בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
TN9
Title: קרייזי-רד

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי TN9 »

אם זה נכון שאלונה פנתה לכאורה לאבוקסיס שנה שעבר ואם אברמוב לכאורה אמר את זה שברור שאין לו שום סיבה לשקר, אז ניתן מכאן להבין איך בכר איבד את הביטחון שאיפיין אותו בעבר,זו קרקע שמכשול הכי קטן גורם למשבר שקשה לצאת ממנו, זה פוגע בכולם בקבוצה וגם בבכר שמגיע לו המון רספקט על האליפויות, היא הייתה חייבת להשלים את המהלך once שזה פורסם,וכבר לא משנה אם זה נכון או לא נכון. זה יצר לו בעיה מנטלית, תחשבו אם אתה יודע או אמרו לך שפורסמה מודעת דרושים על התפקיד שלך, האם תמשיך להיות מחויב למקום העבודה או שתחשוב רק על עתידך, על זה נאמר סוף מעשה במחשבה תחילה, מכאן די ברור שצריך למצוא דרך לסיים בכבוד מהר ככל שניתן( לדעתי זו האופציה המועדפת. על בכר כרגע) או שתשב איתו ותתן לו חוזה לעוד כמה שנים, אחד מהשניים!רק כך אולי ניתן להציל את העונה
נערך לאחרונה על ידי TN9 ב 01 דצמבר 2019, 11:44, נערך 13 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

בתחילת העונה, היעדים היו ריאליים בפורום הזה: שנת מעבר ונסיון להתחיל בבניית השושלת הבאה. לא חושב שמישהוא כאן חשב שבשלים לאליפות, רק להיות במרוץ לאורך כל הדרך. פינטוזים כן, ריאלית כולנו הבנו שזו שנת מעבר. משהוא השתנה כשעלינו למקום הראשון. הפנטזיות הפכו לתכנית עבודה, וגם בכר נסחף.
מציע לחזור ליעדים הראליים מתחילת העונה, צמרת גבוהה ומאבק במכבי, ובניית השושלת בשנה שנתיים הקרובים.
בינתיים, עם הסגל הנוכחי, לחזור לצורת המשחק היעילה והפחות אטרקטיבית מתחילת העונה.
דרך אגב, מכבי כבר שנתיים משחקת רוב הזמן ביעילות ולא באטרקטיביות, וזה עובד להם.

E26

שליחה על ידי E26 »

MikiRed כתב:בתחילת העונה, היעדים היו ריאליים בפורום הזה: שנת מעבר ונסיון להתחיל בבניית השושלת הבאה. לא חושב שמישהוא כאן חשב שבשלים לאליפות, רק להיות במרוץ לאורך כל הדרך. פינטוזים כן, ריאלית כולנו הבנו שזו שנת מעבר. משהוא השתנה כשעלינו למקום הראשון. הפנטזיות הפכו לתכנית עבודה, וגם בכר נסחף.
מציע לחזור ליעדים הראליים מתחילת העונה, צמרת גבוהה ומאבק במכבי, ובניית השושלת בשנה שנתיים הקרובים.
בינתיים, עם הסגל הנוכחי, לחזור לצורת המשחק היעילה והפחות אטרקטיבית מתחילת העונה.
דרך אגב, מכבי כבר שנתיים משחקת רוב הזמן ביעילות ולא באטרקטיביות, וזה עובד להם.
בוקר טוב אחי. עוד לא התפכחת.
הבעיה היא לא היעדים ולא המטרות.
הבעיה היא שהמועדון איבד את זה עוד בעונה שעברה.
הבעיה היא שהמאמן שלנו איבד את עצמו ואת השחקנים.
הבעיה היא שעונה ושליש אני מרגיש שאלישע מאמן אותנו. אין דרך, אין שיטה. אין מחוייבות. אין כלום בעצם.
הבעיה היא שהוא לא מצליח להשפיע ולא מצליח לקחת סגל "בינוני" כלשון אוהדים רבים ולסחוט מהם את המיץ.
הבעיה היא שהשחקנים כבר לא משחקים בשביל המאמן.
הבעיה היא ששחקנים קליברים עוזבים והמחליפים לא ראויים.
הבעיה היא שהסקאוטינג בין החלשים בארץ.
הבעיה היא שכל הצוות המקצועי כבר שבע.
הבעיה היא שעוזב לוקאס בורטניק ואין לו מחליף.
הבעיה היא שעוזב יועץ מנטלי עזריה ואין לו מחליף.
הבעיה היא שדון תקשורת לבנוני עוזב והמחליפה שלו היא פקידה.
הבעיה היא שיש נתק בין המועדון לקהל.
הבעיה היא שהנוער שלנו כושל כבר 10 שנים וכל העאלק פרויקט אתלטיקו זו אחיזת עיניים ותו לא.
הבעיה היא שאתם כאן תקועים על ה-3 אליפויות ולא התפכחתם שהרסו כל דבר טוב וצריך לבנות מחדש.

