אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red guy

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי red guy »

dor69 כתב:
04 ספטמבר 2022, 10:55
לא קיבלת שום יחס מקל, תמיד היה את האדום הקבוע במשחקים גדולים. מוצדק או לא, הפוך זה לא נשרק
אפשר להתווכח על זה. בגדול אני מסכים איתך, בקטן התנהלו קמפיינים פנדל לבש ואדום לאוגו.
לדעתי קמפיינים לא מוצדקים אבל בעיניים של היריבים היה יחס מקל

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

red guy כתב:
04 ספטמבר 2022, 11:19
אפשר להתווכח על זה. בגדול אני מסכים איתך, בקטן התנהלו קמפיינים פנדל לבש ואדום לאוגו.
לדעתי קמפיינים לא מוצדקים אבל בעיניים של היריבים היה יחס מקל
כי הם יכולים לזיין תמוח על פנדלים כשמפוצצים את מליקסון ברחבה או על צהובים לאוגו כי הוא פיזי מדי שאי אפשר לקחת לו כדור (ולמרות שהיה הרבה פחות מגושם מהגודל שלו ולרוב גם עדין בתיקולים) וגם יקשיבו להם. אתה לא בכיין בעיניהם, זה סתם PC. מבחינתם אתה לא מבין את מקומך ולא ראוי ליחס.
וסתם כדי לסבר לך את האוזן - זה לא מקרי שבאר שבע לא מקבלת סיקור שתואם את חלקה האמיתי בעוגה וכשחייב אז תשמע בעיקר צקצוקים, יש הרבה דם רע ומלחמות עם גופי התקשורת הגדולים מתחת לפני השטח. טוב יעשה המועדון אם יתעדף ויחזק את הגופים המקומיים כי תכלס הארציים לא באמת מעניינים (אישית מחקתי את האפליקציות ואני לא נכנס לשם באופן יזום כבר איזה חמש שנים)

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אם ברדה רוצה להעניש חמומי מוח כמו ספורי השיטה מאוד פשוטה והיא לא קנסות. גם אם יקנסו אלף פעם זה לא מה שצריך לעשות.
מה שצריך לעשות זה פשוט מאוד, במשחק המחומם הבא, נגד חיפה או ת"א או בית"ר, שבו ספורי לצורך העניין מקבל צהוב על זה שהוא התחמם יותר מדי ונפל להתגרויות של היריבה, פשוט להוציא אותו בחילוף באותו הרגע.
זהו, במשחק המחומם הבא הוא כבר יהיה רגוע יותר

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

זמן להתגבש, ספורי צריך להזמין את כל הקבוצה לארוחה על חשבונו. הביחד של הקבוצה זה הדבר הכי חשוב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nir767676 כתב:
04 ספטמבר 2022, 14:26
אם ברדה רוצה להעניש חמומי מוח כמו ספורי השיטה מאוד פשוטה והיא לא קנסות. גם אם יקנסו אלף פעם זה לא מה שצריך לעשות.
מה שצריך לעשות זה פשוט מאוד, במשחק המחומם הבא, נגד חיפה או ת"א או בית"ר, שבו ספורי לצורך העניין מקבל צהוב על זה שהוא התחמם יותר מדי ונפל להתגרויות של היריבה, פשוט להוציא אותו בחילוף באותו הרגע.
זהו, במשחק המחומם הבא הוא כבר יהיה רגוע יותר
למה הוא נתן לך הזדמנות? חמש שניות אחרי התקרית שבה קיבל צהוב הוא כבר הלך לנקום ועשה את העבירה של האדום.
אותו הדבר רוקאביצה/גורדנה/בריירו/ספורי בשנה שעברה שקיבלו אדום ישיר על כניסות מאוחרות ומיותרות.

אני במקום אליה משאיר גם אותו ואת מרטינס בישראל לאור ההרחקות שלכם ולא מזמין אותם לסגל באוסטריה.

נ.ב
את חאתם שכבר סחב צהוב ונכנס לעימותים אליה כן הוציא במחצית...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

צפיתי במסיבת העיתונאים.
ברדה דיבר מכאב ומתסכול. לבי יצא אליו.

