יש דברים מעבר שהתרחשו בשנה שעברה שבגללם המועדון לא יחזיר אותו לסגל, ושוב המקרים הספציפיים פחות רלוונטיים, עובדתית מבחינת המועדון זה מעבר לנושא המקצועי.izguy83 כתב: כלום בגדול.
רק לקחו את השחקן שנעשה לו העוול הכי גדול בתולדות הכדורגל הישראלי ונתנו לו יחס של דור אלו.
כל זאת בזמן שבעולם של היום, כל יום מדברים אנשים מטעם ומעבירים מסרים בכל מדיה אפשרית. הוא לא פצה פה עד היום, כל ההתנהלות שלו היא נטו מול המועדון.
המנודים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: המנודים
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל בר דעת מבין בדיוק למה שיר צדק שרוף.
לא צריך להיות מקורב ולא נעליים.
הוא נכנס לדוצ עם אלונה,על מה? כנראה על דיבורים מיותרים עם אנשים.
תוסיפו לזה את היכולת המקצועית שלו שרק הולכת ומתדרדרת ולכן מבחינת המערכת אין סיבה אמיתית להשאיר אותו.
לא צריך להיות מקורב ולא נעליים.
הוא נכנס לדוצ עם אלונה,על מה? כנראה על דיבורים מיותרים עם אנשים.
תוסיפו לזה את היכולת המקצועית שלו שרק הולכת ומתדרדרת ולכן מבחינת המערכת אין סיבה אמיתית להשאיר אותו.
עשו לו עוול זה אחד לאחד גרסת סיממו אותו ואת כולם והוא נשכב על הגדר.
איך זה מתיישב עם הכרעת הדין?
אף אחד לא טוען שהמועדון "סימם" את שיר בכוונה, תירגעו.
ועדיין הוא קורבן של סיטואציה מאוד בעייתית, ונאלץ להקריב המון בגלל טעות שלא נגרמה באשמתו, ושלמועדון יש לה אחריות מסוימת, גם אם קטנה.
אני אישית לא יודע מה הסיפור בינו לבין המועדון, אבל אין ספק שמדובר בסיפור עצוב מאוד של כדורגלן שנדפקה לו הקריירה על לא עוול בכפו.
ועדיין הוא קורבן של סיטואציה מאוד בעייתית, ונאלץ להקריב המון בגלל טעות שלא נגרמה באשמתו, ושלמועדון יש לה אחריות מסוימת, גם אם קטנה.
אני אישית לא יודע מה הסיפור בינו לבין המועדון, אבל אין ספק שמדובר בסיפור עצוב מאוד של כדורגלן שנדפקה לו הקריירה על לא עוול בכפו.
אני לא יודע מה באמת קרה שם , אבל אני חושב שבשנה הזו שהוא היה בבית הרבה שכחו אותו ואולי בגלל זה הוא פגוע מאוד והגיב גם בחדרי חדרים וגם בפני אוהדים .
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שבשנת העונש, פורמלית, לא ניתן היה לשלם לו, כך נדמה לי. ייתכן שזה מקור הרעל.
ברור שהיה כאן חוסר מזל ולא זלזול, אבל ייתכן שזה גמר לו את הקריירה. אני חושב שיחסית לסיטואצייה הזו, שיר נהג ונוהג בקור רוח ובאצילות. חבל שזה קרה דווקה לו.
ברור שהיה כאן חוסר מזל ולא זלזול, אבל ייתכן שזה גמר לו את הקריירה. אני חושב שיחסית לסיטואצייה הזו, שיר נהג ונוהג בקור רוח ובאצילות. חבל שזה קרה דווקה לו.
לא הגזמתי...אתה פסימי כאן כמו זקנה מרוקאית על הספסל מחוץ לדואר בנשיאים.שמעון א כתב: איי איי הגזמת שייקה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא מסכים אתכם שנהרסה לו הקריירה. אוחנה היה בחוץ 11 חודשים. יותר משיר צדק.
במערכת ציפו שצדק, בתור אחד מהקפטנים יאחד את החדר הלבשה ברגעים קשים שעברנו בעונה הקודמת, ולא יפלג.
אני מאמין(שייקה לא לקטול אותי, זה לא נעים) שמקצועית הוא יכול לחזור לעצמו. הכל בראש.
