אלונהVsהשחקנים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אלונהVsהשחקנים
לפי וואלה היא לא מתכוונת לחזור.
היא פשוט מצאה רגע לעזוב ועזבה.
נכון השחקנים לא טלית שכולם תכלת אבל לפחות הם מנסים לתקן.
אלונה לקחה מועדון שהיא בנתה והולכת פשוט להרוס אותו במו ידיה.
היא פשוט מצאה רגע לעזוב ועזבה.
נכון השחקנים לא טלית שכולם תכלת אבל לפחות הם מנסים לתקן.
אלונה לקחה מועדון שהיא בנתה והולכת פשוט להרוס אותו במו ידיה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ynet כולל וואלה מציינים שהשחקנים לא הגיען כדי לחתום על המתווה של אלונה, אלא בשביל להנתצל על שרכשו עורך דין.
בספורט 5 ציינו שהשחקנים כן חתמו על המתווה.
מישהו?
בספורט 5 ציינו שהשחקנים כן חתמו על המתווה.
מישהו?
מהכתבות זה נשמע כי אחרי הפגישה העניין להחתים את כולם על ההצעה הראשונית עלה, וגם זה ביוזמה של מליקסון.
גם אם אלונה עשתה תרגיל, כצפוי, השחקנים לא פעלו בחכמה יתרה. בצורה עדינה.
כצפוי 2, אם מליקסון וברדה היו, דברים היו עובדים אחרת.
גם אם אלונה עשתה תרגיל, כצפוי, השחקנים לא פעלו בחכמה יתרה. בצורה עדינה.
כצפוי 2, אם מליקסון וברדה היו, דברים היו עובדים אחרת.
הלוואי והשחקנים יגידו לה מקבלים הכל ומוכנים אפילו להוריד עוד 10% רק זה יחשוף את הבלוף וירוקן את הספין מהתוכן.
המפרק כבר עובד ... אין מצב שהיא חוזרת.
המפרק כבר עובד ... אין מצב שהיא חוזרת.
היא לא תחזור חבל על הזמן והמאמץ של כולם.
היא לא תחזיר פשוט בגלל שזו לא הסיבה האמיתית שעזבה. חיפשה פתצ מילוט ומצאה. נקווה שהמהלכים שהשחקנים עושים עכשיו לפחות ירככו אותה מעט ויגרמו לה למכור את הקבוצה למישהו רציני ולא לפרק אותה.
כמו שאמרתי, נשף המסכות נגמר. בקרוב נדע באמת מה יש לנו ביד לטוב ולרע.... אני מאמין שבעיקר לטוב....
כמו שאמרתי, נשף המסכות נגמר. בקרוב נדע באמת מה יש לנו ביד לטוב ולרע.... אני מאמין שבעיקר לטוב....
אני חושב שזה המינימום שהיא צריכה לעשות, סבבה תעלבי מהשחקנים כמה שאת רוצה אבל אל תענישי אותנו.eitam כתב:היא לא תחזיר פשוט בגלל שזו לא הסיבה האמיתית שעזבה. חיפשה פתצ מילוט ומצאה. נקווה שהמהלכים שהשחקנים עושים עכשיו לפחות ירככו אותה מעט ויגרמו לה למכור את הקבוצה למישהו רציני ולא לפרק אותה.
סתם בלבול מוח בשביל לשחק לנו בראש.
ככל שנפנים שזה סופי יהיה יותר קל.
הדוברות הזאת של גדי ליפקין משגעת אותי לא יכול לקרוא את הבן של אלף הזה.
אם השחקנים באמת באו,התנצלו ומוכנים לחתום על המתווה מבחינתי הם עשו את שלהם ואנחנו כקהל צריכים להרגיע איתם כי בסוף החיילים שיישארו כאן להילחם בעונה הבאה זה הם ואנחנו.
אולי אם הם ייתנו עונה טובה יגיע במהרה רוכש שנקווה שלא יסבול מתסמונת התחזיקו אותי כל יומיים.
ככל שנפנים שזה סופי יהיה יותר קל.
הדוברות הזאת של גדי ליפקין משגעת אותי לא יכול לקרוא את הבן של אלף הזה.
אם השחקנים באמת באו,התנצלו ומוכנים לחתום על המתווה מבחינתי הם עשו את שלהם ואנחנו כקהל צריכים להרגיע איתם כי בסוף החיילים שיישארו כאן להילחם בעונה הבאה זה הם ואנחנו.
אולי אם הם ייתנו עונה טובה יגיע במהרה רוכש שנקווה שלא יסבול מתסמונת התחזיקו אותי כל יומיים.
לא חושב שהיא תחזור,
גם אם היא תחזור, צריך לנסות בכל זאת לייצר מנגנון בעלות של הקהל,
צריך להתחיל להתכונן ליום שאחרי.
בטוח שהיא תשמח שהקהל ייקח אחוז מסוים מהבעלות בקבוצה ויזרים עוד כמה מיליונים לחשבון.
בטוח שהיא תשמח שהקהל ייקח אחוז מסוים מהבעלות בקבוצה ויזרים עוד כמה מיליונים לחשבון.
רק אהבה תנצח...
צריך להפסיק עם ההודעות האלה והניסיון להתחנן אליה.
היא לא רוצה להיות פה, זאת זכותה, צריך לדעת לשחרר.
היא לא רוצה להיות פה, זאת זכותה, צריך לדעת לשחרר.

- ForeverRed
אני רואה שלא הפקת לקחים מהסקר.nitsande כתב:לא חושב שהיא תחזור,
לגבי אלונה, העניין משול לזוג שמחליט להתגרש ונשאר לגור תחת אותה קורת גג רק בגלל הילדים.
עצוב שהיא הולכת, הפי אנד לא יהיה גם במידה ותישאר.
זה נגמר. צריך להתקדם.
אתה ילד קטן, או יותר גרוע חכמולוג גדול.ForeverRed כתב: אני רואה שלא הפקת לקחים מהסקר.
לגבי אלונה, העניין משול לזוג שמחליט להתגרש ונשאר לגור תחת אותה קורת גג רק בגלל הילדים.
עצוב שהיא הולכת, הפי אנד לא יהיה גם במידה ותישאר.
זה נגמר. צריך להתקדם.
רק אהבה תנצח...
אייל ארד, הדובר של אלונה ברקת אמר הבוקר: "אלונה לא קיבלה עדיין שום מסמך שבו השחקנים מאשרים את ההצעה הראשונית שלה. שישלחו ונראה למה הם מסכימים".
- ForeverRed
בעיניי ילד וחכמולוג הוא מי שדוחף בכח בכל הודעה את ההצעות התלושות שלו מבלי להבין את הסיטואציה.nitsande כתב: אתה ילד קטן, או יותר גרוע חכמולוג גדול.
אל תיקח את זה אישית.
וואו אני שונא את האיש היהazb852 כתב:אייל ארד, הדובר של אלונה ברקת אמר הבוקר: "אלונה לא קיבלה עדיין שום מסמך שבו השחקנים מאשרים את ההצעה הראשונית שלה. שישלחו ונראה למה הם מסכימים".