תומאש פקהארט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש

שליחה על ידי סניור »

moki כתב:וואלה אני כבר שנים קורא פה אבל בקושי מגיב.. אבל חייב להגיב על הקטע הזה שאנשים חיים פה בסרט.. עזבו שם מפוצץ, הבקיע 900 שערים או 3 ב-5 שנים.. שימו את זה רגע בצד אפילו לא נכנס לזה.. יש פה מערכת שעובדת נכון כמו שעון שווצרי שלוש שנים, מבחינה ניהולית ומקצועית.. יש פה צוות מקצועי חושב, מודרני, מתפתח, שאפתן שהביא אותנו להצלחות שלפני 4 שנים לא דמיינו שבכלל אפשריות!! חאלס לזיין את המוח ולחשוב שאתם מבינים בשחקנים או בהתאמה שלהם לקבוצה אחרי שקראתם כמה נתונים סטטיסטיים וראיתם אולי 3 משחקים שלהם (ואני עוד מפרגן.. בלחץ 3 דקות של קליפ ביוטיוב).. מאשר בכר אלונה דודו וכל החברה שם.. תנו להם קרדיט שהם יודעים מה הם עושים במיוחד אחרי ההצלחה המסחררת של הקבוצה.. אם לא עכשיו אז מתי?? אם הם מתעקשים עליו כנראה זה מה שהקבוצה צריכה. נקודה.
זהו אחרי שהוצאתי קיטור אני הולך לתת שאכטה.. עמה יעמיק חברים
מדויק, מהקיטור ועד לשכטה!
גדי כתב:וודי אלן: "אני לא מוכן להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי לשורותיו"
גדי: "לא מוכן לקבל שחקן זר להפועל באר שבע שהפועל באר שבע היא האופציה הראשונה שלו"
חזרת בכושר שיא!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

גדי: "לא מוכן לקבל שחקן זר להפועל באר שבע שהפועל באר שבע היא האופציה הראשונה שלו"
ואוו!
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

עמוק. לא חשבתי על זה ככה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אם הייתי אומר לכם שהולכים להחתים שחקן זר לכנף שמאל עם רזומה של 3 שנים לא מוצלחות ברומניה + 2 עונות של 6,7 שערים בקבוצת תחתית מהליגה ה22 בטיבה באירופה, הייתם משתוללים.
לפני שנתיים החתמנו אחד כזה.
וואקמה משהו...

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

סניור כתב:אז הנה, חלוץ שנתן עונות יפות ביוון משחק נבחרת שנותנת נבחרת שלנו רביעיה ב 7/10 משחקים.
אותך זה לא מספק, וכמו שכתבו אתה בונה ציפיות לא ראליות ואז יהיה לך מעולה כדי להתלונן.
אבל אולי זו רק השמש כאן שדפקה לי את המח..
עונות יפות ביוון? רק שנה שעברה כבש עשרה שערים..
לא אמרתי שזה לא מספק, הוא חלוץ טוב אבל אני מצפה לחלוץ שבשנתיים האחרונות נתן תפוקות יפות ובליגות שציינתי, איזה ציפיות לא ריאליות ציינתי? שאני רוצה חלוץ מפולין? קרואטיה? מה לא ריאלי בזה?
טוב שורה תחתונה, אם הוא בסוף חותם אני מקווה לאכול את הכובע ולראות חלוץ סקורר כי זה הציפייה שלי 16+.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

סתיו רווח!.! כתב: עונות יפות ביוון? רק שנה שעברה כבש עשרה שערים..
לא אמרתי שזה לא מספק, הוא חלוץ טוב אבל אני מצפה לחלוץ שבשנתיים האחרונות נתן תפוקות יפות ובליגות שציינתי, איזה ציפיות לא ריאליות ציינתי? שאני רוצה חלוץ מפולין? קרואטיה? מה לא ריאלי בזה?
טוב שורה תחתונה, אם הוא בסוף חותם אני מקווה לאכול את הכובע ולראות חלוץ סקורר כי זה הציפייה שלי 16+.
כן. לא ריאלי. תפוקות יפות בפולין וקרואטיה מביאות אותך ללה ליגה/בונדסליגה. לא לאיפה שהראש כואב מהשמש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

