Eelect כתב:אם בכר לא מצליח לגרום לטוני לרדת תמיד לעשות הגנה, הוא צריך למצוא פתרון בדיוק לרגעים האלה. לכוון את קורהוט מתי לצאת למגביה ומתי לא.
מתי להיצמד בכל מחיר לשחקן שלו, ומתי לחשוב מחוץ לקופסא.
אין מצב שנצא קרחים מכאן ומכאן. בדיוק פה אנחנו צריכים טביעת אצבע של מאמן.
קורהוט גם חייב להיגמל מהעמידה במקום הזו שהוא אימץ לעצמו בכל פעם שהוא מתקרב לטוני.
תזוז קצת גם אם בכאילו, תן ליריבה להתייחס אליך. קל לה מדי לזהות מתי להביא שמירה כפולה על טוני.
טעות בידך,
אי אפשר ללמד שחקן איך לחשוב, הבנת משחק. זה כבר יכולת אישית.
לא חושב שיש לקורהוט בעיה מהבחינה הזאת, אבל אין ספק שיש בעיה עם התמיכה שהוא לא מקבל מטוני.
במקרה הזה בכר באמת צריך להתערב אבל רק כדי להפקיד מישהו מהקישור כגיבוי לקורהוט (כמו שכבר כתבו כאן, פעם הובאן היה עושה את זה)
בעבר נאוקמה עזר למגן, השנה הוא לחלוטין מפקיר את קורהוט, אני בטוח שזו לא ההוראה של בכר. כנ"ל מליקסון בצד השני.
צריך לדבר על משחק ההגנה של הקבוצה ולא על ההגנה.
MikiRed כתב:בעבר נאוקמה עזר למגן, השנה הוא לחלוטין מפקיר את קורהוט, אני בטוח שזו לא ההוראה של בכר. כנ"ל מליקסון בצד השני.
צריך לדבר על משחק ההגנה של הקבוצה ולא על ההגנה.
אני כמעט בטוח שזו הוראה של בכר.
רוצה אותו פנוי למתפרצות ומוכן לספוג את חסרונו בהגנה
אלדר כתב:פעם הובאן היה עוזר למגן ומשחרר את שחקני ההתקפה :/
והיום אפשר לעשות את זה עם איינבידנר בצד אחד וראדי בצד שני , זה לא משימה בלתתי אפשרית שרק הובאן אחראי עליה .
כשאתה עולה עם אוחנה בהרכב בשלישיית הקישור זה קצת קשה להגיד לאיינבידר תחפה עם קורהוט וגם עם ביטון .
מול קבוצות קטנות ולא טכניות כל כך זה יכול להספיק שאוחנה/מליקסון בשלישיית האמצע .
nitsande כתב:
טעות בידך,
אי אפשר ללמד שחקן איך לחשוב, הבנת משחק. זה כבר יכולת אישית.
לא חושב שיש לקורהוט בעיה מהבחינה הזאת, אבל אין ספק שיש בעיה עם התמיכה שהוא לא מקבל מטוני.
במקרה הזה בכר באמת צריך להתערב אבל רק כדי להפקיד מישהו מהקישור כגיבוי לקורהוט (כמו שכבר כתבו כאן, פעם הובאן היה עושה את זה)
שיקול דעת זה משהו שמאמן יכול לשפר אצל שחקן, אם לא, אבוי לתפקיד המאמן.
בכר צריך לדאוג שבכל מצב יהיה שחקן שסוגר את המגביה, גם חיפויים בהגנה זה חלק מתוכנית משחק ועם זה אתה מסכים.
חייב להתעורר על עצמו ומהר. רע מאוד.
מה עבר עליו בגול השני והשלישי אני באמת לא יודע.
עובר למוד הליכה באמצע ריצה אחר שחקן יריב, נותן ים שטח.
בשער השלישי במקום ללכת איתו צמוד פשוט נעמד על קצה הרחבה.