60 דקות יותר מידי..ReDo כתב:אני מבין ש100 ימי חסד הצטמצמו ל60 דקות חסד.
לא מתאים לנו בשום צורה ולשום מטרה.
60 דקות יותר מידי..ReDo כתב:אני מבין ש100 ימי חסד הצטמצמו ל60 דקות חסד.
+1ran כתב:חלוץ חזק עם נוכחות לא חייב להיות חלוץ גבוה, הסגנון הזה לא מתאים לנו.
מה גם שהוא קיבל לפחות 2 כדורים שרק אם הוא מגלח אותם עם הראש זה גול ולא עשה את זה.
גם עם פקהארט הייתה את אותה בעיה שאתה חושב שבכדורי גובה הם יתנו את התפוקה וזה לא קורה, אז במה הוא מועיל בעצם? הרי אין תחליף לכניסות של שהר ולתנועה שלו, בזה הוא הכי טוב ואם היה פותח אתמול סביר להניח שהיה מסיים לפחות עם גול אחד. אם כבר חלוץ חזק ועם נוכחות אנחנו צריכים בסגנון של החלוץ הניגרי של לאצ'י, בקבוצה טובה הוא יכול להיות הרבה יותר משמעותי, אפשר להגיד שמבין כולם הוא היחיד שבלט מהקבוצה הזאת, הציק לא מעט ואפילו הקשה על ויטור בהגעה לכדורים וגם בלחץ הגבוה כששם גוף חזק ולא נתן לויטור לקחת לו (לא ראיתי את זה מאף שחקן התקפה מאז שויטור הגיע אלינו, אפילו את בצ'יראי הוא ביטל והוא די בסגנון של הניגרי הזה). יש לו שליטה טובה בכדור, פיזיות, שמירה על הכדור ורואים שהוא חלוץ רחבה קלאסי אבל כזה שגם יודע לבוא מאחור. מעניין מאוד ובגרושים!
גם ההגעה לכדור גובה בגול במשחק ה-1 על ויטור הפתיעה אותי, לא הרבה מגיעים לפני ויטור בכדורי גובה, רוע כזה בהתקפה יכול לשדרג אותנו. זה הסגנון שאנחנו צריכים בחוד בקיצור (גם אם לא הוא)
לא עדיף להמר על ישראלי צעיר? ולהביא בלם זר/קשר זר?oshri26 כתב:לא הייתי רוצה לראות עוד זר.
שאתה מביא שחקן קח בחשבון שאתה צריך לוותר על שחקן
מעדיף שתהיה הירכיה ברורה בסגל.
ניג'ל ובן שהר צריכים להרגיש יותר בטוח העונה,מתאים דווקא שיהיה זר פחות דומיננטי
שווה להמר על זר שמבחינת נתונים פיזיים הוא מרשים וטרם פרץ,החוזה שלו לא כזה כבד ממה שהבנתי אני אישית אוהב הימורים מהסוג הזה.
אתה מהמר על שחקנים ישראלים אם שמת לב.BaRdA10 כתב: לא עדיף להמר על ישראלי צעיר? ולהביא בלם זר/קשר זר?
מתי בדיוק נדע אם ההימור הצליח? מימדים אירופיים ולא משחק באירופה בכללoshri26 כתב: אתה מהמר על שחקנים ישראלים אם שמת לב.
קשה למצוא שחקנים עם נתונים פיזיים כמו באירופה.
יצא לך לראות ישראלי במימדים של אוגו/טוני/פקהרט/פלט?!
זה רעיון לא רע בכלל להביא שחקן מהליגה השניה בספרד/אנגליה/איטליה/צרפת והמהר עליו,בתנאי כמובן שאתה מקצה הימור אחד כזה בעונה.
בטוח לא בחודש יוני יולי.שיש כתב: מתי בדיוק נדע אם ההימור הצליח? מימדים אירופיים ולא משחק באירופה בכלל
זה מרגיש שחסר משהו אחר וחבל היה להמר על עמדה של זר כשאנחנו ממש צריכים שחקנים מוכחים שיסחבו את העסק.oshri26 כתב: בטוח לא בחודש יוני יולי.
יש מצב שאכן מדובר בהימור לא מוצלח,אך זה לא נורא כי הוא לא מחזיק בחוזה גבוה.
תסכים איתי בסכומים של אלופה ישראלית שחקן זר ברמה של אוגו/טוני לא ניתן להביא,אך לעומת זאת בסכומים נמוכים אתה יכול להביא שחקנים עם פוטנציאל להתפתח להיות כמו טוני .
להביא שחקן זר בן 25 מספרד שטרם פרץ זה הימור,אם יצליח כולנו נשמח אם יכשל אז וואלה לא נורא.
התבלבלת בשחקן אחיהראל כתב:נראה שהוא בכושר גופני הכי טוב בקבוצה, איזו לחימה יש לו ורדיפה אחרי שח'נים גם מעבר לדקה ה80 ששאר הקבוצה גמורה.
אבל עדיין חסר התכלס שלו, הוא מוסר כשצריך לעבור שחקן, הוא בועט שצריך למסור, הוא עושה את הכל כמעט.
אני מניח שזה עדיין מחוסר בטחון אני מקווה דיהיה לו יותר אומץ ותעוזה ונרוויח בענק.