מה שאנחנו עוברים היום בתקשורת זה אונס לכל דבר.
חיסול ממוקד.
זה הזמן להתאחד, להתחזק ולזיין את השרמוטות האלה בחזרה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ForeverRed כתב:
04 ספטמבר 2022, 18:51
צפיתי במסיבת העיתונאים.

חיסול ממוקד.
אין ספק שהוא דיבר מתסכול וכאב. גם הלב שלי נקרע כשאני רואה ושומע אותו ככה.
הוא הלב שלנו, ובגלל זה כל כך כואב לכולנו.

אבל החיסול ממוקד שאנחנו עוברים זה אח ורק בגלל הדברים שאמר בסיום המשחק.

"לא סופרים אותנו, לא נותנים כבוד"...
לנו זה כואב. אבל מבחוץ זה נשמע בכייני.

ובואו, גם האוהדים שלנו, אפילו פה בפורום, לא מאמינים שאנחנו יכולים להתמודד העונה מול חיפה ומכבי על הצלחת.

אבל יאללה זהו, נגמר.
אפשר להשתמש בראיון שלו גם למשהו טוב...
לדעתי זה אחלה נאום כדי לדרבן את השחקנים לקראת המשך העונה.
יש הרבה אמת ורגש בדברים שלו. זה יכול להטריף את השחקנים.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

שורה תחתונה כל הכתבות היום הם על זה שב"ש בלחץ ועל מה בדיוק הם כועסים וכו'.
בעונה שעברה עברה כשהורחק לחיפה שחקן מולנו כל הכתבות היו על כמה ב"ש פרובוקטיבים.
זה ההבדל ביחס של התקשורת.
וכשהתקשורת מראה אותנו כאלימים פרובקטיבים ובכיינים אז קל לשופט לתת שריקות נגדנו.
וכמובן שיהיו כאלה שלא יסכימו עם המשפט הבא שלי אבל ככה הפכו את גו'סואה לחיית פרא שכל משחק צריך לקבל אדום, אותו אחד שאסור לו לשבת שחדר הלבשה של קבוצה שמכבדת את עצמה, אותו אחד שאחרי שנה נהיה קפטן של אימפריה פולנית שאנחנו יכולים לשאוף להיות כמו חלק מהיסטוריה שלה ובטח ובטח מהמקצוענות שלה.
בסוף לתקשורת יש המון כח, מי שלא מבין את זה עוצם עיניים.
מהמאמן שלי שהוא בשר מבשרנו אני מצפה להתלונן על הדברים האלה.
השלב הבא זה שהמועדון יקח את זה שלב הלאה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב:
04 ספטמבר 2022, 18:51
צפיתי במסיבת העיתונאים.

חיסול ממוקד.
חיכו לנו בפינה וברדה הרים להן להנחתה
עכשיו תור המועדון להחזיר מלחמה ושאלונה תחזור בפול פאוור לחזק מה שצריך

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

אפשר לקרוא לו בכיין עד מחר, כניסה קטנה לאתרי הספורט ואפשר להבין עד כמה הוא צודק, עוברים היום סיכול ממוקד כי ברדה העיז לצאת נגד הכלבים ולהגן על הבית
הכותרות- ״מה אתם כועסים״,״משחקים בושידו״,״פרובוקציות לא יעזרו- חיפה טובה מב״ש״,”קבוצה ברוטאלית״… תקשורת של מזורגגים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:
04 ספטמבר 2022, 21:54
אפשר לקרוא לו בכיין עד מחר, כניסה קטנה לאתרי הספורט ואפשר להבין עד כמה הוא צודק, עוברים היום סיכול ממוקד כי ברדה העיז לצאת נגד הכלבים ולהגן על הבית
הכותרות- ״מה אתם כועסים״,״משחקים בושידו״,״פרובוקציות לא יעזרו- חיפה טובה מב״ש״,”קבוצה ברוטאלית״… תקשורת של מזורגגים.
איפה אנשי התקשורת שלנו? אי אפשר לנצח אותם בלי אנשים שלנו
כולם שם אוהדים של חיפה או ת"א אז ברור שיהיה לינץ' כזה

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

בריאיון לוואלה ספורט, מתייחס גם לסוגיית הרכש:

בעמדת הראיונות בסיום נתת נאום של "אני מאשים"

"אני לא חושב שזה היה 'אני מאשים', זה היה נאום שאני חושב שצריך לכבד אותנו יותר. צריך להתייחס להפועל באר שבע כקבוצה גדולה למשל אם במשחק נגד אשדוד שני מהלכים של פנדל אפילו לא נבדקים, זה מרגיש לי קצת שפחות מכבדים אותנו ושהפועל באר שבע לא נמצאת במקום שאני רוצה שהיא תהיה. זה לא ממקום של התקרבנות ולא התבייכנות, כי את מה שאנחנו צריכים להרוויח נרוויח בעבודה קשה ובמאמצים גדולים"

כשאתם מועדים עדיין מדברים על חוסר הניסיון שלך, אתה מרגיש שזה מפריע לך?

"אני לא מרגיש את זה. אבל עם המאמנים שאימנו אותי בקריירה, גם בישראל וגם בחו"ל, והקבוצות שהייתי בהן והניסיון שצברתי, אני ממש לא מרגיש מאמן צעיר. אני מרגיש עם המון ניסיון והמון קילומטראז', למרות שזה לפעמים אולי לא נראה ככה. אני מרגיש מאוד מוכן ומאוד בשל להתמודד בכל רמה. ההערכה כלפיי היא עניין של הישגים וזמן, אם נמשיך קודם כל להיראות טוב ולהביא הישגים אז גם ההערכה תגיע בהתאם. זה הדבר האחרון שמעניין אותי".

אתה מרגיש לפעמים מהאוהדים מין חיבוק דב? אם עד לפני שנה-שנתיים זה היה ברור שאף אחד בקהל לא יכול להגיד מילה רעה על אליניב ברדה, נראה שברגע שהפכת למאמן יש כבר פחות קונצנזוס

"אני חי עם זה בסדר גמור. בנאדם שמשלם כרטיס ובא לראות כדורגל זכותו להעיר ולדבר מה שהוא רוצה. הוא רוצה תמורה לכסף. חזרתי לארץ בשביל האוהדים האלה, טוב לי איתם גם כשהם כועסים וגם כשהם שמחים. אני מנסה לעבוד מהבוקר עד הלילה כדי שהם ישמחו כל הזמן".

מה לגבי תכנית הרכש שלכם עד לסגירת חלון ההעברות?

"יש לנו מקום לעוד זר, אז קודם כל נרצה למלא את מצבת הזרים. ואם היינו רוצים אולי להביא עוד איזשהו זר ולמצוא פתרון לאחד הזרים הנוכחיים זה גם יכול להיות, ואולי עוד שחקן ישראלי או שניים כדי לסגור את הסגל". (רמז עבה לחיתוך מרטינס)

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אוי איזה באסה מה יעשו עכשיו כל הממורמרים, המסיתים והבכיינים שרקדו על כתבה של תומר לוי או חרטטן אחר כלשהו שלא יגיע עוד זר?

סמל אישי של משתמש
El_Medico

שליחה על ידי El_Medico »

זה הרי היה ברור.
בנקודה זו אני מוכן להעביר קורס חשיפה לעיתונות בחינם לכל משתמש בפורום.
כל משתמש שיעשה קריאה ביקורתית בעיתון למעשה, יוריד פה את כמות ההודעות בחצי לפחות.
ובנימה אישית-
אם אומרים שבחוץ זורחת השמשאז, תציצו בחלון (אל תקבלו כל משפט בעיתונות כאקסיומה).

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מי דיבר על כתבים חרטטנים?
זה בנתיים מוכח, במקום להחתים זר אכזר לאירופה אנחנו עם 5 זרים שרק 4 רשומים לאירופה, יש תחושה שלא רוצים את זה במועדון, ברדה רוצה, השאלה אם אלונה רוצה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה