בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
זה מתחיל להרגיש כאילו לא מתחשק לבכר להיות פה יותר, ההכנות שלו למשחקים הן ברמת זריקת ז** סוף מסלול.
מביך לראות שמאמנים כמו בלבול, אבוקסיס,תורג'מן ואפילו דגו עושים לו בית ספר.
מביך לראות שמאמנים כמו בלבול, אבוקסיס,תורג'מן ואפילו דגו עושים לו בית ספר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ברק בכר איבד את זה.
מצטער אבל עונה הבאה צריך לחפש דם חדש.
אם לא היה לו חוזה ארוך הייתי חושב שצריך לשחרר אותו כבר עכשיו.
הטעויות של העונה שעברה נסלחות אבל מה שקורה העונה זה בנייה לא רעה עם כמה טעויות ופירוק של כל הבנייה הזאת.
מצטער אבל עונה הבאה צריך לחפש דם חדש.
אם לא היה לו חוזה ארוך הייתי חושב שצריך לשחרר אותו כבר עכשיו.
הטעויות של העונה שעברה נסלחות אבל מה שקורה העונה זה בנייה לא רעה עם כמה טעויות ופירוק של כל הבנייה הזאת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1אדום זקן כתב:בכר שיחק היום לידיים של בלבול וזה הדבר שהכי הרגיז אותי.
כל דביל שרואה קצת כדורגל בליגה שלנו יודע ומכיר את האסטרטגיה של בלבול,לבוא וללחוץ בהתחלה לשים את הגול ואחרי זה לנוח,לשחק על מעברים,להוציא חלוץ להכניס קשר,להכניס עוד בלם ולהוציא לך את הנשמה.
האמצע היה היום פרוץ להחריד,לעלות עם שחקן כמו סבג שהוא רך כמו חמאה במשחק כזה ביחד עם שמיר זה אשכרה לא לדעת את היריב.
תעלה חזק באמצע,מצידי שיהיה קרב חפירת רק אל תיתו להם חופש.
הגול הראשון בטיילת הזאת של נטע לביא שבר אותי.
- ForeverRed
מנחם קורצקי פנוי.
נראה לי גם שלא יהיה קשה לשחרר את פייגנבוים מגולסטאר.ForeverRed כתב:מנחם קורצקי פנוי.
לא יודע למה אבל, אם מאמן ישראלי יגיע לבש זה יהיה רק אבוקסיס
אפשר להמשיך להיות ציני או להסתכל לאמת בעיניים.ForeverRed כתב:מנחם קורצקי פנוי.
אם אתם חושבים שזה יעבור ככה אצל אלונה אז יש לכם טעות קשה מאוד.
בן אדם לא שם מליונים בשביל לגרד פלייאוף עליון.
במקום לחשוב על העיתוי של שיחרור בכר הייתי מציע לחשוב על איך משפרים את הקבוצה. כמו שרשמו לפני אני חושב שגרזן אמיתי ומעבר למערך 3 בלמים יכול לעשות לנו טוב. המגינים שלנו לא מספיק התקפיים ואין משחק אגפים נורמלי ולכן הייתי הולך על שני שחקני כנף חרוצים- מרין, אורן ביטון ככנף במערך כזה יכול להתאים, פאוליניו (אולי), האסלבנק(בחיי שאני לא יודע איפה לשים אותו),בן ביטון וזריהן ומליקסון לפרקים קצרים
- ForeverRed
אלונה צריכה לדאוג קודם כל לתפקידים שנמצאים תחת אחריותה.אדום זקן כתב: אפשר להמשיך להיות ציני או להסתכל לאמת בעיניים.
אם אתם חושבים שזה יעבור ככה אצל אלונה אז יש לכם טעות קשה מאוד.
בן אדם לא שם מליונים בשביל לגרד פלייאוף עליון.
כשהמועדון שלנו יתחיל להתנהל כפי שמצופה ממועדון בכיר בישראל, נחזור להתעסק במאמן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עם כל הביקורת על התנהלות המועדון והטעויות שנעשו, למה זה אמור להוריד מהביקורת על הכישלון המקצועי של ברק? זה שאלונה נכשלת בנוער נניח אמורה להוריד מההחלטה לפתוח אתמול עם ספורי או העובדה שרוב המשחק שיטת המשחק הייתה להעיף כדורים למעלה?ForeverRed כתב: אלונה צריכה לדאוג קודם כל לתפקידים שנמצאים תחת אחריותה.
ברק בכר נכשל כבר שנה וחצי, זאת עובדה. לא חושב שמישהו חושב אחרת. גם מי שהוריד ציפיות מהעונה הנוכחית לא יכול לקבל הפסדים לנס ציונה ובני יהודה שנראה שהשחקנים עושים לו סבוטאז.
עכשיו השאלה היא מה עושים, אני דווקא מאלה שלא חושבים שצריך לפטר את ברק עכשיו ואולי גם לא בקיץ (וכן, זה לא מעט בגלל העובדה שהשוק דל וגם בגלל הערכה לעבודה שעשה כאן בעבר), אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שאחרי סיבוב אחד לא רק שאנחנו לא במאבק האליפות אלא גם כניראה בחוץ מהמאבק על המקום השני, וזה בעונה שבה הליגה מאוד חלשה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מה זה קשור?ForeverRed כתב: אלונה צריכה לדאוג קודם כל לתפקידים שנמצאים תחת אחריותה.
מה קשור איך שאתה נראה במגרש להתנהלות במועדון שמי שיקרא אותך יחדוב שמי שמנהל את המועדון הזה הוא אלי טביב.
לא מבין מה החסינות הבלתי נגמרת שזוכה אצלך הצוות המקצועי.
כל המועדון אשם במצב, מלמעלה עד למטה. לא חושב שמישהו מוריד אשמה מהצוות המקצועי.אדום זקן כתב: מה זה קשור?
מה קשור איך שאתה נראה במגרש להתנהלות במועדון שמי שיקרא אותך יחדוב שמי שמנהל את המועדון הזה הוא אלי טביב.
אני אסיר תודה לאלונה על כל שקל שהיא שמה, אבל התפקיד שלה לא מסתכם רק בלתת את הכסף, צריך גם לדעת לנהל אותו.
משקיעים המון בסגל עצמו אבל מזניחים את המעטפת, שהיא לא פחות חשובה. בעיניי יותר איזון בין השניים היה מביא אותנו לתוצאות יותר טובות
- ForeverRed
אני מעדיף לא לפרט.אדום זקן כתב: מה זה קשור?
רק אומר שברק בכר הוא מאמן מצוין, תן לו סגל טוב ומעטפת מקצועית והוא יעשה את העבודה.
שם אנחנו נופלים מדי שנה, בין היתר באשמתו אבל בהחלט לא רק, והמבין יבין.
הוא לא הכתובת הראשית והבלעדית לבעיות של המועדון הזה.
מופע אומללות נוסף.הפועלעולה כתב:נכשלת. תתפטר.
שחרר אותנו.
- dardasmiley
חזרת הפינה על שם הפטריה:
יאללה לך הביתה
יאללה לך הביתה