עלילות (?) דוידזאדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: עלילות (?) דוידזאדה

שליחה על ידי bs war »

שיש כתב:אז אמבולה סיכם?
נצפה בסורוקה

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

בינוני זה מחמאה. לא בעט למסגרת פעם אחת בעונה שעברה. אפילו משומר עשה יותר ממנו

הגנתית הוא עושה גליצ׳ים טוב אבל לא הברקה. זוכר את משומר ודסה חוגגים עליו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

אסי, דגים כתב:בינוני זה מחמאה. לא בעט למסגרת פעם אחת בעונה שעברה. אפילו משומר עשה יותר ממנו

הגנתית הוא עושה גליצ׳ים טוב אבל לא הברקה. זוכר את משומר ודסה חוגגים עליו
כי מודדים מגן לפי הבעיטות למסגרת.
תן לי טעות הגנתית אחת של אופיר העונה חוץ ממשומר.
השיתוף פעולה של אופיר וטוני מעולה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

YallaHapoel כתב: כי מודדים מגן לפי הבעיטות למסגרת.
שיתוף הפעולה היה מעולה . לא מבין את הטענות שטוני לא מסר לו. דווקא היה נראה שהם נהנים לשחק ביחד.

מצד שני , תורג'מן שלו שיתוף הפעולה עם טוני פחות טוב , במשחקים ששיחק יצר יותר הזדמנויות לשער.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

yakar כתב: שיתוף הפעולה היה מעולה . לא מבין את הטענות שטוני לא מסר לו. דווקא היה נראה שהם נהנים לשחק ביחד.

מצד שני , תורג'מן שלו שיתוף הפעולה עם טוני פחות טוב , במשחקים ששיחק יצר יותר הזדמנויות לשער.
לא חושב, והגנתית הוא טוב פחות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:שמע משה, כשאתה מסנגר על מישהו, אלוהים לא יעצור אותך.

אופיר מגן סביר ואין בעזיבה שלו שום מכה מקצועית. אמבולה לא נופל ממנו לא בפן ההגנתי ועל אחת כמה וכמה לא התקפית.

בשורה התחתונה הוא רוצה לעזוב ובקשתו כובדה, נקסט
אתה מפתיע אותי שי.
מה מהדברים שכתבתי לא נכון?
אופיר לא סולידי הגנתית ולוקה התקפית במיוחד בפעולה האחרונה?
אופיר לא המגן השמאלי הכי טוב בארץ בליגה שבה שמעון הרוש הוא מגן לגיטימי?
אופיר לא עובד קשה במגרש? לא מחויב? לא מחזיק בכושר גופני מהטובים בישראל?
לא נכון להגיד שעדיף שחקן ישראלי ושחקן בית על שחקן זר אם שניהם באותה רמה כשהישראלי אפילו טוב יותר?

אני חושב שכמו שאופיר יכול להשתפר בבלגיה ולהפוך לשחקן ראוי לליגה הבלגית אמבולה יכולה להשתפר ולהפוך לשחקן ראוי לקבוצה שמתמודדת על אליפות ישראל.
שניהם שחקנים שעובדים קשה במגרש, מהירים, אתלטים, עדין בגיל שאפשר להתפתח מבחינת יכולת, לדעתי אופיר כרגע, בעיקר בגלל הנושא ההגנתי טוב מאמבולה, אבל הרף של שניהם גבוה מהיכולת שלהם בפועל.
במבט כולל, אם הייתי מאמן גנט לא הייתי מחתים את אופיר שכן לא בטוח שהוא יצליח להשתפר בדיוק כמו שבמקום בכר לא הייתי מחתים את אמבולה שכן גם כאן לא בטוח שאמבולה ישתפר ועמדת המגן זה עמדה שמשלמים בה בריבית על טעויות.

