תומאש פקהארט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

סניור כתב:
אני מתאפק חודשיים, אבל נשברתי. אתה מביך בנאדם. מצטער, אלו תגובות שראויות לפייסבוק בואך תגובות אפשריות של אוהדי הפועל באר שבע.
כנס לפרופורציות ותבין מי אתה, כמו שהסבירו יפה מאוד מעליי.
אוקיי אני מביך ולמה ?
מהסיבה ששחקן עוד לפני שהגיע שפט את הקבוצה על פי העיר ולא רצה להגיע מהסיבה שאין ים.. עבר זמן והשחקן שם לב שאין לו הצעות כמו שהוא מצפה להם, אז מחוסר ברירה הוא בא אלינו כי כרגע אנחנו הקבוצה שהציע לו אצ השכר הכי גבוה, אם הייתה קבוצה אחרת שמציעה לו שכר יותר גבוהה הוא מזמן היה חותם שם.
דבר שני, הוא לא סקורר גדול, ב5 שנים כבש 20 שערים, זה החלוץ שאתה מצפה שיגיע? אנחנו לא ריאל ולא ברצלונה אבל זה לא אומר שגם לנו אין ציפיות מרכש, אנחנו צריכים חלוץ שיתן תפוקה של שערים שיתן את ה18+ בעונה.. אם לא אז לא צריך להביא חלוץ, גם
בן שהר יכול לתת את ה12-14 בעונה.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

סתיו רווח!.! כתב: אוקיי אני מביך ולמה ?
מהסיבה ששחקן עוד לפני שהגיע שפט את הקבוצה על פי העיר ולא רצה להגיע מהסיבה שאין ים.. עבר זמן והשחקן שם לב שאין לו הצעות כמו שהוא מצפה להם, אז מחוסר ברירה הוא בא אלינו כי כרגע אנחנו הקבוצה שהציע לו אצ השכר הכי גבוה, אם הייתה קבוצה אחרת שמציעה לו שכר יותר גבוהה הוא מזמן היה חותם שם.
דבר שני, הוא לא סקורר גדול, ב5 שנים כבש 20 שערים, זה החלוץ שאתה מצפה שיגיע? אנחנו לא ריאל ולא ברצלונה אבל זה לא אומר שגם לנו אין ציפיות מרכש, אנחנו צריכים חלוץ שיתן תפוקה של שערים שיתן את ה18+ בעונה.. אם לא אז לא צריך להביא חלוץ, גם
הבנאדם היה בבונדסליגה באותן שנים למען השם
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
shacharb
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי shacharb »

simply-red כתב: עד כמה אפשר להתייחס לדיווחים של שירי אלג'ם כאמינים ומדוייקים כשהיא רושמת שפוקרהט שוחרר מא.א.ק לרנקה....

אתה צודק, שירי משלשלת לנו במוח, אבל גם שלמה וייס לא להיט.
אף אחד שם לא באמת יודע מה קורה, אבל הם כותבים כי צריך למלא טור על האלופה.
נחכה לראות מה יקרה אחרי המשחק עם הונבד. עד אז הכל ספקולציות של מתחזים לעיתונאים.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
יצירת קשר:

ניב כתב: הבנאדם היה בבונדסליגה באותן שנים למען השם
סבבה אני לא מבין את המוח המעוות שלכם אבל נלך על פי המוח שלכם, תהיו מרוצים אם יתן תפוקה של 12-13 שערים בעונה?
המבחן העיקרי של כל חלוץ זה הכמות שערים שלו.
תקראו לי מטומטם אוו אווו

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

סתיו רווח!.! כתב: אוקיי אני מביך ולמה ?
כי חסור מודעות עצמית זה מביך.
אם אתה חושב שחלוץ שמבקיע 10-12 שערים בגרמניה יגיע לכאן בלי שיצטרכו סוכנים של המוסד שירדימו ויחטפו אותו אתה חי בסרט. מצטער לפוצץ את הבועה.

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
יצירת קשר:

סניור כתב:
כי חסור מודעות עצמית זה מביך.
אם אתה חושב שחלוץ שמבקיע 10-12 שערים בגרמניה יגיע לכאן בלי שיצטרכו סוכנים של המוסד שירדימו ויחטפו אותו אתה חי בסרט. מצטער לפוצץ את הבועה.
אוקיי
על סמך מה הגעת למסקנה שאני מצפה שחלוץ שנתן עונה טובה בגרמניה יגיע? ממש לא חשבתי ואני גם לא מצפה לזה, אבל כן אני מצפה לחלוץ שנתן שנתיים יפות בליגה רומנית, קרואטית, ספרדית שניה, פורטוגלית(לא מאריות הליגה), פולין ועוד ליגות ברמות האלה..
זה אפשרי להביא חלוץ מליגות כאלה, אני מתאר לעצמי שלא כל חלוץ אבל בהחלט אפשר לבדוק שם אופציות אולי ריאליות..
תקראו לי מטומטם אוו אווו

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אז הנה, חלוץ שנתן עונות יפות ביוון משחק נבחרת שנותנת נבחרת שלנו רביעיה ב 7/10 משחקים.
אותך זה לא מספק, וכמו שכתבו אתה בונה ציפיות לא ראליות ואז יהיה לך מעולה כדי להתלונן.
אבל אולי זו רק השמש כאן שדפקה לי את המח..