אפשר להמשיך, הכיוון ברור נראלי, לא?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

E26 כתב:
בוקר טוב אחי. עוד לא התפכחת.
הבעיה היא לא היעדים ולא המטרות.
הבעיה היא שהמועדון איבד את זה עוד בעונה שעברה.
הבעיה היא שהמאמן שלנו איבד את עצמו ואת השחקנים.
הבעיה היא שעונה ושליש אני מרגיש שאלישע מאמן אותנו. אין דרך, אין שיטה. אין מחוייבות. אין כלום בעצם.
הבעיה היא שהוא לא מצליח להשפיע ולא מצליח לקחת סגל "בינוני" כלשון אוהדים רבים ולסחוט מהם את המיץ.
הבעיה היא שהשחקנים כבר לא משחקים בשביל המאמן.
הבעיה היא ששחקנים קליברים עוזבים והמחליפים לא ראויים.
הבעיה היא שהסקאוטינג בין החלשים בארץ.
הבעיה היא שכל הצוות המקצועי כבר שבע.
הבעיה היא שעוזב לוקאס בורטניק ואין לו מחליף.
הבעיה היא שעוזב יועץ מנטלי עזריה ואין לו מחליף.
הבעיה היא שדון תקשורת לבנוני עוזב והמחליפה שלו היא פקידה.
הבעיה היא שיש נתק בין המועדון לקהל.
הבעיה היא שהנוער שלנו כושל כבר 10 שנים וכל העאלק פרויקט אתלטיקו זו אחיזת עיניים ותו לא.
הבעיה היא שאתם כאן תקועים על ה-3 אליפויות ולא התפכחתם שהרסו כל דבר טוב וצריך לבנות מחדש.

אפשר להמשיך, הכיוון ברור נראלי, לא?
אולי תספר לנו קצת עליך ועל מעשיך שאתה מרשה לעצמך לזלזל באחרים?
ה״פקידה״ הזו למדה תקשורת, עבדה תקשורת גם במועדון וגם מחוץ למועדון ועשתה עבודה טובה. אידיוט.

ועם קהל כמוך איך לא יהיה נתק?בטוחים שיודעים הכל, אין טיפת סבלנות וטיפת מחשבה קדימה.
נעלמים כשטיפה טוב וצצים כשטיפה רע. והלוואי שכדורגל בינוני ומטה ומקום שלישי-רביעי יהיה הרע שלנו תמיד.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

