חנן ממן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

Re: חנן ממן

שליחה על ידי REDZED »

Eelect כתב:נחכה ונראה. זה שמליקסון מתאים יותר ממנו לעמדת הקיצוני לא מנחם אותי כי גם זה לא מספיק.

ממן יכול להתאים כמו כפפה , כי מצד אחד הוא פליימקר שמארגן את המשחק ומצד שני הוא עושה הצטרפויות לתוך הרחבה , הסיבה שאנחנו צריכים את ההצטרפיות האלו של תנועה בלי כדור מקשרים היא וואקמה , וואקמה שחקן ענק אבל תנועה בלי כדור זה לא הטייפ שלו ועם שחקן כמו טוני ממן יכול לבוא לידי ביטוי בגדול .

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

REDZED כתב:

ממן יכול להתאים כמו כפפה , כי מצד אחד הוא פליימקר שמארגן את המשחק ומצד שני הוא עושה הצטרפויות לתוך הרחבה , הסיבה שאנחנו צריכים את ההצטרפיות האלו של תנועה בלי כדור מקשרים היא וואקמה , וואקמה שחקן ענק אבל תנועה בלי כדור זה לא הטייפ שלו ועם שחקן כמו טוני ממן יכול לבוא לידי ביטוי בגדול .
הסגנון שלנו שונה מאוד משל הפועל חיפה. בחיפה יש מאחוריו קשרים לוחמים שלא מפסיקים לרוץ ולעשות הגנה אז החולשות שלו פחות בולטות והוא מקבל חופש בהתקפה (מה שלא מונע ממנו לאבד הכי הרבה כדורים בליגה).
אצלנו אם יפתח כ50:50 היחיד שיחפה עליו זה אוגו. נראה אותו במצב כזה מצטרף הרבה כשהוא צריך להחזיק אמצע. או שהוא יחפף בהגנה, או שיסורס בהתקפה כי הוא לא בנוי לשלב בין השניים. לא רואה איך טוב יוצא מזה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הוא לא יעבור בינואר. חיפה תשאיר אותו למרות שסגר אצלנו.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 21 ינואר 2018, 18:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ינואר 2003, הפועל באר שבע 3 נקודות מתחת למוליכה מכבי חיפה, שמוציאה את הארנק וקונה את כוכבה אליניב ברדה.
ינואר 2018, אוהדי האלופה מעלים ספקות אם אפשר להביא את חנן ממן מיואב כץ

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שמועות שחתם סופית.
בהנהלה עושים מאמצים שיגיע בינואר.

מיכאל אוחנה מבואס.

סמל אישי של משתמש
NATI2015

שליחה על ידי NATI2015 »

שמעון א כתב:שמועות שחתם סופית.

מיכאל אוחנה מבואס.
לא נראה לי שכץ ישחרר אותו עכשיו כי כץ חולם על אליפות

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

שמעון א כתב:שמועות שחתם סופית.

מיכאל אוחנה מבואס.
יכולים לשחק ביחד , שטויות

ממן אוחנה
אוגו

צריך להבין שראדי ואייבנדר ביחד זה לא שלישיית קישור דפנסיבית ואפילו לא קרוב לזה.

אגב לי ניתוח שלי מאתר סקורר הוא צריך לשפר את הדיוק המסירה שלו , ראדי ואייבנדר נמצאים באיזור ה85 אחוז בדיוק הוא נמצא ב70.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

קישור דל אוחנה ממן אוגו ו מי יעשה בדיוק הגנה?!

בשלישייה ראדי אוגו איבינדר ההגנה מתחלקת בין ראדי לאיבינדר
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא חושב שאוחנה וממן ישחקו ביחד, אבל מצד שני גם אמרו את זה על מקסים וממן וזה עבד בסדר.
אםם תהיה משמעת טקטית וכולם יעבדו אז זה יהיה בסדר.

בכל אופן - וואלה מפרסמים שאנחנו רוצים להעבירו כבר בינואר. הלוואי!

