימו את הקמפיין שלהם ולא הגיעו לכלום.delta7 כתב: בפעם האחרונה שבדקתי היה מאמן נבחרת קפריסין, לא?