אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
מסתבר שהוא סובל מפציעה/רגישות בשרירי הבטן (מה נסגר עם הפציעה הזאת??) וכנראה גם זה השפיע על היכולת שלו ככה שאפשר להבין למה הוא ירד ברמה
לדעתי הוא צריך לנסות יותר להגביה גם ברגל ימין ונראה שברדה עובד איתו על זה
לדעתי הוא צריך לנסות יותר להגביה גם ברגל ימין ונראה שברדה עובד איתו על זה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שער נהדר ובסוף גם גנב בישול בגול של בדש 
במחצית הראשונה הייתה לו בעיטה נהדרת לקורה וזה הרגיש שזאת הפעם הראשונה שהייתה תבנית התקפה שמטרתה לשים אותו במצב בעיטה נוח. צריך עוד מזה.
חוץ מהמספרים הגישה שלו מצוינת והוא משחק מהר. החסרונות שלו תמיד יהיו אבל אם ברדה ימשיך לשים את הזרקור על הדברים הטובים שיש לו להציע אז הוא ימשיך בקצב הזה של מספרים.

במחצית הראשונה הייתה לו בעיטה נהדרת לקורה וזה הרגיש שזאת הפעם הראשונה שהייתה תבנית התקפה שמטרתה לשים אותו במצב בעיטה נוח. צריך עוד מזה.
חוץ מהמספרים הגישה שלו מצוינת והוא משחק מהר. החסרונות שלו תמיד יהיו אבל אם ברדה ימשיך לשים את הזרקור על הדברים הטובים שיש לו להציע אז הוא ימשיך בקצב הזה של מספרים.
סוף סוף הוא בועט מרחוק .
אני זוכר במשחק אימון לפני תחילת העונה בבית האדום נגד אשדוד הוא נתן איזה בעיטה אדירה מהשפיץ של ה16 לקורה , ומאז הוא פחות בעט , היום ניסה הרבה והתלבשה לו וואחד בומבה .
אני זוכר במשחק אימון לפני תחילת העונה בבית האדום נגד אשדוד הוא נתן איזה בעיטה אדירה מהשפיץ של ה16 לקורה , ומאז הוא פחות בעט , היום ניסה הרבה והתלבשה לו וואחד בומבה .
ראשון בליגה בבישולים
שלישי במעורבות שערים אחרי זהבי ושועה
דאבל-דאבל לא מילה גסה. שימשיך לעבוד קשה וזה יגיע.
שלישי במעורבות שערים אחרי זהבי ושועה
דאבל-דאבל לא מילה גסה. שימשיך לעבוד קשה וזה יגיע.
אחלה שחקן
לא כוכב אבל מאוד יעיל
לא כוכב אבל מאוד יעיל
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
מחצית ראשונה היו לו 2 בעיטות יפות, במחצית השנייה באנו על שכרנו. להמשיך לשחרר את ספר לבעיטות רק טוב יצא לנו מזה.yarinbenizri94 כתב: ↑30 דצמבר 2023, 23:00ירד בצדק לספסל אחרי כמה משחקים פושריים וחזר כמו גדול נהדר שחקן של מספרים רק שימשיך ככה.
הייתי שמח לראות קצת יותר מהלכים שישחררו אותו לבעיטה מרחוק/קצה הרחבה, מרגיש שאנחנו אפילו לא התחלנו להנות מהיכולת הזאת שלו.
אני אשמח אם מדי פעם ישחק קרוב לבדש לקצת חילופי מסירות מרגיש לי ששניהם יוכלו להנות מזה.

פשוט חולה עליו.
כמה מגיע לו שהוא זה שכבש את השער שפתח הכל.
שחקן נטול מניירות, נטול פוזה, מרבה לעשות את הפעולה הנכונה, גם כשכולם הולכים תמיד רואה אותו רץ, נע לעומק ופשוט לא מפסיק לזוז.
דיברתי כבר על מהירות החשיבה והפעולה שלו, בקטע הזה הוא מרצדס ליד מאזדות.
כושר גופני חולני, מוסר עבודה מעורר השראה ופשוט יופי יופי של שחקן.
שחקן נטול מניירות, נטול פוזה, מרבה לעשות את הפעולה הנכונה, גם כשכולם הולכים תמיד רואה אותו רץ, נע לעומק ופשוט לא מפסיק לזוז.
ביקשנו שיהיה להובאן ולא לפאון. אני חושב שאפשר להגיד שקיבלנו.
מקווה שאין לו איזה סעיף שחרור ביזיוני כלשהו. אם ימשיך ככה עד סוף העונה, אנחנו נקבל הצעות והצעות יפות עליו.
מקווה שאין לו איזה סעיף שחרור ביזיוני כלשהו. אם ימשיך ככה עד סוף העונה, אנחנו נקבל הצעות והצעות יפות עליו.
מאוד אוהב אותו. עוד טיפה ליטוש לאיומים שלו מחוץ לרחבה וזה חומר לשובר שיוויון רציני
כל מילה.yossi כתב: ↑16 ינואר 2024, 22:51פשוט חולה עליו.
ומאז טוני לא היה לנו זר שהביא דאבל דאבל, נכון? (עמה עמה)
נסיך אמיתי.
והוא עוד יכול להיות הרבה יותר טוב. גנאח, ספר, סטויאנוב, כיף לברדה לעבוד עם כאלו פרוספקטים. רק שנשמור עליהם בקיץ.
והוא עוד יכול להיות הרבה יותר טוב. גנאח, ספר, סטויאנוב, כיף לברדה לעבוד עם כאלו פרוספקטים. רק שנשמור עליהם בקיץ.
מסתבר שברדה קצת מבין כדורגל שהוא רודף אחריו שנתיים.
מאכיל הרבה כובעים הילד הזה.
מאכיל הרבה כובעים הילד הזה.