בכל מקרה, החיים זה לא תוכנית כבקשתך, ואם אופיר עוזב ואין אפשרות להביא זר שכבר בהווה ישדרג אותנו אפשר להבין למה בקבוצה יש מחשבה ללכת על שחקן שמכירים ושאולי בעתיד כן יתפתח לשחקן שישדרג אותנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

YallaHapoel כתב: כי מודדים מגן לפי הבעיטות למסגרת.
מגן נמדד בהגנה והתקפה. שחקן שלא בישל ולא בעט למסגרת לא טוב התקפית. הגנתית הוא בינוני. עושה גליצ׳ים אמנות אבל לפעמים חסר אחריות (משומר, טירספול). אפילו הסקאוטים של אולימפיאקוס אמרו את זה. גם כל עונה כמעט הוא נפצע. אפשר להשתדרג פה.

עריכה: דוגמא לא טובה
נערך לאחרונה על ידי אסי, דגים ב 02 אוגוסט 2016, 21:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה מפתיע אותי שי.
מה מהדברים שכתבתי לא נכון?
אופיר לא סולידי הגנתית ולוקה התקפית במיוחד בפעולה האחרונה?
אופיר לא המגן השמאלי הכי טוב בארץ בליגה שבה שמעון הרוש הוא מגן לגיטימי?
אופיר לא עובד קשה במגרש? לא מחויב? לא מחזיק בכושר גופני מהטובים בישראל?
לא נכון להגיד שעדיף שחקן ישראלי ושחקן בית על שחקן זר אם שניהם באותה רמה כשהישראלי אפילו טוב יותר?

אני חושב שכמו שאופיר יכול להשתפר בבלגיה ולהפוך לשחקן ראוי לליגה הבלגית אמבולה יכולה להשתפר ולהפוך לשחקן ראוי לקבוצה שמתמודדת על אליפות ישראל.
שניהם שחקנים שעובדים קשה במגרש, מהירים, אתלטים, עדין בגיל שאפשר להתפתח מבחינת יכולת, לדעתי אופיר כרגע, בעיקר בגלל הנושא ההגנתי טוב מאמבולה, אבל הרף של שניהם גבוה מהיכולת שלהם בפועל.
במבט כולל, אם הייתי מאמן גנט לא הייתי מחתים את אופיר שכן לא בטוח שהוא יצליח להשתפר בדיוק כמו שבמקום בכר לא הייתי מחתים את אמבולה שכן גם כאן לא בטוח שאמבולה ישתפר ועמדת המגן זה עמדה שמשלמים בה בריבית על טעויות.

בכל מקרה, החיים זה לא תוכנית כבקשתך, ואם אופיר עוזב ואין אפשרות להביא זר שכבר בהווה ישדרג אותנו אפשר להבין למה בקבוצה יש מחשבה ללכת על שחקן שמכירים ושאולי בעתיד כן יתפתח לשחקן שישדרג אותנו.
השורה התחתונה היא שלא מדובר באבידה גדולה ואתה מתקשה לראות זה תחת מעטה העיוורון-אהבה שלך.
מדובר על מגן בינוני שנראה טוב בליגה שאין שום דבר בה שקרוב למגן שמאלי מודרני.

יש כושר גופני, הוא מהטובים בארץ, הכל נכון ועדיין, מדובר על מגן בינוני וכמוהו בן ביטון.

אופיר צריך להשפט ביחס לשני אספקטים;
1. ביחס לרמה הכללית של המגנים בליגה- בזה הוא זוכה לציון גבוה
2. ביחס לאיכות החומר ביתר העמדות בקבוצה- בזה הוא מפגר בענק.

אמבולה הוא ברירת מחדל. אם ההצעה על דוידזאדה היתה מונחת קונקרטית במאי, היו חורשים את השוק לחפש מגן כנראה. בתחילת אוגוסט, מחפשים למזער נזקים.

גם כאן אתה לא טועה, אין פערים גדולים בין אופיר לאמובלה בנקודת הזמן הנוכחית. אחד טוב ההגנה השני בהתקפה ובסהכ הכללי זה מתאזן, ההבדל הוא בפוטנציאל;
שם לאמבולה יש יותר גבוה בעיניי(שוב, אפשר לחלוק על זה, זה ממש לא תורה מסיני)

אמבולה צעיר יותר במעט, מהיר יותר(בהרבה), בעל כושר גופני גבוה, טיפול טוב יותר בכדור ומשחק התקפה מלטוש יותר.