לאורך כל העונה שעברה טענתי שבכר המאמן הגדול בהיסטוריה ועונה אחת רעה ככל שתהיה לא תשנה את זה.
אני גם מודע לבעיות שההנהלה מייצרת, התנאים שעומדים לרשות ברק הם לא הכי טובים בליגה.
ועדיין, ברק בכר צריך לקחת את הכבוד שלו - וללכת. לא בגלל ההפסד, לא בגלל ההפסד לנס ציונה.
בגלל שהוא שם את עצמו לפני הקבוצה. בגלל שהוא לא הסיק מסקנות מתבקשות אחרי 3 שבועות שהיו לו לחשוב טוב טוב.
נייג'ל הסלבנק עבר עבירת משמעת, החלטת שלא ישחק. החלטה לגיטימית למרות ששוב, הקבוצה מעל האגו ובימים עברו
אם טוני או אוגו היו עושים את זה הם היו עולים בהרכב חד משמעית. אתה לא שם אותו בסגל? באמת? אתמול לא היה לנו חלוץ בספסל.
איפה לנתח משחקים ולראות שבן שהר לא הוציא בעיטה לשער כבר מעל 270 דקות כדורגל? הוא בהרכב מסיים 90 דקות?
חנן ממן, עוד לא הבנת שזה שחקן שלא בא לעבוד??? ניב זריהן? שון גולדברג? אלו השחקנים שאמורים לקחת אותנו קדימה?
בסופו של דבר מדובר בבחירת שחקנים שאף אחד לא היה מרים גבה אם היו משחקים ברעננה קריית שמונה או בני יהודה
אז מה הפלא שהם לא יציבים? מה הפלא שמדי פעם יתנו הבלחות ומדי פעם יחרבנו משחקים? איפה משחק הלחץ?
איפה הקישור החזק והלוחץ? עמית ביטון זה הבלם השלישי שלך? מספיק לראות אותו 5 דק' כדי להבין שלבחור
אין שום יסודות של כדורגל. קבוצה שרוצה לשלוט ולהיות דומיננטית לא יכולה לעלות עם שחקנים כאלו.
אז כן, ברק לא האשם היחידי, וכן - הכלים שלו הם לא הכי טובים בליגה. אבל כשהוא בוחר לא להשתמש בכלים
הכי טובים שלו אז האשמה והאחריות היא אך ורק עליו! לצערי ברק טיפס על עץ גבוה מדי וגם אתמול התגובה שלו להפסד
היתה תגובה שיותר מתאימה לניר קלינגר או אלישע לוי. קח הפסקה, לך תתרענן ותחזור טוב יותר לקמפיין הנבחרת.

E26

שליחה על ידי E26 »

CrazyRed7 כתב: אולי תספר לנו קצת עליך ועל מעשיך שאתה מרשה לעצמך לזלזל באחרים?
ה״פקידה״ הזו למדה תקשורת, עבדה תקשורת גם במועדון וגם מחוץ למועדון ועשתה עבודה טובה. אידיוט.

ועם קהל כמוך איך לא יהיה נתק?בטוחים שיודעים הכל, אין טיפת סבלנות וטיפת מחשבה קדימה.
נעלמים כשטיפה טוב וצצים כשטיפה רע. והלוואי שכדורגל בינוני ומטה ומקום שלישי-רביעי יהיה הרע שלנו תמיד.
אתעלם מזה שרשמת אידיוט. כנראה ככה זה כשאתה קורה דברי אמת אז יוצא ממך רפש. סממן רק BB שכזה..
אני רואה 10 צעדים קדימה, איך אני?
כשהמועדון שאף להישגיות ולהכי טוב וגם היה שם, אני כאוהד שרוכש מוצר מצפה ומורגל בו בזמן להכי טוב.
מצטער, לא רוצה ולא יכול לחזור אחורה. אם המועדון החליט אחרת שיאמר זאת בפה מלא ולא יסבן אותי.
כשטוב אני נהנה לקרוא פה, דווקא כשלא טוב אני יותר נהנה גם להגיב בכדי להציג דעות שהם לא "על עיוור" שזה בידוק מה שאתה עושה.
לא חייב לך דין וחשבון. לא טוב לך תתקדם מותק.
מהניסיון הקטן שלי עם הפועל באר שבע יכול לומר שזה מינוי פופוליסטי וחובבני, סבבה? תעשה עם זה מה שבא לך...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לא מכיר את הבחורה אבל זה לא מפריע לך להצהיר שזה מינוי פופוליסטי וחובבני.
סיכמת את עצמך בצורה יפה מאוד. אין לך מושג אבל העיקר שאתה ״רואה 10 צעדים קדימה״.

E26

שליחה על ידי E26 »

CrazyRed7 כתב:לא מכיר את הבחורה אבל זה לא מפריע לך להצהיר שזה מינוי פופוליסטי וחובבני.
סיכמת את עצמך בצורה יפה מאוד. אין לך מושג אבל העיקר שאתה ״רואה 10 צעדים קדימה״.
רמת הבנה של ילד בן 9. אתה מביך חבר.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב: לברק יש חלק משמעותי מן הסתם וגם ציינתי את זה, אבל הוא חלק ממערכת שלמה שאמורה להוציא לפועל החלטות.
הוא לא בנה לבד את הסגל הזה, לא קבע את התקציב לרכש ובטח שלא עקב אחרי שחקנים.
מארין, קאריו, אפילו יהושוע שהגיע למרות שחיפשו בכלל פרופיל אחר. אלו שחקנים שבכלל לא אמורים לעבור את הסינון.
אם זה כל מה שהיה למאמן לבחור ממנו, אז לא בטוח שהמאמן הוא הבעיה.

