אדום זקן כתב:
אתם אוהבים לפעמים להבליט את הקיצוני שזה משהו.
הקהל של הפועל ב"ש זה הקהל שעבר את השינוי הגדול ביותר מכל מחנות האוהדים בארץ.
הקבוצה הרגילה את הקהל להצגות ולפעמים שזה חורק אז כן יש כמה שהם בשוליים מזיינים במוח.
סו וואט?
זה המחיר של קסוצה שהייתה רגילה לשחק מול 5000 איש בלחץ והיום משחקת מול 15000.
נוספים אנשים שלא הכירו את יוסף.
מממ
הגרעין של הפועל באר שבע עבר שינוי. משהו בסביבות ה5000-6500.
כל השאר עדיין חיים בפעם. כל האוהדים שאיתם לא הגענו לכלום חזרו למגרשים ונוסף על זה דור חדש.
אז נכון, חלק מהקהל עבר שינוי, השאר לא.
בקיצור חבורת אינפנטילים שלא מבינים כלום בכדורגל ובאים להוציא תסכול. עצוב שאנשים כאלה באים להרוס את הקבוצה שאני אוהב. כי כשהכל יהרס הם ינדרו את הנדר של ״אני לא מגיע יותר למשחקים״ כל החיים בסרט שיש להם עלק אובר כבוד
אנחנו לא נצליח לנצח,לאט לאט "האוהדים" פשוט לא יקנו מנויים ויתנו לדור הצעיר שבאמת בא מהאבה לקבוצה לקנות את המנויים,ואולי עוד 10 שנים באמת יהיה לנו גרעין של 12 אלף
בכל פעם שמרגיש לי שיש מה לבקר בכל מה שקשור לקהל אני מראשוני המבקרים
אבל פה לא הייתי מציע להתרגש יותר מדי, יש מלא משועממים שאוהדים מרחוק.
הם נהנים להעביר את הזמן בקבוצת פייסבוק הזו וכרגע זה פשוט טרנדי להתעסק בקבוצה
אין מה להתרגש יותר מדי קחו בערבון מוגבל
פחות מתחבר לכל הדיבורים האלה על שינוי, תמיד מרגיש לי פופוליסטי ומתאים לתקשורת המרכז ליפול בקלישאה הזו
השינוי לדעתי הוא עניין תחושתי בלבד, שנובע בין היתר מההבדל בין טרנר לווסרמיל וההצלחות כמובן
פעם היינו בחורבה מסריחה משתן וגירדנו הישארויות בליגה, היום רואים HD באצטדיון
שימו אנשים מאחורי גדרות וריח של שתן והם ירגישו יותר בנוח להתנהג כמו חיות
גם פעם היה לבש קהל תרבותי וגם היום יש את החלקים המתבהמים- זה מראה של החברה ותו לא
רוב אלו שפקדו את שער 5 ושש (ברובו) היו מתורבתים ותומכים גם בווסרמיל
כל הדיבורים על שינוי צריכים לעמוד למבחן בתקופות שקצת פחות הולך
RedBend כתב:בכל פעם שמרגיש לי שיש מה לבקר בכל מה שקשור לקהל אני מראשוני המבקרים
אבל פה לא הייתי מציע להתרגש יותר מדי, יש מלא משועממים שאוהדים מרחוק.
הם נהנים להעביר את הזמן בקבוצת פייסבוק הזו וכרגע זה פשוט טרנדי להתעסק בקבוצה
אין מה להתרגש יותר מדי קחו בערבון מוגבל
פחות מתחבר לכל הדיבורים האלה על שינוי, תמיד מרגיש לי פופוליסטי ומתאים לתקשורת המרכז ליפול בקלישאה הזו
השינוי לדעתי הוא עניין תחושתי בלבד, שנובע בין היתר מההבדל בין טרנר לווסרמיל וההצלחות כמובן
פעם היינו בחורבה מסריחה משתן וגירדנו הישארויות בליגה, היום רואים HD באצטדיון
שימו אנשים מאחורי גדרות וריח של שתן והם ירגישו יותר בנוח להתנהג כמו חיות
גם פעם היה לבש קהל תרבותי וגם היום יש את החלקים המתבהמים- זה מראה של החברה ותו לא
רוב אלו שפקדו את שער 5 ושש (ברובו) היו מתורבתים ותומכים גם בווסרמיל
כל הדיבורים על שינוי צריכים לעמוד למבחן בתקופות שקצת פחות הולך
נו ו? רעש תמיד יהיה.. אז רשמה לא מבין מה הפחד הזה מהתקשורת.. רוב האנשים מבינים שהתקשורת הזאת צהובה ושיקרית רוב הזמן. לא צריך להכנס כל הזמן לפאניקה שיש כתבה שמוציאה את המועדון לא טוב. מה שקובע בסוף אם יהיה לחץ זה רק ניצחונות או הפסדים.
נערך לאחרונה על ידי moki ב 20 ספטמבר 2017, 16:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
DINIHO כתב:עושה עצבים הכתבות שלה לפעמים אני חושב שאולי היא ממציאה דברים כמו אז על החלוץ הזה שבא, בגדול געגועים לרועי זריהן ויגאל ברמן .
אתה מתכוון לסודרלנד שחתם לעשר שנים ואוטוטו בנתב"ג ?
מחכה לו בכיליון עיניים, ביחד עם האיי קיו של שירי הכפכף שאמור להגיע .
הכלבה הזאת לא מפסיקה לחפור על זה.
הוא הגיב בדף פייסבוק של חבורת ילדים משועממים ומתלהבים.
יש הבדל בין להצדיק לבין להכיל ולהבין מאיפה זה בא, מסכים איתך שהכותרות האלו לא מועילות לאף אחד.
ברור שבעולם בו יש לנו שליטה על כל מה שקורה היינו בוחרים לוותר על הפוסט הזה אבל כשמסתכלים על זה מנקודת מבט מציאותית ומחברים את המשתנים שנקראים ג'ון אוגו, קהל רחב של הפועל באר שבע ופייסבוק אנחנו יכולים להבין שזה היה בלתי נמנע כי זה גון וזה הקהל וזאת המדיה, לטוב ולרע.
עברנו את יעקב נעבור גם את זה.
אחרי התצוגות של טוני בתחילת עונה כולם חזרו ואמרו רק דבר אחד - השחקן הכי טוב שלבש את החולצה האדומה שלנו.
לא רציתי להתווכח בזמנו אבל לטעמי אוגו גדול וחשוב הרבה יותר מטוני(כבודו במקומו מונח).