סתיו רווח!.! כתב: עונות יפות ביוון? רק שנה שעברה כבש עשרה שערים..
די סתיו באימשך

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
יצירת קשר:

טוב כולם פה גאונים גדולים, גם הייתם גאונים עם לוסיו החלוץ האגדי, נדבר בהמשך העונה.
תקראו לי מטומטם אוו אווו

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

moki כתב:וואלה אני כבר שנים קורא פה אבל בקושי מגיב.. אבל חייב להגיב על הקטע הזה שאנשים חיים פה בסרט.. עזבו שם מפוצץ, הבקיע 900 שערים או 3 ב-5 שנים.. שימו את זה רגע בצד אפילו לא נכנס לזה.. יש פה מערכת שעובדת נכון כמו שעון שווצרי שלוש שנים, מבחינה ניהולית ומקצועית.. יש פה צוות מקצועי חושב, מודרני, מתפתח, שאפתן שהביא אותנו להצלחות שלפני 4 שנים לא דמיינו שבכלל אפשריות!! חאלס לזיין את המוח ולחשוב שאתם מבינים בשחקנים או בהתאמה שלהם לקבוצה אחרי שקראתם כמה נתונים סטטיסטיים וראיתם אולי 3 משחקים שלהם (ואני עוד מפרגן.. בלחץ 3 דקות של קליפ ביוטיוב).. מאשר בכר אלונה דודו וכל החברה שם.. תנו להם קרדיט שהם יודעים מה הם עושים במיוחד אחרי ההצלחה המסחררת של הקבוצה.. אם לא עכשיו אז מתי?? אם הם מתעקשים עליו כנראה זה מה שהקבוצה צריכה. נקודה.
זהו אחרי שהוצאתי קיטור אני הולך לתת שאכטה.. עמה יעמיק חברים
אז בוא נסגור את הפורום ונלך הביתה, אסור לערער אסור לחלוק על שום מהלך שהמועדון עושה וצריך לקבל הכול בשתיקה והסכמה.
די תפסיקו לזיין תמוח כבר בחיאת, בשביל מה הפלטפורמה הזאת נועדה אם לא בשביל להביע דעות על מהלכים כאלה ואחרים? מתי אנשים יפסיקו פה עם ההודעות המפגרות האלה שמבטלות דעות של אנשים רק כי הן מנוגדות לנרטיב של המועדון?
אתה לא מסכים עם דעה של מישהו? תגיד למה! דברו ענייני, תפסיקו לבלבל את המוח כבר עם ה"זה מה שאלונה וברק החליטו וזהו".
הבנאדם לא מתלהב מהחלוץ הזה, תסביר לו למה כן כדאי לו להתלהב ממנו ואל תגיד "זה מה שברק החליט ומה שהוא אומר קדוש".

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

סתיו רווח!.! כתב:טוב כולם פה גאונים גדולים, גם הייתם גאונים עם לוסיו החלוץ האגדי, נדבר בהמשך העונה.
אם תעשה חיתוך בין מה שבכר מחפש, חלוץ מעל 1.90 גולר וכו' וכו', ובין מה שיש בשוק, אז פקהארט הוא בין האופציות הבודדות
הריאליות שיש.
עם לוסיו לא נפלנו, פשוט הוא לא היה מספיק טב להיות שובר שיוויון, וזה מה שבכר רואה בפקהארט.
אם פקהארט לא מספיק לפי דעתך, תפתח הדסטארט וננסה להביא את זלאטן. הוא גם עונה על הדרישות.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: די סתיו באימשך
יש לי תחושה מאוד טובה לגבי פקהארט, אבל בגדול סתיו צודק, וגם ראיתי אצל כמה וכמה משתמשים שאיכשהו השתרשרה לכם המחשבה שהוא נתן עונות טובות בשנים האחרונות. אז זהו - שלא כל כך.