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

איזה הגנה ראדי ואיינבינדר עושים בחודשיים האחרונים? כמה הגנה אנחנו בכלל צריכים לעשות מול קבוצה שהיא לא מכבי ולפעמים בית"ר?
המצב באמצע כל כך רע שחייבים בכל מחיר שחקן יצירתי שם.
חוץ מזה, הבאה של חנן ממן לא אומרת שהוא ישחק מעתה ועד עולם, זה אומר שמתווסף לנו לסט היכולות של הקישור גם יצירתיות וחוכמה שאין לנו אפילו קצת כרגע. כשנצטרך קישור יותר מאוזן ונגרי יש את מי להעלות, כרגע ממן יכול להוסיף את הניצוץ שאין, ובשנה הבאה כש(אני מאמין ש) יגיע זר רציני לעמדה הזאת הוא יכול להיות חלק מהרוטציה בעונה קריטית שבה חצי מהסגל כבר לא ישאר כנראה.
אחלה רכישה בדמי רכישה בסך אפס עגול , אחלה מחשבה לעתיד ליום שבו השחקנים הישראלים מורידים את הרמה של השחקן המקומי לתהום יותר ויותר נמוך.

סמל אישי של משתמש
NATI2015

שליחה על ידי NATI2015 »

וואלה ספורט מדווחים שבש מנסה לצרף את ממן כבר עכשיו

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

סוף סוף בועט בעיטות חופשיות

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Eelect כתב: הסגנון שלנו שונה מאוד משל הפועל חיפה. בחיפה יש מאחוריו קשרים לוחמים שלא מפסיקים לרוץ ולעשות הגנה אז החולשות שלו פחות בולטות והוא מקבל חופש בהתקפה (מה שלא מונע ממנו לאבד הכי הרבה כדורים בליגה).
אצלנו אם יפתח כ50:50 היחיד שיחפה עליו זה אוגו. נראה אותו במצב כזה מצטרף הרבה כשהוא צריך להחזיק אמצע. או שהוא יחפף בהגנה, או שיסורס בהתקפה כי הוא לא בנוי לשלב בין השניים. לא רואה איך טוב יוצא מזה.
גם איינבינדר משחק אצלנו 50:50. זה לא מונע ממנו לעשות כניסות לרחבה. הבעיה שאיינבינדר הוא נגר בן נגר שלא מסוגל לעצור כדור ובטח שלא לייצר בעיטה מדויקת לשער. רמת הביצוע של ממן היא ברמה אחרת לגמרי.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

ForeverRed כתב:גם איינבינדר משחק אצלנו 50:50. זה לא מונע ממנו לעשות כניסות לרחבה. הבעיה שאיינבינדר הוא נגר בן נגר שלא מסוגל לעצור כדור ובטח שלא לייצר בעיטה מדויקת לשער. רמת הביצוע של ממן היא ברמה אחרת לגמרי.
אני האחרון שאגן על אייבינדר. כבר בקיץ לא אהבתי את ההבאה שלו, אבל יאמר לזכותו שהוא עובד בהגנה ומביא איזון מסויים.
ממן קשר התקפי טהור בעיניי. אני רואה את ההתנהלות שלו בהגנה, רואה את ההתנהלות שלו בקישור (כבד, לא יודע מאיפה הביאו פה שהוא דינמי), רואה את הקעקועים, את המניירות, את הגיל (לא יהפוך ליותר טוב, והוא לא כזה טוב) לא יודע, לא באה לי בכלל בטוב כל החבילה שלו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Eelect כתב: אני האחרון שאגן על אייבינדר. כבר בקיץ לא אהבתי את ההבאה שלו, אבל יאמר לזכותו שהוא עובד בהגנה ומביא איזון מסויים.
ממן קשר התקפי טהור בעיניי. אני רואה את ההתנהלות שלו בהגנה, רואה את ההתנהלות שלו בקישור (כבד, לא יודע מאיפה הביאו פה שהוא דינמי), רואה את הקעקועים, את המניירות, את הגיל (לא יהפוך ליותר טוב, והוא לא כזה טוב) לא יודע, לא באה לי בכלל בטוב כל החבילה שלו.
בשוק הנוכחי אין משהו טוב יותר להביא, בטח כשמדובר בישראלי שמגיע בחינם.
מבין את מה שאתה אומר אבל צריכים לרענן.
גם אם הוא יושב על המשבצת של אוחנה (לא בהכרח) יש רוטציות ויש עומס משחקים ויש פציעות ואנחנו צריכים שחקנים בסגנון הזה, ההתקפה שלנו תקועה.

אני לא אתפלא אם ברק יחליט לעשות למיכאל הסבה לעמדה אחרת או אפילו ייצא לאירופה, הוא לא מתאים להיות אחד משלישיית הקישור נקודה.
ממן עושה זאת בהצלחה רבה בהפועל חיפה ובצורה סבירה פלוס בקבוצות הקודמות שלו כולל בביתר, להביא.

שלח תגובה