אני קם היום בבוקר וקורא באחד האתרים את הציטוט הבא: "הלכה האליפות".
מבחינתי זה אומר הרבה, זה מנותק מהמציאות. מיום שהמחשבות האלה נכנסו למועדון התהליך נעצר וגורל העונה נגזר.
אין כאן איכות, אין כאן מנהיגות, אין מי שיעשה את ההבדל.
בחיפה ובמכבי יש בינוניים, אבל יש גם שחקנים שמעל הרמה הממוצעת והם מושכים את כל היתר.
מבט על השחקנים שהגיעו הקיץ אומר מבחינתי הכל, הקבוצה נמצאת כרגע בדיוק במקום הראוי לסגל הזה.

קח חבורה בינונית של שחקנים ותעמיס עליה ציפיות לנצח בכל משחק ולרוץ לתארים, תקבל בדיוק את מה שקיבלנו אתמול ובכל התקופה האחרונה.
חוסר יכולת לספק את הסחורה, חוסר יכולת להתמודד עם הלחץ.
זה עד כדי כך פשוט.
אתה מראש יוצא מנקודת הנחה כאילו הכל נכפה עליו.
בפועל, ובכוונה חיברתי גם את העונה שעברה בנושא הרכש, זו כבר עונה שנייה ברציפות שאנחנו מעמיסים שחקני 10. עונה שנייה שאין חלוץ בספסל, עונה שנייה שאין ציוות שעובד ברמה טובה בקישור.
עונה אחת מילא, עונה שנייה זה אומר דרשני. גם בעולם בו בכר הובל אל הסיטואציה הזו, זה שהוא נתן את האו קיי בפעם השנייה זו כבר אחריותו הבלעדית.
כבר דיברנו על ספורי למשל, על איך היה שחקן בינוני ודראפיץ' הציל לו את הקריירה כשהזיז אותו למרכז. לשים עליו חצי מיליון יורו רק כדי להרוס את כל מה שבנו איתו זה טמטום מוחלט.
אותו דבר היה עם סבע שהיה השחקן הטוב בליגה בשפיץ ופה הוזז לאגף כשברור היה שזה להרוס את השחקן. גם נייג'ל לא בדיוק שחקן אגף קלאסי, אבל זה עוד סוחב. זה לא מקרה.

את מכבי מוביל גלזר והמאמן שלה. מקצועית, אופאדו וגלזר הם הבולטים.
אצל חיפה זה שרי וחזיזה. מצטער, אבל אני לא מזהה שם מנהיגים דגולים.

אפשר להיכשל, השאלה היא באיזה דרך.
אני לא חושב שהסגל הזה שווה את היכולת המביכה שאנחנו מציגים בכל משחק חוץ, שכולה אשדוד יוצאת מולך קדימה כאילו היא דורטמונד.
בטח לא את מה שאנחנו מציגים בשני המשחקים האחרונים.
חלק מהעבודה של ברק זה לקדם את אותם שחקנים כפי שעושה אבוקסיס למשל עם חומר גלם נחות בלא מעט מדי עונה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב: אתה מראש יוצא מנקודת הנחה כאילו הכל נכפה עליו.
בפועל, ובכוונה חיברתי גם את העונה שעברה בנושא הרכש, זו כבר עונה שנייה ברציפות שאנחנו מעמיסים שחקני 10. עונה שנייה שאין חלוץ בספסל, עונה שנייה שאין ציוות שעובד ברמה טובה בקישור.
עונה אחת מילא, עונה שנייה זה אומר דרשני. גם בעולם בו בכר הובל אל הסיטואציה הזו, זה שהוא נתן את האו קיי בפעם השנייה זו כבר אחריותו הבלעדית.
כבר דיברנו על ספורי למשל, על איך היה שחקן בינוני ודראפיץ' הציל לו את הקריירה כשהזיז אותו למרכז. לשים עליו חצי מיליון יורו רק כדי להרוס את כל מה שבנו איתו זה טמטום מוחלט.
אותו דבר היה עם סבע שהיה השחקן הטוב בליגה בשפיץ ופה הוזז לאגף כשברור היה שזה להרוס את השחקן. גם נייג'ל לא בדיוק שחקן אגף קלאסי, אבל זה עוד סוחב. זה לא מקרה.

