הפועל באר שבע- בני סכנין, שבת, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- בני סכנין, שבת, 21:00, טרנר
יש פה בעיר הזאת כל כך הרבה אנשים שלא מגיעה להם אליפות.
כל כך הרבה מטומטמים שהוציאו סטיקרים, חולצות ושלטים "באר שבע אלופה" כבר לפני שבועיים.
מתי תלמדו כבר מתייייייייי?
כל כך הרבה מטומטמים שהוציאו סטיקרים, חולצות ושלטים "באר שבע אלופה" כבר לפני שבועיים.
מתי תלמדו כבר מתייייייייי?
צודק.
אני ממש חושש מהמשחק מחר
אני ממש חושש מהמשחק מחר
- The red one
בגלל כל הנאחסים שמוציאים חולצוות ואבטיחים ממותגים?azb852 כתב:צודק.
אני ממש חושש מהמשחק מחר
אין פה בכלל קשר למנחוס.
כמה סתירות אנשים צריכים לאכול כדי להבין שלא חוגגים לפני הזמן?
- The red one
מה לא מובן שאלה לא אנשים שאכלו את כל החרא הזה?ReDo כתב:אין פה בכלל קשר למנחוס.
זה שמישהו עושה אבטיח ממותג זה כדי לבוא שנייה אחרי שנזכה (אם נזכה) ולהתלהב מזה. או אתי ביטון שמוציאה שיר זה נטו כדי להתפרסם על חשבוננו. השיר הגיע לוואן, מה היא צריכה יותר מזה תגיד לי?
אתה לא רואה פה אותנו משנים את הקאבר של הפורום עם הילד שבטח כבר יש לו נכדים, או אוהדים/עמודים בפייסבוק מזוהים אצלנו כבר יוצאים בחגיגות..
זה שחנות של חולצות הכינה חולצה מעפנה כזאת, זה לגיטימי עבורם. הם יודעים שרוב הסיכויים שניקח ושהחולצות האלה יחטפו ביום ראשון/שני, אל תשכח שעכשיו זה לא רק אוהדי הפועל באר שבע, זו כל העיר. כולם ירצו, גם אם מדובר בחולצה שעוצבה ב'צייר'...
ובלי קשר - מחר ב12 הנעור שלנו מארח ב'רייסר' את הנוער של סכנין. מניח שקברינטי הקבוצה הבוגרת יהיו שם. אז אם מישהו רוצה לדבר ללב שלהם לפני המשחק, זה הזמן.
לא סובל את פרימו, אבל כל מילה בסלע.
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 15443.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 15443.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לא צריך לדבר לאפחד ללב למה מה היא ברצלונה צריך לנצח ולקחת תאליפות כמו אלופה גאה !אדום בלב בנשמהההה כתב: מה לא מובן שאלה לא אנשים שאכלו את כל החרא הזה?
זה שמישהו עושה אבטיח ממותג זה כדי לבוא שנייה אחרי שנזכה (אם נזכה) ולהתלהב מזה. או אתי ביטון שמוציאה שיר זה נטו כדי להתפרסם על חשבוננו. השיר הגיע לוואן, מה היא צריכה יותר מזה תגיד לי?
אתה לא רואה פה אותנו משנים את הקאבר של הפורום עם הילד שבטח כבר יש לו נכדים, או אוהדים/עמודים בפייסבוק מזוהים אצלנו כבר יוצאים בחגיגות..
זה שחנות של חולצות הכינה חולצה מעפנה כזאת, זה לגיטימי עבורם. הם יודעים שרוב הסיכויים שניקח ושהחולצות האלה יחטפו ביום ראשון/שני, אל תשכח שעכשיו זה לא רק אוהדי הפועל באר שבע, זו כל העיר. כולם ירצו, גם אם מדובר בחולצה שעוצבה ב'צייר'...
ובלי קשר - מחר ב12 הנעור שלנו מארח ב'רייסר' את הנוער של סכנין. מניח שקברינטי הקבוצה הבוגרת יהיו שם. אז אם מישהו רוצה לדבר ללב שלהם לפני המשחק, זה הזמן.
די נו.
עניין העמה יצא מכל פרופורציה. זה היה מצחיק כשזה היה ברקע, כשזה הופך מטפל לעיקר זה מוגזם לחלוטין ומציג אותנו באור מאוד שלילי.
די להנציח את הלוזריות הטבועה בנו. מחר זה היום לתחילת שינוי של ה-DNA הדפוק שלנו.
לא לחוץ כמו שהייתי בתחילת השבוע, בטח שלא כמו שהייתי לפני שבוע.
שבת זה זמן מצוין לעשות הכנה מנטלית, לנקות את הראש ממחשבות שליליות ולהתרכז בדבר אחד- רקקקק אליפות!
להגיע לתת את הקול.
לבוא ממקום של תשוקה ואמונה שהולכים לעשות היסטוריה, לא ממקום של פחדים ולחצים.
זה שלנו.
עניין העמה יצא מכל פרופורציה. זה היה מצחיק כשזה היה ברקע, כשזה הופך מטפל לעיקר זה מוגזם לחלוטין ומציג אותנו באור מאוד שלילי.
די להנציח את הלוזריות הטבועה בנו. מחר זה היום לתחילת שינוי של ה-DNA הדפוק שלנו.
לא לחוץ כמו שהייתי בתחילת השבוע, בטח שלא כמו שהייתי לפני שבוע.
שבת זה זמן מצוין לעשות הכנה מנטלית, לנקות את הראש ממחשבות שליליות ולהתרכז בדבר אחד- רקקקק אליפות!
להגיע לתת את הקול.
לבוא ממקום של תשוקה ואמונה שהולכים לעשות היסטוריה, לא ממקום של פחדים ולחצים.
זה שלנו.
חשבתי על זה הרבה
ונלחצתי ונכנסתי לחרדה
ונכנסה בי אופטימיות מסויימת
מאמין בחברה על המגרש
אבל עד מחר בתשע אמשיך להיות בחדרה
קניתי רסקיו מביא איתי מחר...
ונלחצתי ונכנסתי לחרדה
ונכנסה בי אופטימיות מסויימת
מאמין בחברה על המגרש
אבל עד מחר בתשע אמשיך להיות בחדרה
קניתי רסקיו מביא איתי מחר...
אוי הלחץ, כמה חשיבה רעה יש לי על המשחק הזה,
לצערי המועדון הזה שבר לי את הלב יותר מדי כדי שאוכל להגיד שאני אופטימי.
לצערי המועדון הזה שבר לי את הלב יותר מדי כדי שאוכל להגיד שאני אופטימי.

- OMERREMO33
יותר ויותר אתרים משערים שההרכב יהיה ברדה ובוזגלו במקום ראדי ושהר.
לא יודע, פחות אוהב את האובר התקפיות הזאת, הרי שחקנו כך לא פעם (כולל מול אותה סכנין) וראינו שזה הרכב קלאסי לחטוף ממתפרצות. אני הייתי ממשיך ב 4-3-3 וכמובן שבמחצית במקרה של 0-0 אפשר כבר (כי אין ברירה) להעיז יותר. חלילה אם נכנסים לפיגור במשחק הזה עם כל ההשלכות של לחץ זה עלול להיות מאוחר מידי
לא יודע, פחות אוהב את האובר התקפיות הזאת, הרי שחקנו כך לא פעם (כולל מול אותה סכנין) וראינו שזה הרכב קלאסי לחטוף ממתפרצות. אני הייתי ממשיך ב 4-3-3 וכמובן שבמחצית במקרה של 0-0 אפשר כבר (כי אין ברירה) להעיז יותר. חלילה אם נכנסים לפיגור במשחק הזה עם כל ההשלכות של לחץ זה עלול להיות מאוחר מידי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מול אותה סכנין שיחקנו במערך הזה וניצחנו.OMERREMO33 כתב:יותר ויותר אתרים משערים שההרכב יהיה ברדה ובוזגלו במקום ראדי ושהר.
בפעם ההיא שסיימנו מולם בתיקו עברנו לשחק במערך של 5 בלמים שהיה נראה כמו 3-7 ולא כמו 5-3-2...
בקיצור כל עוד ברק לא ישחק בחוסר אחריות ההרכב הזה לא כזה נורא אם כי אני עדיין מעדיף את בראון במקום ראדי אבל זה רק אני :p
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
קצת טריוויה: זהו מפגש הליגה ה-38 בין הקבוצות. המאזן הכולל ב-37 המפגשים הקודמים עומד על 16 נצחונות לב"ש, 12 נצחונות לבני סכנין, 9 תוצאות תיקו ויחס שערים 43-48 לב"ש. כשב"ש מארחת, עומד המאזן על 17 מפגשים - 9 נצחונות לב"ש, 4 לבני סכנין, 4 תוצאות תיקו ויחס שערים 16-19 לב"ש. כאשר בני סכנין מארחת, עומד המאזן על 20 מפגשים - 7 נצחונות לב"ש, 8 נצחונות לבני סכנין, 5 תוצאות תיקו ויחס שערים 27-29 לב"ש.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
במשחק כזה אין דבר כזה אובר התקפי.OMERREMO33 כתב:יותר ויותר אתרים משערים שההרכב יהיה ברדה ובוזגלו במקום ראדי ושהר.
כולם ייתנו הכל ואף אחד לא יפקיר את המשימות ההגנתיות שלו.
גם אם הגול לא ייכנס בהתחלה אסור לצאת מהסדר.
קיים תסריט בהחלט ריאלי שמכבי יובילו ואז לנו כקהל יש משמעות גדולה כאן.
אסור בשום אופן להקרין לחץ.
המפתחות הם:נחישות,אגרסיביות ואמונה.
אסור לתת לשום דבר במהלך המשחק להסיח את דעת השחקנים.
זהו,זה באמת המאני טיים עכשיו הכל תלוי בנו.
- The red one
בטח שיש דבר כזה אובר התקפי. להגיד שאף אחד לא יפקיר את המשימות ההגנתיות זה יפה, אבל בפועל מאוד ייתכן שדבר כזה יקרה, ואם דבר כזה קורה והגול הראשון שנכבש הוא לשער של גורש אז אפשר להפרד מהאליפות.אדום זקן כתב: במשחק כזה אין דבר כזה אובר התקפי.
כולם ייתנו הכל ואף אחד לא יפקיר את המשימות ההגנתיות שלו.
גם אם הגול לא ייכנס בהתחלה אסור לצאת מהסדר.
קיים תסריט בהחלט ריאלי שמכבי יובילו ואז לנו כקהל יש משמעות גדולה כאן.
אסור בשום אופן להקרין לחץ.
המפתחות הם:נחישות,אגרסיביות ואמונה.
אסור לתת לשום דבר במהלך המשחק להסיח את דעת השחקנים.
זהו,זה באמת המאני טיים עכשיו הכל תלוי בנו.
אוהדי מכבי ממשיכים לשבור שיא של גועל נפש - הגיעו עד לביתו של אבוקסיס וביקשו לוודא כי הוא לא מתכוון להפסיד לבאר שבע.