יש באמת מקרים שסרטונים על שחקנים זה לא מייצג אבל עלו היה מספיק סרטון של 5 דקות,כאשר היום הראשון שלך במשרד הוא הכי שחור שלך בקרירה יש רק לאן לעלות ואולי כמו באגדות ובסרטים זה יגמר באליפות מתוקה,בסך הכול עוד יום בהיסטוריה של הפועל באר שבעdor69 כתב:למקרה שתהיתם, גם בסרטונים שלו שאמורים להציג את ההצלות הכי מרהיבות שלו הוא לא קולט כדורים
ג'יאניס אנסטיס - שוחרר
Re: ג'יאניס אנסטיס חתם ל-3 שנים
אם אנחנו הקהל הטוב שאנחנו מתיימרים להיות אנחנו צריכים לעודד אותו במשחק הבא ולהעלות לו את הביטחון
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
רואה תמונה שלו מהנחיתה בארץ ומוצף בתחושות חמלה ורחמים.
הוא מסכן. המשחק הזה יכול לגמור לו את הקריירה.
ואם הוא באמת ביקש לא לשחק כי הוא לא מוכן אז הלכת כמה וכמהForeverRed כתב:רואה תמונה שלו מהנחיתה בארץ ומוצף בתחושות חמלה ורחמים.
תזכר איך היה נראה הפרצוף שלך אתמול, תזכר איך היה נראה הפרצוף של עשרות אלפי אנשים אתמול.ForeverRed כתב:רואה תמונה שלו מהנחיתה בארץ ומוצף בתחושות חמלה ורחמים.
לא מרחם עליו ולא נעליים, הבחור לא במקצוע הנכון, הייתי אומר לו לעזוב הכל ושיעשה תואר ראשון אבל אין מצב הוא יצליח להחזיק עט בלי להשמיט
תרגע תרגע זה סהכ כדורגל.niv1 כתב: תזכר איך היה נראה הפרצוף שלך אתמול, תזכר איך היה נראה הפרצוף של עשרות אלפי אנשים אתמול.
לא מרחם עליו ולא נעליים, הבחור לא במקצוע הנכון, הייתי אומר לו לעזוב הכל ושיעשה תואר ראשון אבל אין מצב הוא יצליח להחזיק עט בלי להשמיט
הבן אדם לא עשה פיגוע בתחנה מרכזית.
אתם מתחילים לאבד שפיות.
אתה הזוי.niv1 כתב: תזכר איך היה נראה הפרצוף שלך אתמול, תזכר איך היה נראה הפרצוף של עשרות אלפי אנשים אתמול.
זה בסדר אתם צודקים שהוא הרס לנו את העליה לסיבוב השלישי (בכלל לא בטוח)אבל אני לא זוכר תגובות כאלה בפליאוף כששיר גמר אותנו במשחק הרבה הרבה הרבה יותר חשוב
- ForeverRed
גם אתמול ריחמתי עליו.niv1 כתב: תזכר איך היה נראה הפרצוף שלך אתמול, תזכר איך היה נראה הפרצוף של עשרות אלפי אנשים אתמול.
היה נראה באאוט לגמרי. חסר אונים.
הוא לא אשם שהחתימו אותו.
הוא גם לא אשם שזרקו אותו למערכה כשהוא באפס מוכנות.
זה יותר על ברק מאשר עליו.
יש לו תגובות כאילו יש לו בעייה בתקשורת בועטים לו כדור הוא לא מגיב מהר זה לא שוער זה אינסטלטור
זה שי !
זה שי !

משעה לשעה אני מבין שזה כניראה השחקן שהכי רציתי שיצליח בקבוצה מימיי. רק לחשוב כמה כובעים יאכלו פה. זה לא שאני חושב שמדובר בהכרח בשוער טוב אבל אני באמת חושב שבהתחשב בנסיבות אנחנו מחמירים איתו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת.
למה יש לו להיות מוכן.
זה לא דלפניי כן הוא היה איזה שוער מדהים.
שוער נורמלי היה עוצר לפחות 2 כדורים מהחמש.
מה זה ההדיפות הדרדלה הללו או החוסר תגובב בשער האחרון שהיה לו כדור שהלך לא לידיים.
והכי מעצבן שגם גיא ווייזינגר וגם אנסטיס אמרו לבכר שאנסטיס לא מוכן ובכר התעקש לעלות איתו.
למה יש לו להיות מוכן.
זה לא דלפניי כן הוא היה איזה שוער מדהים.
שוער נורמלי היה עוצר לפחות 2 כדורים מהחמש.
מה זה ההדיפות הדרדלה הללו או החוסר תגובב בשער האחרון שהיה לו כדור שהלך לא לידיים.
והכי מעצבן שגם גיא ווייזינגר וגם אנסטיס אמרו לבכר שאנסטיס לא מוכן ובכר התעקש לעלות איתו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מחמירים איתו?eitam כתב:משעה לשעה אני מבין שזה כניראה השחקן שהכי רציתי שיצליח בקבוצה מימיי. רק לחשוב כמה כובעים יאכלו פה. זה לא שאני חושב שמדובר בהכרח בשוער טוב אבל אני באמת חושב שבהתחשב בנסיבות אנחנו מחמירים איתו
הבנאדם סופג 6 שערים שרוב השוערים מונעים לפחות 3-4 מהם.
הוא גם לא עוצר כדורים ביד אלא הודף.
לפחות גורש עעוצר כדורים וגם חיימוב.
השוער הזה במקום לעצור כדורים פשוטים הודף כמו טירון!
אם היה מדובר בשוער גדול היינו רואים את זה לפחות.בסרטונים שלו שלא לדבר על ההיסטוריה הלא מוכחת.
זה לא אוברוב שהיה שחקן נבחרת רוסיה.
הבנאדם בשיא שלו שיחק חצי שנה בהרכב הפותח ונתן עוד משחק טוב מול מילאן.
מה בדיוק בהיסטוריה שלו משדרת לך שמדובר בשחקן שיצליח פה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בהודעה אחת:
״מה יש לו להיות מוכן״
״הכי מעצבן שהוא אמר לבכר שהוא לא מוכן ובכר התעקש לעלות איתו״
דר קלאסי.
״מה יש לו להיות מוכן״
״הכי מעצבן שהוא אמר לבכר שהוא לא מוכן ובכר התעקש לעלות איתו״
דר קלאסי.
ועכשיו תקרא שוב מה כתבתי....דר אדום בנשמה כתב: מחמירים איתו?
הבנאדם סופג 6 שערים שרוב השוערים מונעים לפחות 3-4 מהם.
הוא גם לא עוצר כדורים ביד אלא הודף.
לפחות גורש עעוצר כדורים וגם חיימוב.
השוער הזה במקום לעצור כדורים פשוטים הודף כמו טירון!
אם היה מדובר בשוער גדול היינו רואים את זה לפחות.בסרטונים שלו שלא לדבר על ההיסטוריה הלא מוכחת.
זה לא אוברוב שהיה שחקן נבחרת רוסיה.
הבנאדם בשיא שלו שיחק חצי שנה בהרכב הפותח ונתן עוד משחק טוב מול מילאן.
מה בדיוק בהיסטוריה שלו משדרת לך שמדובר בשחקן שיצליח פה?
לא אומר שהוא שוער טוב שלא הגיע מוכן. רק אומר שאני לא מכיר אותו, סומך על מי שהביא אותו, חושב שהסיטואציה שהכניסו אותו אליה בעייתית ושאני באמת מקווה שיאכיל כובעים