את מכבי מוביל גלזר והמאמן שלה. מקצועית, אופאדו וגלזר הם הבולטים.
אצל חיפה זה שרי וחזיזה. מצטער, אבל אני לא מזהה שם מנהיגים דגולים.

אפשר להיכשל, השאלה היא באיזה דרך.
אני לא חושב שהסגל הזה שווה את היכולת המביכה שאנחנו מציגים בכל משחק חוץ, שכולה אשדוד יוצאת מולך קדימה כאילו היא דורטמונד.
בטח לא את מה שאנחנו מציגים בשני המשחקים האחרונים.
חלק מהעבודה של ברק זה לקדם את אותם שחקנים כפי שעושה אבוקסיס למשל עם חומר גלם נחות בלא מעט מדי עונה.
לא חולק עליך בעניין היכולת.
יש חוסר ביטחון שהולך ומחמיר מדי שבוע, כדור שלג שכרגע מתקשים לבלום אותו.

בנוגע לרכש אנחנו חלוקים.
לא יכול להיות שבמשך חודש חודשיים מחפשים קשר אגף או חלוץ וברגע האחרון מוחתם עוד 10.
זה כשל של מערכת שלא מצליחה לייצר למאמן אפשרויות בחירה לפי הפרופיל שהוסכם עליו מראש, וזו רק דוגמה אחת.

כמובן שגם לברק יש את החלק הלא מבוטל שלו.
הוא לקח כמה בחירות רעות ועכשיו משלם במזומן.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

כותרת הפוסט היא בכר והחבר'ה - אבל הבעיה הכי חמורה של המועדון היא קודם כל ראש המערכת. זאת שאיגדה את החבר'ה האלה ומכתיבה כיצד המועדון יראה. היא מלכת המדבר וזו שהרגילה אותנו לחלום בגבוה, רק טבעי שנשאף להכי גבוה שאפשר, היא חינכה אותנו לזה.
מרגיש שמשהו כבה אצלה (למרות שהייתה מרשימה בתחילת העונה בשיחה עם האוהדים הבולטים) וזה מקרין על כל המערכת. שיווק ורשתות חברתיות אנחנו נחותים מהפועל רעננה, כושר גופני - הפולני עזב ואין מחליף, כושר מנטלי - עזריה עזב ואין מחליף, סקאוטינג - עושים את כל מאמציהם עזריה וברדה, באמת באים מהלב אבל לקבוצה כמו הפועל באר שבע עם הציפיות החדשות ומחירי המנויים זה פשוט לא מספיק. אנליסטים איפה? ומעל הכל - פרויקט הנוער, עד כה כישלון חרוץ, הכישלון הכי מהדהד של המערכת והעומדת בראשה.

סימן רע מאד היה הניסיון שלה להכנס לפוליטיקה, סימן שמסמן מיצוי והחלטה להתקדם לפרק הבא. זה שהיא לא נבחרה לא אומר שהאש חזרה לבעור בה.

אלא אם כן ינקטו צעדים כמו מינוי של מנגר מקצועי ברמה, שידע להתוות דרך מקצועית לכלל המועדון.
יגדילו את המערכת שאחראית על מציאת שחקנים ויתחילו להשתמש באנליסטים רציניים. יביאו אנשים שחושבים מחוץ לקופסא בכל הקשור לשיווק ומדיה חברתית (יש לנו את האוהדים הכי שנונים בארץ, חצי מהדרומי עובר בקופירייטינג, למה לא פותחים את הראש ומשתמשים בהם ?!).
ינתחו את השנים הטובות - יראו מה עבד וישמרו ומה פחות ויתקנו, ומעל הכל יפסיקו עם היהירות המזדיינת שמאפיינת אותנו שנתיים. אם לא נראה פעולות כאלה בקרוב, אנחנו בדרך למטה הרבה יותר מהר ממה שמישהו ציפה לו. באר שבע בלי אירופה ובלי שחקנים שנמכרים זה קבוצה עם הכנסה מאד מוגבלת. מהר מאד הגדולות יעקפו אותנו בסיבוב ונחזור למידות הבינוניות שלנו.

אלונה כפרה עלייך, תקחי כבר החלטה. אם את איתנו אז תגידי לנו ותוכיחי, אם נמאס לך, תגידי לנו ונמצא פיתרון. לרמוס את כל מה שנבנה כאן לאט לאט אבל בטוח זה להיות ביבי. אל תיהי ביבי.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

REDZED כתב: מסכים עם מה שאתה אומר ונכון, היכולת מתחילת העונה היא בינונית ולא מרגשת אבל מרגיש לי שבתוך כל השחור הזה, אפשר למצוא נקודות שיספקו תקווה.

לדוגמא: לפני חודשיים היית עוד שומע בחדשות הספורט שעדן שמיר הוא הקשר הכי טוב בארץ.
גם סבג קיבל ביקורות טובות מאוד.
יש לך את מיגל ויטור כשיר מתחילת העונה.

כל הרצף משחק שציינת הוא מדויק בפרטים, אבל באופן יחסי לליגה אפשר לומר שעד אותו משחק מול ק״ש שניצחנו על הקצה ובכר פתח עם זוסוא במקום מרין (צעד קטן שפגע ואיזון והביא אחריו השלכות גדולות) אז אפשר לומר שהתרסקות באה.

זה לא סותר שום דבר ממה שאתה טוען אבל זה שם יותר ספציפיות על הנפילה הגדולה של הצוות הניהולי ובכר בכללי.

הרי תראו מה קורה, מספיק היה שינוי אחד קטן בהרכב כדי להפיל את מגדל הקלפים שבכר העמיד במשך כמה מחזורים.
זה מוכיח עד כמה יש בעיות וחורים יש לו בתור מאמן וכמה יש לו עוד מה ללמוד.

העונה הזאת מוכיחה שהמאמן שלנו לא פחות טוב מאבוקסיס ושאר המאמנים הסבירים בליגה שלנו.
הוא יותר טרמפיסט מאשר הסיבה לתארים.
גם אחרי אינטר וסהוטהאפטון הוא היה טרמפיסט?
אפשר להגיד הרבה דברים על בכר הנוכחי, אבל לזלזל בהישגי העבר שלו זה כבר גובל בטמטום.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

לא יודע מה אלונה ברקת מונעת מהקבוצה ואם היא כבויה או לא,
אולי גם לא נבחרו בדיוק השחקנים הכי מתאימים,
אבל לדעתי אילו תירוצים.

יש כמה עקרונות שמיושמים בכל קבוצה שמשחקת כדורגל מודרני:
לחץ גבוה, יציאה מהירה להתקפות מעבר, תנועה ללא כדור,
וגם יסודות שהיו נכונים תמיד כמו מגן שנצמד לקיצוני ולא מאפשר הגבהה.
אלו כשלים בסיסיים שאת רובם כבר ראינו באליפות השלישית, וחלק גם קודם לכן.

לכן לדעתי יש פה קודם כל כשל מיקצועי.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

REDZED כתב: מסכים עם מה שאתה אומר ונכון, היכולת מתחילת העונה היא בינונית ולא מרגשת אבל מרגיש לי שבתוך כל השחור הזה, אפשר למצוא נקודות שיספקו תקווה.

לדוגמא: לפני חודשיים היית עוד שומע בחדשות הספורט שעדן שמיר הוא הקשר הכי טוב בארץ.
גם סבג קיבל ביקורות טובות מאוד.
יש לך את מיגל ויטור כשיר מתחילת העונה.

כל הרצף משחק שציינת הוא מדויק בפרטים, אבל באופן יחסי לליגה אפשר לומר שעד אותו משחק מול ק״ש שניצחנו על הקצה ובכר פתח עם זוסוא במקום מרין (צעד קטן שפגע ואיזון והביא אחריו השלכות גדולות) אז אפשר לומר שהתרסקות באה.

זה לא סותר שום דבר ממה שאתה טוען אבל זה שם יותר ספציפיות על הנפילה הגדולה של הצוות הניהולי ובכר בכללי.

הרי תראו מה קורה, מספיק היה שינוי אחד קטן בהרכב כדי להפיל את מגדל הקלפים שבכר העמיד במשך כמה מחזורים.
זה מוכיח עד כמה יש בעיות וחורים יש לו בתור מאמן וכמה יש לו עוד מה ללמוד.

העונה הזאת מוכיחה שהמאמן שלנו לא פחות טוב מאבוקסיס ושאר המאמנים הסבירים בליגה שלנו.
הוא יותר טרמפיסט מאשר הסיבה לתארים.
כן שמיר היה מעולה נגד קבוצות בינוניות מינוס וכשכל הקבוצה הייתה עושה הגנה גם אם הייתי שם אותך קשר אחורי היית מגרד כמה מחמאות, בפועל כשיש קצת שטחים אתה מבין כמה אנחנו קבוצה חלשה. זה מתחבר למה שאמרתי שברגע שהתחלנו לנסות להיות קבוצה התקפית נחשפנו עם המכנסיים למטה ואנחנו מאבדים את הראש במשחק וקבוצות קוטלות אותנו עם המתפרצות שלהם. מה שקרה אתמול היה מביך!
נאור סבג השחקן היחיד שאני יכול לתת עליו מילים טובות העונה, הפך לשעיר לעזאזל בשני משחקים האחרונים בגלל כמה מסירות לא טובות, הוציא אותו נגד נס ציונה והופ קיבלנו גול. אתמול לא פתח בשביל מי? בשביל ממן שרק מאבד כדורים ולא רץ אחורה? עם יותר שחקנים כמו סבג שנותנים הכל, משחקים יפה, בנגיעה הקהל יתחבר הרבה יותר לקבוצה ויקבל אותה יותר בהבנה גם אם היא פחות תצליח, אבל ברגע ששחקנים שזורקים על כל האצטדיון ז**ן כמו ממן וזריהן אין ספק שהקהל מקבל סיבוב, אלה שחקנים בלי נשמה, לא תראה מהם טיפת הקרבה. אתמול ממן 3 פעמים יכל לתת פס לבן ביטון או למרין ולהשאיר אותם מול שוער במחצית 1, אבל חיפש את התהילה במצבים קשים יותר. זריהן איבד כדור בזיוני ולא ניסה אפילו לרוץ אחורה ברבאק להחזיר את הכדור. מרין שדפק ספרינטים ועשה משחק לחץ מדהים, אפילו שבדריבל היה חלש יותר הוא המוחלף הראשון? זה אמיתי? היחיד שרץ וניסה וגם כשאיבד כדורים דפק קילומטרז׳ כדי להחזיר אותם.

