חוסה אנחל קריו
Re: חוסה אנחל קריו
תן לנו משהו במלפפונים רן.
תהיה בנאדם.
תהיה בנאדם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסכים לחלוטין עם רן. הקונספצייה של חלוץ גבוה שמוריד בראש לחלוץ השני או לקשרים מצטרפים לא קוראת באמת. אני זוכר רק גול אחד כזה כשפקהרט בישל...
לעומת זה, חלוץ מהיר ותזזיתי, בדומה לצ'בוטה לדוגמא, ואפילו לחלוץ של לאצ'ה מאתמול, עדיף ובגדול. לא יודע למה לא מחפשים שחקנים מאפריקה, תביאו ניגרי!!
לעומת זה, חלוץ מהיר ותזזיתי, בדומה לצ'בוטה לדוגמא, ואפילו לחלוץ של לאצ'ה מאתמול, עדיף ובגדול. לא יודע למה לא מחפשים שחקנים מאפריקה, תביאו ניגרי!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
החלוץ היחיד שנתן לי הרגשה של חלוץ 9 קלאסי היה פלט, מאז שהוא עזב לא מצאנו 9 קלאסי איכותי, היה את לוסיו שהיה קרוב אבל לא מספיק, פקהארט גם היה קרוב אבל המיקום שלו בהמון מקרים היה גרוע, וקאריו בגובה הוא כביכול 9 אבל בפועל נחבא אל הכלים כמו בן שהר.
אם רוצים להביא חלוץ גם אם במחיר כזה אז שלפחות יביאו מישהו מתאים, קאריו פשוט לא טוב גם לא לליגה הלאומית.
אם רוצים להביא חלוץ גם אם במחיר כזה אז שלפחות יביאו מישהו מתאים, קאריו פשוט לא טוב גם לא לליגה הלאומית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
וכשפקהארט היה פה אמרנו שפלט היה שם את המצבים שלוהראל כתב:היו שם הגבהות של מרין לרחבה שפקארט היה דוחק רגל ושם אותם, הוא אפילו לא ניסה.
כמו תוכי מדבר, חוזר על כל טענה 200 פעםדר אדום בנשמה כתב:החלוץ היחיד שנתן לי הרגשה של חלוץ 9 קלאסי היה פלט, מאז שהוא עזב לא מצאנו 9 קלאסי איכותי, היה את לוסיו שהיה קרוב אבל לא מספיק, פקהארט גם היה קרוב אבל המיקום שלו בהמון מקרים היה גרוע, וקאריו בגובה הוא כביכול 9 אבל בפועל נחבא אל הכלים כמו בן שהר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
ואתה כמו תקליט שבור...Totti כתב: כמו תוכי מדבר, חוזר על כל טענה 200 פעם
ריב האוהבים...
- דר אדום בנשמה
הוא ואני זאת אהבה מהשמייםMikiRed כתב:ריב האוהבים...
זה פקהראט משונמך ב5 רמות בערך.
וגם פקאהרט לא התאים לנו אז...
וגם פקאהרט לא התאים לנו אז...
פקהארט היה לא רע במבט אחורה.
באותה תקופה הסטנדרטים שלנו היו בשמיים, בלתי מציאותיים.
לא מתאים נקודה. היום בינואר בקיץ לא משנה מתי, הוא יחתך ונביא גבוה חדש
אני מבין ש100 ימי חסד הצטמצמו ל60 דקות חסד.
מבלי להתייחס ספציפית לקאריו אני באמת לא מבין את הפטיש הזה של הצוות המקצועי לחלוץ זר.
אחד באמצע,שני בצד שמאל,שהר ונייגל יכולים לתפקד כחלוצים זה הרבה יותר מתאים לנו.
אחד באמצע,שני בצד שמאל,שהר ונייגל יכולים לתפקד כחלוצים זה הרבה יותר מתאים לנו.
היה לא רע אבל הרוויח יותר מדי והיה זר.MikiRed כתב:פקהארט היה לא רע במבט אחורה.
גם בראיה לאחור אני לא משאיר אותו.
עם מרין וספורי דווקא אני יכול להבין למה חיפשו חלוץ גבוה. היה קרוס אחד מול הדרומי של מרין ששפשף את הראש של קאריו. אם יצליחו ליצור לו יותר מצבים כאלו, אז היתרונות שלו יבואו לידי ביטוי.
כרגע אתן קרדיט לצוות המקצועי שעומד מאחורי ההחתמה הזאת ב100%.
בכל אופן צריך תחרות לשהר. ההופעה שלו באלבניה הייתה מחרידה. הוא ממש לא שחקן שצריך לפתוח ב30+ משחקי ליגה.