שנתיים הוא היה שחקן הרכב והיה שותף מלא ל 2 אליפויות, פעמיים בתים של אירופית, ופעמיים ההגנה מספר אחד בליגה(18). שיחק בשנתיים כמעט 100 משחקים. גם כשמיגל היה פצוע, שיר היה מצויין.
אני זוכר לפני משחק האליפות שלנו בנתניה, במסיבת עיתונאים שאלו אותו אם הוא היה רוצה לקחת אליפות מחר(מוצ"ש). הוא ענה:"אני רוצה לקחת אליפות כאן, עכשיו" לא יכול לשכוח את זה. תמיד חלמנו על שחקנים כאלה.
אז אני חושב שתמיד יש מקום לסלוח. בשני הצדדים.
במערכת ציפו שצדק, בתור אחד מהקפטנים יאחד את החדר הלבשה ברגעים קשים שעברנו בעונה הקודמת, ולא יפלג.
אני מאמין(שייקה לא לקטול אותי, זה לא נעים) שמקצועית הוא יכול לחזור לעצמו. הכל בראש.
שנתיים הוא היה שחקן הרכב והיה שותף מלא ל 2 אליפויות, פעמיים בתים של אירופית, ופעמיים ההגנה מספר אחד בליגה(18). שיחק בשנתיים כמעט 100 משחקים. גם כשמיגל היה פצוע, שיר היה מצויין.
אני זוכר לפני משחק האליפות שלנו בנתניה, במסיבת עיתונאים שאלו אותו אם הוא היה רוצה לקחת אליפות מחר(מוצ"ש). הוא ענה:"אני רוצה לקחת אליפות כאן, עכשיו" לא יכול לשכוח את זה. תמיד חלמנו על שחקנים כאלה.
אז אני חושב שתמיד יש מקום לסלוח. בשני הצדדים.
מתיישב יופי.סניור כתב:עשו לו עוול זה אחד לאחד גרסת סיממו אותו ואת כולם והוא נשכב על הגדר.
במיוחד עם העובדה שהחליפו את החומרים (מאבקה למשקה) שקיבל מבלי לבדוק לעומק את המשמעויות.
נעשה לו עוול זה הרחקה לשנה בגלל שסמך על זה שהצוות המקצועי נותן לו חומרים מותרים ובסוף קיבל את כל הזרנוק.
אחרי כל זה, גם אם לא הרשים בשנה שעברה, היה אפשר למצוא דרך הרבה יותר מכובדת לסיים איתו.
מה כבר כתב שמגיע לו לקבל כזה יחס? בטח אחרי מה שעבר.ReDo כתב: והפוסט שהוא פרסם בינואר שעבר מה איתו?
כמו שאני בטוח שהמועדון הוא לא טלית שכולה תכלת בסיפור איתו, אני גם בטוח ששיר לא נקי מאשמה בדרדור הזה ביחסים. נעשה לו עוול זה נכון, אבל מאז עברו הרבה מים.
עברו הרבה מים זה נכון, אבל כמו שעניתי לסניור, היה אפשר למצוא דרך הרבה יותר מכובדת לסיים איתו.
גם הקטע של להכניס אותו אתמול בדקה 90, לא מוסיף והייתי אומר אפילו חובבני.
- ForeverRed
צריך להגיד בעניין הגישה שמרגע שהוחלט להשאיר את שיר בינואר הוא עשה שינוי של 180 מעלות, לפחות כלפי חוץ.
קצת מגוחך לשפוט אותו על טעויות שכבר נסלחו.
קצת מגוחך לשפוט אותו על טעויות שכבר נסלחו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שני הצדדים עשו טעויות, זה גרם לקרע שיוביל לעזיבה של שיר, אין דרך חזרה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
+1ForeverRed כתב:צריך להגיד בעניין הגישה שמרגע שהוחלט להשאיר את שיר בינואר הוא עשה שינוי של 180 מעלות, לפחות כלפי חוץ.
עד שיצא מההרכב לאחר משחק טוב שלו. הרגיש שעושים לו בכוונה.
בכל מקרה, חבל שהפרק שלו בהפועל ב"ש נגמר ככה.
אריאל הרוס הולך לטנף עלינו היום בחדשות הספורט.
בן אדם עלוב. בכל מקום שיהיה בו יסיים מגעיל ואף פעם לא יהיה אשם.
בן אדם עלוב. בכל מקום שיהיה בו יסיים מגעיל ואף פעם לא יהיה אשם.