לגבי מה שאמרת ששינוי אחד קטן בקבוצה הפיל אותה, קבוצה חזקה גם אם תכניס אליה את יובל שבתאי היא תצליח, חווינו את הכל על בשרנו, אנחנו הרבה יותר חכמים מפעם.
כשדברים הולכים, כשהקבוצה טובה הכל מסתדר וגם שחקנים בינוניים יכולים להשתלב בקבוצה ולהיראות סבבה. אבל אתה לא יכול לבנות על בינוניים ולצפות שהם יהיו ברמה שתספיק לציפיות.
כמו שכתבו פה, הלכנו קדימה בצורה הכי יפה ומקצועית בשנים האחרונות, החל מצוות האימון והכושר ועד למחלקת השיווק, בשנה וחצי האחרונות הלכנו 10 צעדים אחורה, זה משהו שהוא לא מקובל, איבדנו את הדרך וכל מה שעבדנו עליו קשה והשגנו אותו פשוט החריבו במו ידיהם. עם שחרור שחצני של השחקנים הכי טובים ששיחקו אי פעם בישראל, כשהמחליפים שלהם לא מגרדים 20 אחוז מהיכולת של אלה שקדמו להם. אתה לא יכול לקנות מאזדה ולצפות לביצועים של פרארי, וזה מה שמשגע אותי, היינו כל כך טובים למה לחזור אחורה? למה להוריד את ההשקעה? למה לא להפוך לאימפריה בקנה מידה ארצי ויודע מה גם אירופי, מה שעשינו באירופה ותצוגות הכדורגל שהצגנו זה משהו מטורף. זה למה כל הסיפור פה מעצבן, יש פה התפרקות לא פחות, אפשר לדשדש אחרי שנים של אליפויות, כמו שמכבי עשו, אבל הם לרגע לא התפרקו כמו שאנחנו עושים כרגע. זה כל מה שהפועל ב״ש הייתה צריכה לבנות, מסורת, עוצמה גם בעונות שלא זוכים באליפות. דרך של קבוצה התקפית ששומרת על הדרך שלה ולא ממציאה את עצמה מחדש כקבוצה הגנתית דבר שלא מתאים לאופי המועדון. אמרתי והתרעתי, הקהל של הפועל ב״ש מאז ומעולם לא אהב משחק פחדני! ואנחנו משחקים פחדני כל העונה. ברגע שניסינו לצאת הבנו שאנחנו לא ברמה ונתפסנו במערומינו וכל פעם מחדש הצליחו להביך אותנו.
מי שלא רואה את זה הוא עיוור. לגבי רכש, אתם לא מודעים למה שקורה בפנים, צורם לי שאני לא יכול להגיד לכם אבל כל הקטע של הרכש ואיך שמביאים אותו ואיך שעובד כל העסק זה ביזיון אחד גדול. יש שם זלזול רציני בכל הנושא הזה, לוקחים את זה בקלות ראש, חושבים שאם לא ישקיעו בזה יצליחו להעמיד פה קבוצה טובה. מנסים להחתים שחקנים חופשיים בלי מערך סקאוטינג אמיתי ולצפות שהם יהיו ברמה, זה לא יעבוד.
אני יכול להבין שאפשר למצוא שחקנים חופשיים שיהיו טובים, אבל צריך להשקיע בתחום הזה ולא לבנות על מזל. לדעתי אתם הולכים להתאכזב מפאוליניו לפי מה שראיתי ממשחקים מלאים והשאלה פה תהיה שוב, מה זה ההחתמות האלו.

לגבי בכר, אף אחד לא יקח לו את מה שעשה והביא, אני לא נכנס למי בנה את הקבוצה הענקית של האליפויות, לנהל קבוצה כזאת זאת חתיכת משימה בפני עצמה והוא עשה את זה ברמה הגבוהה ביותר גם ביחס לאירופה!
אבל לא נשאר שום זכר ליכולת האימון הזאת. מבחינתי זה מאמן אחר אבל עם אותו שם ופרצוף. כל התכונות שאפיינו אותו בעונות האלה לא קיימות כיום. מאמנים גדולים ממנו שהצליחו בקבוצות גדולות ממנו ידעו להגיד שהמועדון שהם נמצאים בו צריך רענון.
וברור מן הסתם שהרענון לא צריך להיות רק בבכר אלא בעוד תפקידים במועדון.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אז בוא נתחיל מרענון של תפקידים במועדון וגם משחקנים מסויימים .
כי ברק בכר הוכיח המון כמו שכולם יודעים ובמיוחד שאנחנו יודעים מה השמות שמחכים לנו בחוץ להחליף אותו .
הוא צריך להיות הפרגסון שלנו שגם לו היו שנים נוראיות ביונייטד , אי אפשר להיות תמיד במקום ה1.

הייתה פה בנייה כושלת ולנסות מערך התקפי יותר כמו שראינו במשחקים האחרונים זה לא מתאים לנו , צריך לחזור לבייסיק ל 433 הקטלני שלנו סטייל ראדי הובאן אוגו עם שחקנים עם אופי וגישה כזו .
הבעיה שהביאו שחקני 10 שלא מתאימים ושמים אותם פתאום בכנפיים , משחקים עם חלוץ אחד בסגל עד ינואר, יש כל כך הרבה בעיות ויש יותר מאשם אחד שהוא רק בכר .

בנוסף לממן שהוא אנטי ואגואיסט , יש גם את מיסטר רמזי ספורי "הכוכב הגדול" שהיה בולט בקבוצת פחים של הפועל ת"א שכל כדור שהוא מקבל הוא מחפש את השער כאילו יש לו בעיטות של רונאלדו .
תמונה

שלח תגובה