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

סתיו רווח!.! כתב: אוקיי
על סמך מה הגעת למסקנה שאני מצפה שחלוץ שנתן עונה טובה בגרמניה יגיע? ממש לא חשבתי ואני גם לא מצפה לזה, אבל כן אני מצפה לחלוץ שנתן שנתיים יפות בליגה רומנית, קרואטית, ספרדית שניה, פורטוגלית(לא מאריות הליגה), פולין ועוד ליגות ברמות האלה..
זה אפשרי להביא חלוץ מליגות כאלה, אני מתאר לעצמי שלא כל חלוץ אבל בהחלט אפשר לבדוק שם אופציות אולי ריאליות..
ברגע שתבין שהליגה שלנו היא בתחתית שרשרת המזון אז לא תתאכזב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

עזבו, חבל על המאמץ.
מאוד מקווה שיחתום ויסגור את החלק ההתקפי בסגל.
האופציות האחרות שהוזכרו נראות מאכזבות וכבר לא נשאר לנו זמן לבזבז.
הנושא הזה חייב להיחתך השבוע.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

זה לא רק הגולים שהוא ייתן, יכול להיות שהוא ימשוך מספיק תשומת לב בשביל לפנות לאחרים. חלוצים עם נוכחות שיודעים לעשות תנועה זה נכס בליגה החובבנית שלנו.

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

חלוץ איכותי מאוד,מזכיר את קיארטנסון

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כמו שכבר כתבתי, עוקבים אחריו כבר שנה וחצי, הוא היה האופציה הראשונה בכל התקופה, מדובר בחלוץ 9 קלאסי, ומה שהכי חשוב אצלו זה שמדובר בחלוץ עם סטטיסטיקה מפחידה של הפיכת מצבים לשערים, סיומת מול השער שלא ראינו כאן.
אם היה גם יודע לעבור שחקנים בדריבל, וליצור לאחרים מצבים, ולהתחיל מהלך 40 מטר מהשער ולסיים ברשת כניראה היו קוראים לו מולר והוא היה משחק בבאיירן מינכן.
חיפשו חלוץ בסגנון אחר מברדה ושהר, חלוץ 9 עם סיומת, ומצאו אחד כזה, שבשנים קודמות לא היה מגיע לכאן עם הרזומה שלו.

שיהיה לו בהצלחה אצלנו, מרגיש לי כמו בינגו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
moki

שליחה על ידי moki »

וואלה אני כבר שנים קורא פה אבל בקושי מגיב.. אבל חייב להגיב על הקטע הזה שאנשים חיים פה בסרט.. עזבו שם מפוצץ, הבקיע 900 שערים או 3 ב-5 שנים.. שימו את זה רגע בצד אפילו לא נכנס לזה.. יש פה מערכת שעובדת נכון כמו שעון שווצרי שלוש שנים, מבחינה ניהולית ומקצועית.. יש פה צוות מקצועי חושב, מודרני, מתפתח, שאפתן שהביא אותנו להצלחות שלפני 4 שנים לא דמיינו שבכלל אפשריות!! חאלס לזיין את המוח ולחשוב שאתם מבינים בשחקנים או בהתאמה שלהם לקבוצה אחרי שקראתם כמה נתונים סטטיסטיים וראיתם אולי 3 משחקים שלהם (ואני עוד מפרגן.. בלחץ 3 דקות של קליפ ביוטיוב).. מאשר בכר אלונה דודו וכל החברה שם.. תנו להם קרדיט שהם יודעים מה הם עושים במיוחד אחרי ההצלחה המסחררת של הקבוצה.. אם לא עכשיו אז מתי?? אם הם מתעקשים עליו כנראה זה מה שהקבוצה צריכה. נקודה.
זהו אחרי שהוצאתי קיטור אני הולך לתת שאכטה.. עמה יעמיק חברים

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

moki כתב:וואלה אני כבר שנים קורא פה אבל בקושי מגיב.. אבל חייב להגיב על הקטע הזה שאנשים חיים פה בסרט.. עזבו שם מפוצץ, הבקיע 900 שערים או 3 ב-5 שנים.. שימו את זה רגע בצד אפילו לא נכנס לזה.. יש פה מערכת שעובדת נכון כמו שעון שווצרי שלוש שנים, מבחינה ניהולית ומקצועית.. יש פה צוות מקצועי חושב, מודרני, מתפתח, שאפתן שהביא אותנו להצלחות שלפני 4 שנים לא דמיינו שבכלל אפשריות!! חאלס לזיין את המוח ולחשוב שאתם מבינים בשחקנים או בהתאמה שלהם לקבוצה אחרי שקראתם כמה נתונים סטטיסטיים וראיתם אולי 3 משחקים שלהם (ואני עוד מפרגן.. בלחץ 3 דקות של קליפ ביוטיוב).. מאשר בכר אלונה דודו וכל החברה שם.. תנו להם קרדיט שהם יודעים מה הם עושים במיוחד אחרי ההצלחה המסחררת של הקבוצה.. אם לא עכשיו אז מתי?? אם הם מתעקשים עליו כנראה זה מה שהקבוצה צריכה. נקודה.
זהו אחרי שהוצאתי קיטור אני הולך לתת שאכטה.. עמה יעמיק חברים
סחה עליך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

וודי אלן: "אני לא מוכן להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי לשורותיו"
גדי: "לא מוכן לקבל שחקן זר להפועל באר שבע שהפועל באר שבע היא האופציה הראשונה שלו"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה