רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
תרגעו ח'ברה, מליקסון הוא שחקן של באר שבע עוד לפני שבועיים וחצי! מאז הפרסום למעשה של רועי זריהן בספורט 5 , מאור עוד אז ידע שהם הולכים לפירוק ולכן חיפש מאז מקום אחר , והגיע סיכום טלפוני על הסכום כסף שיגיע לו במידה ויגיע לכאן,רועי זריהן מיהר לפרסם את זה שהוא סיכם, מאור דרש שיוריד את הידיעה על מנת שזה לא יטרפד את העסקה/ שיגרם נזק מצד הקבוצה שלו שתרים עליו קשיים בשל העובדה שהוא ניהל משא ומתן מאחורי הגב שלהם,
בקיצור מליקסון ישחק בעונה הבאה אצלנו,וזה בדוק! בהצלחה!!
- המשוגע האדום
שלומי האוהדים עברו מספיק תאמין לי.שלומי12 כתב:תרגעו ח'ברה, מליקסון הוא שחקן של באר שבע עוד לפני שבועיים וחצי! מאז הפרסום למעשה של רועי זריהן בספורט 5 , מאור עוד אז ידע שהם הולכים לפירוק ולכן חיפש מאז מקום אחר , והגיע סיכום טלפוני על הסכום כסף שיגיע לו במידה ויגיע לכאן,רועי זריהן מיהר לפרסם את זה שהוא סיכם, מאור דרש שיוריד את הידיעה על מנת שזה לא יטרפד את העסקה/ שיגרם נזק מצד הקבוצה שלו שתרים עליו קשיים בשל העובדה שהוא ניהל משא ומתן מאחורי הגב שלהם,
רק הודעה של המועדון תרגיע אותנו
אל דאגה, הכל סגור כבר.המשוגע האדום כתב:
שלומי האוהדים עברו מספיק תאמין לי.
רק הודעה של המועדון תרגיע אותנו
- המשוגע האדום
אם היית אלונה/ אסי הייתי שמח שאומרים לי משפט כזהשלומי12 כתב: אל דאגה, הכל סגור כבר.
עכשיו רק הודעה רשמית תעזור
אגב.. מחירים המנויים, הקושי להגיע לסיכום של העלאת השכר עם בוזגלו,והקשיים שהיו עם ארבייטמן- זה רק בגלל מליקסון.
נערך לאחרונה על ידי שלומי12 ב 28 יוני 2014, 22:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל אלה שקוראים בפייסבוק על אנשים הזויים כמו נתיב הדרי או איך שלא קוראים לו וכאלה,
לא להתייחס !
עד שלא רואים את מליקסון חתום רשמית, לא להאמין לאף אחד, אתם תתאכזבו .
שבוע טוב ושקט
לא להתייחס !
עד שלא רואים את מליקסון חתום רשמית, לא להאמין לאף אחד, אתם תתאכזבו .
שבוע טוב ושקט

אולי באמת הוא כבר סגר/סוגר/יסגור, אבל עד שלא תצא הודעה רשמית לכאן או לכאן אני לא מאמין לאף אחד.שלומי12 כתב: אל דאגה, הכל סגור כבר.
אני לא יודע עד כמה אתה מקורב/דובר אמת, וגם אם כן, תשמור את המידע שלך לעצמך בבקשה! זה סתם מבלבל חלק מהאנשים ויוצר ציפיות שווא.
אני במתח לא נורמלי יותר מהמצב עם ברדה בשנה שעברה...
כפי שאמרתי, זה היה סגור עוד לפני חודש. את המקורות שלי שמרתי עד כה.ONmyOWN כתב:
אולי באמת הוא כבר סגר/סוגר/יסגור, אבל עד שלא תצא הודעה רשמית לכאן או לכאן אני לא מאמין לאף אחד.
אני לא יודע עד כמה אתה מקורב/דובר אמת, וגם אם כן, תשמור את המידע שלך לעצמך בבקשה! זה סתם מבלבל חלק מהאנשים ויוצר ציפיות שווא.
אני במתח לא נורמלי יותר מהמצב עם ברדה בשנה שעברה...
מליקסון ינחת בישראל בראשון ויפגש עם הפועל באר שבע.
המטרה-להחתימו ל3 שנים לפני היציאה למחנה.נקווה שהפעם זה יבשיל.
https://sports.walla.co.il/?w=/157/2759308" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/?w=/157/2759308" onclick="window.open(this.href);return false;
- המשוגע האדום
אל תגזים זה בציניות חחחחחtaltal כתב:כל אחד והשמועה שלו בפייס מישהו רשם שהוא חותם במכבי חיפה וחן עזרא יורד דרומה
רסן שמועתי עובד חזק
מישהו רשם שאלונה ובעלה נכנסו לחברת מכוניות בשביל להשכיר למאור רכב
צבע הרכב עדיין לא ידעו.רק ידוע שהוא ביקש ריפודי עור ברווז חחחח הכל בציניות
לקראת חתימה ..... תחזיקו אצבעות !!
מתי הוא נוחת? אולי נסע לשדה?
- המשוגע האדום
מה ידוע לך גיל? מתי הפגישה?גיל שגיב כתב:לקראת חתימה ..... תחזיקו אצבעות !!
- The red one
מליקסון היה ברביעי בערב בארץ בוודאות. לא שזה לא הגיוני אבל מעניין למה לטוס שוב ולחזור אחרי יומיים לארץ...
בכל מקרה, בהחלט נראה שזה מתקרב. רק שדודו דהאן הנאחס לא ימצא לו קבוצת צמרת בבלגיה/הולנד ואנחנו מסודרים.
בכל מקרה, בהחלט נראה שזה מתקרב. רק שדודו דהאן הנאחס לא ימצא לו קבוצת צמרת בבלגיה/הולנד ואנחנו מסודרים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי ספורט 1 מכבי תל אביב ויורדי המעצבן מוכנים לשלם יותר לואלנסיין ולמליקסון, והיום צפויה פגישה מכרעת בין מליקסון לאלונה, אני אומר לכם אם מליקסון מגיע למכבי אני מקלל אותו כל משחק מולם... לא שאני מאמין שזה יקרה אבל אי אפשר לדעת עם המעצבנים והכסף של מיץ המעצבן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!