בן שהר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: בן שהר
את ברדה אני כרגע לא סופר.
עם כל האהבה אליו, בגילו, חובת ההוכחה עליו, והוא צריך להוכיח שהוא ראוי לדקות משמעותיות אצלנו השנה.
עם כל האהבה אליו, בגילו, חובת ההוכחה עליו, והוא צריך להוכיח שהוא ראוי לדקות משמעותיות אצלנו השנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תודה משה.Sir Alex Ferguson כתב:את ברדה אני כרגע לא סופר.
הגיע הזמן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הופעה מאוד נאיבית של 3 החלוצים שלנו
גאדיר היה הטוב מבניהם ועדיין זה לא קרוב למה שאנחנו צריכים..
מקווה שיהיה שיפור וצריך לתת הקלות כי זה משחק ראשון
גאדיר היה הטוב מבניהם ועדיין זה לא קרוב למה שאנחנו צריכים..
מקווה שיהיה שיפור וצריך לתת הקלות כי זה משחק ראשון
- ForeverRed
אני בעד להריץ את גאדיר בהרכב לאורך מספר משחקים ברצף.
עם עוד קצת ביטחון וחדות המצבים יתחילו להיכנס. הוא עובד יפה על המגרש.
הפתעת.Sir Alex Ferguson כתב:את ברדה אני כרגע לא סופר.
אגב אתמול כולם היו חלשים להחריד באותה מידה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הגיע הזמן להריץ אותו , יותר גרוע לא יהיהForeverRed כתב:אני בעד להריץ את גאדיר בהרכב לאורך מספר משחקים ברצף.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
לא מסכים בכלל עם הביקורת על שהר, נכון לא הגיע להזדמנויות אתמול אבל את זה כבר ראינו שהוא יודע פחות או יותר לעשות.
אתמול בניגוד לעונות הקודמות נראה יותר נינוח על הכדור והשתלב בשטף של המשחק, אותי זה מעודד.
אתמול בניגוד לעונות הקודמות נראה יותר נינוח על הכדור והשתלב בשטף של המשחק, אותי זה מעודד.
+1YallaHapoel כתב:לא מסכים בכלל עם הביקורת על שהר, נכון לא הגיע להזדמנויות אתמול אבל את זה כבר ראינו שהוא יודע פחות או יותר לעשות.
אנשים גם לא מתייחסים לעבודה הטקטית שעשה וחבל.
- Sir Alex Ferguson
כבר שנתיים שאני שומע תתנו לשהר/גאדיר עוד דקות ועוד ביטחון ועוד הזדמנויות והם יתפוצצו והמצבים יתחילו להיכנס.
אולי הגיע הזמן שנבין שכגודל הציפיה ככה גודל האכזבה? אולי צריך להשלים עם המצב ולהביא חלוץ 9 אמיתי שיראה לכולם שלא צריך שנתיים במועדון ועוד מאתיים הזדמנויות כדי להיות בקבוצה כמו שלנו חלוץ סקורר?
שיישארו בתור שחקני ספסל או שחקני רוטציה, אבל בתור שחקן הרכב אנחנו צריכים שחקן הרבה יותר דומיננטי ויציב משניהם.
אולי הגיע הזמן שנבין שכגודל הציפיה ככה גודל האכזבה? אולי צריך להשלים עם המצב ולהביא חלוץ 9 אמיתי שיראה לכולם שלא צריך שנתיים במועדון ועוד מאתיים הזדמנויות כדי להיות בקבוצה כמו שלנו חלוץ סקורר?
שיישארו בתור שחקני ספסל או שחקני רוטציה, אבל בתור שחקן הרכב אנחנו צריכים שחקן הרבה יותר דומיננטי ויציב משניהם.
לא חושב שיש מישהו שלא רוצה חלוץ יותא דומיננטי.Sir Alex Ferguson כתב:כבר שנתיים שאני שומע תתנו לשהר/גאדיר עוד דקות ועוד ביטחון ועוד הזדמנויות והם יתפוצצו והמצבים יתחילו להיכנס.
כל עוד אין, אני חושב שצריך לתת לגאדיר הזדמנות הרבה יותר רצינית ממה שקיבל עד עכשיו (ולא משנה הסיבות), בשונה משהר שהיה לאורך זמן באנקר.
זה ברור. חייב חלוץ זר דומנניטי שידחק את כולם לספסל בלי שום שאלות. אין ספק.
אבל לדעתי גדיר הוא החלוץ הישראלי הכי טוב אצלנו.
וזה לא אומר הרבה אגב כי גם הוא נגר גדול ושחקן מתסכל עם שטויות כמו העקב אתמול או סתם החמצות מעצבנות. אבל כשהוא היה בכושר, הוא הראה פוטנציאל של שחקן רוטציה מעניין.
אבל לדעתי גדיר הוא החלוץ הישראלי הכי טוב אצלנו.
וזה לא אומר הרבה אגב כי גם הוא נגר גדול ושחקן מתסכל עם שטויות כמו העקב אתמול או סתם החמצות מעצבנות. אבל כשהוא היה בכושר, הוא הראה פוטנציאל של שחקן רוטציה מעניין.
- ForeverRed
כרגע זה מה שיש ועם זה צריך לעבוד.Sir Alex Ferguson כתב:כבר שנתיים שאני שומע תתנו לשהר/גאדיר עוד דקות ועוד ביטחון ועוד הזדמנויות והם יתפוצצו והמצבים יתחילו להיכנס.
שהר קיבל המון הזדמנויות ואכזב. על גאדיר אי אפשר להגיד את זה ולא חשובות הסיבות.
מתי הוא שיחק 3 משחקים ברצף?
לדעתי זה שווה את הניסיון. במקרה הכי גרוע נרוויח שחקן ישראלי טוב לרוטציה. זה לא שהשוק שופע בכאלה.
- The red one
או אה. לגזור ולשמור.Sir Alex Ferguson כתב:את ברדה אני כרגע לא סופר.
- Sir Alex Ferguson
לא מבין מה ההפתעה כאן? בגילו של ברדה חובת ההוכחה עליו. זה שהאמנתי בו בעבר (כי ראיתי דברים שגרמו לי להאמין שהוא עוד יכול לתרום) בזמן שכולם קברו אותו לא אומרת שהוא חסין ולא צריך להוכיח את עצמו בעונה חדשה.
שהר וגאדיר הם לא חלוצי 9, לא היו ולא יהיו.
הם חלוצים מהירים שצריכים לקבל כדורים לשטח.
בכל פרמטר אחר- משחק עם הגב, מאבקי גובה, הנעת כדור, יצירת מצבים לאחרים- אין להם מה לתרום, ואין מה לצפות מהם שיתרמו. הם פשוט לא שחקנים כאלה.
הם חלוצים מהירים שצריכים לקבל כדורים לשטח.
בכל פרמטר אחר- משחק עם הגב, מאבקי גובה, הנעת כדור, יצירת מצבים לאחרים- אין להם מה לתרום, ואין מה לצפות מהם שיתרמו. הם פשוט לא שחקנים כאלה.