אם יקחו אותו צעד קדימה מבחינת הבנת המשחק ואני מאוד מאמין בבכר בתחום, הוא יכול להתפתח למגן פנטסטי. אופיר לעומתו, קרוב לתקרת הזכוכית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

חבל מאוד אם אמבולה חתם רק עכשיו על חוזה ברעננה.
ממאי מדברים על דודזאדה בהקשר של בלגיה. מאמין שידעו שזה מאוד רציני. היה אפשר להחתים את אמבולה כשחקן חופשי ולראות איך השוק מתפתח. מקסימום להשאיל אותו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

izguy83 כתב:חבל מאוד אם אמבולה חתם רק עכשיו על חוזה ברעננה.
ממאי מדברים על דודזאדה בהקשר של בלגיה. מאמין שידעו שזה מאוד רציני. היה אפשר להחתים את אמבולה כשחקן חופשי ולראות איך השוק מתפתח. מקסימום להשאיל אותו.
אמבולה לא היה שחקן חופשי.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

izguy83 כתב:חבל מאוד אם אמבולה חתם רק עכשיו על חוזה ברעננה.
לרעננה הייתה עליו אופציה בכל מקרה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מפנה אתכם לפרק 13 של הפודקאסט ציון 3
התארח שם אורי קופר.
https://tziun3.co.il/?p=140" onclick="window.open(this.href);return false;
הם דיברו בין היתר על עניין בעיית המגנים בדגש על צד שמאל.
באופן כללי פרק מעניין ומחכים.

אגב נזרקה שם הערה שאמבולה הוזכר בהקשר של מכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

אביאל כתב:מפנה אתכם לפרק 13 של הפודקאסט ציון 3
התארח שם אורי קופר.
https://tziun3.co.il/?p=140" onclick="window.open(this.href);return false;
הם דיברו בין היתר על עניין בעיית המגנים בדגש על צד שמאל.
באופן כללי פרק מעניין ומחכים.

אגב נזרקה שם הערה שאמבולה הוזכר בהקשר של מכבי חיפה.
בדיוק באתי לעשות אותו דבר, יופי של פודקאסט.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

שמעון א כתב: אגואיזם? אסור לשחקן לרצות שדרוג בשכר?
שחקני ספסל בקבוצה מקבלים 250-300 אלף יורו בעונה, אופיר לא מדגדג את זה בכלל.
שחקן הרכב קבוע, זומן לנבחרת, שתורם לא פחות מאף אחד אחר במגרש.

אתם לא יודעים להעריך מה שיש לכם.
אל תתפלאו שאחרי כל השנאה והחוסר פרגון הזה כשהוא יחזור מחו"ל עם הזנב בין הרגליים כמו שאתם אומרים, הוא יעדיף קבוצה אחרת בארץ... ואח"כ עוד יקראו לו בוגד....
1. אופיר חתם על חוזה משודרג (אגב גם אז החרים אימונים) ולאחריו נתן את העונה הכי מחורבנת שלו מאז שעלה לבוגרים. עונה מזעזעת פשוט. לא זכור לי שהוא בא לבקש שנמוך לאור היכולת המחרידה. תסכים איתי שאם אלונה היתה שוקלת לפתוח את החוזה ולקצץ הוא לא היה עובר על זה בשתיקה?
יש לך חוזה? תכבד. אף אחד לא חייב לו שום דבר, גם לא למכור אותו לאירופה אם אין לו אופציה (רק מחווה של רצון טוב).

2. שום שחקן לא יכול לעשות קולות של אבו-עלי מול המועדון, להחליט שהוא מחרים אימון כי לא מתייחסים אליו או השד יודע מה (Cut the bullshit בעניין ה'תשישות'). שלא יעשה פוזות, יתאמן הכי חזק שלו, יבוא מוכן לכל משחק ואח"כ יילך לגנט ויגיד להם להעביר הצעה מסודרת. לא הפוך.

3. אל תשווה שכר של שחקני רוטציה בקישור למגן שמאלי. בטח ובטח כשמדובר בשחקן השני הכי חלש בהרכב של הקבוצה (בתחרות עם ביטון, לא לגמרי חד משמעי). תורם בדיוק כמו כולם? בחייאת שמעון, באיזה סרט?

4. תפסיקו עם השטות הזאת של הנבחרת. הבן אדם לא רואה שם דקות במשחקים ששווים משהו וגם אם היה רואה-זה לא הופך אותו לשחקן טוב אלא לשותף בנבחרת חרא. אגב, זה לא שהזימון שלו לא מוצדק. אני באמת חושב שהוא בין 2-3 המגנים הכי טובים בארץ. ושוב, זה לא הופך אותו לשחקן טוב אלא את הרמה ל...חרא.
נמצא מחליף, לא יהיה פשוט, אבל נסתדר.

5. אני אוהב את אופיר וגוננתי עליו המון. אולי גם משם בא הכאב כשהבן אדם פשוט שם פס על הסיטואציה, הרגישות של התזמון, ופשוט עושה מה בZZZ שלו.

6. אולי קיימת גם מצוקה עולמית של מגנים שמאליים, לא אתווכח. נראה אותם בינואר אחרי שיחוו את המהלכים ההתקפיים שלו.

7. שי (לא טוטי), אתה מקורב.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RedRock כתב:
1. אופיר חתם על חוזה משודרג (אגב גם אז החרים אימונים) ולאחריו נתן את העונה הכי מחורבנת שלו מאז שעלה לבוגרים. עונה מזעזעת פשוט. לא זכור לי שהוא בא לבקש שנמוך לאור היכולת המחרידה. תסכים איתי שאם אלונה היתה שוקלת לפתוח את החוזה ולקצץ הוא לא היה עובר על זה בשתיקה?
יש לך חוזה? תכבד. אף אחד לא חייב לו שום דבר, גם לא למכור אותו לאירופה אם אין לו אופציה (רק מחווה של רצון טוב).

2. שום שחקן לא יכול לעשות קולות של אבו-עלי מול המועדון, להחליט שהוא מחרים אימון כי לא מתייחסים אליו או השד יודע מה (Cut the bullshit בעניין ה'תשישות'). שלא יעשה פוזות, יתאמן הכי חזק שלו, יבוא מוכן לכל משחק ואח"כ יילך לגנט ויגיד להם להעביר הצעה מסודרת. לא הפוך.

3. אל תשווה שכר של שחקני רוטציה בקישור למגן שמאלי. בטח ובטח כשמדובר בשחקן השני הכי חלש בהרכב של הקבוצה (בתחרות עם ביטון, לא לגמרי חד משמעי). תורם בדיוק כמו כולם? בחייאת שמעון, באיזה סרט?

4. תפסיקו עם השטות הזאת של הנבחרת. הבן אדם לא רואה שם דקות במשחקים ששווים משהו וגם אם היה רואה-זה לא הופך אותו לשחקן טוב אלא לשותף בנבחרת חרא. אגב, זה לא שהזימון שלו לא מוצדק. אני באמת חושב שהוא בין 2-3 המגנים הכי טובים בארץ. ושוב, זה לא הופך אותו לשחקן טוב אלא את הרמה ל...חרא.
נמצא מחליף, לא יהיה פשוט, אבל נסתדר.

5. אני אוהב את אופיר וגוננתי עליו המון. אולי גם משם בא הכאב כשהבן אדם פשוט שם פס על הסיטואציה, הרגישות של התזמון, ופשוט עושה מה בZZZ שלו.

6. אולי קיימת גם מצוקה עולמית של מגנים שמאליים, לא אתווכח. נראה אותם בינואר אחרי שיחוו את המהלכים ההתקפיים שלו.

7. שי (לא טוטי), אתה מקורב.
+1
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה