ניהול סגל מהגרועים שזכורים לי.
התאמת שיטה לחומר מהגרועים שזכורים לי.
אמונה עיוורת בבינוניים מהגרועים שזכורים לי.
מתלוננים שקשה להביא זרים ושורפים את הקיימים מבלי שיש מחליפים באופק. צעד גאוני.
*נכון לתקופת הזמן הנוכחית
עזוב נו, מי שמחפש תירוצים תמיד ימצא אותם.
גם כשסטויאנוב ואליאס פתחו כ״10״ לפני ספר וגם כשבדש ואז אחמד ואז אליאל פרץ (שהחליף את אחמד) שיחקו לפני דייקי.
השאלה היחידה האם יצליחו למצוא קבוצה שדייקי וספר יסכימו לעבור אליה (כשאצל ספר יש גם דרישה לרכישה או השאלה עם אופציה).
אני חושב שספר בסוף יישאר כי אחרי שלא נספר הקיץ לא ימצאו קבוצה שתשלם עליו, כשאצל דייקי השאלה האם הוא ישבר או לא עד סוף החלון.
יוסי, השחקן פתח בגביע הטוטו והיה מצוין, ומישהו מהצוות המקצועי שלך (לא אגיד מי, אבל הגאון צעק את זה במגרש ככה שמספיק אנשים יודעים מי זה) צעק אתם רואים שצדקתי לגביו, רואים שהוא לא קשור לרמות האלה.
איזה שינוי מגמה יהיה עם שחקנים ששמו עליהם איקס מהרגע הראשון בקיץ כי הם נדוניה של הצוות הקודם?
זה נראה לך ניתוח מקצועי הוגן או תגובה מהבית?
פאקינג גיא בדש הועדף על פני דייקי.
פאקינג סטויאנוב ואז אליאס הועדף על ספר כ"10" ועוד אחרי שספר כבש שלושער במשחק האחרון ששותף.
יש בלי סוף דיבורים שלוחצים גם עליו וגם על ספר לעזוב ושאמרו להם בין היתר שלא רוצים אותם מקצועית כדי שיסכימו לעזוב (כרגע שניהם לא מסכימים) וכמובן גם לא שיתפו אותם ברגעי ההכרעה באירופה גם אחרי כל החילופים כדי להבהיר להם שלא בונים עליהם וללחוץ עליהם לעזוב.
אם בדש פצוע אז ישחק שם אחמד, ואם לא אחמד אז סטויאנוב. המאמן שלך רוצה להביא זרים משלו, לא רוצה שום זר משנה שעברה וזה בא לידי ביטוי בהתנהלות שלו כל הקיץ.
שלא יעזבו , שהמועדון המהולל שלנו ישלם להם אםהמאמן לא מעוניין . ככה זה עובד ולא משחקי האגו וההתשה המטומטמים שעולים לנו
ובלי קשר נניח ויגיעו זרים חדשים שהם על דעת הצוות המקצועי והצוות לא ימשיך, אז שוב יהיו שמנים במחנה וכאלה שזורקיך ז** ומאחרים לטיסות? ונתחיל שוב משחקי פיפיקקה על חשבון איאופה והליגה?
ניהול סגל מהגרועים שזכורים לי.
התאמת שיטה לחומר מהגרועים שזכורים לי.
אמונה עיוורת בבינוניים מהגרועים שזכורים לי.
מתלוננים שקשה להביא זרים ושורפים את הקיימים מבלי שיש מחליפים באופק. צעד גאוני.
*נכון לתקופת הזמן הנוכחית
במה הניהול הכזה גרוע בא לדי ביטוי?
בזה שהוא לא נותן קרדיט לשחקן שחזר בעודף משקל עוד לפני שהוא בכלל לחץ לו את היד בפעם הראשונה?
בזה שהוא מעדיף בלוריאן על בריירו שנראה שחקן עבר?
בזה שנכון לרגע זה יש לו חוליית הגנה של ליגה לאומית?
אמונה עיוורת בבינוניים מי ישמע איזה תחליפים יש לו.
כבר מעייף אותי להשוות לשנה שעברה אבל הקרדיט לבדש לא התחיל מאתמול.
מה שצריך זה קודם כל מאמן אפוי, שלא מתעסק באגו ומקבל החלטות מחוסר ביטחון/חוסר מושג.
כשיש כזה, אז מיירון גורג מוריד 11 ק״ג בקיץ אחד.
כשיש כזה, ירדן שועה נותן תפוקה של כוכב כדורגל.
כשיש כזה, אז שחקן כמו דיינר מתנהל כמו מקצוען, ולא שומעים על אף בעיית משמעת שלו כפי שקרה לאורך כל הקריירה שלו כולל חצי שנה אצלנו.
פתאום הוא הפך לבעייתי? לא מסתדר לי הסיפור הזה.
לא כל השחקנים אותו דבר.
לפעמים צריך ללטף ולתת ביטחון כדי להרוויח.
כשאתה רודה מהרגע הראשון, לא סופר ונותן תחושה של חוסר שייכות, כנראה שזאת התוצאה.
בסוף כפי שכתבתי לאורך כל הקיץ ההפסד כולו שלנו.
עם המעללים של קוזוך אנחנו נצטרך להתמודד הרבה אחרי שהוא כבר לא יהיה פה.
זה לא סותר, וזה מה שאני מנסה להגיד.
גם אם קניונס נמחק, זה לא אומר שהוא יכול לעשות מה שבא לו.
ברור שמאמן כדורגל זה קודם כל לנהל אנשים, אם קוזוק גרוע בזה הוא ישלם את המחיר.
אין קשר בין זה לבין ניסיון לנרמל התנהגות לא מקצועית של שחקן רק כי בתקופה מסוימת המאמן פחות סופר אותו.