אכן נכשל, לא רואה סיבה לפטר אותו כבר עכשיו, זה לא ייתן כלום.הפועלעולה כתב:נכשלת. תתפטר.
נסיים את העונה במקום 3-6 ונגיד שלום בכבוד הראוי לאיש ששימח אותנו כל כך הרבה.
אכן נכשל, לא רואה סיבה לפטר אותו כבר עכשיו, זה לא ייתן כלום.הפועלעולה כתב:נכשלת. תתפטר.
אפרופו ישראלי מצוי ומטומטם, מה עם בלבול ה"פח"?CrazyRed7 כתב:וזה הזמן של הישראלי המצוי והמטומטם. לכו על זה.
אתה רציני?זה המשחק שאתה בא לי עם בלבול?חחחחbs war כתב:
אפרופו ישראלי מצוי ומטומטם, מה עם בלבול ה"פח"?
שילך הביתה אבל אני כבר לא בטוח שהוא הבעיה העיקרית.הפועלעולה כתב:נכשלת. תתפטר.
די אח שלי,לפעמים צריך לדעת להיכנס לקונכיה.CrazyRed7 כתב: אתה רציני?זה המשחק שאתה בא לי עם בלבול?חחחח
משחק מביך של חיפה. יש להם חומר שחקנים טוב שמצליח למרות המאמן.
אני לא חושב שהוא נכשל העונה. לא להילחם על אליפות זה לא כשלון כי למען האמת לא ציפיתי שנלחם על האליפות.אדום זקן כתב: די אח שלי,לפעמים צריך לדעת להיכנס לקונכיה.
ברק בכר עשה כאן עונות גדולות,שנתיים הוא נכשל ברציפות.
אנחנו לא הפועל חיפה,בני יהודה,מכבי נתניה,אנחנו קבוצה עם תקציב של 60 מליון ויותר כל עונה,העניין הזה לא מתקבל בשום צורה הכל על הראש של המאמן.
השאלה מה אנחנו רוצים להיות. בסופו של יום זאת לא משפחה - זה ספורט תחורותי, ובעסקי הספורט התחרותי רק דבר אחד נחשב וזה התוצאות.הדרישות משחקנים ומאמנים מקוצעים היא לספק תוצאות כל שנה שוב ושוב וזאת אחת הסיבות שמאמנים לא מצליחים להחזיק מעמד המון זמן בקבוצות.oshri26 כתב:אני בחיים שלי לא חוויתי אליפויות.
מבחינתי מהרגע שבכר הגיע יש לי 3 אליפויות.
על כל אליפות אני נותן לו עונה כרגע הוא בזבז 2 עונות שנה הבאה אני מוכן לסבול אותו עוד עונה.
ניראה את התפיסה של אלונה שכל שבוע עוד קליפה מוסרת מעורו של בכר.
לא חושב שבמצב המועדון הנוכחי מישהו יכול להביא אליפותrkuka כתב: השאלה מה אנחנו רוצים להיות. בסופו של יום זאת לא משפחה - זה ספורט תחורותי, ובעסקי הספורט התחרותי רק דבר אחד נחשב וזה התוצאות.הדרישות משחקנים ומאמנים מקוצעים היא לספק תוצאות כל שנה שוב ושוב וזאת אחת הסיבות שמאמנים לא מצליחים להחזיק מעמד המון זמן בקבוצות.
עכשיו אנחנו צריכים להחליט מה אנחנו רוצים להיות, מועדון גדול, כזה ששם יעדים ברורים של תוצאות והשיגים מול העניים או מועדון משפחתי עם מסורת וסנטימנטים.
זה שברק הביא אליפות הוא לא עשה טובה או נס, הוא ביצע את העבודה שלשמה הוא הובא -להביא תארים. וברגע שהוא לא עושה את זה הוא לא עומד בציפיות ולכן לדעתי חייב להביא מישהו אחר שיכול להצליח. להסתכל על הדברים בעיינים של הוא הביא לנו נס ולכן מגיע לו קרדיט זאת לא הסתכלות של מועדון תחרותי, שלא להגיד מקצועני.
דוגמא יפה לזה היא טוטנאהם שפיטרה מאמן שהביא אותה לגמר צמפיונס שנה שעברה. לא נתנה לו עוד כמה שנים להתבשל כי הוא הביא אותה ממקום 6 בפוקס למקום 3 עם גמר צמפיונס.