עונה אחרונה שחקן סגל לגיטימי, פוזל להרכב, ביוון - 9 שערים - אין הרבה תלונות
חצי עונה 15/16, גם שחקן סגל, 3 שערים ביוון - סבבה

אבל לפני זה? חצי עונה ראשונה של 15/16 בקושי שיחק
14/15 בשתי קבוצות בבונדסליגה השנייה בקושי שיחק (שלא לדבר על לכבוש - הייתה לו בצורת שערים מה22.4.14 עד ה20.2.16)
13/14 בנירנברג בבונדסליגה שיחק 800 דקות שזה בסדר, כבש רק שער אחד, אפילו שיחק בליגת המילואים כמה פעמים..
11/12 נתן עונה נהדרת בנירנברג בבונדסליגה - שחקן הרכב לגיטימי עם 9 שערים - אבל אתם יודעים, 5 שנים אחורה..

אז בקיצור - גם הרזומה שלו (בשנים האחרונות) לא לעוף מדיי. הוא לא כמו ויטור שהגיע לפה באנקר 3 שנים מקבוצה ביוון. וכן, כן, שמעתי אתכם, גם הובאן, וואקמה ואוגו הגיעו עם רזומה פח..שוב..צודקים, אין לו רזומה מחפיר כמו לוסיו. למרות זאת, כמו שציינתי, יש לי עליו תחושה טובה, אבל כל אלה שחושבים שיש לו איזה רזומה שונה משחקנים אחרים שעלו פה - טועה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

shacharb כתב:
אם תעשה חיתוך בין מה שבכר מחפש, חלוץ מעל 1.90 גולר וכו' וכו', ובין מה שיש בשוק, אז פקהארט הוא בין האופציות הבודדות
הריאליות שיש.
עם לוסיו לא נפלנו, פשוט הוא לא היה מספיק טב להיות שובר שיוויון, וזה מה שבכר רואה בפקהארט.
אם פקהארט לא מספיק לפי דעתך, תפתח הדסטארט וננסה להביא את זלאטן. הוא גם עונה על הדרישות.
+1

בהחלט שחקן שנראה מתאים לסגנון שבכר מחפש. נתן עונה יפה בליגה היוונית, אותה ליגה שהביאה אלינו את ויטור. תנו לי חצי ויטור ואני מרוצה.

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
יצירת קשר:

אני לא מגיב עד סוף העונה אלא אם כן יש משהו יוצא דופן, על הויכוחים של קשר ימין שמליקסון יכול להחליף את בוזגלו כבר ראיתם שבוע שעבר שהוא לא יכול לתפקד כקשר ימין, הויכוחים הסתמיים על אביינדר יוכיחו את טענותיי בהמשך העונה וכך גם הטענות על החלוץ הזה.. אני מצפה מהחלוץ הבא שיגיע שיתן 16+ שערים, פחות מזה אפשר להשאיר את בן שהר.
בהמשך העונה ניראה למי המוח מחזיק יותר מעמד בשמש.
תקראו לי מטומטם אוו אווו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:כמו שכבר כתבתי, עוקבים אחריו כבר שנה וחצי, הוא היה האופציה הראשונה בכל התקופה, מדובר בחלוץ 9 קלאסי, ומה שהכי חשוב אצלו זה שמדובר בחלוץ עם סטטיסטיקה מפחידה של הפיכת מצבים לשערים, סיומת מול השער שלא ראינו כאן.
אם היה גם יודע לעבור שחקנים בדריבל, וליצור לאחרים מצבים, ולהתחיל מהלך 40 מטר מהשער ולסיים ברשת כניראה היו קוראים לו מולר והוא היה משחק בבאיירן מינכן.
חיפשו חלוץ בסגנון אחר מברדה ושהר, חלוץ 9 עם סיומת, ומצאו אחד כזה, שבשנים קודמות לא היה מגיע לכאן עם הרזומה שלו.

שיהיה לו בהצלחה אצלנו, מרגיש לי כמו בינגו.
בהצלחה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

moki כתב:וואלה אני כבר שנים קורא פה אבל בקושי מגיב..
אבי אבות האנדרסטייטמנט.
אתה כותב בממוצע הודעה אחת בשנה מאז שנרשמת.
ועוד חשבתי שאני כותב מעט.

שלח תגובה