בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
תתביישו להגיד את זה בצורה הזו, ברק נכשל, מיצה , צריך להחזיר את המפתחות בצורה הכי מכובדת ויפה שיש.
לא קרה כלום, לא צריך לקחת אליפות כל שנה אבל יש דרך והוא איבד אותה.
תתבייש ולך הביתה אלו לא המילים שהמאמן הזה צריך לשמוע, הפרידה צריכה להיות מתבקשת וטבעית.
תתבייש ולך הביתה אלו לא המילים שהמאמן הזה צריך לשמוע, הפרידה צריכה להיות מתבקשת וטבעית.
מצד אחד אני באמת לא חושב שייצא משהו מהיפרדות ממנו לפני סוף העונה.
מצד שני אני חושש שבקצב הזה הפרידה בסוף העונה תהיה לא נעימה, ומגיע לו את כל הכבוד שבעולם כשיעזוב
מצד שני אני חושש שבקצב הזה הפרידה בסוף העונה תהיה לא נעימה, ומגיע לו את כל הכבוד שבעולם כשיעזוב
- dardasmiley
It's either you die as a hero or you live long enough to become the villainנתי כתב:תתביישו להגיד את זה בצורה הזו, ברק נכשל, מיצה , צריך להחזיר את המפתחות בצורה הכי מכובדת ויפה שיש.
דש חם מבלבול ורוני לוי ה"פחים חסרי מושג".
הם עדיין מחכים שנבעט להם לשער.
הם עדיין מחכים שנבעט להם לשער.
צריך להתפטר עכשיו לא עוד שעה,עכשיו.
בושה של קבוצה,בושה של אימון ואם הוא גבר הוא שם את המפתחות עכשיו וזה לא רלוונטי מה עשה בעבר,ניתן לו את הכבוד ושיילך עכשיו.
כל מאמן שיבוא יעשה יותר ממנו וזה לא מעניין איך קוראים לו,איבד את זה לגמרי.
בושה של קבוצה,בושה של אימון ואם הוא גבר הוא שם את המפתחות עכשיו וזה לא רלוונטי מה עשה בעבר,ניתן לו את הכבוד ושיילך עכשיו.
תודה רבה.אדום זקן כתב:צריך להתפטר עכשיו לא עוד שעה,עכשיו.
הולך איתו עד הסוף. הבעיה היא בעיקר באיכות השחקנים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מאמין שאני כותב את זה, קבוצה בלי מאמן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אין לשחקנים שום מושג מה לעשות על המגרש. עזבו כבר מי בהרכב, אין תיאום ואין תכנית משחק. וואלה כבר לא יודע מה לחשוב. כואב לי הלב אבל זה נראה שאין תקנה למצב הזה מלבד להיפרד.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

ומי הביא את השחקנים האלה?...CrazyRed7 כתב:הולך איתו עד הסוף. הבעיה היא בעיקר באיכות השחקנים.
אילוז?
בלי זרים טובים לא יהיה פה כלום,חבל שהביאו את זוסואה עם קשר אחורי אולי היינו נראים יותר טוב ,חבל חבל שהרכש שלנו מאוד כושל מאז לוסיו
הוא. שיקבל נזיפה מאלונה ויתקן. רק הוא.maxkid22 כתב: ומי הביא את השחקנים האלה?...
אילוז?
רק ביביCrazyRed7 כתב: הוא. שיקבל נזיפה מאלונה ויתקן. רק הוא.
כששנתיים כלום לא נדבק, אז אפשר להאשים את הרכש, ואפשר להבין שיש פה בעיה הרבה יותר גדולה.
גם דיא סבע נראה פה כמו הצרות שלי.
בכר המאמן הכי גדול שהיה פה, אבל לצערנו זה נגמר.
אנחנו נראים כמו כלום ושום דבר.
גם דיא סבע נראה פה כמו הצרות שלי.
בכר המאמן הכי גדול שהיה פה, אבל לצערנו זה נגמר.
אנחנו נראים כמו כלום ושום דבר.
תחסוך ממני את התגובות המטומטמות שלך. לא כולם אוהדי פאניקה כמוך.
אני זוכר שגם בעונה שעברה שלחת אותו הביתה ובסופה התהפכות כמו חביתה. הכל אצלך לפי התוצאה בסוף המשחק, שום דבר מעבר.
אני זוכר שגם בעונה שעברה שלחת אותו הביתה ובסופה התהפכות כמו חביתה. הכל אצלך לפי התוצאה בסוף המשחק, שום דבר מעבר.